Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην παρέα,

Χαρίζεται σανό από άγρια ελαιοκράμβη και βρούβα τα οποία έχουν φτάσει σε ύψος 1,5 μέτρο, από χωράφι 800m² στο κέντρο του χωριού Καλυβίων (Αττικής).
Είναι κατάλληλο για βοοειδή, χοίρους και πουλερικά.
Το κόψιμο θα πραγματοποιηθεί το νωρίτερο το Σάββατο 20/5 και είναι πολύ πιθανό να υπάρχει έτοιμος και συμπιεστής – δεματοποιητής, οπότε ο ενδιαφερόμενος να παραλάβει σε δέματα.
Όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να έρθει (κατόπιν επικοινωνίας) με κατάλληλο αυτοκίνητο για να φορτώσει.
Σε περίπτωση που υπάρξουν και πολλαπλοί ενδιαφερόμενοι θα μοιραστούν τη σοδειά.

IMG-20230517-WA0005.jpg

• Like 26
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 ώρες πριν, Crybal είπε

Τα ξαναβαζω μηπως σαν parts χρησιμευσουν σε κάποιον πριν πανε ανακυκλωση.

Χαριζονται

1. Χαλασμενο λαπτοπ Sony Vaio PCG-7121M. Χαλασε το τσιπακι των γραφικών και μετα απο "ψησιμο" πέθανε εντελώς και δεν αναβει (δεν λειτουργει ως μητρική).Δεν έχει φορτιστη,μνημες,σκληρο ,επεξεργαστη και λειπουν οι κατω βιδες(ετσι μου το εδωσαν).Μεχρι τα τελευταια του η οθονη ήταν οκ,πληκτρολογιο οκ,ηχεια οκ όπως (νομίζω) και η μπαταρία του ήταν ψιλοΟΚ.

2,χαλασμενο λαπτοπ Toshiba Satellite L300-1BD.Αν θυμαμαι καλά ειχε καμενο το chip γραφικών.Η μπαταρια νομιζω ηταν ΟΚ οπως και η οθονη.Δεν εχει φορτιστη,σκληρο (ουτε το καπακι) αλλά ουτε μνημες.

Παραλαβή ΜΟΝΟ απο τον χώρο μου στην Αθηνα.Προτεραιότητα σε οσους μου εχουν χαρισει στο παρελθον.

καλησπερα με ενδιοαφερει Toshiba Satellite L300-1BD η μπαταρια περισοτερο

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται τα παρακάτω: 

1. Cosmote ΤΕΛΕΙΟ ΣΗΜΑ (Huawei UAP2816) μαζί με το κουτί και το τροφοδοτικό του. Κρατημένο για @retroman3
  2. Router Vodafone H300s μαζί με το κουτί του αλλά χωρίς το τροφοδοτικό του. Δεν μπορώ να το δοκιμάσω. Κρατημένο για @retroman3
  3. LevelOne GSW-1656 16 Port Gigabit Switch άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Φαίνεται λειτουργικό. Κρατημένο για @TasSou
  4. 2x Mikrotik Routerboard RB2011UiAS-RM με 1 τροφοδοτικό. Το ένα είναι εντελώς νεκρό το άλλο κάνει restarts.
  5. Μικρό κουτί με διάφορα παλιά καλώδια. Τα περισσότερα σειριακά, κάποια ίσως είναι από πολύ παλιούς εκτυπωτές. Κρατημένο για @retroman3
  6. WD TV HD Media Player χωρίς τηλεκοντρόλ και τροφοδοτικό. Άγνωστη λειτουργική κατάσταση.Κρατημένο για @retroman3

Βρίσκομαι Καστοριά αλλά μπορώ να στείλω με ότι επιθυμείτε.

Προτεραιότητα σε οσους μου εχουν χαρισει στο παρελθον.

Επεξ/σία από Jimis12
  • Like 13
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Jimis12 είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω: 

LevelOne GSW-1656 16 Port Gigabit Switch άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Φαίνεται λειτουργικό

2x Mikrotik Routerboard RB2011UiAS-RM με 1 τροφοδοτικό. Το ένα είναι εντελώς νεκρό το άλλο κάνει restarts.

Καλησπέρα.

Ενδιαφέρομαι για το gigabit switch και τα routerboards. (για τα δεύτερα ΜΟΝΟ αν δεν τα θελήσει κανείς άλλος)

Φιλικά,

Επεξ/σία από TasSou

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Jimis12 είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω: 

1. Cosmote ΤΕΛΕΙΟ ΣΗΜΑ (Huawei UAP2816) μαζί με το κουτί και το τροφοδοτικό του.
  2. Router Vodafone H300s μαζί με το κουτί του αλλά χωρίς το τροφοδοτικό του. Δεν μπορώ να το δοκιμάσω
  3. LevelOne GSW-1656 16 Port Gigabit Switch άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Φαίνεται λειτουργικό
  4. 2x Mikrotik Routerboard RB2011UiAS-RM με 1 τροφοδοτικό. Το ένα είναι εντελώς νεκρό το άλλο κάνει restarts.
  5. Μικρό κουτί με διάφορα παλιά καλώδια. Τα περισσότερα σειριακά, κάποια ίσως είναι από πολύ παλιούς εκτυπωτές
  6. WD TV HD Media Player χωρίς τηλεκοντρόλ και τροφοδοτικό. Άγνωστη λειτουργική κατάσταση.

