Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

32 λεπτά πριν, K2012 είπε

Καλησπέρα, χαρίζονται

- ένας κλώνος μίνι usb πληκτρολόγιο/touchpad ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, μήπως κάποιος θέλει να  προσπαθήσει να το φτιάξει ή για ανταλλακτικά. (Κάποια στιγμή σταμάτησε να λειτουργεί και αναβοσβήνει το πορτοκαλί led, αλλά όσες online οδηγίες κι αν ακολούθησα δε μπορώ να το κάνω να συνδεθεί).

- Ένα ραδιόφωνιο/σιντιέρα, μπαταρίας/ρεύματος που διαβάζει και usb.

- Και ένα σωρό DVD/CD ταινίες/ντοκιμαντέρ/μουσική που πήρα από τη γειτόνισά μου την ώρα που πήγαινε να τα πετάξει μπας και τα θέλει κάποιος. Τα θέλει κανείς ή τα αφήνω να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τον κάδο;

Τα γνωστά: Ενδιαφέρον εδώ και πμ. Aν υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους από έναν άνθρωπο, θα γίνει μια κλήρωση σε εύλογο χρόνο (αύριο ας πούμε). Κρατάω μια πισινή για ανθρώπους που έχω υποχρέωση ή/και χαρίζουν γενικά εδώ.

Παραλαβή είτε άμεσα από Μαρούσι/ΚΑΤ (κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ) είτε με συνάντηση σε άλλη περιοχή της Αθήνας αν βολέψει, μετά από συνεννόηση.

Screenshot(166).jpg

Screenshot(167).jpg

Screenshot(165).jpg

Ενδιαφέρομαι για το ραδιόφωνο σιντιέρα

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

52 minutes ago, K2012 said:

Καλησπέρα, χαρίζονται

- ένας κλώνος μίνι usb πληκτρολόγιο/touchpad ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, μήπως κάποιος θέλει να  προσπαθήσει να το φτιάξει ή για ανταλλακτικά. (Κάποια στιγμή σταμάτησε να λειτουργεί και αναβοσβήνει το πορτοκαλί led, αλλά όσες online οδηγίες κι αν ακολούθησα δε μπορώ να το κάνω να συνδεθεί).

- Και ένα σωρό DVD/CD ταινίες/ντοκιμαντέρ/μουσική που πήρα από τη γειτόνισά μου την ώρα που πήγαινε να τα πετάξει μπας και τα θέλει κάποιος. Τα θέλει κανείς ή τα αφήνω να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τον κάδο;

Τα γνωστά: Ενδιαφέρον εδώ και πμ. Aν υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους από έναν άνθρωπο, θα γίνει μια κλήρωση σε εύλογο χρόνο (αύριο ας πούμε). Κρατάω μια πισινή για ανθρώπους που έχω υποχρέωση ή/και χαρίζουν γενικά εδώ.

Παραλαβή είτε άμεσα από Μαρούσι/ΚΑΤ (κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ) είτε με συνάντηση σε άλλη περιοχή της Αθήνας αν βολέψει, μετά από συνεννόηση.

Screenshot(166).jpg

Screenshot(167).jpg

Screenshot(165).jpg

Θα με ενδιεφερε κ εμένα το ραδιόφωνο σιντιερα

• Like 2

Χαρίζεται  HP OFFICEJET 4500 AIO, δεν έχει γίνει εκτύπωση τα τελευταία 3 χρόνια.  Χωρίς καλώδια και για παραλαβή από νότια προάστια Αττικής. 

• Like 12

Καλησπέρα, ΠΜ.

3 λεπτά πριν, Margiepan είπε

Χαρίζεται  HP OFFICEJET 4500 AIO, δεν έχει γίνει εκτύπωση τα τελευταία 3 χρόνια.  Χωρίς καλώδια και για παραλαβή από νότια προάστια Αττικής. 

Καλησπέρα, ΠΜ.

1 ώρα πριν, K2012 είπε

Καλησπέρα, χαρίζονται

Screenshot(166).jpg

Screenshot(167).jpg

Screenshot(165).jpg

Ενδιαφέρομαι για τα δισκάκια και το μίνι usb πληκτρολόγιο.

pm

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/5/2023 στις 3:30 ΜΜ, TasSou είπε

Χαιρετώ.

