Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δύο κωδικοί deals for you. έχουν χρησιμοποιηθεί σε shell. ημερομηνίες φαίνονται στην φώτο. αφήστε ένα like οποίος χρησιμοποιήσει.

Screenshot_20230212_151650_COSMOTE.jpg

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 10/2/2023 στις 5:35 ΜΜ, frantan είπε

Παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (δεν μπορω να κανω αποστολη)

Διαφορα DVD ταινιες κ ντοκυμαντερ απ το Discovery Channel   

τα γνωστα (εδω κ πμ)

DVD (1000 x 750).jpg

Παρέλαβα και ευχαριστώ!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξανα ποσταρω ...Καλησπερα σε ολους ...χαριζω το συγκεκριμενο κλουβι για οποιον θελει να φιλοξενήσει ενα πουλακι 

329014245-2178948452495616-2928590080320769365-n.jpg

Επεξ/σία από life is music
  • Like 8

12 λεπτά πριν, life is music είπε

Ξανα ποσταρω ...Καλησπερα σε ολους ...χαριζω το συγκεκριμενο κλουβι για οποιον θελει να φιλοξενήσει ενα πουλακι 

Περιοχή;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, χαρίζονται

- μητρική από lenovo X200, μπορεί να είναι κι από X200s, δεν είμαι σίγουρος. Όπως δεν είμαι σίγουρος ότι είναι πλήρως λειτουργική, νομίζω όμως ότι είναι. Παρόλα αυτά είναι μαζί με cpu μάλλον c2d, βυσματάκι τροφοδοσίας και μια κάρτα ήχου νομίζω;

και

--- 15άρα οθόνη λάπτοπ που δε μπορώ να τεστάρω αλλά λογικά είναι μια χαρά.

Και υπάρχει ακόμα η κάρτα η AGP.

Ενδιαφέρον εδώ και πμ (αν υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους από έναν άνθρωπο, θα γίνει  κλήρωση αύριο)  και παραλαβή μπορεί να γίνει είτε άμεσα από Μαρούσι/ΚΑΤ (κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ) είτε με συνάντηση σε άλλη περιοχή της Αθήνας, μετά από συνεννόηση.

Screenshot(25).jpg

Screenshot(26).jpg

Screenshot(27).jpg

Επεξ/σία από K2012
  • Like 9

2 ώρες πριν, life is music είπε

Ενδιαφερομαι..Πμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται τα παρακάτω από το ντουλάπι μου με τα προς επισκευή για να φεύγει και τίποτα.

1. Xiaomi Mi Band 6 : Η μπαταρία δεν φορτίζει και από όσο θυμαμαι δεν δίνει σημαδια ζωης. Ήταν ολοκαίνουριο (φορεμένο μια φορά) αλλα μάλλον είχε μείνει καιρό αδειο και η μπαταρία επεσε πάρα πολυ και δεν φορτίζει.
Αν καποιος ξέρει κάποιον τρόπο να την επαναφέρει ή θελει να επιχειρίσει να το ανοιξει (θεωρώ θέλει heating pad ή gun και πολύ υπομονή για να βγει η οθονη χωρις να διαλυθει) ας το παρει.
Χωρις καλώδιο φορτισης/λουράκι όπως το βλέπετε
.
Δόθηκε

Spoiler

band6-batdead-comp.jpg.43438a1ed972242d41c208184e2f0c84.jpg

2. PCB από σκληρούς : Ένα απο sata, δύο απο IDE. Τα μοντέλα φαίνονται στη φωτογραφία. Από όσο ξέρω χωρίς θέμα, βγήκαν απο παροπλισμένους σκληρούς πριν χρονια. Δοθηκαν

Spoiler

hdd-pcbs-comp.jpg.a88a3ef3c2b29c431d05431c2d59acc2.jpg

3. Μπαταρίες LiIon ED30 : Κανουν σίγουρα για moto g 1st gen. Μια ολοκαίνουρια όταν αγοράστηκε (3-4 φορτίσεις  μετά την αλλαγη το κινητό έφαγε και την τελευταία του τούμπα) αλλη πεσμένη από χρήση. Σίγουρα κατάσταση δεν ξέρω και δεν θέλω να βγαλω pcb για να ελεγξω σε περίπτωση που κάνει για καποιον ως ανταλλακτικο.
Προτεραιότητα αν θελει κανεις να δοκιμάσεινα  σωσει παλίο κινητο αλλιως ας τα πάρει και αν θελει καποιος να τις κανιβαλίσει για κατι αλλο.

