Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καμμία αγάπη για το κουτάκι που ψάχνει σπίτι; (Οι διαστάσεις του, επειδή με ρώτησαν, είναι 44x35x14εκ)

Το στέλνω κιόλας, κι εκτός Αττικής μήπως το θέλει κάποιος (που θα επωμιστεί φυσικά το κόστος του ΒΟΧ)...

Στις 23/4/2023 στις 11:21 ΜΜ, K2012 είπε

Καλησπέρα, χαρίζω το κουτί που μου χάρισε ο tigergreg γιατί δε βόλεψε για αυτό που ήθελα να κάνω.

Το καθάρισα/ίσιωσα/έτριψα σκουριές και το έβαψα, έβαλα και 2 ανεμιστηράκια 8άρια και το επαναπροωθώ στην κοινότητα.

Σημειώσεις:
-  μπορεί να φορέσει ΜΟΝΟ μικρό τροφοδοτικό.
- στο μπροστινό πάνελ λείπει το καλωδιάκι audio οπότε λειτουργούν μόνο τα usb και όχι ο ήχος, αλλά αυτό λύνεται ή με ήχο από τη μητρική/κάρτα ή με κάποια πατέντα με άλλο καλωδιάκι.
- δε φαίνεται καλά στις φωτό αλλά το χρώμα στο πλάι είναι καφέ και όχι μαύρο.
- δεν είναι και το καλύτερο βάψιμο στον κόσμο.

Όπως πάντα, ενδιαφέρον εδώ και πμ. Aν υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους από έναν άνθρωπο, θα γίνει κάποια κλήρωση αύριομεθαύριο…
Κρατάω μια πισινή για προτεραιότητα σε ανθρώπους από τους οποίους έχω πάρει κάτι ή/και γενικά προσφέρουν στο thread. Αν το θέλει π.χ. ο tigergreg, τι κλήρωση να γίνει;

Παραλαβή μπορεί να γίνει είτε άμεσα από Μαρούσι/ΚΑΤ (κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ) είτε με συνάντηση σε άλλη περιοχή της Αθήνας αν βολέψει, μετά από συνεννόηση.

Screenshot(51).jpg

Screenshot(52).jpg

Screenshot(53).jpg

Screenshot(54).jpg

Screenshot(55).jpg

Screenshot(56).jpg

• Like 7
Δημοσ.
2 hours ago, K2012 said:

Καμμία αγάπη για το κουτάκι που ψάχνει σπίτι; (Οι διαστάσεις του, επειδή με ρώτησαν, είναι 44x35x14εκ)

Το στέλνω κιόλας, κι εκτός Αττικής μήπως το θέλει κάποιος (που θα επωμιστεί φυσικά το κόστος του ΒΟΧ)...

Τι εννοείς παίρνει μικρό τροφοδοτικό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, mourgolukos είπε

Τι εννοείς παίρνει μικρό τροφοδοτικό;

Nομίζω SFX πρέπει να λέγεται, δεν είμαι σίγουρος. Μετράω περίπου Υψος maximum 7εκ και Πλάτος maximum 13εκ.. Η απόσταση μεταξύ τρυπών είναι περίπου 5.5εκ. και 14εκ είναι όλο το κουτί.

Ελπίζω αυτή η φωτό να βοηθάει:

Screenshot(69).jpg

Επεξ/σία από K2012
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, K2012 είπε

Nομίζω SFX πρέπει να λέγεται, δεν είμαι σίγουρος. Μετράω περίπου Υψος maximum 7.5εκ και Πλάτος maximum 13εκ.. Η απόσταση μεταξύ τρυπών είναι περίπου 5.5εκ.

SFX είναι.

ps2sfx.webp

• Like 8
Δημοσ.
44 minutes ago, K2012 said:

Nομίζω SFX πρέπει να λέγεται, δεν είμαι σίγουρος. Μετράω περίπου Υψος maximum 7εκ και Πλάτος maximum 13εκ.. Η απόσταση μεταξύ τρυπών είναι περίπου 5.5εκ.