Ο φίλος που την είχα δώσει δεν κατάφερε να φτιάξει την δική του και μου την επέστρεψε. Πλέον έχει την παρακάτω εικόνα. Όποιον την θέλει μου λέει και κανονίζουμε να την πάρει.

image.jpeg.de42953f0a4124d32b5dc1360c86422c.jpeg

Φιλικά,

ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ για @1insomnia

Επαναχαρίζω διότι δεν κατάφερα την επισκευη της...

Εκδήλωση ενδιαφέροντος μόνο από όσους μπορούν να παραλάβουν άμεσα

Περιοχή: Αγ. Ανάργυροι – Αθήνα

Διατηρώ δικαίωμα αυθαίρετης επιλογής παραλήπτη

(Οπωσδήποτε π.μ – Δεν παρακολουθώ/απαντώ άμεσα, υπομονή & κατανόηση...)

Ευχαριστώ

Παρέλαβε ο m4nos

Επεξ/σία από 1insomnia
  • Like 12

EDISION NANO-TRITON HD DVB-T ΜΙΚΡΟΣ & ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΔΕΚΤΗΣ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ  θελει φορτιστή τον εχασα

https://www.e-shop.gr/edision-nano-triton-hd-dvb-t-p-PER.603613

Ενα DVD Felix FXV-1030 

Εναν Crypto Redi 211 - HDMI

Ειμαι θεσσαλονικη δεν μπορω να στειλω λογο υγειας 

edisionnano.jpg

redi_211_web.jpg

PER.603613.jpg

PP_362851.jpg

• Like 20

8 ώρες πριν, K2012 είπε

Καλησπέρα, χαρίζονται

Screenshot(166).jpg

Screenshot(167).jpg

Screenshot(165).jpg

ενδιαφέρομαι για τις ταινίες και τα cd

Στις 28/5/2023 στις 11:57 ΠΜ, leolipop είπε

Kαλημερα σε ολους.

Οπως ειχα υποσχεθει και παλιοτερα απεκτησα ξανα σετ με βιδες-ουπα , κολιεδες μεταλικους μεγαλους και μικρους.Επισης 2 μνημες ραμ 2gb ddr2 η καθεμια κατα πασα πιθανοτητα με προβλημα.

Ακομα ενα κομματι διαφανο πλεξιγκλας διαστασεων 50x37 , απο το οποιο παλιοτερα ειχα κανει παραθυρο υπολογιστη.

20230525_200811.jpg

20230525_200823.jpg

@Doubt βιδες + πλεξιγκας

@giortsim τις μνημες

Περιοχη Περιστερι.

Ευχαριστώ πολύ για τα πραγματάκια.

• Like 3

Επαναχαρίζω την κάρτα γραφικών που είχα πάρει από τον tasos-e. Καθαρίστηκε, αλλάχτηκε η πάστα και δούλεψε κανονικά σε windows 10 64bit  αλλά δεν τη δοκίμασα εντατικά, οπότε δε ξέρω τη λειτουργικότητά της.

• Like 15

1 ώρα πριν, tolakos100 είπε

Επαναχαρίζω την κάρτα γραφικών που είχα πάρει από τον tasos-e. Καθαρίστηκε, αλλάχτηκε η πάστα και δούλεψε κανονικά σε windows 10 64bit  αλλά δεν τη δοκίμασα εντατικά, οπότε δε ξέρω τη λειτουργικότητά της.

Καλησπέρα, με ενδιαφέρει. Στέλνω πμ

On 28/05/2023 at 16:44, Tsino said:

Philips adsl2+ modem/router

Το μοντέλο ειναι: Cga3600n/te

Δεν έχει wifi. Στη ζελατίνα του αχρησιμοποιητο. Με φορτιστή φίλτρο και καλώδιο τηλεφώνου. Παραλαβή από Παιανία η μέσω box με δικά σας έξοδα.  

20230528_163737.jpg

Ακόμη διαθέσιμο. 

• Like 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...