Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, c-max είπε

Δίνονται τα παρακάτω

Η κάρτα γραφικών λειτουργεί αλλά είχε παρουσιάσει μπλε οθόνες.    ΔΩΘΗΚΕ

Το spectrum δεν λειτουργεί

Το μόντεμ είναι αχρησιμοποίητο.  ΔΩΘΗΚΕ

Η μητρική λειτουργεί.

Παραλαβη από Γλυφάδα.

20230226_102019.jpg.226cf57334688107e034886d026d74ba.jpg

Και τα άλλα δύο είναι κρατημένα. 

Αν αλλάξει κάτι θα ειδοποιήσω.

Παρέλαβα τον spectrum και ευχαριστώ θερμά τον Θοδωρή @c-max. Θα προσπαθήσω να κάνω ΚΑΡΠΑ στον παππού μήπως και τον αναστήσω!

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα ξανα σε όλους !Δινω την dolce gusto piccolo που πήρα από χρήστη εδώ στο blog,έχει καθαριστεί ,έχει γίνει αφαλάτωση αλλά για κάποιο λόγο ενώ ολα φαίνεται να λειτουργούν σωστά ΔΕΝ λειτουργει.(νερό τραβάει και ακούγεται ήχος).Αποστολές ΟΧΙ όπως και φυσικά κλήρωση ΟΧΙ.ΠΜ ο πρωτος και μετά επιλαχοντες!Επισης και μυνημα στο νήμα για να αποφεύγονται παρεξηγησεις!Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουςι!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ασχοληθείτε μονάχα αν υπαρχει σοβαρό ενδιαφερον!Δινω αυτοματα σε όποιον μου έχει δώσει η γενικά δινει

0CB586DF-3D3F-4068-9453-E92563146EFD.jpeg

3 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε

Καλησπερα σε όλους και καλή Σαρακοστη!!!λόγω ηλικιας εμεισ Πλεον καθαρίζουμε οπότε να πάνε σε αλλά παιδάκια να γουστάρουν!!!❤️❤️❤️Τυπικα καινουρια και έτοιμα για χρήση Αποστολές ΟΧΙ όπως και φυσικά κλήρωση ΟΧΙ.ΠΜ ο πρωτος και μετά επιλαχοντες!Επισης και μυνημα στο νήμα για να αποφεύγονται παρεξηγησεις!Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουςι!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ασχοληθείτε μονάχα αν υπαρχει σοβαρό ενδιαφερον!Δινω αυτοματα σε όποιον μου έχει δώσει η γενικά δινει.

F5C5B2AB-D81F-44E0-BF5A-ED036B7D0190.jpeg

Καλησπερα σε όλους και καλή Σαρακοστή !!!Μετα από εκκαθάριση η βιβλιοθηκουλα ΠΡΕΠΕΙ να φυγει!Καταλληλη για βιβλία η dvd η γενικα μικρά αντικείμενα!Αποστολη ΑΔΥΝΑΤΗ καθως και δεν στέλνω αλλά και λόγω όγκου ΔΕΝ γινεται!Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουςι με δικό σας τρόπο!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ασχοληθείτε μονάχα αν υπαρχει σοβαρό ενδιαφερον!Δινω αυτοματα σε όποιον μου έχει δώσει η γενικά δινει.Πμ ο πρωτος και μετά επιλαχοντες!Οχι κληρωση!

45622BB6-B5EB-4251-979D-9A02251FB37C.jpeg

Κρατημένα τα παιχνιδια

Εκτυπωτησ Σχετικά μικρός….βολικός,ασύρματος, αλλά χωρίς χρήση σκαννερ!Δοθηκε σε μενα σαν λειτουργικός χωρίς μελάνια και χωρισ καλώδια και δεν Μπορω να αποδείξω πως λειτουργει….Οπότε οποίος τον θέλει τον παραλαμβάνει με δική του ευθύνη και μετά με βρίζει 😅Αποστολές ΟΧΙ όπως και φυσικά κλήρωση ΟΧΙ.ΠΜ ο πρωτος και μετά επιλαχοντες!Επισης και μυνημα στο νήμα για να αποφεύγονται παρεξηγησεις!Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουςι!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ασχοληθείτε μονάχα αν υπαρχει σοβαρό ενδιαφερον!Δινω αυτοματα σε όποιον μου έχει δώσει η γενικά δινει

4C390F4A-EEC2-4A49-AE5E-46D3F8662D96.jpeg

• Like 12
  • Thanks 1

Στις 25/2/2023 στις 8:26 ΜΜ, _Biohazard_ είπε

Τροφοδοτικό από παλιό ιατρικό μηχάνημα. 

Βρίσκεται στο Κερατσίνι για παραλαβή

Ενδιαφέρομαι για παραλαβή Πέμπτη ή Παρασκευή 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, xariskk24 είπε

5UQZ9BIKILQC αξίας 1€ για να το εξαργυρώσεις έως 27/02/2023 σε ένα από τα χιλιάδες καταστήματα. Στο ΒΟΧ πάντα κερδίζεις!

Μόλις χρησιμοποιήθηκε. Ευχαριστώ πολύ.

