Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαρίζεται πολυμηχάνημα HP Officejet Pro X476dw MFP για - σχεδόν - ανταλλακτικά

Χαρίζεται το εικονιζόμενο.
Λόγω απραξίας ψηλοείχε βουλώσει η κεφαλή και κάποιες διπλής όψεως εκτυπώσεις δε τις έβγαζε σωστά ή δεν μπορούσε να πιεστεί να βγάλει πολλές μαζεμένες γιατί τότε εμφάνιζε γραμμές. Αυτό έως ότου τελείωσε το μαύρο μελάνι (και θέλει όλα τα μελάνια με περιεχόμενο για να τυπώσει).
Αν θέλετε λογικά μπορείτε να βρείτε συμβατό μαύρο μελάνι στην αγορά με 20 - 25 EUR να δείτε αν μπορεί να δουλέψει ή να ψάξετε για αναγόμωση των υπαρχόντων.
Τα τωρινά μελάνια είναι αυθεντικά.

Το scanner δουλεύει μια χαρά (το χρησιμοποιούσα μέχρι πρόσφατα) και έχει δυνατότητα αυτόματου σκανναρίσματος διπλής όψης.
Δηλαδή του δίνετε στην πάνω τροφοδοσία μη δεμένα Α4 (δλδ να μην έχουν συρραπτικό, απλά στίβα) κι αυτό σας τα σκαννάρει διπλή όψη όλα αυτόματα χωρίς να πειράξετε τις σελίδες.

Είναι βαρύ και δυστυχώς λόγω προβλήματος στη μέση δε μπορώ να βοηθήσω στη μεταφορά. Δείτε μήπως έρθετε δύο άτομα.
Είμαι στο Περιστέρι - Λόφο Αξιωματικών, 2ο όροφο χωρίς ασανσέρ.

Θέλω να έχει φύγει μέχρι την Πέμπτη.
Αν δεν ενδιαφερθεί κανένας εντός 48 ωρών, θα πάει για ανακύκλωση.

Παρακαλώ καμία κίνηση για χρήματα, ούτε συμβολικά κατά την παραλαβή, το μηχάνημα χαρίζεται για να έρθει αντικαταστάτης. Χάρη μου κάνετε. :)

Συνεννόηση εδώ σε ΠΜ.
Πέτρος

20230214_154258.jpg

20230214_154320.jpg

20230214_154326.jpg

20230214_154409.jpg

20230214_154437.jpg

• Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, χαρίζεται monitor desk mount κωδ. LDT24-c01 χωρίς ομως το backplate/vesa mount πωςτολενετελοςπαντων.

και βραχίονες της Digitus για σύστημα non Vesa.

Όποιος τα θελει PM, παραλαβή απο Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Γιαννιτσά. Κατόπιν συνεννόησης και τα λοιπά.

a.jpg

aa.jpg

aaa.jpg

aaaa.jpg

aaaaa.jpg

Επεξ/σία από Thulogur
  • Like 14
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thulogur είπε

Καλησπερα, χαριζετε monitor desk mount κωδ. LDT24-c01 χωρις ομως το backplate/vesa mount πωςτολενετελοςπαντων.

και βραχιονες της Digitus για συστημα non Vesa.

Οποιος τα θελει PM, παραλλαβη απο Θεσσαλονικη, Ημαθια, Γιαννιτσα. Κατόπιν συνεννόησης και τα λοιπα.

a.jpg

aa.jpg

aaa.jpg

aaaa.jpg

aaaaa.jpg

pm

Δημοσ.
1 ώρα πριν, philos είπε

Λόγω απραξίας ψηλοείχε βουλώσει η κεφαλή και κάποιες διπλής όψεως εκτυπώσεις δε τις έβγαζε σωστά ή δεν μπορούσε να πιεστεί να βγάλει πολλές μαζεμένες γιατί τότε εμφάνιζε γραμμές. Αυτό έως ότου τελείωσε το μαύρο μελάνι (και θέλει όλα τα μελάνια με περιεχόμενο για να τυπώσει).
Αν θέλετε λογικά μπορείτε να βρείτε συμβατό μαύρο μελάνι στην αγορά με 20 - 25 EUR να δείτε αν μπορεί να δουλέψει ή να ψάξετε για αναγόμωση των υπαρχόντων.

