Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/4/2023 στις 4:29 ΜΜ, e-tic είπε

- Βιβλίο "Η λαϊκότητα στον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο", καινούριο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα

Μόλις παραλήφθηκε!

Ευχαριστώ πολύ το φίλο Σταύρο για την ευγενική προσφορά του!

Καλό Πάσχα σε όλους!

Επεξ/σία από blitzNikos
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/3/2023 στις 4:31 ΜΜ, tigergreg είπε

Βρηκα  αυτο  το  σπανιο  τροφοδοτικο  SONY AC-S164  με  2  εξοδους  6 βολτ.

SONY.jpg.67a854a9b340372b0fe26e5f760249a9.jpgSONYAC-S164.jpg.db5aa91460b08956bcf573b8f9e6cf4e.jpg

Στις 27/3/2023 στις 11:01 ΠΜ, tigergreg είπε

Χαριζεται  αυτος  ο  ανταπτορας   αυτοκινητου   12V  IN   6V  750mA  μαλλον  αντιγραφο  απο

καποιο  μοντελο  CASIO.

CAR ADAPTOR CA-K 65 S μαλλον  ελληνικης  κατασκευης.

Η  ΦΩΤΟ  ΕΙΝΑΙ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

CARADAPTORCA-K65S.jpg.d3718036be0dcd54b51ce240dc5bf0b2.jpg

Στις 27/3/2023 στις 11:20 ΠΜ, tigergreg είπε

Τροφοδοτικο  ΗΡ   0957-2084  με  τριμουτσουνο  βυσμα  και  διπλο  βολταζ

32V  720mA  KAI  16V  610mA.

0957-2084.jpg.0e0a633ba0ba96f2a4f2b83a1a23013e.jpg

Στις 27/3/2023 στις 11:28 ΠΜ, tigergreg είπε

Τροφοδοτικο  ΗΡ   0950-4466  με  τριμουτσουνο  βυσμα  και  διπλο  βολταζ

32V  250mA  KAI  16V  610mA.

0950-4466.jpg.89c2773356062734ceb8fb57dd38aa15.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην   εδρα  μου  πισω  απο  το   εφετειο  αθηνας  το  γρηγοροτερο 

δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

Δ

ΚΑΛΟ  ΠΑΣΧΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ.

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.Μετα απο ενα ξακαθαρισμα , εχω :

1)Περιστροφικη βουρτσα με δοχειο σαπουνιου με ρυθμιστη δοσης.Ειναι της Nilfisk προφανως αλλα απο το κουμπωμα ενδεχομενως να ταιριαζει και σε αλλες μαρκες.Χρησιμοποιηθηκε 1 φορα και μονο γιατι θελει πανω απο 100bar για να ειναι αποτελεσματικη.

2)Κολλιεδες σε μεγαλα μεγεθη.Εχω δει οτι μπορει να φτασουν και στα 3 ευρω το τεμαχιο οποτε μπορει να φανουν σε καποιον χρησιμοι.

Βρισκομαι Περιστερι.Απο αυριο το πρωι μεχρι την Δευτερα το απογευμα θα ειμαι εκτος Αττικης , αλλα θα εχω ατομο στο σπιτι αν καποιος δυναται να ερθει.

Παραδοθηκαν στον troi.g και ευχαριστω για την ευγενικη χειρονομια του !

Επεξ/σία από leolipop
  • Like 13

39 λεπτά πριν, leolipop είπε

1)Περιστροφικη βουρτσα με δοχειο σαπουνιου με ρυθμιστη δοσης.Ειναι της Nilfisk προφανως αλλα απο το κουμπωμα ενδεχομενως να ταιριαζει και σε αλλες μαρκες.Χρησιμοποιηθηκε 1 φορα και μονο γιατι θελει πανω απο 100bar για να ειναι αποτελεσματικη.

2)Κολλιεδες σε μεγαλα μεγεθη.Εχω δει οτι μπορει να φτασουν και στα 3 ευρω το τεμαχιο οποτε μπορει να φανουν σε καποιον χρησιμοι.

Βρισκομαι Περιστερι.Απο αυριο το πρωι μεχρι την Δευτερα το απογευμα θα ειμαι εκτος Αττικης , αλλα θα εχω ατομο στο σπιτι αν καποιος δυναται να ερθει.

IMG_20230414_111056.jpg

IMG_20230414_111034.jpg

Καλημέρα και χρόνια πολλά, ενδιαφέρομαι στέλνω πμ.

• Like 2

Στις 9/4/2023 στις 11:30 ΠΜ, K2012 είπε

Καλημέρα, χαρίζονται για... πειράματα;

- Μία μητρική s754 MSI MS-7050 με AMD Athlon 64 3200+ και 2Χ256, που λειτουργεί αλλά έχει ταλαιπωρημένους πυκνωτές.

- Μία s775 MSI MS-7246 975X Platinum που λειτουργεί αλλά έχει ταλαιπωρημένους πυκνωτές.

