Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε

Έχω την εντύπωση ότι είναι σαν όλα τα άλλα.

https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=HARD+DRIVE+BAY+ADAPTER

Αλλά αν δεν ταιριάξει θα βγει άμεσα για χάρισμα.

ΟΚ  ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ....

Κι  ενα  ακομα  σφραγισμενο  πιο  χοντρο  που  παιρνει  δισκο  σατα  και  εχει  βυσμα  ιντε...

SECOND  HDD  CADDY

SECONDHDDCADDY.jpg.d68b6ada0ee712e65cb9fe194e401898.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην   εδρα  μου  πισω  απο  το   εφετειο  αθηνας  το  γρηγοροτερο 

δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

ΔΟΘΗΚΑΝ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 14
  • Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 26/5/2023 στις 5:54 ΜΜ, neced2 είπε

***ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ***

Χαρίζεται Multimedia pc Quest XC Cube AV Xpand 4Fun με το τηλεχειριστήριο. Εάν βρω χρόνο να φορμάρω το δίσκο, θα δώσω και αυτόν, αλλά καλύτερα να μην υπολογίζεται σε αυτόν. Εάν θυμάμαι καλά, θέλει μητρική. Δεν ξεκινάει. Είναι καιρός που το έχω παροπλίσει. Το κουτί είναι σε πολύ καλή κατάταση.
Αυτή τη περίοδο παίζει ελάχιστος ελεύθερος χρόνος, οπότε λίγη υπομονή στο να βρούμε κοινό διαθέσιμο χρόνο για παράδοση. 

20230526_173702_resize.jpg

20230526_173710_resize.jpg

ευχαριστω πολυ neced2

να σαι καλα!

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mourgolukos είπε

Αλλο ένα UP πριν πάει κάδο!

Επίσης χαρίζεται powerbank case gia 8*18650 μπ[αταρίες. Πρακτικά καινούριο, έχει πολύ φτωχό efficiency

είναι αυτό https://www.joom.com/el/products/5d8ddc811436d401018ccccb

Δίνεται χωρίς τις μπαταρίες όπως το αγόρασα

Πμ

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tigergreg είπε

SanDisk Cruzer Ultra Luxe USB 3.1 128GB

Γραμμενο  το  μισο  περιπου  αναγνωριζεται  κανονικα  αλλα  γραφει  "protected"...

Exει  μεσα  5-6  ταινιες  που  δεν  σβηνονται  ουτε  με  dos....

Οποιος  το  θελει..

sandisk-cruzer-ultra-luxe-usb-31-128gb-sdcz74-128g-g46-sansdcz74-128g-g46.jpg.d8dc9e74c234b7170976410f09102804.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην   εδρα  μου  πισω  απο  το   εφετειο  αθηνας  το  γρηγοροτερο 

δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

ΔΟΘΗΚΕ!

Δεν κατάφερα να το επαναφέρω! Θα το επιστρέψω αύριο στον Tigergreg για να το παραλάβει από αυτόν όποιος το θέλει.

Δημοσ.
1 hour ago, VarDerSar86 said:

IMG_4279.jpeg

Καλησπέρα, αν είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει ξεφτίσει ΚΑΙ δεν κάτσει με τον προηγούμενο, με ενδιαφέρει κι εμένα!

Ευχαριστώ

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε

Καλησπέρα, αν είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει ξεφτίσει ΚΑΙ δεν κάτσει με τον προηγούμενο, με ενδιαφέρει κι εμένα!

Ευχαριστώ

Θοδωρη Καλησπερα,όπως γραφω προτεραιοτητα είναι άνθρωποι που μου έχουν δώσει….οπότε αυτοματα περνάει σε σενα…!Καλεσε με το πρωι για τα περαιτέρω!Εγω έχω πάρει από σενα 200 πράματα!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 hours ago, tigergreg said:

ΟΚ  θα  το  αφησω  στον  κυριο  Βαγγελη.

Μπορείς σε παρακαλώ να του δώσεις και το 2ο HDD caddy (αυτό με το IDE βύσμα) για να το πάρω από αυτόν;

ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/5/2023 στις 5:59 ΜΜ, KyrGR είπε

Αν κάποιος χρειάζεται απεγνωσμένα κινητό (στο φάσμα από Vintage έως χάλια) και μπορεί να το παραλάβει από Παλαιό Φάληρο Αμφιθέα ή εκεί κοντά αύριο το απόγευμα ή την Κυριακή έχω τα παρακάτω πέντε λειτουργικά(πείτε ποιο θέλετε εδώ και με pm κι ο πρώτος το παίρνει).

