Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το dvd drive, 2 ανεμιστηρες (ενας 12mm και ο 14mm), 1 φιλτρο και το καλωδιο δοθηκαν στον @chipakos.

Μενουν 2 ανεμιστηρες 120mm και ενα φιλτρο.

Όροι 

1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό

2ον ΔΕΝ κάνω αποστολές και κρατήσεις 

3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας.

4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα ποστ εδώ δεν θα τα βλέπω

IMG_20230301_222959.jpg

• Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 ώρες πριν, balderdash είπε

μια τ260 Samsung monitor 1200p που θέλει συγκεκριμένη γωνία να ανάψει

μόλις όμως βρεθεί το σημείο παίζει αδιάκοπα 

το μόνιτορ για κάποιον που το χρειάζεται, θα διαλέξω εγώ κάποιον

κ ένας αμεταχειριστος αν θυμάμαι καλά εκτυπωτής deskjet hp 1000 με το τροφοδοτικό του

Ενδιαφέρομαι γι΄ αυτά τα δύο, ΠΜ.

1 ώρα πριν, LPFATHER είπε

Το dvd drive, 2 ανεμιστηρες (ενας 12mm και ο 14mm), 1 φιλτρο και το καλωδιο δοθηκαν στον @chipakos.

Μενουν 2 ανεμιστηρες 120mm και ενα φιλτρο.

Όροι 

3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας.

IMG_20230301_222959.jpg

Ευχαριστώ και δημόσια τον Βασίλη για την προσφορά του. Παρελήφθησαν δύο ανεμιστήρες το καλώδιο και ένα DVD  από παλαιότερη ζήτηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο ειδική περίπτωση. 

Δίνονται τα επιθέματα κατακλίσεων (9 τεμάχια) των φωτογραφιών. 

Αχρείαστα να είναι, φαντάζομαι ότι αυτοί που πρέπει θα καταλάβουν τι είναι και για ποιο σκοπό. 

Παραλαβή από Νέα Σμύρνη 

IMG_20230226_163328_copy_1920x2560.jpg

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 19

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλάζουμε λίγο τους "κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας" στο σπίτι και δίνονται τα στηρίγματα ζαρντινιέρας για μπαλκόνι της φωτογραφίας. 

Είναι συνολικά 4, αν και στην φωτογραφία φαίνονται μόνο τα 2. 

Είναι σε καλή κατάσταση αν και, λόγω μακράς παραμονής σε μπαλκόνι και αποθήκη, ένα καθάρισμα (ή και βάψιμο, αν κάποιος είναι μερακλής) δεν θα τους έκανε κακό. 

Θέλω να φύγουν μέσα στο σ/κ (ή ως τη Δευτέρα το αργότερο) καθώς τώρα που τα έβγαλα είναι μες τη μέση. 

Όπως πάντα ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ 

Παραλαβή από Νέα Σμύρνη 

Σημ. Το μέρος που πιάνει στο κάγκελο ρυθμίζεται και άρα μπορούν να μπουν σε κάγκελα είτε πιο φαρδιά από τα συνηθισμένα είτε κάπου που χρειάζεται μεγαλύτερη απόσταση (γι αυτό και τα πήραμε άλλωστε) 

ΤΕΛΟΣ

IMG_20230303_090021_copy_2560x1920.jpg

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 14

Χαρίζονται τα παρακάτω :

1) μητρική foxconn blackops με επεξεργαστή intel quad core q9300 και μια μνήμη corsair xms 1gb στα 1333. Όλα είναι λειτουργικά με κάποια μικροθέματα στην μητρική πχ. θέλει την συγκεκριμένη μνήμη στην πρώτη θέση για να κάνει boot, και μερικά μικροσπασίματα πχ στο πρώτο πλαστικό για κάρτα γραφικών έχει σπάσει ένα κομμάτι που δεν κρατάει την κάρτα ώστε να μην βγαίνει αν πας να την τραβήξεις.

2) τροφοδοτικό corsair hx1000w modular με όλα του τα έχτρα καλώδια. Λειτουργικό άλλα χρόνια τοποθετημένο σε pc χωρίς βέβαια να έχει ζοριστεί πολύ άλλα με ότι αυτό συνεπάγεται για την αντοχή του. ΜΟΝΟ για γνώστες που θα το θέλουν για πειραματισμό ή για κάποιο παλιό ίσως σύστημα.