- Μία s370 ASUS CUSI-M με Celeron 700Μhz, στην οποία κάτι γίνεται με τις ρυθμίσεις/ταχύτητητες των sdram που έχω, σε σχέση με τον επεξεργαστή/fsb κλπ, και δεν μπορώ να φορτώσω λειτουργικό, αλλά δείχνει να λειτουργεί και είναι μια χαρά εμφανισιακά

Ενδιαφέρον εδώ και πμ. Aν υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους από έναν άνθρωπο, θα γίνει  κλήρωση αύριο… Κρατάω μια πισινή για προτεραιότητα σε ανθρώπους από τους οποίους έχω πάρει κάτι ή/και γενικά προσφέρουν στο thread.
Παραλαβή μπορεί να γίνει είτε άμεσα από Μαρούσι/ΚΑΤ (κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ) είτε με συνάντηση σε άλλη περιοχή της Αθήνας αν βολέψει, μετά από συνεννόηση.

Screenshot(24).jpg

Screenshot(26).jpg

Screenshot(25).jpg

Αν είναι διαθέσιμες ακόμα οι μητρικές, θα τις ήθελα. Στέλνω ΠΜ.

• Like 1

Καλησπέρα κ καλό Πάσχα σε όλους.

Μετά από ξεκαθάρισμα στα παιχνίδια των παιδιών, έχω μια σακούλα γεμάτη με παιχνίδια lego, τα οποία κάποια είναι σχεδόν ολόκληρα (συναρμολογημένα) και κάποια είναι διαλυμένα (όχι σπασμένα, απλα έχουν αποσυναρμολογηθεί τα κομμάτια).

Όποιος έχεις όρεξη να ψαχτεί, ευπρόσδεκτος. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σαν ανταλλακτικά ή έξτρα κομμάτια, μιας κ τα κομμάτια lego είναι ίδια σε όλες τις κατασκευές.

Δεν τα παίζουν πια, ούτε έχω όρεξη να ψάχνω πιο μπαίνει που, λυπάμαι αφάνταστα όμως να τα πετάξω.  Έχουμε δώσει πολλά λεφτά κ μακάρι να πάνε κάπου που θα χρησιμοποιηθούν.

20230414_143859.jpg

20230414_143917.jpg

20230414_143921.jpg

• Like 20

42 λεπτά πριν, Snip είπε

Μετά από ξεκαθάρισμα στα παιχνίδια των παιδιών, έχω μια σακούλα γεμάτη με παιχνίδια lego, τα οποία κάποια είναι σχεδόν ολόκληρα (συναρμολογημένα) και κάποια είναι διαλυμένα (όχι σπασμένα, απλα έχουν αποσυναρμολογηθεί τα κομμάτια).

Όποιος έχεις όρεξη να ψαχτεί, ευπρόσδεκτος. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σαν ανταλλακτικά ή έξτρα κομμάτια, μιας κ τα κομμάτια lego είναι ίδια σε όλες τις κατασκευές.

Δεν τα παίζουν πια, ούτε έχω όρεξη να ψάχνω πιο μπαίνει που, λυπάμαι αφάνταστα όμως να τα πετάξω.  Έχουμε δώσει πολλά λεφτά κ μακάρι να πάνε κάπου που θα χρησιμοποιηθούν.

20230414_143859.jpg

20230414_143917.jpg

20230414_143921.jpg

Καλησπέρα σας έχετε πμ

5 ώρες πριν, tigergreg είπε

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην   εδρα  μου  πισω  απο  το   εφετειο  αθηνας  το  γρηγοροτερο 

δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

Δ

ΚΑΛΟ  ΠΑΣΧΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ.

Π.Μ.

• Like 1

48 λεπτά πριν, Snip είπε

20230414_143859.jpg

20230414_143917.jpg

20230414_143921.jpg

Ενδιαφέρομαι.

Έστειλα ΠΜ.

1 ώρα πριν, Snip είπε

20230414_143859.jpg

20230414_143917.jpg

20230414_143921.jpg

Στελνω επισης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται router TP-Link TD-W8960N v7 για γραμμές adsl2+ ή για χρήση ως access point για όποιον γνωρίζει να το ρυθμίσει.
Παραλαβή από Εύοσμο.

w8960.jpg.b5292969953befa820be81dd31dbc52a.jpg

Επεξ/σία από roybatty
  • Like 17

9 ώρες πριν, leolipop είπε

Παραδοθηκαν στον troi.g και ευχαριστω για την ευγενικη χειρονομια του !

Παρέλαβα σήμερα, ευχαριστώ πάρα πολύ τον leolipop, και χάρηκα πολύ για την γνωριμία. Καλή συνέχεια φίλε μου.

• Like 2

6 ώρες πριν, Snip είπε

20230414_143859.jpg

20230414_143917.jpg

20230414_143921.jpg

Ενδιαφέρομαι κι εγώ αν υπάρχουν ακόμα, στέλνω πμ

Καλημέρα σε όλους

@mario_cc2, @vardersar86, @aurumnus, @leolipop, @akisg13

Μιάς και εκδηλώσατε ενδιαφέρον 5 άτομα, θεώρησα πιο δίκαιο να το κάνω με κλήρωση.

Ο τυχερός ήταν ο leolipop.

Θα επικοινωνήσω μαζί του  και αν αλλάξει κάτι, θα ξανακάνω κλήρωση με τους υπόλοιπους 4.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και καλή Ανάσταση σε όλους.

klhrosh.jpg

• Like 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...