GALAXY ACE GT S5830i (έχει μέσα και τη microsd 8GB, class 2 γιατί είναι παλιά)

LG E400 (πολύ παλιό και αυτό, χωρίς φθορές όμως)

LENOVO CLONE V5 (μου το χάρισαν εδώ-κινέζικο μαϊμού KITKAT αλλά με αξιοπρεπή ποιότητα κατασκευής)

LEAGOO Z3C με αρκετά σπασμένη οθόνη,(μου το χάρισαν εδώ) λειτουργεί το touch, το μόνο καλό του είναι ο ήχος, δεν κολλάει πάντως

SAMSUNG GALAXY S III GTi9300 με φθορές περιμετρικά και στην πλάτη, κολλάει λίγο το power γιατί δεν υπήρχε και έβαλα μόνος μου από άλλη συσκευή, CM Android 7 έχω βάλει γιατί ήταν το μόνο που είχε νόημα, αγρατζούνιστη και πολύ μπροστά από την εποχή της η οθόνη.

KINHTA_BACK.jpg

KINHTA_FRONT.jpg

Με ενδιαφέρει κάποιο ότι έχει μείνει Φάληρο που είσαι;

Δημοσ.
Στις 11/5/2023 στις 9:46 ΜΜ, MessengerOfGood είπε

Επαναχαρίζεται το Leadtek (σε χρόνο dt!)

Νόμιζα ότι ήταν προγραμματιζόμενο αλλά είναι για κάρτα PCI Video Recorder της Leadtek.

Είναι αυτό εδώ.

Στον πρώτο που θα το ζητήσει και θα έλθει να το πάρει.

Αυριο πάει ανακύκλωση...

Στις 17/5/2023 στις 8:50 ΜΜ, MessengerOfGood είπε

Χαρίζεται μετατροπέας HDMI σε VGA. Έχει και έξοδο ήχου (καρφάκι). 

Έχει σήμα πιστοποίησης CE αλλά στο δικό μου τουλάχιστον setup, ενώ αναγνωρίζεται από το λαπτοπ, δεν δίνει εικόνα στην εξωτερική οθόνη VGA.

Δίνεται στον πρώτο που θα το ζητήσει εφόσον έλθει και να το πάρει βέβαια...

HDMI to VGA & Sound.JPG

Επίσης το εικονιζόμενο αντιστατικό σετ για ευαίσθητα ηλεκτρονικά. Είναι σφραγισμένο.

Ισχύουν τα ίδια  με παραπάνω.

Wrist Strap.JPG

Αυριο πάνε ανακύκλωση...

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, @11h είπε

Μπορείς σε παρακαλώ να του δώσεις και το 2ο HDD caddy (αυτό με το IDE βύσμα) για να το πάρω από αυτόν;

ευχαριστώ

OK

• Thanks 1
Δημοσ.

Canon pixma…φανταζομαι έμεινε λόγω ακινισιας…δεν έχω χρόνο ούτε να ασχοληθώ αλλά ούτε και θέλω….πμ οποίος ενδιαφερεται για παραλαβη από ΠΑΛΛΗΝΗ και ίσως Μαρουσι…προτεραιοτητα μου όσοι μου έχουν δώσει αρχικά,μετά όσοι δίνουν γενικά καί μετά ολοι οι υπολοιποι κατόπιν σκέψης!Ζητημα να εκτύπωσα 5 φορές τα τελευταία δυο χρόνια.

IMG_4291.jpeg

16 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

Canon pixma…φανταζομαι έμεινε λόγω ακινισιας…δεν έχω χρόνο ούτε να ασχοληθώ αλλά ούτε και θέλω….πμ οποίος ενδιαφερεται για παραλαβη από ΠΑΛΛΗΝΗ και ίσως Μαρουσι…προτεραιοτητα μου όσοι μου έχουν δώσει αρχικά,μετά όσοι δίνουν γενικά καί μετά ολοι οι υπολοιποι κατόπιν σκέψης!Ζητημα να εκτύπωσα 5 φορές τα τελευταία δυο χρόνια.

IMG_4291.jpeg

+ και ένα σταθερο τηλεφωνο…καινουριο και αυτο

IMG_4293.jpeg

• Like 17
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλημερα σε ολους.

Οπως ειχα υποσχεθει και παλιοτερα απεκτησα ξανα σετ με βιδες-ουπα , κολιεδες μεταλικους μεγαλους και μικρους.Επισης 2 μνημες ραμ 2gb ddr2 η καθεμια κατα πασα πιθανοτητα με προβλημα.

Ακομα ενα κομματι διαφανο πλεξιγκλας διαστασεων 50x37 , απο το οποιο παλιοτερα ειχα κανει παραθυρο υπολογιστη.

20230525_200811.jpg

20230525_200823.jpg

@Doubt βιδες + πλεξιγκας

@giortsim τις μνημες

Περιοχη Περιστερι.

Επεξ/σία από leolipop
  • Like 15
Δημοσ.

χαρίζονται τα παρακάτω...lg λειτουργικο κινητο μαζι με τον φορτιστη του, ο,τι πρεπει για φανταρους, hama hdmi switcher το οποιο δεν λειτουργει παντα η εναλλαγη απο το ενα σημα στο αλλο και τελος ενα τροφοδοτικο απο router. οποιος ερθει για μπανιο αυτες τις μερες στην βραυρωνα ας μου στηλει να του τα δωσω!

image.jpeg.aa7ed3b0d80fb698b0fc5aa8edb5cc65.jpeg

• Like 16
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...