Spoiler

motog-bats-comp.jpg.033daea8cf9c6049522e8981b2486804.jpg

4. MP3/4 MPIO : Ήταν από τα σχετικά καλα κινέζικα, νομίζω 8 gb με υποδοχή sd. Δεν έχει μπαταρία και δυστυχώς δεν θυμάμαι καλα  είχε κάποιο θεμα ή στο firmware ή στην flash (νομίζω δεν βλεπει την πλήρως την ενσωματωμένη μνημη αλλα δεν θυμαμαι στα σίγουρα).
Φορτίζει με mini usb για να υπάρχει εικόνα για την ηλικία.

Spoiler

mpio-mp4-nobat-fw-comp.jpg.53099653fb869fcbe71460879403b462.jpg

5. Διάφορα για φωτογραφικό scanner Afga Duoscan : Παρελκόμενα, βάσεις για φιλμ, software,ανταλλακτική λαμπα κλπ Αν καποιος θελει παραπάνω λεπτομέρειες για μοντέλο κλπ κοιτάω να δω τι λενε. Το μηχάνημα δεν υπάρχει πια.

Spoiler

spacer.png
E6jCFfa.jpeg
A3oDBwB.jpeg
HS3RjOf.jpeg
YgRGGcP.jpeg

6. Oral-B / Braun Trizone Pro : Ηλεκτρική οδοντοβουρτσα με διαφορα modes, εξυπναδες για να λεει αν πιέζεις πολυ έντονα, ειδοποιηση να αλλαζεις τεταρτημοριο στο στομα, bluetooth και ποιος ξερει τι μεσω του app. Με την βαση φορτισης, αποσπόμενη βαση για να βαζεις ανταλλακτικα και με manual (απαραίτητο για κάθε σωστή οδοντόβουρτσα...). Λειτουργική πλήρως. Χωρις ανταλλακτικες κεφαλες. Κρατημένο για @Fuel7

Spoiler

oralb-braun-elect-toothbrush-comp.jpg.34d3f01db498232aedfbd93f64ffe5b1.jpg

Προταιραιότητα μόνο σε κάποια άτομα που βλέπω οτι γενικα δίνουν στο θεμα αν τυχών θέλουν κατι, αλλιώς όποιος στείλει πρώτος. Διαθέσιμα από Τρίτη απόγευμα με παραλαβή από μετρό Κορυδαλλού.

Απαντήστε εδώ και μετα pm.

Επεξ/σία από PerfectParanoia
  • Like 14

5 λεπτά πριν, PerfectParanoia είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω από το ντουλάπι μου με τα προς επισκευή για να φεύγει και τίποτα.

1. Xiaomi Mi Band 6 : Η μπαταρία δεν φορτίζει και από όσο θυμαμαι δεν δίνει σημαδια ζωης. Ήταν ολοκαίνουριο (φορεμένο μια φορά) αλλα μάλλον είχε μείνει καιρό αδειο και η μπαταρία επεσε πάρα πολυ και δεν φορτίζει.
Αν καποιος ξέρει κάποιον τρόπο να την επαναφέρει ή θελει να επιχειρίσει να το ανοιξει (θεωρώ θέλει heating pad ή gun και πολύ υπομονή για να βγει η οθονη χωρις να διαλυθει) ας το παρει.
Χωρις καλώδιο φορτισης/λουράκι όπως το βλέπετε.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

2. PCB από σκληρούς : Ένα απο sata, δύο απο IDE. Τα μοντέλα φαίνονται στη φωτογραφία. Από όσο ξέρω χωρίς θέμα, βγήκαν απο παροπλισμένους σκληρούς πριν χρονια.

3. Μπαταρίες LiIon ED30 : Κανουν σίγουρα για moto g 1st gen. Μια ολοκαίνουρια όταν αγοράστικε(3-4 φορτίσεις  μετά την αλλαγη το κινητό έφαγε και την τελευταία του τούμπα) αλλη πεσμένη από χρήση. Σίγουρα κατάσταση δεν ξέρω και δεν θέλω να βγαλω pcb για να ελεγξω σε περίπτωση που κάνει για καποιον ως ανταλλακτικο.
Προτεραιότητα αν θελει κανεις να δοκιμάσεινα  σωσει παλίο κινητο αλλιως ας τα πάρει και αν θελει καποιος να τις κανιβαλίσει για κατι αλλο.

Απόκρυψη περιεχομένων

4. MP3/4 MPIO : Ήταν από τα σχετικά καλα κινέζικα, νομίζω 8 gb με υποδοχή sd. Δεν έχει μπαταρία και δυστυχώς δεν θυμάμαι καλα  είχε κάποιο θεμα ή στο firmware ή στην flash (νομίζω δεν βλεπει την πλήρως την ενσωματωμένη μνημη αλλα δεν θυμαμαι στα σίγουρα).

