Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους ενυδρείο για ψαρια 32χ24(σχετικά μικρό για κανα 2 χρυσόψαρα,η χελωνιτσα,η μικρό ιγκουάνα)δινεται ως έχει χωρίς φίλτρο η φωτισμο…10€ Νομίζω αν ψαχτεί κάνεις βρίσκει και φίλτρο και φωτακι led…Πμ ο πρωτος που θα στείλει αλλιώς μετά επιλαχοντες…Δεν στέλνω και ΔΙΝΩ αυτοματα σε όποιον μου έχει δώσει η γενικά δίνει….Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι κατόπιν συννενόησης….Πωλητές σε αλλά site μακρυα και ελπίζω να πατωωωωωνεται…;;;;

49F68A4B-39C1-4200-BE86-1E1F084706F1.jpeg

• Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 λεπτά πριν, VarDerSar86 είπε

Καλημέρα σε όλους ενυδρείο για ψαρια 32χ24(σχετικά μικρό για κανα 2 χρυσόψαρα,η χελωνιτσα,η μικρό ιγκουάνα)δινεται ως έχει χωρίς φίλτρο η φωτισμο…10€ Νομίζω αν ψαχτεί κάνεις βρίσκει και φίλτρο και φωτακι led…Πμ ο πρωτος που θα στείλει αλλιώς μετά επιλαχοντες…Δεν στέλνω και ΔΙΝΩ αυτοματα σε όποιον μου έχει δώσει η γενικά δίνει….Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι κατόπιν συννενόησης….Πωλητές σε αλλά site μακρυα και ελπίζω να πατωωωωωνεται…;;;;

Κρατημένο για Troi.g

Ποδήλατο αγορίστικο σε παρα πολύ Καλή κατασταση (μου το έδωσε χρήστης εδώ αλλά τελικα δεν θα το χρειαστούμε)

Φανταζομαι 8-9 χρονών κάνει για αυτές τις ηλικίες!Πμ ο πρωτος και μετά επιλαχοντες!Δεν στέλνω.και δεν κάνω κληρωση….Πμ ο πρωτος και μετά επιλαχοντες!….Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι !Πουθεναδες και πωλητές τα γνωστα…σας πήραμε χαμπάρι….δινω αυτοματα σε όποιον μου έχει δώσει η γενικά δινει

E0DE66B7-5558-4B9F-B88A-2811AF9F2E7D.jpeg

9034BD4E-94DE-4339-ACC5-609AA4F12939.jpeg

• Like 17

16 ώρες πριν, subnigur0th είπε

Χαρίζονται:

1.) Hama earbuds με τη θήκη τους. Μου είχαν δωθεί από το φίλο roybaty, λειτουργουν κανονικά απλά δεν κρατάει καθόλου η μπαταρία. Αν κάποιος ξέρει και θέλει να ασχοληθεί ας τα πάρει.

https://ibb.co/S0FD3hf

2.) 3 graphic novels: From Hell, Watchmen και 30 days of night. 

https://ibb.co/wN8kcwW

Δεν στέλνω, παραλαβή από έδρα μου ανατολική Θεσσαλονίκη.

ενδιαφερομαι πμ

1 ώρα πριν, VarDerSar86 είπε

Κρατημένο για Troi.g

Ποδήλατο αγορίστικο σε παρα πολύ Καλή κατασταση (μου το έδωσε χρήστης εδώ αλλά τελικα δεν θα το χρειαστούμε)

Φανταζομαι 8-9 χρονών κάνει για αυτές τις ηλικίες!Πμ ο πρωτος και μετά επιλαχοντες!Δεν στέλνω.και δεν κάνω κληρωση….Πμ ο πρωτος και μετά επιλαχοντες!….Παραλαβη από Παλλήνη η Μαρουσι !Πουθεναδες και πωλητές τα γνωστα…σας πήραμε χαμπάρι….δινω αυτοματα σε όποιον μου έχει δώσει η γενικά δινει

Με ενδιαφέρει για τον ανηψιό για το εξοχικό, αν όμως άλλος το θέλει για "καθημερινή" χρήση, αποσύρω ενδιαφέρον.

3 λεπτά πριν, Locke_John είπε

Με ενδιαφέρει για τον ανηψιό για το εξοχικό, αν όμως άλλος το θέλει για "καθημερινή" χρήση, αποσύρω ενδιαφέρον.

Δόθηκε Βλάσση,😫δεν με ενημερώνες λίγο νωρίτερα ρε συ

• Like 2

1 λεπτό πριν, VarDerSar86 είπε

Δόθηκε Βλάσση,😫δεν με ενημερώνες λίγο νωρίτερα ρε συ

δε πειράζει, σημασία έχει ότι κάποιος μικρός θα το ξεσκουριάσει...

• Like 5

3 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε

Κρατημένο για Troi.g

Το ποδήλατο σώθηκε!Για το ενυδρείο αναμένω 

• Like 2

4 ώρες πριν, VarDerSar86 είπε

Καλησπέρα Γιάννη. Τελικά θα το πάρω, γιατί όντως όσοι μου είπατε ότι το άλλο που πήρα δεν κάνει για ψαράκι είχατε δίκιο. Στέλνω πμ. Ευχαριστώ πολύ.

• Like 3

Χαρίζονται 2 120mm fans 3pin, λειτουργικοί και πρόσφατα λαδωμένοι.

1. ZALMAN ZF1225ASH

2. COOLER MASTER A12025-12CB-3BN-F1

Παραλαβή από Πλ. Συντάγματος

• Like 8

1 λεπτό πριν, giortsim είπε

Χαρίζονται 2 120mm fans 3pin, λειτουργικοί και πρόσφατα λαδωμένοι.

1. ZALMAN ZF1225ASH

2. COOLER MASTER A12025-12CB-3BN-F1

Παραλαβή από Πλ. Συντάγματος

Καλησπέρα, στέλνω Pm.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται Huawei MediaPad T2 10.0 Pro σε κατάταση bootloop (μένει στο αρχικό Logo της Huawei) που πήρα απο συμφουρομίτη. Μάλλον χαλασμένη NAND flash

image.png.0202e09970ae2cf9085adaed30d1fe3a.png

ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ KyrGR 

Επεξ/σία από makislegr
  • Like 12

Επαναχαριζεται το ενυδρειακι που πήρα από το φίλο Κώστα, γιατί προφανώς δεν κάνει για να μπει ψαράκι. Όντως είναι πολύ μικρό. Δε γνωρίζω εάν κάνει για χελωνακι. 

Παραλαβή από Άνω Λιόσια. Εκτός από το Σάββατο που θα πάω Μαρούσι και Χαλκηδόνα.

Ευχαριστώ πολύ 

Screenshot_20230208-175044~5.png

• Like 5

Navigon 1200. Δεν δουλεύει καλά η οθόνη αφής. Αλλού πατάς αλλού πατάει. Εμφανησιακά είναι σαν καινούργιο πάντως.
Παραλαβή απο Π.Φάληρο και περιξ
 spacer.png

• Like 8

37 λεπτά πριν, makislegr είπε

Χαρίζεται Huawei MediaPad T2 10.0 Pro σε κατάταση bootloop (μένει στο αρχικό Logo της Huawei) που πήρα απο συμφουρομίτη. Μάλλον χαλασμένη NAND flash

image.png.0202e09970ae2cf9085adaed30d1fe3a.png

Παραλαβή από Καλλιθέα

ΠΜ ερώτηση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...