Ενδιαφέρομαι για το 4 .

Επεξ/σία από Convict

18 ώρες πριν, life is music είπε

Καλησπέρα σε όλους χαρίζω το συγκεκριμένο θύλακο καναρινάκι tou 22.Δινεται  μόνο σε άτομα που έχουν χώρο και θα το προσέξουν πραγματικά....θα δοθεί χωρίς το κλουβί 

IMG-20230516-221404.jpg

Π.Μ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αυτή τη φορά δεν θέλω να χαρίσω εδώ αλλά θέλω τη βοήθεια σας για να ξέρω πού να χαρίσω κάτι.

Θέλω να χαρίσω ένα πάπλωμα (αναμένεται να πάει αύριο στο καθαριστήριο) είτε σε κάποια οικογένεια που το χρειάζεται είτε σε κάποια δομή/εκκλησία στο Δήμο Ηρακλείου (Αττικής) αλλά δεν έχω ιδέα πώς να το κάνω. Αν κάποιος γνωρίζει είτε για το δήμο αυτό είτε για δήμο πέριξ ας μου στείλει ένα PM. Ειδάλλως αν γνωρίζετε κάποια οικογένεια που το χρειάζεται, πάλι σε pm. 

Σας ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Ola150
  • Like 12

Γεια και χαρα,δίνονται 3 ποντίκια σε κατασταση καινουριου,θα ήθελα να τα πάρουν 3 διαφορετικά άτομα αλλά ΔΕΝ με εννοχλει να τα πάρει ένας μόνο….Παραλαβη από Παλλήνη και ΙΣΩΣ Μαρουσι….Προτεριοτητα μου να δωσω σε όποιον μου έχει δώσει,και γενικά δίνει….Για τους υπόλοιπους δεν υποσχομαι ούτε κραταω προτεραιοτητα…Μετά από σκέψη το βλεπω

IMG_4144.jpeg

• Like 12

1 ώρα πριν, Jimis12 είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω: 

1. Cosmote ΤΕΛΕΙΟ ΣΗΜΑ (Huawei UAP2816) μαζί με το κουτί και το τροφοδοτικό του.
  2. Router Vodafone H300s μαζί με το κουτί του αλλά χωρίς το τροφοδοτικό του. Δεν μπορώ να το δοκιμάσω
  3. LevelOne GSW-1656 16 Port Gigabit Switch άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Φαίνεται λειτουργικό
  5. Μικρό κουτί με διάφορα παλιά καλώδια. Τα περισσότερα σειριακά, κάποια ίσως είναι από πολύ παλιούς εκτυπωτές
  6. WD TV HD Media Player χωρίς τηλεκοντρόλ και τροφοδοτικό. Άγνωστη λειτουργική κατάσταση.

pm

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται ως έχει:

Άγνωστη η λειτουργική κατάσταση

Εκδήλωση ενδιαφέροντος μόνο από όσους μπορούν να παραλάβουν άμεσα

Περιοχή: Αγ. Ανάργυροι – Αθήνα

Διατηρώ δικαίωμα αυθαίρετης επιλογής παραλήπτη

(Οπωσδήποτε π.μ – Δεν παρακολουθώ/απαντώ άμεσα, υπομονή & κατανόηση...)

ΔΟΘΗΚΕ

Ευχαριστώ

IMG_20230118_135304.jpg

IMG_20230118_135339.jpg

Χαρίζεται ως έχει:

MITACA m8

Άγνωστη η λειτουργική κατάσταση

Εκδήλωση ενδιαφέροντος μόνο από όσους μπορούν να παραλάβουν άμεσα

Περιοχή: Αγ. Ανάργυροι – Αθήνα

Διατηρώ δικαίωμα αυθαίρετης επιλογής παραλήπτη

(Οπωσδήποτε π.μ – Δεν παρακολουθώ/απαντώ άμεσα, υπομονή & κατανόηση...)

Ευχαριστώ

IMG_20230118_135009.jpg

IMG_20230118_135129.jpg

Επεξ/σία από 1insomnia
  • Like 11
  • Thanks 1

18 λεπτά πριν, gatz1983 είπε

Τροφοδοτικό Hp 19.5 volt -3.33 amp.Λειτουργεί κανονικά αλλα κάνει coil whine.

Θεσσαλονίκη μόνοimage.jpeg.1dcc4392589d239caf72f2d5fa3bd7f9.jpeg

Ενδιαφερομαι

3 hours ago, Jimis12 said:

Χαρίζονται τα παρακάτω: 

Ενδιαφέρομαι για το 1 και ένα router Board

Στις 15/5/2023 στις 8:25 ΜΜ, Kostas.karras είπε

Χαρίζεται ένα Extra full tower με έναν τεράστιο ανεμιστήρα στο πλάι και ένα κουτί σκέτο από dell optiplex 7010

Screenshot_2023-05-14-22-51-18-220-edit_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2023-05-14-22-50-52-103-edit_com.miui.gallery.jpg

Χαρίζεται επίσης και αυτό 

Screenshot_2023-05-15-20-27-54-178-edit_com.miui.gallery.jpg

ευχαριστω Kostas.karras

να σαι καλα!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...