Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

On 24/05/2023 at 00:13, 360city said:

Προς ενημέρωση όποιου μελλοντικού κατόχου.

Στο manual του αναφέρει οτι γίνεται συνδεση μέσω  usb και συγκεκριμένα πρέπει να κάνεις τα εξής :

Technicolor TG789vac vbg3d.png

TG789vacv2 web interface

DMS3-CTC-25-191 v2.0.  
Printer Sharing

To open the Printer Sharing page, click Printer Sharing.
The Printer Sharing page allows you to:
Enable or disable printer sharing.
View a list of the connected printers

το λογικο ειναι να το υποστηριζε απλα δεν θυμαμαι αν το ειχα δει.και τωρα δεν εχω technicolor πανω για να το εβλεπα.

δοθηκε τελικα στον πρωτο χρηστη που το ζητησε.

On 23/05/2023 at 15:18, Gthulu said:

pm

On 23/05/2023 at 20:02, mikegad said:

Λογικά θα υπάρχει επιλογή στο μενού του ρούτερ στην ενότητα του usb.

Αλλά anyway...αφού έχει ζήτηση η συσκευή δεν χρειάζεται να μπεις στον κόπο

οπως εγραψε και ο φιλος πιο πριν τελικα ναι παιζει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

***ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ***

Χαρίζεται Multimedia pc Quest XC Cube AV Xpand 4Fun με το τηλεχειριστήριο. Εάν βρω χρόνο να φορμάρω το δίσκο, θα δώσω και αυτόν, αλλά καλύτερα να μην υπολογίζεται σε αυτόν. Εάν θυμάμαι καλά, θέλει μητρική. Δεν ξεκινάει. Είναι καιρός που το έχω παροπλίσει. Το κουτί είναι σε πολύ καλή κατάταση.
Αυτή τη περίοδο παίζει ελάχιστος ελεύθερος χρόνος, οπότε λίγη υπομονή στο να βρούμε κοινό διαθέσιμο χρόνο για παράδοση. 

20230526_173702_resize.jpg

20230526_173710_resize.jpg

Επεξ/σία από neced2
  • Like 17

Αν κάποιος χρειάζεται απεγνωσμένα κινητό (στο φάσμα από Vintage έως χάλια) και μπορεί να το παραλάβει από Παλαιό Φάληρο Αμφιθέα ή εκεί κοντά αύριο το απόγευμα ή την Κυριακή έχω τα παρακάτω πέντε λειτουργικά(πείτε ποιο θέλετε εδώ και με pm κι ο πρώτος το παίρνει).

GALAXY ACE GT S5830i (έχει μέσα και τη microsd 8GB, class 2 γιατί είναι παλιά)

LG E400 (πολύ παλιό και αυτό, χωρίς φθορές όμως)

LENOVO CLONE V5 (μου το χάρισαν εδώ-κινέζικο μαϊμού KITKAT αλλά με αξιοπρεπή ποιότητα κατασκευής)

LEAGOO Z3C με αρκετά σπασμένη οθόνη,(μου το χάρισαν εδώ) λειτουργεί το touch, το μόνο καλό του είναι ο ήχος, δεν κολλάει πάντως

SAMSUNG GALAXY S III GTi9300 με φθορές περιμετρικά και στην πλάτη, κολλάει λίγο το power γιατί δεν υπήρχε και έβαλα μόνος μου από άλλη συσκευή, CM Android 7 έχω βάλει γιατί ήταν το μόνο που είχε νόημα, αγρατζούνιστη και πολύ μπροστά από την εποχή της η οθόνη.

KINHTA_BACK.jpg

KINHTA_FRONT.jpg

• Like 25
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται μικρό ενυδρείο ~40λίτρα, το οποίο χρειάζεται υπομονετικό καθάρισμα. Έχει αρκετό ποταμίσιο χαλίκι για να φτιάξετε φίλτρο βυθού μόνο με μια αεραντλία. Ενδεχομένως να βρω και κάποιο μικρό επιπλέον φιλτράκι για να βοηθήσω να το χαρείτε όσο πιο ανέξοδα γίνεται.
Αυτή τη περίοδο παίζει ελάχιστος ελεύθερος χρόνος, οπότε λίγη υπομονή στο να βρούμε κοινό διαθέσιμο χρόνο για παράδοση. 

20230526_173448_resize.jpg

20230526_173457_resize.jpg

20230526_173510_resize.jpg

Επεξ/σία από neced2
  • Like 21

16 λεπτά πριν, neced2 είπε

Χαρίζεται μικρό ενυδρείο ~40λίτρα, το οποίο χρειάζεται υπομονετικό καθάρισμα. Έχει αρκετό ποταμίσιο χαλίκι για να φτιάξετε φίλτρο βυθού μόνο μια αεραντλία. Ενδεχομένως να βρω και κάποιο μικρό επιπλέον φιλτράκι για να βοηθήσω να το χαρείτε όσο πιο ανέξοδα γίνεται.

