Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε

Καλημέρα σε όλους!Χαριζεται iPhone 4s που πήρα από τον Tassou αλλά δεν βόλεψε αυτόν που τον προοριζα γιατί λειτουργει Android μια ζωή, Δεν λειτουργει το δεξί κουμπί και έχει μια θολούρα στην μέση της οθονησςαλλά λειτουργει κανονικότατα και είναι σε τέλεια κατασταση εξωτερικά!Τα γνωστά…Πμ ο πρωτος και μετά επιλαχοντες!Δεν στέλνω και δεν κάνω κληρωση….Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι κατόπιν συννενοησης!ΔΙΝΩ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΝΕΙ!

D73BBE76-02E7-4A72-BF3E-A83A7A1A7C63.jpeg

Ευχαριστώ όλους τους χρήστες για τα άπειρα μέχρι τώρα πμ,το κινητό είναι κρατημένο για τον χρήστη caution αν αλλάξει κατι(που δεν νομίζω)θα ενημερωθητε

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 14/2/2023 στις 5:30 ΜΜ, philos είπε

Χαρίζεται πολυμηχάνημα HP Officejet Pro X476dw MFP για - σχεδόν - ανταλλακτικά

Χαρίζεται το εικονιζόμενο.
Λόγω απραξίας ψηλοείχε βουλώσει η κεφαλή και κάποιες διπλής όψεως εκτυπώσεις δε τις έβγαζε σωστά ή δεν μπορούσε να πιεστεί να βγάλει πολλές μαζεμένες γιατί τότε εμφάνιζε γραμμές. Αυτό έως ότου τελείωσε το μαύρο μελάνι (και θέλει όλα τα μελάνια με περιεχόμενο για να τυπώσει).
Αν θέλετε λογικά μπορείτε να βρείτε συμβατό μαύρο μελάνι στην αγορά με 20 - 25 EUR να δείτε αν μπορεί να δουλέψει ή να ψάξετε για αναγόμωση των υπαρχόντων.
Τα τωρινά μελάνια είναι αυθεντικά.

Το scanner δουλεύει μια χαρά (το χρησιμοποιούσα μέχρι πρόσφατα) και έχει δυνατότητα αυτόματου σκανναρίσματος διπλής όψης.
Δηλαδή του δίνετε στην πάνω τροφοδοσία μη δεμένα Α4 (δλδ να μην έχουν συρραπτικό, απλά στίβα) κι αυτό σας τα σκαννάρει διπλή όψη όλα αυτόματα χωρίς να πειράξετε τις σελίδες.

Είναι βαρύ και δυστυχώς λόγω προβλήματος στη μέση δε μπορώ να βοηθήσω στη μεταφορά. Δείτε μήπως έρθετε δύο άτομα.
Είμαι στο Περιστέρι - Λόφο Αξιωματικών, 2ο όροφο χωρίς ασανσέρ.

Θέλω να έχει φύγει μέχρι την Πέμπτη.
Αν δεν ενδιαφερθεί κανένας εντός 48 ωρών, θα πάει για ανακύκλωση.

Παρακαλώ καμία κίνηση για χρήματα, ούτε συμβολικά κατά την παραλαβή, το μηχάνημα χαρίζεται για να έρθει αντικαταστάτης. Χάρη μου κάνετε. :)

Συνεννόηση εδώ σε ΠΜ.
Πέτρος

20230214_154258.jpg

20230214_154320.jpg

20230214_154326.jpg

20230214_154409.jpg

20230214_154437.jpg

Δόθηκε, ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση!

• Like 2

Στις 13/2/2023 στις 10:24 ΠΜ, Tsino είπε

Χαρίζεται 3,5" hdd Samsung 80GB sp0812C σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση.

Παραλαβή από Παιανία 

Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον Σάββα @Tsino για τον σκληρό και άλλους δύο (μη λειτουργικούς) που μου έδωσε.

Στις 26/1/2023 στις 11:10 ΜΜ, K2012 είπε

Screenshot.jpg

Επίσης να ευχαριστήσω θερμά τον @K2012 για τα 3 μη λειτουργικά δισκάκια που μου έφερε χθες

Για όσους αναρωτιούνται τι κάνω τόσους μη λειτουργικούς δίσκους θα ήθελα να πω πως προσπαθώ να φτιάξω μια βάση με πλακέτες σκληρών που πιθανότατα να χρειαστούν στο μέλλον. Παλιότερα είχα κάνει μια καταγραφή εδώ (με άλλο username τότε) αλλά πρέπει να την ανανεώσω.

