Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mourgolukos είπε

Χαρίζεται εκτυπωτής HP2320 3 χρονών με 2 αυθεντικά μελάνια. Το μάυρο εκτυπώνει με γραμμές το έγχρωμο δεν το βλέπει καν. Αυθεντικά σου λέει μετά. Βαρέθηκα να ασχολούμαι με την λαλακία, πήρα άλλον και ξεμπέρδεψα. Χρειάζεται καλώδιο usb και ρευματος (δίπολο).

Παραλαβή από τον χώρο μου δραπετσώνα το συντομότερο δυνατόν

Ενδιαφέρομαι μένω Περιστέρι όμως 

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 hours ago, malakudi said:

Χαρίζονται δύο voip adapters, Linksys SPA3000 και Linksys SPA3102, με ένα τροφοδοτικό μόνο (το άλλο είχε καεί). Λειτουργούν και τα δύο, το SPA3102 είναι σπασμένο το πλαστικό του περίβλημα στο σημείο που ενώνεται με τις βίδες (κρατιέται από μία βίδα) αλλά με λίγη κόλλα θα είναι μια χαρά. Λειτουργούν και τα δύο κανονικά, δοκιμάστηκαν σήμερα.

Εαν ειναι διαθεσιμα , Θα με ενδιέφεραν τα ATA . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δόθηκε στον @troi.g ! Ευχαριστω και συγγνωμη σε οσους δεν απαντησα!

Χαρίζεται η τιμονιέρα Logitech wingman force gp. Drivers για win10 δεν υπάρχουν, αναγνωρίζεται και λειτουργεί όμως (11 δεν εχω δοκιμασει)  εκτός από το force feedback, το οποίο ενεργοποιείται αν βρείτε και εγκαταστήσετε κάποιο παλιό software/driver για προηγούμενα windows. Βρίσκομαι Κερατσινι.

Screenshot_2023-04-06-11-25-05-628-edit_com.miui.gallery.jpg

Επεξ/σία από panos3521
  • Like 24
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Tsig0s είπε

Καλημέρα. κουπόνια για ΒΟΧ του 1€ x3 και 2€ x1 με λήξη 19/4.

μην ζητηθεί απο κάποιον που δεν έχει δώσει ποτέ.

εδώ και μετά πμ, όποιος προλάβει.

update: εχω ακομα 2 του 1 euro.

Απ’οτι φαίνεται μπορείς να ενεργοποιείς 2 κουπόνια ανά μηνά.  τα υπόλοιπα 2 από 6/5. σορρυ δεν το ήξερα.

• Like 1
Δημοσ.

Χαρίζονται διάφορες παλέτες, όλες μαζί πακέτο. Όποιος ενδιαφέρεται, θα πρέπει να έχει το κατάλληλο μεταφορικό μέσο για να τις πάρει.

• Like 6
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, panos3521 είπε

Χαρίζεται η τιμονιέρα Logitech wingman force gp. Drivers για win10 δεν υπάρχουν, αναγνωρίζεται και λειτουργεί όμως (11 δεν εχω δοκιμασει)  εκτός από το force feedback, το οποίο ενεργοποιείται αν βρείτε και εγκαταστήσετε κάποιο παλιό software/driver για προηγούμενα windows. Βρίσκομαι Κερατσινι.

Καλημέρα, στέλνω πμ με ερώτηση.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, uniquegr είπε

Χαρίζονται διάφορες παλέτες, όλες μαζί πακέτο. Όποιος ενδιαφέρεται, θα πρέπει να έχει το κατάλληλο μεταφορικό μέσο για να τις πάρει.

Άκυρο, λόγω έλλειψης χώρου, θα δοθούν στην ανακύκλωση άμεσα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panos3521 είπε

Π.μ

Δημοσ.
Στις 5/4/2023 στις 4:41 ΜΜ, malakudi είπε

Χαρίζονται δύο voip adapters, Linksys SPA3000 και Linksys SPA3102, με ένα τροφοδοτικό μόνο (το άλλο είχε καεί). Λειτουργούν και τα δύο, το SPA3102 είναι σπασμένο το πλαστικό του περίβλημα στο σημείο που ενώνεται με τις βίδες (κρατιέται από μία βίδα) αλλά με λίγη κόλλα θα είναι μια χαρά. Λειτουργούν και τα δύο κανονικά, δοκιμάστηκαν σήμερα.

Είναι αρχαία βέβαια και τα δύο, 10Mbit ethernet (ίσως σε κάποια σύγχρονα switch δε παίξουν).

Περιοχή Ανατολική Θεσσαλονίκη, παραλαβή χέρι με χέρι στην ευρύτερη περιοχή. Δε στέλνω εκτός.

Αν δεν ενδιαφερθεί κανείς θα πάνε ανακύκλωση.

καλησπέρα, ενδιαφέρομε και τα 2

πμ

Δημοσ.
On 05/04/2023 at 16:41, malakudi said:

Είναι αρχαία βέβαια και τα δύο, 10Mbit ethernet (ίσως σε κάποια σύγχρονα switch δε παίξουν).

Περιοχή Ανατολική Θεσσαλονίκη, παραλαβή χέρι με χέρι στην ευρύτερη περιοχή. Δε στέλνω εκτός.

Αν δεν ενδιαφερθεί κανείς θα πάνε ανακύκλωση.

Ευχαριστώ τον φίλο, παρέλαβα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/4/2023 στις 1:10 ΜΜ, chrismoute είπε

ενδιαφέρομαι για το τόνερ , έχω τον e360dn

Πληροφοριακα, το συγκεκριμενο τονερ δεν κανει για τον 360.

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Tsig0s είπε

Απ’οτι φαίνεται μπορείς να ενεργοποιείς 2 κουπόνια ανά μηνά.  τα υπόλοιπα 2 από 6/5. σορρυ δεν το ήξερα.

Ουτε και εγώ και την πάτησα πιο πίσω που εδινα ανάλογα κουπόνια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...