Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, WebDevGr είπε

Χαρίζεται Microsoft ποντίκι-πληκτρολόγιο (Ελληνικό) το οποίο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και 100% λειτουργικό.

Μόνο για άτομα στο Ηράκλειο Κρήτης που έχουν όρεξη να περάσουν να το πάρουν.

keyboard-mouse.jpg

PM.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Διάδρομος μαγνητικός. Είναι λειτουργικός αλλά ο τάπητας γλιστράει προς τα αριστερά. Αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί, έρχεται και τον φορτώνει από τα Ν. Σίλλατα.

1122468787_.jpg.bd356722260ea0de4368824f31421ea3.jpg

• Like 17

προσπάθησα να ενεργοποιήσω αυτό

4 ώρες πριν, chrisxkar είπε

Lair of the Clockwork God - 746J3-ZL69Z-XWHX0

και ήδη κάποιος το είχε ενεργοποιήσει....

οκ.... τσίμπησες ρε φίλε τσάμπα παιχνιδάκι, κάνε τουλάχιστον τον κόπο να το αναφέρεις, όπως το ζήτησε ο chrisxkar, να μην παιδευόμαστε οι υπόλοιποι...

p.s. μπράβο chrisxkar για την κίνηση σου

• Like 5

• Super Moderators
4 λεπτά πριν, kakofonixx είπε

προσπάθησα να ενεργοποιήσω αυτό

και ήδη κάποιος το είχε ενεργοποιήσει....

οκ.... τσίμπησες ρε φίλε τσάμπα παιχνιδάκι, κάνε τουλάχιστον τον κόπο να το αναφέρεις, όπως το ζήτησε ο chrisxkar, να μην παιδευόμαστε οι υπόλοιποι...

p.s. μπράβο chrisxkar για την κίνηση σου

Μη λέμε τα ίδια πράγματα συνέχεια:

Από τη στιγμή που τα κλειδιά μπαίνουν χύμα, δεν μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε την όποια απαίτηση.

Ακόμη και bot μπορεί να τα έχει σηκώσει. Γι' αυτό και στο ειδικό νήμα που υπάρχει για χάρισμα παιχνιδιών, προτείνουμε να μην τα βάζουν χύμα τα κλειδιά.

Από εκεί και πέρα, όπως εκεί, έτσι κι εδώ, στη διακριτική ευχέρεια του δωρητή είναι να τα δώσει όπως νομίζει. 

• Like 9

Χαρίζεται ενισχυτής αυτοκινήτου  Boss Audio AVA-380. Στα νιάτα του ήταν αρκετά δυνατός δικάναλος, πλέον το ένα κανάλι πότε παίζει πότε όχι, δεν θα ασχοληθώ, έχω άλλους 3 ενισχυτές από τα νιάτα τα δικά μου.

Παραλαβή από Δραπετσώνα

• Like 13

1 λεπτό πριν, mourgolukos είπε

Χαρίζεται ενισχυτής αυτοκινήτου  Boss Audio AVA-380. Στα νιάτα του ήταν αρκετά δυνατός δικάναλος, πλέον το ένα κανάλι πότε παίζει πότε όχι, δεν θα ασχοληθώ, έχω άλλους 3 ενισχυτές από τα νιάτα τα δικά μου.

Παραλαβή από Δραπετσώνα

Καλησπέρα, στέλνω πμ με ερώτηση.

• Like 1

1 hour ago, mourgolukos said:

Παραλαβή από Δραπετσώνα

Έφυγε ήδη

• Like 1

Στις 23/3/2023 στις 2:13 ΜΜ, wizzy είπε

Παρέλαβα το περιοδικό.

1679573063241.jpg.3c62de607a9d68db257d8a3f489e1e73.jpg

Ευχαριστώ τον @VarDerSar86 για τη δωρεά, τον @tigergreg κι όποιον άλλον μεσολάβησε για να φτάσει το περιοδικό στα χέρια μου.

Δική μου χαρα αδερφε!

• Like 1

2 ώρες πριν, mourgolukos είπε

Παραλαβή από Δραπετσώνα

Παρέλαβα σήμερα, ευχαριστώ πάρα πολύ και χάρηκα για την γνωριμία. Να σαι καλά φιλαράκι μου και καλή συνέχεια.

• Like 2

5 ώρες πριν, mourgolukos είπε

Παραλαβή από Δραπετσώνα

Πμ

15 ώρες πριν, Snoob είπε

Μη λέμε τα ίδια πράγματα συνέχεια:

Από τη στιγμή που τα κλειδιά μπαίνουν χύμα, δεν μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε την όποια απαίτηση.

Ακόμη και bot μπορεί να τα έχει σηκώσει. Γι' αυτό και στο ειδικό νήμα που υπάρχει για χάρισμα παιχνιδιών, προτείνουμε να μην τα βάζουν χύμα τα κλειδιά.

Από εκεί και πέρα, όπως εκεί, έτσι κι εδώ, στη διακριτική ευχέρεια του δωρητή είναι να τα δώσει όπως νομίζει. 

αγνοουσα την υπαρξη του θρεντ την επομενη θα παω εκει

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν bootάρουν στην μητρική που τις δοκίμασα (P5K), οπότε ή ασυμβατότητα ή νεκρές.

Θέλει κανείς να δοκιμάσει την τύχη του;

edit: τελικά έπαιξαν με νέο BIOS, οπότε θα πάνε σε σύστημα φίλου!

IMG_0469.jpeg

Επεξ/σία από caution
  • Like 11

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...