Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/2/2023 στις 8:03 ΜΜ, PerfectParanoia είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω από το ντουλάπι μου με τα προς επισκευή για να φεύγει και τίποτα.

1. Xiaomi Mi Band 6 : Η μπαταρία δεν φορτίζει και από όσο θυμαμαι δεν δίνει σημαδια ζωης. Ήταν ολοκαίνουριο (φορεμένο μια φορά) αλλα μάλλον είχε μείνει καιρό αδειο και η μπαταρία επεσε πάρα πολυ και δεν φορτίζει.
Αν καποιος ξέρει κάποιον τρόπο να την επαναφέρει ή θελει να επιχειρίσει να το ανοιξει (θεωρώ θέλει heating pad ή gun και πολύ υπομονή για να βγει η οθονη χωρις να διαλυθει) ας το παρει.
Χωρις καλώδιο φορτισης/λουράκι όπως το βλέπετε
.
Κρατημένο για @akisg13

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

band6-batdead-comp.jpg.43438a1ed972242d41c208184e2f0c84.jpg

2. PCB από σκληρούς : Ένα απο sata, δύο απο IDE. Τα μοντέλα φαίνονται στη φωτογραφία. Από όσο ξέρω χωρίς θέμα, βγήκαν απο παροπλισμένους σκληρούς πριν χρονια. Πλακέτες των IDE στον @summit1_1

hdd-pcbs-comp.jpg.a88a3ef3c2b29c431d05431c2d59acc2.jpg

3. Μπαταρίες LiIon ED30 : Κανουν σίγουρα για moto g 1st gen. Μια ολοκαίνουρια όταν αγοράστηκε (3-4 φορτίσεις  μετά την αλλαγη το κινητό έφαγε και την τελευταία του τούμπα) αλλη πεσμένη από χρήση. Σίγουρα κατάσταση δεν ξέρω και δεν θέλω να βγαλω pcb για να ελεγξω σε περίπτωση που κάνει για καποιον ως ανταλλακτικο.
Προτεραιότητα αν θελει κανεις να δοκιμάσεινα  σωσει παλίο κινητο αλλιως ας τα πάρει και αν θελει καποιος να τις κανιβαλίσει για κατι αλλο.

motog-bats-comp.jpg.033daea8cf9c6049522e8981b2486804.jpg

4. MP3/4 MPIO : Ήταν από τα σχετικά καλα κινέζικα, νομίζω 8 gb με υποδοχή sd. Δεν έχει μπαταρία και δυστυχώς δεν θυμάμαι καλα  είχε κάποιο θεμα ή στο firmware ή στην flash (νομίζω δεν βλεπει την πλήρως την ενσωματωμένη μνημη αλλα δεν θυμαμαι στα σίγουρα).
Φορτίζει με mini usb για να υπάρχει εικόνα για την ηλικία.

mpio-mp4-nobat-fw-comp.jpg.53099653fb869fcbe71460879403b462.jpg

5. Διάφορα για φωτογραφικό scanner Afga Duoscan : Παρελκόμενα, βάσεις για φιλμ, software,ανταλλακτική λαμπα κλπ Αν καποιος θελει παραπάνω λεπτομέρειες για μοντέλο κλπ κοιτάω να δω τι λενε. Το μηχάνημα δεν υπάρχει πια.

spacer.png
E6jCFfa.jpeg
A3oDBwB.jpeg
HS3RjOf.jpeg
YgRGGcP.jpeg

6. Oral-B / Braun Trizone Pro : Ηλεκτρική οδοντοβουρτσα με διαφορα modes, εξυπναδες για να λεει αν πιέζεις πολυ έντονα, ειδοποιηση να αλλαζεις τεταρτημοριο στο στομα, bluetooth και ποιος ξερει τι μεσω του app. Με την βαση φορτισης, αποσπόμενη βαση για να βαζεις ανταλλακτικα και με manual (απαραίτητο για κάθε σωστή οδοντόβουρτσα...). Λειτουργική πλήρως. Χωρις ανταλλακτικες κεφαλες. Κρατημένο για @Fuel7

oralb-braun-elect-toothbrush-comp.jpg.34d3f01db498232aedfbd93f64ffe5b1.jpg

Προταιραιότητα μόνο σε κάποια άτομα που βλέπω οτι γενικα δίνουν στο θεμα αν τυχών θέλουν κατι, αλλιώς όποιος στείλει πρώτος. Διαθέσιμα από Τρίτη απόγευμα με παραλαβή από μετρό Κορυδαλλού.

Απαντήστε εδώ και μετα pm.

