Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλώδιο/φορτιστής @Doubt ,

ποντίκι Dell @georgios65,

iPhone @Tsig0s,

τα υπόλοιπα διαθέσιμα.

Προσθέτω δισκάκι Wii Sports χύμα, χωρίς θήκη. Ήταν λειτουργικότατο.

• Like 7
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 hours ago, VarDerSar86 said:

Να συμπλήρωσω και εγώ την προηγούμενη αγγελια!Δινω λοιπόν από την πλευρά μου την μασκα vr για να συμπλήρωση οποίος θέλει το καρέ!Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι!Πμ ο πρωτος και μετά επιλαχοντες…Εννοείται όχι κληρωση…Δινω αυτοματα σε όποιον μου έχει στο παρελθόν δώσει η δίνει γενικά….οι μονο ΠΕΡΝΟΥΝ (που είναι αρκετοί)Μακρυα….

AFD59B92-6B82-40E0-AF2A-CE2845DA037C.jpeg

Ενδιαφέρομαι αφού κάνει για μέχρι 7

Στις 22/2/2023 στις 11:17 ΜΜ, Crybal είπε

Επαναχαριζεται η μητρικη που πηρα απο τον φιλτατο @DeVilMaYcRyGR. Ειναι η Asus P5VDC-MX. Εγινε αναβάθμιση στο τελευταίο BIOS 0809. Προστεθηκαν επίσης οι microcodes με id 1067A, 10676 , 10677. Οποτε δεχεται μεν νεοτερους επεξεργαστες 775 αλλά  μαλλον δεν θα τους λειτουργησει κανονικα/σωστα γιατι το υπολοιπο onboard hardware δεν ειναι κατασκευασμενο γι'αυτους.Δεχεται μνημες DDR & DDR2 και εχει υποδοχη AGP.Η onboard καρτα γραφικών εχει θεμα. Δεν την τεσταρα παρα πολύ αλλά δειχνει λειτουργική.παραλαβη απο τον χωρο μου

P5VDC-MX.jpg.bfec1fe4a222b8596fad5cfc84036291.jpg

Ισχυει η προηγουμενη αναρτηση για την μητρική.Επίσης υπάρχουν 2 καρτες ethernet για pci.

• Like 6

39 λεπτά πριν, GreeKar98K είπε

Kαλώδιο/φορτιστής @Doubt ,

ποντίκι Dell @georgios65,

iPhone @Tsig0s,

τα υπόλοιπα διαθέσιμα.

Προσθέτω δισκάκι Wii Sports χύμα, χωρίς θήκη. Ήταν λειτουργικότατο.

Δημητρη το θέλω το Wii sports

• Like 1

Χαρίζω Εκπτωτικό Kουπόνι αξίας 50Ε για αγορά Mac απο Κωτσόβολο. Ισχύει μέχρι 31/3 για όποιον θέλει να πάρει Mac τις επόμενες μέρες.

11111111111111.jpg

• Like 14

16 ώρες πριν, tigergreg είπε

Βρηκα  σε  μια  σακουλα  φτουνο  που  γραφει  στα  πλαγια  ANDROID-IOS  και  δεν  κατεχω

τι  ειναι. Παιρνει  μπαταρια  ΑΑΑΧ2.

geeek-bluetooth-universal-remote-controller-androi.jpg.ed22d188bb15b8c9169574db1e4faaf2.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην   εδρα  μου  πισω  απο  το   εφετειο  αθηνας  το  γρηγοροτερο 

δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ...

Ευχαριστώ πολύ Γρηγόρη

Να σαι καλα!

• Like 3

Καλημερα σε ολους,

Χαριζεται SteelSeries mousepad. (ενδεικτικο λινκ στο τελος του ποστ) Πριν δωθει θα καθαριστει.

Παραλαβή ΜΟΝΟ απο τον χωρο μου καλλιθεα αθηνα (η ελευσινα λογο δουλειας) . ΔΕΝ στελνω.