Και επειδή δεν πρέπει τίποτα να πηγαίνει χαμένο κρατάω τους μαγνήτες και τα δισκάκια για κατασκευές.

Επί τη ευκαιρία λοιπόν χαρίζονται δισκάκια από τα σωθικά μερικών HDD (3,5" και 2,5") για διάφορες κατασκευές (μερικές ιδέες εδώ)

20230215_195610.jpg.5ff3859018e90eb6b755bb2b4875af3b.jpg

• Like 11
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις δημόσιες ευχαριστίες μου στον @VarDerSar86 για το 4s!

Και μιας και είμαι στη «γειτονιά», χρειάζεται κανείς το power board και το logic board μιας Samsung UE55NU7023K που βρήκε τραγικό τέλος σε χέρια φίλου;

Επεξ/σία από caution
  • Like 2

Στις 14/2/2023 στις 1:25 ΜΜ, thodoris1985 είπε

Μόλις παρέλαβα. Έβαλα την οθόνη μου στο T5, έκανα επαναφορά αργοστασιακών και επιτέλους έχω λειτουργικό tablet!

Κρατάω το T5 λοιπόν και δίνω τα υπόλοιπα.

Παράθεση και πμ.
Μπορώ να στείλω και με boxnow

Υ.Γ. Ευχαριστώ πάρα πολύ και για την έξτρα συσκευή την οποία και θα κρατήσω. Μόλις την εξετάσω λιγάκι, λογικά θα την δώσω στη μητέρα μου

Αποσυρω το ενδιαφερον μου , μιας και βρηκα απο αλλο φιλο. Καλη συνεχεια.

• Like 1

On 14/02/2023 at 13:25, thodoris1985 said:

Μόλις παρέλαβα. Έβαλα την οθόνη μου στο T5, έκανα επαναφορά αργοστασιακών και επιτέλους έχω λειτουργικό tablet!

Κρατάω το T5 λοιπόν και δίνω τα υπόλοιπα.

Παράθεση και πμ.
Μπορώ να στείλω και με boxnow

Υ.Γ. Ευχαριστώ πάρα πολύ και για την έξτρα συσκευή την οποία και θα κρατήσω. Μόλις την εξετάσω λιγάκι, λογικά θα την δώσω στη μητέρα μου

Υπάρχουν ακόμα τα tablet που πήρα από εδώ:

• Like 3

Καλημέρα.

Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες και δημοσίως στον @portierhs1 για το netbook,  καθώς και στον @tigergreg για την διευκόλυνση στην παραλαβή. Θα γίνει προσπάθεια επισκευής στο αμέσως προσεχές διάστημα. Ευχαριστώ και πάλι φίλοι μου.

12 ώρες πριν, Locke_John είπε

ωραίος ο Γιάννης!!

3,2,1, fight!!

έστειλα πμ με ερώτηση, αν και δε νομίζω ν ξεκινήσω καριέρα iphonάκια..

Αθήνα, κέντρο:

Χαρίζονται 2 γραφεία, ξύλινα, το ένα επιφάνειας 0.80 εκατοστών περίπου, γκρι, μέτριας κατάστασης, με υποπόδιο, το άλλο 1.60 περίπου επιφάνειας,  απόχρωσης σκούρο καφέ με συρώμενη επιφάνεια για πληκτρολόγιο κ θέση για κεντρική μονάδα υπολογιστή.

Και τα 2 σε καλή κατάσταση, με ροδάκια, αποσυναρμολογημένα (στο γκρι, δύσκολο να βρω και τις βίδες του, όμως παίρνει απλές "σταυρωτής" κεφαλής ), στο καφέ είναι ενσωματωμένες οι βίδες που απαιτούνται (απλά, ειδικά στο καφέ, μπορεί η παράδοση να γίνει σε "δόσεις" καθώς έχει συνολικά 5-6 ξύλα διαφορετικά). Είναι και τα 2 αποσυναρμολογημένα.

Καλημέρα Βλάση.

Εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου για το καφέ γραφείο, εάν και εφόσον δεν ζητηθεί από κάποιο άλλο μέλος. Ευχαριστώ.

• Like 5
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...