Αν δεν θέλει κανείς την πλακέτα για τον sata θα πάνε πακέτο στον summit1_1 όλες. Οι μπαταρίες και το mp4 ακόμα υπάρχουν. Για τα συμπράγκαλα του scanner περιμένω απάντηση από τον @spectaculator

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λόγω υποχρεώσεων είχαν μαζευτεί πολλές παραλαβές και είπα να τις βγάλω σε μια μέρα. Οπότε έχουμε και λέμε

Στις 6/2/2023 στις 6:36 ΜΜ, babisa είπε

Χαριζονται Μερος 1 

WiFi Repeater (Αχρησιμοποίητο)

PSU Tester

Repeater.jpg

Tester.jpg

Παρέλαβα και ευχαριστώ θερμά τον @babisa για την δωρεά και τον @Kostas.karras για την διευκόλυνση

Στις 9/2/2023 στις 11:51 ΠΜ, panagiotis1988 είπε

Επίσης χαρίζω HDD Seagate St2000dm001 2TB Barracuda 7200.14 Sata3 με υγεία 9% (βάσει του hd sentinel)

Παρέλαβα και ευχαριστώ θερμά τον @panagiotis1988

Στις 2/2/2023 στις 8:13 ΜΜ, VarDerSar86 είπε

Για πάμε σήμερα….drone μέχρι προσφατα 100%λειτουργικο,κατι κολλάει τελευταία και δουλεύει οπότε του κατέβει…Τα γνωστά….ΠΜ ο πρωτος και μετά επιλαχοντες…..Δεν στέλνω!Διατηρω αυτοματα το δικαίωμα να δωσω σε όποιον μου έχει δώσει η γενικά δίνει….παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι….

A0D6C458-1A92-4066-947C-F69B1BDAB333.jpeg

Στις 30/1/2023 στις 9:33 ΜΜ, VarDerSar86 είπε

+ προβολέας της sega μοντέλο 2005 αγορασμένο τοτε κοντά στα 170€…λειτουργικο μέχρι πρόσφατα….πλεον όχι και δεν ξέρω τι του φταίει….τα γνωστά μάγκες,Πμ ο πρωτος και μετά επιλαχοντες…δεν στέλνω και δεν κάνω κληρωση!Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι….Αυτοματα το δινω σε όποιον μου έχει δώσει η γενικά δίνει…..Δινεται χωρίς καλώδια…

750691A3-9771-4AC9-B6AD-629EE0B21908.jpeg

Παρέλαβα και παρέλαβα και ευχαριστώ ακόμα μια φορά τον Γιάννη @VarDerSar86. Αν καταφέρω να τα φτιάξω θα τα δείτε πάλι εδώ.

23 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε

Χαρίζεται δίσκος 500 GB 3,5" (Seagate ST3500830AS SATA II 7200RPM 8MB) με χαμηλή υγεία 37%.

ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΓIA TasSou.

Παρέλαβα και ευχαριστώ ακόμα μια φορά τον Βαγγέλη @MessengerOfGood

Στις 8/2/2023 στις 10:11 ΜΜ, makislegr είπε

Χαρίζεται mini drone  X4 H107C Quadcopter 720p με καμμένη πλακέτα.

Θα δοθούν και 2 ανταλλακτικά μοτεράκια καθώς και εξτρα έλικες
53d6db532c7d2088dded20179df14679.jpg.c9e5c247dfab9486b8bd00b6fe6e3a5e.jpg

Παραλαβή από Καλλιθέα.

Παρέλαβα και ευχαριστώ θερμά τον @makislegr. Αν καταφέρω να το φτιάξω θα μπει πάλι εδώ.

Ουφ... Αυτά τα ολίγα. Ανοίξαμε δουλειές μέχρι το Πάσχα!

• Like 6
  • Sad 1
Δημοσ.
Στις 9/2/2023 στις 1:15 ΜΜ, GreeKar98K είπε

Απλά τα τίναξε χωρίς λόγο και αιτία.

Το άνοιξα, δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο. Η σύνδεση των απολήξεων του καλωδίου στο pcb φαίνονται ταλαιπωρημένες (το ποντίκι έχει δει χρήση δύο μηνών - μιλάμε για ποιότητα 🤣)

Screenshot_20230209-1311172.png.d9c0e3fa4c399ddf9c6589ad4311db4b.png

Screenshot_20230209-1310582.png.deac297d192f645def7e6dae5d2e1af3.png

Αν έχει κάποιος όρεξη, ας το πάρει να δοκιμάσει.

Υπάρχει ακόμη αυτό για όποιον θέλει να χάσει τον χρόνο του 🤓.

