Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα το παιχνίδι και τα πράγματα του @Crybal και να ευχαριστήσω τον @GreeKar98K. Συγνώμη που έφυγα γρήγορα απλά έπρεπε να γυρίσω να κρατήσω τα παιδιά

Έκανα προσπάθεια όπως είπα και στον ίδιο το βγάζει ότι έχει γίνει χρήση σε άλλο steam account αλλά δεν πειράζει 

Επεξ/σία από DeVilMaYcRyGR
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, GreeKar98K είπε

ΒΟΧ Μπλαστ: BLASTYQ7F7HA

Θα χοντρυνει ο λαός. Όποιος το πάρει, ας πει και ένα ευχαριστώ.

Σε ευχαριστώ 😁

• Like 1

Γεια καί χαρα σε όλους φίλοι μου!Σημερα δινω ένα tablet mls maic version!Ειχα να το ανοίξω παρα πολλά χρόνια και μια κάνει ότι μπουτάρει μια κάνει ότι φορτίζει και αυτά επαναλαμβάνονται συνέχεια!Διδεται λοιπόν ως μη λειτουργικο για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί!(Μπαταρια νομίζω θέλει)Πμ ο πρωτος που θα στείλει και μετα επιλαχοντες!Δεν στέλνω και δεν κάνω κληρωση…δεν συμφωνώ με την ιδεα της….Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι κατόπιν συννενόησης!Διατηρω αυτοματα το δικαίωμα να δωσω σε όποιον μου έχει δώσει η γενικά δίνει!Πουθεναδες μου μακρυα!Η Δεκελείας είναι διπλα…..😅😅😅

BB3D3FFC-13F9-4A1A-9AA5-0C85923FCA9F.jpeg

• Like 17

13 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

Γεια καί χαρα σε όλους φίλοι μου!Σημερα δινω ένα tablet mls maic version!Ειχα να το ανοίξω παρα πολλά χρόνια και μια κάνει ότι μπουτάρει μια κάνει ότι φορτίζει και αυτά επαναλαμβάνονται συνέχεια!Διδεται λοιπόν ως μη λειτουργικο για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί!(Μπαταρια νομίζω θέλει)Πμ ο πρωτος που θα στείλει και μετα επιλαχοντες!Δεν στέλνω και δεν κάνω κληρωση…δεν συμφωνώ με την ιδεα της….Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι κατόπιν συννενόησης!Διατηρω αυτοματα το δικαίωμα να δωσω σε όποιον μου έχει δώσει η γενικά δίνει!Πουθεναδες μου μακρυα!Η Δεκελείας είναι διπλα…..😅😅😅

BB3D3FFC-13F9-4A1A-9AA5-0C85923FCA9F.jpeg

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι στην περίπτωση που αλλάξει κάτι με τον προηγούμενο. Ευχαριστώ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε

Χαρίζονται δύο ίδιοι εκτυπωτές Olivetti. Ήταν από τράπεζα και γράφουν επάνω "Passbook Printer". Καταλαβαίνω ότι είναι Dot Matrix αλλά δεν ξέρω κάτι περισσότερο...

ΥΓ Οι φωτογραφίες δείχνουν τον ίδιο εκτυπωτή ανοικτό και κλειστό.

Olivetti 1.jpg

Olivetti 2.jpg

Αυτό όπως το βλέπω είναι για εκτύπωση πάνω σε τραπεζικά βιβλιάρια καταθέσεων. Εμείς οι πιο παλιοί τα προλάβαμε σε πλήρη δράση.

Στο βίντεο φαίνεται στα τελευταία δευτερόλεπτα πως λειτουργεί.

Spoiler

Επεξ/σία από Doubt
  • Like 5
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, troi.g είπε

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι στην περίπτωση που αλλάξει κάτι με τον προηγούμενο. Ευχαριστώ.