Και δίνω το νέο κουπόνι που έβγαλε A537EYQ977WY αξίας 1€ για να το εξαργυρώσεις έως 27/02/2023 

Επεξ/σία από athanatos13
κουπόνι
  • Like 3

1 ώρα πριν, VarDerSar86 είπε

Καλησπερα ξανα σε όλους !Δινω την dolce gusto piccolo που πήρα από χρήστη εδώ στο blog,έχει καθαριστεί ,έχει γίνει αφαλάτωση αλλά για κάποιο λόγο ενώ ολα φαίνεται να λειτουργούν σωστά ΔΕΝ λειτουργει.(νερό τραβάει και ακούγεται ήχος).Αποστολές ΟΧΙ όπως και φυσικά κλήρωση ΟΧΙ.ΠΜ ο πρωτος και μετά επιλαχοντες!Επισης και μυνημα στο νήμα για να αποφεύγονται παρεξηγησεις!Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουςι!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ασχοληθείτε μονάχα αν υπαρχει σοβαρό ενδιαφερον!Δινω αυτοματα σε όποιον μου έχει δώσει η γενικά δινει

Κρατημένα τα παιχνιδια

Εκτυπωτησ Σχετικά μικρός….βολικός,ασύρματος, αλλά χωρίς χρήση σκαννερ!Δοθηκε σε μενα σαν λειτουργικός χωρίς μελάνια και χωρισ καλώδια και δεν Μπορω να αποδείξω πως λειτουργει….Οπότε οποίος τον θέλει τον παραλαμβάνει με δική του ευθύνη και μετά με βρίζει 😅Αποστολές ΟΧΙ όπως και φυσικά κλήρωση ΟΧΙ.ΠΜ ο πρωτος και μετά επιλαχοντες!Επισης και μυνημα στο νήμα για να αποφεύγονται παρεξηγησεις!Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουςι!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ασχοληθείτε μονάχα αν υπαρχει σοβαρό ενδιαφερον!Δινω αυτοματα σε όποιον μου έχει δώσει η γενικά δινει

Τα θέλω και τα δύο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οδηγοί για δισκάκια: 1xCD-ROM IDE, 1xDVD-ROM SATA και 7xDVD-RW IDE

Ίσως κάποια να έχουν θεματάκι σε βρώμικα δισκάκια οπότε καλύτερα όποιος τα θέλει να μην πάρει ένα ή δύο μόνο.

Επίσης η εικονιζόμενη ζυγαριά κουζίνας που είχα πάρει από εδώ. Έβαλα καινούρια μπαταρία (CR2032 Lithium 3V), δούλεψε 2-3 μέρες αλλά μετά κάνει διάφορα περίεργα... 

Ζυγαριά.JPG

Επεξ/σία από MessengerOfGood
  • Like 9

2 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε

Κρατημένα τα παιχνιδια

Φιλε θα μας σωσεις αν δουλευει ειμαστε σε ιδρυμα ΑΜΕΑ 

Στις 25/2/2023 στις 10:27 ΜΜ, ρεσπεψτ είπε

Θα με ενδιέφεραν 

φιλε αν δεν τα εχεις δωσει ειμαστε σε ιδρυμα κρατικου φορεα ΑΜΕΑ θα μας κανεις μεγαλη χαρη αν μας τα δωσεις 

Θα με ενδιέφεραν 

φιλε αν δεν τα εχεις δωσει ειμαστε σε ιδρυμα κρατικου φορεα ΑΜΕΑ θα μας κανεις μεγαλη χαρη αν μας τα δωσεις 

Θα με ενδιέφεραν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, its smashy είπε

Χαριζεται Keyboard logitech itouch
καπως δουλεμενο αλλα οκ κατασταση. λειτουργικο οταν πηγε στην ακρη (χωρις δεκτη)

ενδιαφερον εδω και μετα πμ

20230226_180339.jpg

20230226_180258.jpg

Καλημέρα Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή.

Εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου για το πληκτρολόγιο, εάν και εφόσον δεν ζητηθεί από κάποιο άλλο μέλος και μπορεί να αποσταλεί, φυσικά με δικά μου έξοδα. Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από georgios65
  • Like 1

Στις 26/2/2023 στις 10:28 ΠΜ, c-max είπε

Δίνονται τα παρακάτω

Η κάρτα γραφικών λειτουργεί αλλά είχε παρουσιάσει μπλε οθόνες.    ΔΩΘΗΚΕ

Το spectrum δεν λειτουργεί

Το μόντεμ είναι αχρησιμοποίητο.  ΔΩΘΗΚΕ

Η μητρική λειτουργεί.

Παραλαβη από Γλυφάδα.

ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΑ.

20230226_102019.jpg

Ευχαριστώ πολύ τον @c-max και τον @TasSou για την εξυπηρέτηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται Wifi antenna με βάση και CRC9 connector.

Θα προτιμήσω άτομα που προσφέρουν στο forum.Δεν στέλνω.

590674314_max.jpg.57a9a0324803ec29873d3d229cb33ef6.jpg

Παραλαβή από Αθήνα - Πλ. Συντάγματος

Επεξ/σία από giortsim
  • Like 11

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...