6 λεπτά πριν, TasSou είπε

Λόγω υποχρεώσεων είχαν μαζευτεί πολλές παραλαβές και είπα να τις βγάλω σε μια μέρα. Οπότε έχουμε και λέμε

Παρέλαβα και ευχαριστώ θερμά τον @babisa για την δωρεά και τον @Kostas.karras για την διευκόλυνση

Παρέλαβα και ευχαριστώ θερμά τον @panagiotis1988

Παρέλαβα και παρέλαβα και ευχαριστώ ακόμα μια φορά τον Γιάννη @VarDerSar86. Αν καταφέρω να τα φτιάξω θα τα δείτε πάλι εδώ.

Παρέλαβα και ευχαριστώ ακόμα μια φορά τον Βαγγέλη @MessengerOfGood

Παρέλαβα και ευχαριστώ θερμά τον @makislegr. Αν καταφέρω να το φτιάξω θα μπει πάλι εδώ.

Ουφ... Αυτά τα ολίγα. Ανοίξαμε δουλειές μέχρι το Πάσχα!

Σε περιμένουν δίσκος και μάσκα με φίλτρο.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ με τη σειρά μου παρέλαβα και ευχαριστώ τον Γιώργο!(tassou)για άλλη μια φορά!Να σαι καλα και να χαίρεσαι ότι σε κάνει χαρούμενο αδερφε μου!

• Like 4
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Tsig0s είπε

καλησπέρα σε ολους και καλη βδομαδα , χαριζεται το τραπεζάκι LACK απο τα ικεα.

https://www.ikea.gr/proioda/trapezia/trapezia-saloniou/trapezia-mesis/lack-trapezi-mesis/90449905

Το τραπέζι δεν ειναι για να μπει σαν κύριο. Εχει αρκετα σημάδια χρησης.

Φωτο απο viber για την κατασταση.

Δεν στελνω. Παραλαβή μονο απο τον χώρο μου, Καλλιθέα, Αθηνα. Απαραίτητη προηπόθεση, αυτος που θα το παρει να εχει δωσει κατι στο παρελθόν.

Ενδιαφέρομαι, pm 

Δημοσ.

Ακόμη ένα κουπόνι Box για επιστροφη. Τι έγινε σήμερα; κουπόνια παντού και ο κωδικός για DERBY; Χαρα στο κουράγιο των διανομέων. Aς απαντήσει όποιος το παρει.

img1.png.f194e44342727e8b0adc23ddd95035ce.png

• Like 4
Δημοσ.
7 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε

Καλημέρα σε όλους!Καλη εβδομάδα,χαρίζεται iPad 3 32 gb με καμμένη μπαταρια(φαίνεται να έσκασε)λογικά γνώστης το επισκευάζει.Τα γνωστά…Πμ ο πρωτος και μετά επιλαχοντες!Δεν στέλνω και δεν κάνω κληρωση….Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι κατόπιν συννενοησης!Διατηρω αυτοματα το δικαίωμα να δωσω ΕΓΩ όπου πιστεύω,σε όποιον δίνει γενικά και σε όποιον μου έχει δώσει….

33456139-9DDB-415E-8E5C-DB75A92A7264.jpeg

εχεις πμ ερωτηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε

Καλημέρα σε όλους!Καλη εβδομάδα!Χαριζεται θήκη/τσαντάκι για ταμπλετ 9’ η 10’…οποίος την πάρει θα την πάρει πλυμένη και καθαρή!Τα γνωστά…Πμ ο πρωτος και μετά επιλαχοντες!Δεν στέλνω και δεν κάνω κληρωση….Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι κατόπιν συννενοησης!Πουθεναδες μακρυα….!Έτσι πρέπει!Με παλασιος!

DE1398BC-BE20-4CED-9FB0-0131A2A4C711.jpeg

9 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε

Καλημέρα σε όλους!Καλη εβδομάδα!Χαριζεται η ιστορία των Beatles/Σκαθαριων δινόταν το Δεκέμβρη του 22’αν θυμάμαι καλά με κάποια εφημερίδα…!Τα γνωστά…Πμ ο πρωτος και μετά επιλαχοντες!Δεν στέλνω και δεν κάνω κληρωση….Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι κατόπιν συννενοησης!Πουθεναδες μακρυα….!Έτσι πρέπει!Με παλασιος

(Είναι περιοδικό,145 σελίδες)Πολυτελές περιοδικό)

A9F54600-81BE-4C26-860E-DB256A569540.jpeg

Καλησπέρα. Υπήρξε ενδιαφέρον για αυτά τα δύο; Εάν όχι, ενδιαφέρομαι και για τα δύο (θα στείλω και pm, σε τέτοια περίπτωση).

