Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

23 ώρες πριν, Doubt είπε

KX-TG1611GR ασύρματο Panasonic που είχα πάρει από τον Γρηγόρη, παρουσίασε το γνωστό θέμα με τα πλήκτρα, για να απαντήσεις κλήση θέλει δύναμη και 3-4 προσπάθειες.

Κατά τ' άλλα λειτουργικό και πολύ στιβαρό. Παίρνει 2 Χ ΑΑΑ μπαταρίες.

ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ

Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια) εξυπηρετούν για παραλαβή.

Ευχαριστώ το συνονόματο για το ασύρματο.

Το καθάρισα και δουλεύει άψογα.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χαρίζεται ο παρακάτω μετασχηματιστής ηχείων 9Volt 400mA μη δώσετε σημασία στην τιμή της αγγελιας. Ηταν για ηχεία altec Lansing. Θα παραμείνει για να το πάρει κάποιος για ακόμη 6 ημέρες. Περιοχή Αθήνα Κάτω Πατήσια 

• Like 8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολίγον καθυστερημένα (μόνο μετά από σχεδόν 2 μήνες!!) τον portierhs1 για το voip τηλέφωνο που μου χάρισε το οποίο θα ήθελα να το επαναχαρίσω σε όποιον ενδιαφέρεται, διαφορετικά πάει για ανακύκλωση.

Επίσης χαρίζω HDD Seagate St2000dm001 2TB Barracuda 7200.14 Sata3 με υγεία 9% (βάσει του hd sentinel) και την εξωτερική θήκη για σκληρό δίσκο lc-power lc-35u3  (λειτουργική μέχρι και τώρα - χωρίς να μου έχει δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα).

Όποιος ενδιαφέρεται πρώτα pm και μετά στέλνει και εδώ.

Edit : ειναι κρατημένα όλα 

Επεξ/σία από panagiotis1988
  • Like 7

2 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολίγον καθυστερημένα (μόνο μετά από σχεδόν 2 μήνες!!) τον portierhs1 για το voip τηλέφωνο που μου χάρισε το οποίο θα ήθελα να το επαναχαρίσω σε όποιον ενδιαφέρεται, διαφορετικά πάει για ανακύκλωση.

Επίσης χαρίζω HDD Seagate St2000dm001 2TB Barracuda 7200.14 Sata3 με υγεία 9% (βάσει του hd sentinel) και την εξωτερική θήκη για σκληρό δίσκο lc-power lc-35u3  (λειτουργική μέχρι και τώρα - χωρίς να μου έχει δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα).

Καλησπέρα.

Ενδιαφέρομαι για τον δίσκο. (την πλακέτα συγκεκριμένα)

Φιλικά,

• Like 1

Στις 7/2/2023 στις 2:24 ΜΜ, uniquegr είπε

Λίγες μέρες νωρίτερα είχα αναφερθεί σε δύο κάρτες Pci LAN 10/100. είναι τρεις:

DFE528TX, ENW9503A και μια 3-Com. Προσθέτω στο πακέτο και τις δύο κάρτες γραφικών, μη λειτουργικές:

R9-270XCDR9 και Χ1800XT PCIE 512M.

Στην R9 έγινε προσπάθεια για reflow χωρίς να επανέλθει ( μαύρη οθόνη, τα ανεμιστηράκια της δουλεύουν, αν θυμάμαι καλά δεν μπουτάρει ο υπολογιστής ), ενώ αφαίρεσα τη ψύκτρα απο την X1800XT αλλά βαρέθηκα να ασχοληθώ μαζί της. Παραλαβή απο ΗΣΑΠ Αττική σαν πακέτο για να αδειάσω λίγο τον χώρο μου, πρωινές ώρες κατόπιν συνεννόησης. Θα δοθούν στο πρώτο άτομο που στείλει pm.

insomnia.jpg

Ευχαριστώ για τις καρτες.Μαλλον ΣΚ θα ασχοληθω να δω εαν μπορέσω να φτιαξω κάποια.

• Like 1

36 minutes ago, panagiotis1988 said:

εξωτερική θήκη για σκληρό δίσκο lc-power lc-35u3  (λειτουργική μέχρι και τώρα - χωρίς να μου έχει δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα).

έστειλα pm

On 07/02/2023 at 09:10, thodoris1985 said:

Δίνεται το παρακάτω kvm switch (SW 0407 C).
Με υποδοχή για 4 οθόνες, με καλώδια για δυο οθόνες.
Τροφοδοτικό δεν υπάρχει, αλλά λειτουργεί και χωρίς αυτό.

Πριν αποθηκευτεί (Ιούλο του '22) λειτουργούσε κανονικά

1.jpg

Έχει αποσταλεί στον @retroman3

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, makislegr είπε

Χαρίζεται Huawei MediaPad T2 10.0 Pro σε κατάταση bootloop (μένει στο αρχικό Logo της Huawei) που πήρα απο συμφουρομίτη. Μάλλον χαλασμένη NAND flash

image.png.0202e09970ae2cf9085adaed30d1fe3a.png

ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ KyrGR 

μου θυμισες οτι εχω ενα παρομοιο,Huawei MediaPad T5 με σπασμενη οθονη,λειτουργικο και καμια 15αρια ακομα ταβλετ

σπασμενα χαλασμενα για ανακυκλωση.στα περισσοτερα εχω πεταξει τις μπαταριες.αν τα θελει καποιος για ανταλακτικα

μπορω να τα στειλω,ειναι 5 κιλα και το κοστος ειναι 7ε μου επαν στα ελτα.

οκ,δοθηκαν.

IMG_4962.jpg

IMG_4963.jpg

Επεξ/σία από FELIX
  • Like 11

Απλά τα τίναξε χωρίς λόγο και αιτία.

Το άνοιξα, δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο. Η σύνδεση των απολήξεων του καλωδίου στο pcb φαίνονται ταλαιπωρημένες (το ποντίκι έχει δει χρήση δύο μηνών - μιλάμε για ποιότητα 🤣)

Screenshot_20230209-1311172.png.d9c0e3fa4c399ddf9c6589ad4311db4b.png

Screenshot_20230209-1310582.png.deac297d192f645def7e6dae5d2e1af3.png

Αν έχει κάποιος όρεξη, ας το πάρει να δοκιμάσει.

• Like 9

24 λεπτά πριν, FELIX είπε

μου θυμισες οτι εχω ενα παρομοιο,Huawei MediaPad T5 με σπασμενη οθονη,λειτουργικο και καμια 15αρια ακομα ταβλετ

σπασμενα χαλασμενα για ανακυκλωση.στα περισσοτερα εχω πεταξει τις μπαταριες.αν τα θελει καποιος για ανταλακτικα

IMG_4962.jpg

IMG_4963.jpg

πμ με ερωτηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, FELIX said:

IMG_4962.jpg

IMG_4963.jpg

Καλησπέρα,

σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; με ενδιαφέρει το Τ5 γιατί έχω ένα ίδιο και χρειάζομαι ανταλλακτικά.

στέλνω και πμ

Επεξ/σία από thodoris1985

2 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Ενδιαφέρομαι και για τα δύο.

pm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται δύο ίδιοι εκτυπωτές Olivetti. Ήταν από τράπεζα και γράφουν επάνω "Passbook Printer". Καταλαβαίνω ότι είναι Dot Matrix αλλά δεν ξέρω κάτι περισσότερο...

ΥΓ Οι φωτογραφίες δείχνουν τον ίδιο εκτυπωτή ανοικτό και κλειστό.

Olivetti 1.jpg

Olivetti 2.jpg

Επεξ/σία από MessengerOfGood
  • Like 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...