Ελπίζω αυτή η φωτό να βοηθάει:

Screenshot(69).jpg

εφόσον δεν το ήθελε κανένας είπα μπας και το έπαιρνα για έναν φίλο, αλλά δεν κάνει τόσο μικρό που είναι δυστηχώς

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ KarlosSalonika

Χαρίζεται το HP Brio με το φοβερό design που μου χάρισε ο 1insomnia. Έκανε μια χαρά για αυτό που ήθελα να κάνω και το επαναπροωθώ στην κοινότητα λίγο... πειραγμένο και έτοιμο να δεχτεί hardware.

Ανοίχτηκαν διάφορες τρύπες για καλωδίωση και εξαερισμό και για να μπαίνει επάνω το PSU.
Μπήκαν βάσεις για ανεμιστήρες (πίσω 2x8 και μπροστά και κάτω από έναν 120άρι ή από έναν 140άρι.
Μπήκανε κάτι φιλτράκια DIY που λογικά μπορούν να αντικατασταθούν πολύ φθηνά με κάτι καλύτερο.

Το κόκκινο κλουβάκι είναι αποσπώμενο και παίρνει τώρα, με πατέντα velcro, 2x2.5άρηδες δίσκους.

Τα δύο 5.25 bays μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάποιο πάνελ (εξόδους usb/audio - το κουτί ΔΕΝ έχει- ή fan controller ή και σκληρούς με κάποιο μετατροπέα) ΑΝ ΚΑΙ, ρεαλιστικά, ο χώρος του ενός  χρειάζεται για να κρυφτούν διάφορα καλώδια. Εκτός κι αν το ένα από τα δύο πάνελ είναι “κοντό”, μόνο πρόσοψη δηλαδή.

***προσοχή***
***Το κουτί είναι τελείως low-tech custom Φράνκεσταϊν, wannabe sleeper, μη περιμένει κανείς να είναι τέλειο! Τη δουλειά του όμως την κάνει μια χαρά.***

***Το κουτί δίνεται όπως είναι στη φωτό με τα 2x120 και 2x8 μαύρα ανεμιστηράκια.***

Ενδιαφέρον εδώ και πμ. Aν υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους από έναν άνθρωπο, θα γίνει μια κλήρωση σε εύλογο χρόνο.
Παραλαβή μπορεί να γίνει είτε άμεσα από Μαρούσι/ΚΑΤ (κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ) είτε με συνάντηση σε άλλη περιοχή της Αθήνας αν βολέψει, μετά από συνεννόηση. Και κάνω και αποστολή με  BOX (με έξοδα παραλήπτη)!

Screenshot(68).jpg

Screenshot(73).jpg

Screenshot(61).jpg

Screenshot(71).jpg

Screenshot(72).jpg

Επεξ/σία από K2012
  • Like 21
  • Thanks 2
Δημοσ.
Στις 23/4/2023 στις 3:34 ΜΜ, mourgolukos είπε

Μιας και μπαίνει η άνοιξη και βγαίνουν μελισσουλες μελιτσουλες και ποδηλάτες στους δρόμους, χαρίζονται οι δυο ζάντες της φωτο. Η μπροστά θέλει αλλαγή κέντρα αν θυμάμαι καλά, η πίσω πρέπει να είναι εντάξει. Είναι 26αρες 

IMG_2343.jpeg

Με  ενδιαφερει  Στελιο

Δημοσ.
7 ώρες πριν, K2012 είπε

Χαρίζεται το HP Brio με το φοβερό design που μου χάρισε ο 1insomnia. Έκανε μια χαρά για αυτό που ήθελα να κάνω και το επαναπροωθώ στην κοινότητα λίγο... πειραγμένο και έτοιμο να δεχτεί hardware.

Ανοίχτηκαν διάφορες τρύπες για καλωδίωση και εξαερισμό και για να μπαίνει επάνω το PSU.
Μπήκαν βάσεις για ανεμιστήρες (πίσω 2x8 και μπροστά και κάτω από έναν 120άρι ή από έναν 140άρι.
Μπήκανε κάτι φιλτράκια DIY που λογικά μπορούν να αντικατασταθούν πολύ φθηνά με κάτι καλύτερο.