Επεξ/σία από wizzy
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, wizzy είπε

Καλησπέρα. Υπήρξε ενδιαφέρον για αυτά τα δύο; Εάν όχι, ενδιαφέρομαι και για τα δύο (θα στείλω και pm, σε τέτοια περίπτωση).

Η θήκη δόθηκε το περιοδικό υπαρχει,αν σας ενδοαφερει πμ

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/2/2023 στις 8:35 ΜΜ, K2012 είπε

καλησπέρα. Χαρίζονται τα παρακάτω.

HDD Caddy Κρατημένο για  Crybal

CF Adapter

...και υπάρχει ακόμα η AGP.

Παραλαβή μπορεί να γίνει είτε άμεσα από Μαρούσι/ΚΑΤ (κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ) είτε με συνάντηση σε άλλη περιοχή της Αθήνας, μετά από συνεννόηση. 

Screenshot(18).jpg

Screenshot(13).jpg

Σήμερα περελαβα από τον Κώστα. Ευχαριστώ πολύ 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 11/2/2023 στις 2:36 ΜΜ, tigergreg είπε

Οθονη  LCD  15IN  MODEL  CT150WF60  λειτουργικη  με  το  τροφοδοτικο  της.

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην   εδρα  μου  πισω  απο  το   εφετειο  αθηνας  το  γρηγοροτερο 

δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

images.jpg.cbe238ba0204372ab57e02f628923d9e.jpg

ΔΟΘΗΚΕ!

παρέλαβα,  ευχαριστώ πάρα πολύ 

Επεξ/σία από kidil
  • Like 2
Δημοσ.
23 ώρες πριν, άδικος είπε

Καλημέρα, διαθέσιμα ακόμα:

4 μητρικές με πρόβλημα, χωρίς backplanes.

• Jetway P4MFM: Φουσκωμένοι πυκνωτές @legiocknd
  • Intel D915GAV/D915PGN με Celeron 331 CPU: Δεν την έχω ψάξει @retroman3
  • QDI K7V8363A/K7E (KinetiZ 7E) με CPU & RAM: Φουσκωμένοι πυκνωτές @retroman3
  • GIGABYTE GA-8PE800: Δεν την έχω ψάξει @retroman3

1576836219_faultymotherboards.jpg.c640ee0f333a915a5077f44566a0119a.jpg

Ασύρματο πληκτρολόγιο BenQ χωρίς τον δέκτη του. @retroman3

PS2 πληκτρολόγιο Maxball. @chipakos

keyboards.jpg.16aaa01d7d7a7780dbf437b71b379ff2.jpg

Βρίσκονται Πάτρα.

Δυνατότητα συνάντησης Αθήνα δυτικά & Θεσσαλονίκη δυτικά κάποιες φορές το μήνα.

Κρατημένα όλα στους παραπάνω.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΟΥΠΟΝΙ  ΣΚΡΟΥΤΖ  ΕΠΕΙΔΗ  ΜΟΥ  ΤΑΚΑΝΕ  ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ,,,,,🤣

Κι επειδή θέλουμε να έχεις πάντα την καλύτερη δυνατή εμπειρία στις αγορές σου, σου στέλνουμε κι ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5,00 € για την επόμενη παραγγελία σου με Αγορά μέσω Skroutz.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, συμπληρώνοντας τον κωδικό X????????  στο πεδίο "Κωδικός κουπονιού", που εμφανίζεται αφού κάνεις κλικ στο "Έχεις κουπόνι; Κάνε κλικ εδώ". (θυμήσου πως το κουπόνι ισχύει για ελάχιστη παραγγελία 20,00 € έως και 13/04/2023)

Στειλτε  ΠΜ 

ΔΟΘΗΚΕ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 11
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 minutes ago, tigergreg said:

Κι επειδή θέλουμε να έχεις πάντα την καλύτερη δυνατή εμπειρία στις αγορές σου, σου στέλνουμε κι ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5,00 € για την επόμενη παραγγελία σου με Αγορά μέσω Skroutz.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, συμπληρώνοντας τον κωδικό X????????  στο πεδίο "Κωδικός κουπονιού", που εμφανίζεται αφού κάνεις κλικ στο "Έχεις κουπόνι; Κάνε κλικ εδώ". (θυμήσου πως το κουπόνι ισχύει για ελάχιστη παραγγελία 20,00 € έως και 13/04/2023)

Στειλτε  ΠΜ 

έστειλα πμ

--- edit ---

Ευχαριστώ και δημόσια!

Επεξ/σία από thodoris1985
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Στειλτε  ΠΜ 

Πμ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...