Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 9/2/2023 στις 10:51 ΜΜ, FELIX είπε

η βιντεοκαμερα στις φωτογραφιες,λειτουργικη,δεν βρηκα 2 καλωδια που ειχε.αν την θελει καποιος μου πληρωνει τα μεταφορικα ελτα και την στελνω,διαφορετικα παει ανακυκλωση.

Δωθηκε στον πρωτο που με εστειλε πμ.

IMG_4966.jpg

IMG_4967.jpg

Να ευχαριστήσω δημόσια τον φίλο @FELIX για την βιντεοκάμερα του καθώς και για τον κόπο του να την αποστείλει.

Ευχαριστώ και πάλι :)

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IMG_20230214_220851_copy_2237x1680.jpg.a7565d84ef62e32e42d4d9ff4daf5b6b.jpgΧαρίζεται ταλαιπωρημενη πινακίδα σχεδίασης με παράλληλο, ιδανική για φοιτητές. Με λίγη φροντίδα νομίζω θα γίνει λειτουργική. 

Παραλαβή από Παγκράτι άμεσα 

Επεξ/σία από vagodspeed
  • Like 11

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Doubt είπε

USB θήκη σκληρού δίσκου

https://www.lc-power.com/en/product/hddssdm2raid-enclosures/889cm35/lc-35u3.html

Μου δόθηκε σαν λειτουργική απροβλημάτιστη, δεν την δοκίμασα, πολύ ογκώδης για τα γούστα μου και με ξεχωριστό τροφοδοτικό. (ο ορθοστάτης δεν περιλαμβάνεται)

Αιγάλεω και κέντρο (Ομόνοια) βολεύει για να παραλάβετε. Post & PM.

Ενδιαφέρομαι για την θηκη. Στέλνω ΠΜ.

Επεξ/σία από Aurumnus

38 λεπτά πριν, Doubt είπε

Να ευχαριστήσω τον @panagiotis1988 για τα πράγματα που μου έδωσε, δυστυχώς δεν βλέπω να κρατάω κάτι τελικά.

Έχουμε και λέμε..

Τηλέφωνο Voip-USB σε άριστη κατάσταση, άγνωστη λειτουργικότητα.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IMG_20230214_144448.jpg

Powerbank - ασύρματος φορτιστής με διαφημιστικό logo, 8000mAh, φορτίζει κανονικά, δίνει ρεύμα για φόρτιση smartphone, το ασύρματο δεν μπορώ να το ελέγξω.

IMG_20230214_144720.jpg

IMG_20230214_144710.jpg

IMG_20230214_144727.jpg

IMG_20230214_144733.jpg

USB θήκη σκληρού δίσκου

https://www.lc-power.com/en/product/hddssdm2raid-enclosures/889cm35/lc-35u3.html

Μου δόθηκε σαν λειτουργική απροβλημάτιστη, δεν την δοκίμασα, πολύ ογκώδης για τα γούστα μου και με ξεχωριστό τροφοδοτικό. (ο ορθοστάτης δεν περιλαμβάνεται)

Ενδιαφέρομαι για το power bank Από Αιγάλεω. Στέλνω ΠΜ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαριζωνται τα εικονιζομενα router-access point,λειτουργικα αλλα δεν βρηκα τα τροφοδοτικα σε ολλα.το vigor εινα  isdn και του ειχα βαλει pstn firmware.στο linksys ειχα DD-WRT αλλα νομιζω εχει το κανονικο του τωρα.

πακετο ολλα μαζι μιας και θα γινει αποστολη,με μεταφορικα 7ε του παραληπτη.

αν καποιος νομιζει οτι αξιζει τον κοπο πμ.αποστολη απο μεθαυριο.

δωθηκαν.

IMG_4968.jpg

Επεξ/σία από FELIX
  • Like 12

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, FELIX είπε

χαριζωνται τα εικονιζομενα router-access point,λειτουργικα αλλα δεν βρηκα τα τροφοδοτικα σε ολλα.το vigor εινα  isdn και του ειχα βαλει pstn firmware.στο linksys ειχα DD-WRT αλλα νομιζω εχει το κανονικο του τωρα.