Όροι 

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

• Like 18

2 λεπτά πριν, LPFATHER είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω :

1) μητρική foxconn blackops με επεξεργαστή intel quad core q9300 και μια μνήμη corsair xms 1gb στα 1333. Όλα είναι λειτουργικά με κάποια μικροθέματα στην μητρική πχ. θέλει την συγκεκριμένη μνήμη στην πρώτη θέση για να κάνει boot, και μερικά μικροσπασίματα πχ στο πρώτο πλαστικό για κάρτα γραφικών έχει σπάσει ένα κομμάτι που δεν κρατάει την κάρτα ώστε να μην βγαίνει αν πας να την τραβήξεις.

2) τροφοδοτικό corsair hx1000w modular με όλα του τα έχτρα καλώδια. Λειτουργικό άλλα χρόνια τοποθετημένο σε pc χωρίς βέβαια να έχει ζοριστεί πολύ άλλα με ότι αυτό συνεπάγεται για την αντοχή του. ΜΟΝΟ για γνώστες που θα το θέλουν για πειραματισμό ή για κάποιο παλιό ίσως σύστημα.

Όροι 

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Pm για το τροφοδοτικό 

• Like 1

3 ώρες πριν, haris_216 είπε

Αλλάζουμε λίγο τους "κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας" στο σπίτι και δίνονται τα στηρίγματα ζαρντινιέρας για μπαλκόνι της φωτογραφίας. 

Είναι σε καλή κατάσταση αν και, λόγω μακράς παραμονής σε μπαλκόνι και αποθήκη, ένα καθάρισμα (ή και βάψιμο, αν κάποιος είναι μερακλής) δεν θα τους έκανε κακό. 

Θέλω να φύγουν μέσα στο σ/κ (ή ως τη Δευτέρα το αργότερο) καθώς τώρα που τα έβγαλα είναι μες τη μέση. 

Παραλαβή από Νέα Σμύρνη 

Σημ. Το μέρος που πιάνει στο κάγκελο ρυθμίζεται και άρα μπορούν να μπουν σε κάγκελα είτε πιο φαρδιά από τα συνηθισμένα είτε κάπου που χρειάζεται μεγαλύτερη απόσταση (γι αυτό και τα πήραμε άλλωστε) 

καλησπέρα ενδιαφέρομαι για τις 2, αν δεν θες να τις κρατήσεις παίρνω τις 2 και τις άλλες 2 τις επαναχαρίζω....

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα

Χαρίζεται σκληρός δίσκος με καλή υγεία (είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει !) , 320GB . sata, 3.5 ίντσες

image.jpeg.3ec181ba8db14fee55f43dbe213d1205.jpeg

και inverter για παλιότερα panel laptop, αν κάποιος το χρειάζεται image.jpeg.14e80526b11e154255a22374b6d98025.jpeg

πμ κ εδώ και υπομονή, έχουμε κ δουλειές

Παραλαβή από Εύοσμο, δυτική Θεσσαλονίκη

Edit, για τον δίσκο 1ος έστειλε ο @krami , 2ος ο @legiocknd κλήρωση την Κυριακή, ΑΑΑΑΝ υπάρξουν κ άλλοι

Καλημέρα

ανάμεσα σε μυριάδες :P ο δίσκος πάει στον @legiockndimage.png.72f8dc1cd943bc4e92b23c2564bb50cc.png

Επεξ/σία από Kthulhou
  • Like 17
  • Thanks 1

3 ώρες πριν, haris_216 είπε

Παραλαβή από Νέα Σμύρνη 

ενδιαφέρομαι επίσης για 2. 

11 λεπτά πριν, Kthulhou είπε

καλησπέρα

Χαρίζεται σκληρός δίσκος με καλή υγεία (είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει !) , 320GB . sata, 3.5 ίντσες

image.jpeg.3ec181ba8db14fee55f43dbe213d1205.jpeg

και inverter για παλιότερα panel laptop, αν κάποιος το χρειάζεται image.jpeg.14e80526b11e154255a22374b6d98025.jpeg

πμ κ εδώ και υπομονή, έχουμε κ δουλειές

Παραλαβή από Εύοσμο, δυτική Θεσσαλονίκη

Ενδιαφερομαι για το δισκο, πμ

27 λεπτά πριν, tseregeo είπε

καλησπέρα ενδιαφέρομαι για τις 2, αν δεν θες να τις κρατήσεις παίρνω τις 2 και τις άλλες 2 τις επαναχαρίζω....

16 λεπτά πριν, Locke_John είπε

ενδιαφέρομαι επίσης για 2. 

Έχετε αμφότεροι πμ

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...