Το scanner δουλεύει μια χαρά (το χρησιμοποιούσα μέχρι πρόσφατα) και έχει δυνατότητα αυτόματου σκανναρίσματος διπλής όψης.
Δηλαδή του δίνετε στην πάνω τροφοδοσία μη δεμένα Α4 (δλδ να μην έχουν συρραπτικό, απλά στίβα) κι αυτό σας τα σκαννάρει διπλή όψη όλα αυτόματα χωρίς να πειράξετε τις σελίδες.

Είναι βαρύ και δυστυχώς λόγω προβλήματος στη μέση δε μπορώ να βοηθήσω στη μεταφορά. Δείτε μήπως έρθετε δύο άτομα.

Παρακαλώ καμία κίνηση για χρήματα, ούτε συμβολικά κατά την παραλαβή, το μηχάνημα χαρίζεται για να έρθει αντικαταστάτης. Χάρη μου κάνετε. :)

Συνεννόηση εδώ σε ΠΜ.
Πέτρος

20230214_154258.jpg

20230214_154320.jpg

20230214_154326.jpg

20230214_154409.jpg

20230214_154437.jpg

Με ενδιαφέρει, θα ήθελα να κάνω μια δοκιμή.

Δημοσ.
Στις 12/2/2023 στις 8:03 ΜΜ, PerfectParanoia είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω από το ντουλάπι μου με τα προς επισκευή για να φεύγει και τίποτα.

1. Xiaomi Mi Band 6 : Η μπαταρία δεν φορτίζει και από όσο θυμαμαι δεν δίνει σημαδια ζωης. Ήταν ολοκαίνουριο (φορεμένο μια φορά) αλλα μάλλον είχε μείνει καιρό αδειο και η μπαταρία επεσε πάρα πολυ και δεν φορτίζει.
Αν καποιος ξέρει κάποιον τρόπο να την επαναφέρει ή θελει να επιχειρίσει να το ανοιξει (θεωρώ θέλει heating pad ή gun και πολύ υπομονή για να βγει η οθονη χωρις να διαλυθει) ας το παρει.
Χωρις καλώδιο φορτισης/λουράκι όπως το βλέπετε
.
Δόθηκε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

band6-batdead-comp.jpg.43438a1ed972242d41c208184e2f0c84.jpg

2. PCB από σκληρούς : Ένα απο sata, δύο απο IDE. Τα μοντέλα φαίνονται στη φωτογραφία. Από όσο ξέρω χωρίς θέμα, βγήκαν απο παροπλισμένους σκληρούς πριν χρονια. Δοθηκαν

hdd-pcbs-comp.jpg.a88a3ef3c2b29c431d05431c2d59acc2.jpg

3. Μπαταρίες LiIon ED30 : Κανουν σίγουρα για moto g 1st gen. Μια ολοκαίνουρια όταν αγοράστηκε (3-4 φορτίσεις  μετά την αλλαγη το κινητό έφαγε και την τελευταία του τούμπα) αλλη πεσμένη από χρήση. Σίγουρα κατάσταση δεν ξέρω και δεν θέλω να βγαλω pcb για να ελεγξω σε περίπτωση που κάνει για καποιον ως ανταλλακτικο.
Προτεραιότητα αν θελει κανεις να δοκιμάσεινα  σωσει παλίο κινητο αλλιως ας τα πάρει και αν θελει καποιος να τις κανιβαλίσει για κατι αλλο.

motog-bats-comp.jpg.033daea8cf9c6049522e8981b2486804.jpg

4. MP3/4 MPIO : Ήταν από τα σχετικά καλα κινέζικα, νομίζω 8 gb με υποδοχή sd. Δεν έχει μπαταρία και δυστυχώς δεν θυμάμαι καλα  είχε κάποιο θεμα ή στο firmware ή στην flash (νομίζω δεν βλεπει την πλήρως την ενσωματωμένη μνημη αλλα δεν θυμαμαι στα σίγουρα).
Φορτίζει με mini usb για να υπάρχει εικόνα για την ηλικία.