Παρακαλώ μονο οσοι δινουν να στειλουν. 

Ευχαριστω

https://www.ozon.gr/product/steelseries-qck/?gclid=Cj0KCQiAgaGgBhC8ARIsAAAyLfHRbzYNB0QrC5FPlX0JkxryfWCV7RAorIcHFjDxFJBMCsBm3optIHwaAuvwEALw_wcB

• Like 11

Χαρίζεται καρέκλα παραλίας, αλουμινίου, χρώματος πράσινου, με οξείδωση όμως στις γωνίες της.

Από κέντρο Αθήνας παραλαβή αν υπάρξει ενδιαφέρον.

34 λεπτά πριν, Tsig0s είπε

Καλημερα σε ολους,

Χαριζεται SteelSeries mousepad. (ενδεικτικο λινκ στο τελος του ποστ) Πριν δωθει θα καθαριστει.

Παραλαβή ΜΟΝΟ απο τον χωρο μου καλλιθεα αθηνα (η ελευσινα λογο δουλειας) . ΔΕΝ στελνω.

Παρακαλώ μονο οσοι δινουν να στειλουν. 

Ευχαριστω

https://www.ozon.gr/product/steelseries-qck/?gclid=Cj0KCQiAgaGgBhC8ARIsAAAyLfHRbzYNB0QrC5FPlX0JkxryfWCV7RAorIcHFjDxFJBMCsBm3optIHwaAuvwEALw_wcB

Με ενδιαφέρει, έστειλα πμ

• Like 8

6 λεπτά πριν, Locke_John είπε

Χαρίζεται καρέκλα παραλίας, αλουμινίου, χρώματος πράσινου, με οξείδωση όμως στις γωνίες της.

Από κέντρο Αθήνας παραλαβή αν υπάρξει ενδιαφέρον.

Με ενδιαφέρει, έστειλα πμ

δικο σου

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 02/10/2022 at 11:55, georgeps21 said:

το ταμπλετ θελει ανοιγμα και αλλαγή βυσματος φορτισης 

309536453_388447920166070_1877105595340157045_n.jpg

Δίνω το tablet που είχα παραλάβει από την παραπάνω αγγελία. Έκανε τη δουλειά του μέχρι τώρα που το χρειάστηκα.

Προσοχή! Το δίνω όπως ήταν, δεν έχω κάνει αλλαγή στο βύσμα φόρτισης μιας και έχει και δεύτερο στρογγυλό βύσμα και χρησιμοποιούσα αυτό. Έχω λίγο καιρό να το χρησιμοποιήσω και δε θυμάμαι αν θέλει και καμία αλλαγή μπαταρίας.

στείλετε απάντηση εδώ και οχι πμ

ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ @KaRLoSSaLoNiKa

Επεξ/σία από thodoris1985
  • Like 11
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε

Δίνω το tablet που είχα παραλάβει από την παραπάνω αγγελία. Έκανε τη δουλειά του μέχρι τώρα που το χρειάστηκα.

Προσοχή! Το δίνω όπως ήταν, δεν έχω κάνει αλλαγή στο βύσμα φόρτισης μιας και έχει και δεύτερο στρογγυλό βύσμα και χρησιμοποιούσα αυτό. Έχω λίγο καιρό να το χρησιμοποιήσω και δε θυμάμαι αν θέλει και καμία αλλαγή μπαταρίας.

στείλετε απάντηση εδώ και οχι πμ

pm

Ψιλό μούφα η προσφορά μου, αλλά από το να λήξει και να πάει στράφι ο κωδικός, ας κάνω μια προσπάθεια μπας και ενδιαφέρεται κάποιος. Χαρίζεται κωδικός για λήψη του πρώτου σετ πανοπλίας σαμουράι για το Nioh 2. Ο κωδικός λήγει στις 13.03.2023

Όποιος ενδιαφέρεται στέλνει εδώ ή π.μ.

• Like 9

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...