Το κόκκινο κλουβάκι είναι αποσπώμενο και παίρνει τώρα, με πατέντα velcro, 2x2.5άρηδες δίσκους.

Τα δύο 5.25 bays μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάποιο πάνελ (εξόδους usb/audio - το κουτί ΔΕΝ έχει- ή fan controller ή και σκληρούς με κάποιο μετατροπέα) ΑΝ ΚΑΙ, ρεαλιστικά, ο χώρος του ενός  χρειάζεται για να κρυφτούν διάφορα καλώδια. Εκτός κι αν το ένα από τα δύο πάνελ είναι “κοντό”, μόνο πρόσοψη δηλαδή.

***προσοχή***
***Το κουτί είναι τελείως low-tech custom Φράνκεσταϊν, wannabe sleeper, μη περιμένει κανείς να είναι τέλειο! Τη δουλειά του όμως την κάνει μια χαρά.***

***Το κουτί δίνεται όπως είναι στη φωτό με τα 2x120 και 2x8 μαύρα ανεμιστηράκια.***

Ενδιαφέρον εδώ και πμ. Aν υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους από έναν άνθρωπο, θα γίνει μια κλήρωση σε εύλογο χρόνο.
Παραλαβή μπορεί να γίνει είτε άμεσα από Μαρούσι/ΚΑΤ (κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ) είτε με συνάντηση σε άλλη περιοχή της Αθήνας αν βολέψει, μετά από συνεννόηση. Και κάνω και αποστολή με  BOX (με έξοδα παραλήπτη)!

Screenshot(68).jpg

Screenshot(73).jpg

Screenshot(61).jpg

Screenshot(71).jpg

Screenshot(72).jpg

να σου φερω κανα 2 ακομα να τα κανεις ετσι ?

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, K2012 είπε

***προσοχή***

Screenshot(68).jpg

Screenshot(73).jpg

Screenshot(61).jpg

Screenshot(71).jpg

Screenshot(72).jpg

Π.Μ.

16 ώρες πριν, K2012 είπε

Π.Μ.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζοντα 2 κουτια γεματα με ηλκετρονικα των τελευτων χρονων, 

Backpanels και bays covers, ψυκτρες ανεμιστηρες, τροφοδοτικα-hdd-καλωδια  Xbox360, οθονη 24αρα dell ελατωματικη, οθονη lg 17αρα λειτουργικη, παλια τροφοδοτικα Atx,κουτι για 2 Sata δισκους uSB2.0 παλιες καρτες ηχου και αλλες, παλιοι σκληροι δισκοι IDE-sata, εξαρτηματα απο χαλασμενα λαπτοπ, και αλλα πολλα διαφορα.

Στειλτε μου μηνυμα για παραλαβη απο τον χωρο μου

προς αποφυγη παρεξηγησεων, ο λογος που τα χαριζω ειναι ελειψη χωρου και χρονου να ασχοληθω, μου στελνουν μηνυματα σε φαση αυτο τι προβλημα εχει; η ενδιαφερομαι μονο για αυτο. Δεν με εξυπηρετει να δινω ενα ενα ουτε να απανταω για καθε κομματι τι εχει κ τι δεν εχει, Bulk πραγματα δινω, αρκετα ειναι χρησιμα, δεν θελω ερωτησεις , θελω καποιος να ερθει να τα παρει για να μην τα πεταξω στην ανακυκλωση. ευχαριστω. Βρισκομαι Αναβυσσο.

Επεξ/σία από gregdais
διευκρινήσεις
  • Like 19
Δημοσ.
13 hours ago, gregdais said:

Backpanels και bays covers, ψυκτρες ανεμιστηρες, τροφοδοτικα-hdd-καλωδια  Xbox360, οθονη 24αρα dell ελατωματικη, οθονη lg 17αρα λειτουργικη, παλια τροφοδοτικα Atx,κουτι για 2 Sata δισκους uSB2.0 παλιες καρτες ηχου και αλλες, παλιοι σκληροι δισκοι IDE-sata, εξαρτηματα απο χαλασμενα λαπτοπ, και αλλα πολλα διαφορα.

στέλνω pm.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, gregdais είπε

Πμ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...