IMG_4968.jpg

Με ενδιαφέρουν τα linksys κυρίως. pm

Επεξ/σία από uniquegr

1 ώρα πριν, FELIX είπε

IMG_4968.jpg

pm

• Like 1

13 ώρες πριν, Doubt είπε

Να ευχαριστήσω τον @panagiotis1988 για τα πράγματα που μου έδωσε, δυστυχώς δεν βλέπω να κρατάω κάτι τελικά.

Έχουμε και λέμε..

Τηλέφωνο Voip-USB σε άριστη κατάσταση, άγνωστη λειτουργικότητα.

IMG_20230214_144448.jpg

Powerbank - ασύρματος φορτιστής με διαφημιστικό logo, 8000mAh, φορτίζει κανονικά, δίνει ρεύμα για φόρτιση smartphone, το ασύρματο δεν μπορώ να το ελέγξω.  @NeCrOmAnCeR19

IMG_20230214_144720.jpg

IMG_20230214_144710.jpg

IMG_20230214_144727.jpg

IMG_20230214_144733.jpg

USB θήκη σκληρού δίσκου

Μου δόθηκε σαν λειτουργική απροβλημάτιστη, δεν την δοκίμασα, πολύ ογκώδης για τα γούστα μου και με ξεχωριστό τροφοδοτικό. (ο ορθοστάτης δεν περιλαμβάνεται)  @Aurumnus 

Ενδιαφέρομαι για την θήκη σκληρού (είχα ενδιαφερθεί και από τον πρώτο δωρητή) και το pawerbank/φορτιστή αν δεν παραληφθούν από τους προηγηθέντες.

Καλημέρα σε όλους!Χαριζεται iPhone 4s που πήρα από τον Tassou αλλά δεν βόλεψε αυτόν που τον προοριζα γιατί λειτουργει Android μια ζωή, Δεν λειτουργει το δεξί κουμπί και έχει μια θολούρα στην μέση της οθονησςαλλά λειτουργει κανονικότατα και είναι σε τέλεια κατασταση εξωτερικά!Τα γνωστά…Πμ ο πρωτος και μετά επιλαχοντες!Δεν στέλνω και δεν κάνω κληρωση….Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι κατόπιν συννενοησης!ΔΙΝΩ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΝΕΙ!

D73BBE76-02E7-4A72-BF3E-A83A7A1A7C63.jpeg

• Like 19
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

Καλημέρα σε όλους!Χαριζεται iPhone 4s που πήρα από τον Tassou αλλά δεν βόλεψε αυτόν που τον προοριζα γιατί λειτουργει Android μια ζωή, Δεν λειτουργει το δεξί κουμπί και έχει μια θολούρα στην μέση της οθονησςαλλά λειτουργει κανονικότατα και είναι σε τέλεια κατασταση εξωτερικά!Τα γνωστά…Πμ ο πρωτος και μετά επιλαχοντες!Δεν στέλνω και δεν κάνω κληρωση….Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι κατόπιν συννενοησης!ΔΙΝΩ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΝΕΙ!

ωραίος ο Γιάννης!!

3,2,1, fight!!

έστειλα πμ με ερώτηση, αν και δε νομίζω ν ξεκινήσω καριέρα iphonάκια..

Αθήνα, κέντρο:

Χαρίζονται 2 γραφεία, ξύλινα, το ένα επιφάνειας 0.80 εκατοστών περίπου, γκρι, μέτριας κατάστασης, με υποπόδιο, το άλλο 1.60 περίπου επιφάνειας,  απόχρωσης σκούρο καφέ με συρώμενη επιφάνεια για πληκτρολόγιο κ θέση για κεντρική μονάδα υπολογιστή.

Και τα 2 σε καλή κατάσταση, με ροδάκια, αποσυναρμολογημένα (στο γκρι, δύσκολο να βρω και τις βίδες του, όμως παίρνει απλές "σταυρωτής" κεφαλής ), στο καφέ είναι ενσωματωμένες οι βίδες που απαιτούνται (απλά, ειδικά στο καφέ, μπορεί η παράδοση να γίνει σε "δόσεις" καθώς έχει συνολικά 5-6 ξύλα διαφορετικά). Είναι και τα 2 αποσυναρμολογημένα.

Επεξ/σία από Locke_John
  • Like 14

2 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε

ενδιαφέρομαι,  έχετε πμ

• Like 2

3 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε

Θα ήθελα μόνο την οθόνη παρακαλώ...

Και κάποιον να τη βάλει στο κινητό μου... :)

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...