20230526_173448_resize.jpg

20230526_173457_resize.jpg

20230526_173510_resize.jpg

Αν  δεν  ζητηθει  εδω  να  το  βαλω  στο  aquazone?

• Like 6

39 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Αν  δεν  ζητηθει  εδω  να  το  βαλω  στο  aquazone?

Ναι, καλή ιδέα, εάν μπορείς να συντονίσεις τη παραλαβή, γιατί δε θυμάμαι να έχω account στο aquazone.

• Like 1

1 ώρα πριν, KyrGR είπε

Αν κάποιος χρειάζεται απεγνωσμένα κινητό (στο φάσμα από Vintage έως χάλια) και μπορεί να το παραλάβει από Παλαιό Φάληρο Αμφιθέα ή εκεί κοντά αύριο το απόγευμα ή την Κυριακή έχω τα παρακάτω πέντε λειτουργικά(πείτε ποιο θέλετε εδώ και με pm κι ο πρώτος το παίρνει).

LENOVO CLONE V5 (μου το χάρισαν εδώ-κινέζικο μαϊμού KITKAT αλλά με αξιοπρεπή ποιότητα κατασκευής)

LEAGOO Z3C με αρκετά σπασμένη οθόνη,(μου το χάρισαν εδώ) λειτουργεί το touch, το μόνο καλό του είναι ο ήχος, δεν κολλάει πάντως

SAMSUNG GALAXY S III GTi9300 με φθορές περιμετρικά και στην πλάτη, κολλάει λίγο το power γιατί δεν υπήρχε και έβαλα μόνος μου από άλλη συσκευή, CM Android 7 έχω βάλει γιατί ήταν το μόνο που είχε νόημα, αγρατζούνιστη και πολύ μπροστά από την εποχή της η οθόνη.

KINHTA_BACK.jpg

KINHTA_FRONT.jpg

Θα ήθελα ένα, με σειρά προτίμησης:

Galaxy S3, Galaxy ace, LG.

Μπορώ να παραλάβω αύριο.

1 ώρα πριν, KyrGR είπε

KINHTA_BACK.jpg

KINHTA_FRONT.jpg

Καλησπέρα, θα με ενδιέφερε το galaxy ace

52 λεπτά πριν, neced2 είπε

Ναι, καλή ιδέα, εάν μπορείς να συντονίσεις τη παραλαβή, γιατί δε θυμάμαι να έχω account στο aquazone.

ΟΚ

Στειλε  μου  ΠΜ  ονομα-περιοχη-κινητο.

ΟΚ ΤΟ  ΕΒΑΛΑ.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται κουτί με σπασμένα/διαλυμένα κινητά και tablet. Τα περισσότερα από αυτά είναι βανδαλισμένα αρκετά. Επιπλέον υπάρχουν αρκετές μπαταρίες εκεί μέσα. Συνολικό βάρος κουτιού 9 κιλά 

Βρίσκομαι Καστοριά αλλά μπορώ να στείλω. 

Κρατημένα για @coolerman

Επεξ/σία από Jimis12
  • Like 12

2 ώρες πριν, neced2 είπε

Χαρίζεται Multimedia pc Quest XC Cube AV Xpand 4Fun με το τηλεχειριστήριο. Εάν βρω χρόνο να φορμάρω το δίσκο, θα δώσω και αυτόν, αλλά καλύτερα να μην υπολογίζεται σε αυτόν. Εάν θυμάμαι καλά, θέλει μητρική. Είναι καιρός που το έχω παροπλίσει. Το κουτί είναι σε πολύ καλή κατάταση.

Αν δε σου κάνει κόπο, σύνδεσε το να δεις αν λειτουργεί. Αν όντως είναι λειτουργικό, με ενδιαφέρει.

• Like 1

12 λεπτά πριν, psyduck είπε

Αν δε σου κάνει κόπο, σύνδεσε το να δεις αν λειτουργεί. Αν όντως είναι λειτουργικό, με ενδιαφέρει.

Αν θυμάμαι καλά θέλει μητρική γράφει.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@VarDerSar86 Σε ευχαριστώ πολύ για τον θερμαντήρα σε άψογη κατάσταση!

57 λεπτά πριν, psyduck είπε

Μόλις το δοκίμασα. Δεν ξεκινάει.

Επεξ/σία από neced2
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...