mpio-mp4-nobat-fw-comp.jpg.53099653fb869fcbe71460879403b462.jpg

5. Διάφορα για φωτογραφικό scanner Afga Duoscan : Παρελκόμενα, βάσεις για φιλμ, software,ανταλλακτική λαμπα κλπ Αν καποιος θελει παραπάνω λεπτομέρειες για μοντέλο κλπ κοιτάω να δω τι λενε. Το μηχάνημα δεν υπάρχει πια.

spacer.png
E6jCFfa.jpeg
A3oDBwB.jpeg
HS3RjOf.jpeg
YgRGGcP.jpeg

6. Oral-B / Braun Trizone Pro : Ηλεκτρική οδοντοβουρτσα με διαφορα modes, εξυπναδες για να λεει αν πιέζεις πολυ έντονα, ειδοποιηση να αλλαζεις τεταρτημοριο στο στομα, bluetooth και ποιος ξερει τι μεσω του app. Με την βαση φορτισης, αποσπόμενη βαση για να βαζεις ανταλλακτικα και με manual (απαραίτητο για κάθε σωστή οδοντόβουρτσα...). Λειτουργική πλήρως. Χωρις ανταλλακτικες κεφαλες. Κρατημένο για @Fuel7

oralb-braun-elect-toothbrush-comp.jpg.34d3f01db498232aedfbd93f64ffe5b1.jpg

Προταιραιότητα μόνο σε κάποια άτομα που βλέπω οτι γενικα δίνουν στο θεμα αν τυχών θέλουν κατι, αλλιώς όποιος στείλει πρώτος. Διαθέσιμα από Τρίτη απόγευμα με παραλαβή από μετρό Κορυδαλλού.

Απαντήστε εδώ και μετα pm.

Παραμένουν τα 3-4-5 ελεύθερα. @summit1_1 και @akisg13 πήραν 1 και 2, καλή επιτυχία στις επισκευές και στους δυο.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, philos είπε

Συνεννόηση εδώ σε ΠΜ.
Πέτρος

20230214_154258.jpg

20230214_154320.jpg

20230214_154326.jpg

20230214_154409.jpg

20230214_154437.jpg

Με ενδιαφέρει και εμένα 

Δημοσ.

Χαρίζεται δωροεπιταγή 50 ευρώ για αγορά Mac από iStorm. Παραλαβή από Κορωπί εργάσιμες ώρες και ημέρες ή Βάρκιζα τις υπόλοιπες.

• Like 14
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ευχαριστήσω τον @panagiotis1988 για τα πράγματα που μου έδωσε, δυστυχώς δεν βλέπω να κρατάω κάτι τελικά.

Έχουμε και λέμε..

Τηλέφωνο Voip-USB σε άριστη κατάσταση, άγνωστη λειτουργικότητα.

https://www.amazon.co.uk/Futiro-L100-Skype-Enabled-Phone-Black/dp/B0012YOE3W

Spoiler

IMG_20230214_144448.jpg

Powerbank - ασύρματος φορτιστής με διαφημιστικό logo, 8000mAh, φορτίζει κανονικά, δίνει ρεύμα για φόρτιση smartphone, το ασύρματο δεν μπορώ να το ελέγξω.

Δόθηκε

@NeCrOmAnCeR19

USB θήκη σκληρού δίσκου

https://www.lc-power.com/en/product/hddssdm2raid-enclosures/889cm35/lc-35u3.html

Μου δόθηκε σαν λειτουργική απροβλημάτιστη, δεν την δοκίμασα, πολύ ογκώδης για τα γούστα μου και με ξεχωριστό τροφοδοτικό. (ο ορθοστάτης δεν περιλαμβάνεται)  @Aurumnus 

Εδόθη

Μένει μόνο το τηλέφωνο

Αιγάλεω και κέντρο (Ομόνοια) βολεύει για να παραλάβετε. Post & PM

Επεξ/σία από Doubt
  • Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/2/2023 στις 8:03 ΜΜ, PerfectParanoia είπε

Ευχαριστώ και δημόσια τον @PerfectParanoia για το mi band.

Με την πρώτη ευκαιρία θα γίνει προσπάθεια επισκευής.

Δίνονται 2 κωδικοί box που έχουν χρησιμοποιηθεί σε shell, με ημ. λήξης 19/02 και 26/02

pm 

edit: Δόθηκαν οι κωδικοί 

Επεξ/σία από akisg13
  • Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...