Απόκρυψη περιεχομένων

5. Διάφορα για φωτογραφικό scanner Afga Duoscan : Παρελκόμενα, βάσεις για φιλμ, software,ανταλλακτική λαμπα κλπ Αν καποιος θελει παραπάνω λεπτομέρειες για μοντέλο κλπ κοιτάω να δω τι λενε. Το μηχάνημα δεν υπάρχει πια.

Απόκρυψη περιεχομένων

spacer.png
E6jCFfa.jpeg
A3oDBwB.jpeg
HS3RjOf.jpeg
YgRGGcP.jpeg

6. Oral-B / Braun Trizone Pro : Ηλεκτρική οδοντοβουρτσα με διαφορα modes, εξυπναδες για να λεει αν πιέζεις πολυ έντονα, ειδοποιηση να αλλαζεις τεταρτημοριο στο στομα, bluetooth και ποιος ξερει τι μεσω του app. Με την βαση φορτισης, αποσπόμενη βαση για να βαζεις ανταλλακτικα και με manual (απαραίτητο για κάθε σωστή οδοντόβουρτσα...). Λειτουργική πλήρως. Χωρις ανταλλακτικες κεφαλες.

Απόκρυψη περιεχομένων

Προταιραιότητα μόνο σε κάποια άτομα που βλέπω οτι γενικα δίνουν στο θεμα αν τυχών θέλουν κατι, αλλιώς όποιος στείλει πρώτος. Διαθέσιμα από Τρίτη απόγευμα με παραλαβή από μετρό Κορυδαλλού.

Με  ενδιαφερει  η οδοντοβουρτσα

• Like 1

7 ώρες πριν, Doubt είπε

Τις ευχαριστίες μου στον @troi.g για το ραδιοκασετόφωνο - αντίκα. 

Να σαι καλά φιλαράκι, χάρηκα που σε γνώρισα.

• Like 2

42 λεπτά πριν, PerfectParanoia είπε

2. PCB από σκληρούς : Ένα απο sata, δύο απο IDE. Τα μοντέλα φαίνονται στη φωτογραφία. Από όσο ξέρω χωρίς θέμα, βγήκαν απο παροπλισμένους σκληρούς πριν χρονια.

Καλησπέρα.

Ενδιαφέρομαι για τις πλακέτες.

Αν μπορεί κάποιος να τις φέρει πιο βόρεια για να παραλάβω θα ήταν ιδανικό.

Φιλικά,

13 λεπτά πριν, TasSou είπε

Καλησπέρα.

Ενδιαφέρομαι για τις πλακέτες.

Αν μπορεί κάποιος να τις φέρει πιο βόρεια για να παραλάβω θα ήταν ιδανικό.

Φιλικά,

Καλησπέρα, αν μπορέσει κάποιος να παραλάβει για εσενα απο Κορυδαλλό ή έστω κάπου μπλε γραμμη μετά απο συννενόηση ευχααρίστως.

• Like 1

1 ώρα πριν, PerfectParanoia είπε

Χωρις καλώδιο φορτισης/λουράκι όπως το βλέπετε.

Απόκρυψη περιεχομένων

Απόκρυψη περιεχομένων

3. Μπαταρίες LiIon ED30 : Κανουν σίγουρα για moto g 1st gen. Μια ολοκαίνουρια όταν αγοράστηκε (3-4 φορτίσεις  μετά την αλλαγη το κινητό έφαγε και την τελευταία του τούμπα) αλλη πεσμένη από χρήση. Σίγουρα κατάσταση δεν ξέρω και δεν θέλω να βγαλω pcb για να ελεγξω σε περίπτωση που κάνει για καποιον ως ανταλλακτικο.

Απόκρυψη περιεχομένων

Απόκρυψη περιεχομένων

Απόκρυψη περιεχομένων

spacer.png
E6jCFfa.jpeg
A3oDBwB.jpeg
HS3RjOf.jpeg
YgRGGcP.jpeg

6. Oral-B / Braun Trizone Pro : Ηλεκτρική οδοντοβουρτσα με διαφορα modes, εξυπναδες για να λεει αν πιέζεις πολυ έντονα, ειδοποιηση να αλλαζεις τεταρτημοριο στο στομα, bluetooth και ποιος ξερει τι μεσω του app. Με την βαση φορτισης, αποσπόμενη βαση για να βαζεις ανταλλακτικα και με manual (απαραίτητο για κάθε σωστή οδοντόβουρτσα...). Λειτουργική πλήρως. Χωρις ανταλλακτικες κεφαλες. Κρατημένο για @Fuel7

Απόκρυψη περιεχομένων

Καλησπέρα έχω πολλά χρόνια έναν ide wd 200gb με χαλασμένη πλακέτα, εάν κάποια αυτές είναι συμβατή ενδιαφέρομαι! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...