Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, thodoris1985 είπε

Ανακάλυψα ένα λευκό galaxy tab 3 SM-T310 8" με lineage os 14.1 (android 7.1.2) το οποίο θα χρειαστεί αλλαγή στη μπαταρία (του έχω αλλάξει μια φορά, αλλά πέρασαν τα χρόνια και ζητάει ξανά).

Είναι βαμμένο με λευκό posca στην πίσω όψη, οπότε όποιος το πάρει αναλαμβάνει να το καθαρίσει (λίγο που το έκανα βγαίνει χωρίς να αφήσει κάποιο σημάδι)

απάντηση με παράθεση μόνο εδώ (όχι πμ) και αν υπάρχουν πάνω από ένας, θα το διαθέσω ανάλογα

Ενδιαφέρομαι .

Υγ. Χαρίζων: όχι πμ

4/5 ενδιαφερόμενοι: στέλνω πμ...

Επεξ/σία από Locke_John
  • Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Aurumnus είπε

Ευχαριστώ για τα πράγματα!

Επαναχαρίζω:

1 80αρη ανεμιστήρα (είναι χωρίς βύσμα)

1 Front panel με ηχο κ usb για θεση floppy

2 ποντικια (το ενα αψογο κομπλε στο 2ο εχει χαθει το στικακι)

Fans + mouse +front bay (1000 x 750).jpg

Τα ποντίκια κρατημένα για τον @Doubt, γιατί μου έχει δώσει και άλλα πράγματα πιο παλιά.

Το Front Panel για τον @K2012.

Επίσης, όταν έβαλα τα πράγματα για χάρισμα, δεν είχα ακόμα ανοίξει την σακούλα.

Τώρα που την έψαξα, δεν βρήκα κάποιο στικάκι μέσα.
Θα ξαναψάξω πάλι, θα δω και στο αυτοκίνητο αύριο το πρωί.

Επεξ/σία από Aurumnus
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Αν δεν υπάρχει στικάκι, αποσύρω το ενδιαφέρον.

Thanks

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thodoris1985 είπε

Ανακάλυψα ένα λευκό galaxy tab 3 SM-T310 8" με lineage os 14.1 (android 7.1.2) το οποίο θα χρειαστεί αλλαγή στη μπαταρία (του έχω αλλάξει μια φορά, αλλά πέρασαν τα χρόνια και ζητάει ξανά).

Είναι βαμμένο με λευκό posca στην πίσω όψη, οπότε όποιος το πάρει αναλαμβάνει να το καθαρίσει (λίγο που το έκανα βγαίνει χωρίς να αφήσει κάποιο σημάδι)

απάντηση με παράθεση μόνο εδώ (όχι πμ) και αν υπάρχουν πάνω από ένας, θα το διαθέσω ανάλογα

πμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Τα ποντίκια κρατημένα για τον @Doubt, γιατί μου έχει δώσει και άλλα πράγματα πιο παλιά.

Το Front Panel για τον @K2012.

Επίσης, όταν έβαλα τα πράγματα για χάρισμα, δεν είχα ακόμα ανοίξει την σακούλα.

Το στικακι ειναι στο πισω μερος του ποντικιου κ εχει διακοπτακι που το απελευθερωνει 

ειναι η θεση του για να μην χανεται

Επεξ/σία από frantan
  • Like 9
Δημοσ.

Επαναχαριζεται η μητρικη που πηρα απο τον φιλτατο @DeVilMaYcRyGR. Ειναι η Asus P5VDC-MX. Εγινε αναβάθμιση στο τελευταίο BIOS 0809. Προστεθηκαν επίσης οι microcodes με id 1067A, 10676 , 10677. Οποτε δεχεται μεν νεοτερους επεξεργαστες 775 αλλά  μαλλον δεν θα τους λειτουργησει κανονικα/σωστα γιατι το υπολοιπο onboard hardware δεν ειναι κατασκευασμενο γι'αυτους.Δεχεται μνημες DDR & DDR2 και εχει υποδοχη AGP.Η onboard καρτα γραφικών εχει θεμα. Δεν την τεσταρα παρα πολύ αλλά δειχνει λειτουργική.παραλαβη απο τον χωρο μου

P5VDC-MX.jpg.bfec1fe4a222b8596fad5cfc84036291.jpg

• Like 15
Δημοσ.
3 ώρες πριν, thodoris1985 είπε

Ενδιαφέρομαι, ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, έκανα παραγγελία από Box χθες και μου έδωσε ένα κουπόνι 1 ευρώ με ισχύ μέχρι σήμερα.
Δεν κοίταξα εγκαίρως το email μου για να το ανεβάσω νωρίτερα.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να παραγγείλει σήμερα, ας μου στείλει pm να του το δώσω.

ΔΩΘΗΚΕ

Επεξ/σία από iakwvina
  • Like 11
Δημοσ.
14 hours ago, thodoris1985 said:

@SilentVoice είσαι ο τυχερός. Σου στέλνω μήνυμα.

• Like 5
Δημοσ.
Στις 5/2/2023 στις 3:07 ΜΜ, marioz είπε

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ μεγάλος 30cm σιδερένιος φακός MAG-LITE [made in usa]

Δέχεται μεγάλες μπαταρίες τύπου C ή D ...

(Με το ''γνωστο'' κινεζικό ανταπτορα του 1€ μπορει βέβαια να δεχθεί και AA η AAA)

... περισσότερα ΔΕΝ γνωρίζω ...

Δίνεται ως:

** ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ **

IMG-20230203-151122.jpg

IMG-20230203-151144.jpg

## Αποστολή πανελλαδικά ΕΛΤΑ 3€ ##

Να ευχαριστήσω θερμά τον marioz για τον Mag-Lite.παρελήφθη!!Καλές απόκριες εύχομαι σε όλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας που ειναι οι μερες, εχω για χαρισμα 2 περουκες-αφανες για disco lovers 😁

Μια τεραστια αυτη στη φωτο και αλλη μια μικροτερη. Οποιος ξεμεινε απο αποκριατικο ντυσιμο και ενδιαφερεται, παραλαβη απο Δαφνη/Νεο Κοσμο κατοπιν συνεννοησης.

2022-02-26_122958.png

* Κρατημενες για @tigergreg

Επεξ/σία από lector
  • Like 11
Δημοσ.
Στις 17/2/2023 στις 8:39 ΜΜ, portierhs1 είπε

μπαταρια και οθονη απο lenovo miix 3-1030

φωτο απο διαδικτυο

ποστ πμ

παραλαβη απο Κυψελη

ΔΟΘΗΚΑΝ

image.jpeg.c5f35335cad1be1f03a6462b6e11e133.jpeg

Παρελαβα τα πραγματα και θελω να ευχαριστησω πολυ τον Μαριο και απο εδω!

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...