Κρατημένο για troi.g

• Like 1

Στις 6/2/2023 στις 6:36 ΜΜ, babisa είπε

Χαριζονται Μερος 1 

WiFi Repeater (Αχρησιμοποίητο)

PSU Tester

Samsung DVD (Χωρις καλωδιο,αγνωστη κατασταση)

Bitfenix fan controler (Λειτουργικό, η πρόσοψη του μόνο κολλάει απο τα τόσα χρονια στο πατάρι)

Περιοχή Θεσσαλονίκη ανατολικά 

DVD.jpg

Bitfenix1.jpg

Bitfenix2.jpg

Repeater.jpg

Tester.jpg

Παρελαβα τα πραγματα, ευχαριστω πολυ το φιλο Μπαμπη για την αμμεση αποστολη και την αψογη συννενοηση, να σαι καλα!

• Like 1
  • Thanks 1

Παρέλαβα το controller και την ψύκτρα, που είναι και τα δύο καταπληκτικά, και ευχαριστώ πάρα πολύ τον Kostas.karras. Ελπίζω να αντοποδώσω!

Στις 6/2/2023 στις 9:22 ΜΜ, Kostas.karras είπε

Μίας και το έβγαλα στην σέντρα ..

Χαρίζεται αναλογικός fan controller 

Και ένα CPU cooler της akasa  που βρήκα, και είναι για 775 σοκετ.

Το ανεμηστηρι είναι 3πιν και το θόρυβο χωρίς controllerθα τον υποστείτε .

Πρώτα ποστ μετά  πμ.

Δεν κρατώ προτεραιότητες, εκτός αν ενδιαφέρεται ο troi.g , έχει προτεραιότητα!

Screenshot_2023-02-06-21-16-34-486-edit_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2023-02-06-21-17-06-748-edit_com.miui.gallery.jpg

• Thanks 1

Στις 7/2/2023 στις 1:51 ΜΜ, Hamurabi είπε

Λοιπόν χαρίζονται τα εξής ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΠΑΚΕΤΟ... Άπαντα λειτουργικα!

2 Επεξεργαστές : core2duo 6600 και pentium dual core Ε2140 μαζί με τις ψήκτρες τους.

5 σκληροί δίσκοι: 40+80+80+120+160GB sata + ide

5 μνήμες RAM: 4 x 512MB desktop και 1Χ 512MB για laptop

Κάρτα ήχου SB audigy 2 zs

Θα προτιμήσω άτομο που θα μου δώσει ως αντάλλαγμα ένα τροφοδοτικό που θέλω που ναναι για sata μόνο και όχι παλιό με ide και θα έρθει να παραλάβει από Παγκράτι. Αν δε βρεθεί τέτοιο άτομο θαντο δώσω σε όποιον νομίζω εγώ.

Μερικές τυχαίες φωτο:

Screenshot_20230206_233633.jpg.8607c8a3511cc4003d28209287492288.jpgScreenshot_20230206_233628.jpg.b68abd1884116e320849cfc63980f585.jpgScreenshot_20230206_233528.jpg.066259510c1cdf91767aea8bc7875846.jpgScreenshot_20230206_233557.jpg.a95f102528f3bf15a466d804c8815762.jpg

παρέλαβα ευχαριστώ πολύ!

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η βιντεοκαμερα στις φωτογραφιες,λειτουργικη,δεν βρηκα 2 καλωδια που ειχε.αν την θελει καποιος μου πληρωνει τα μεταφορικα ελτα και την στελνω,διαφορετικα παει ανακυκλωση.

Δωθηκε στον πρωτο που με εστειλε πμ.

IMG_4966.jpg

IMG_4967.jpg

Επεξ/σία από FELIX
δωθηκε
  • Like 20

3 λεπτά πριν, FELIX είπε

η βιντεοκαμερα στις φωτογραφιες,λειτουργικη,δεν βρηκα 2 καλωδια που ειχε.αν την θελει καποιος μου πληρωνει τα μεταφορικα ελτα και την στελνω,διαφορετικα παει ανακυκλωση.

IMG_4966.jpg

IMG_4967.jpg

Ενδιαφέρομαι, στέλνω pm 

• Like 1

14 λεπτά πριν, FELIX είπε

IMG_4966.jpg

IMG_4967.jpg

Πμ

15 λεπτά πριν, FELIX είπε

IMG_4966.jpg

IMG_4967.jpg

Πμ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...