Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! Version 5.

poulinos

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, K2012 είπε

Χαρίζεται μίνι πλαστικό ‘ενυδρείο’. Μπολ, αντλία και ένα διακοσμητικό φυτάκι, αλλά λείπει  κάποιο led που είχε από πάνω, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη λειτουργικότητά του όμως.

Ενδιαφέρον εδώ και πμ, κι αν υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους από έναν άνθρωπο, θα γίνει μια κλήρωση, αύριο ας πούμε…
Παραλαβή μπορεί να γίνει είτε άμεσα από Μαρούσι/ΚΑΤ (κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ) είτε με συνάντηση σε άλλη περιοχή της Αθήνας, μετά από συνεννόηση.

Screenshot(19).jpg

Screenshot(20).jpg

Screenshot(21).jpg

Φιλε μου καλησπερα , με ενδιαφερει στελνω πμ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, miltos είπε

Το επαναφέρω, υπάρχουν όλα εκτός από την ράγα κουρτίνας και προσθέτω έναν εκτυπωτή Brother HL-1230, laser, μόνο LPT, ο οποίος πιθανόν θέλει τόνερ ή/και καμπάνα. Είναι αρκετό καιρό στην αποθήκη. Διαθέσιμα για παραλαβή μέχρι αύριο πρωί, από Περιστέρι.

Screenshot_2023-02-07-15-34-46-755-edit_com.miui.gallery.jpg

καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για τον εκτυπωτή.

2 ώρες πριν, miltos είπε

Το επαναφέρω, υπάρχουν όλα εκτός από την ράγα κουρτίνας και προσθέτω έναν εκτυπωτή Brother HL-1230, laser, μόνο LPT, ο οποίος πιθανόν θέλει τόνερ ή/και καμπάνα. Είναι αρκετό καιρό στην αποθήκη. Διαθέσιμα για παραλαβή μέχρι αύριο πρωί, από Περιστέρι.

Π.Μ.

4 ώρες πριν, miltos είπε

πμ

4 ώρες πριν, miltos είπε

Στη σειρά για τον εκτυπωτή..;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/2/2023 στις 12:04 ΜΜ, VarDerSar86 είπε

Καλημέρα σε όλους!!!Χαριζεται λειτουργικότατο ενσύρματο σκελετομενο σταθερο τηλεφωνο!Πμ ο πρωτος που θα στείλει,μετά επιλαχοντες!Δεν στέλνω και δεν κάνω κληρωση(δεν συμφωνώ με την ιδεα της)Παραλαβη από Παλλήνη Αττικης η Μαρουσι!ΑΥΤΟΜΑΤΑ δινω προτεραιοτητα σε όποιον μου έχει δώσει η δίνει γενικά!Πουθεναδες και πωλητές σε αλλά site μακρυα μας!

5314AF0B-2B24-4EE8-8E92-89F54E4DEA18.jpeg

Παρέλαβα σήμερα, ευχαριστώ πάρα πολύ τον Γιάννη και χάρηκα για την γνωριμία. Το τηλέφωνο έχει μπει στο δωμάτιο του γιου μου , και περιμένω να γυρίσει από το φροντιστήριο για να τον καλέσω . Χαχαχα.

Καλή συνέχεια φίλε μου. 

3 ώρες πριν, K2012 είπε

Χαρίζεται μίνι πλαστικό ‘ενυδρείο’. Μπολ, αντλία και ένα διακοσμητικό φυτάκι, αλλά λείπει  κάποιο led που είχε από πάνω, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη λειτουργικότητά του όμως.

Κρατημένο για troi.g

Screenshot(19).jpg

Screenshot(20).jpg

Screenshot(21).jpg

Παρέλαβα σήμερα, και ευχαριστώ πολύ τον Κώστα για την άμεση εξυπηρέτηση. Θα αξιοποιηθεί άμεσα αφού θα πάει για δώρο μαζί με ψαράκι στο κορίτσι του γιου μου, λόγω Βαλεντίνου . Χάρηκα πολύ για την γνωριμία, να σαι καλά φίλε μου. 

Επεξ/σία από troi.g
  • Like 6

3 λεπτά πριν, troi.g είπε

Παρέλαβα σήμερα, ευχαριστώ πάρα πολύ τον Γιάννη και χάρηκα για την γνωριμία. Καλή συνέχεια φίλε μου. 

Δική μου η χαρα!Να δινω πράγματα και να έχουν μια χρησιμότητα!!!Ευχαριστω και εγώ αδερφε μου!

• Like 2
  • Thanks 1

Χαρίζονται:

1.) Hama earbuds με τη θήκη τους. Μου είχαν δωθεί από το φίλο roybaty, λειτουργουν κανονικά απλά δεν κρατάει καθόλου η μπαταρία. Αν κάποιος ξέρει και θέλει να ασχοληθεί ας τα πάρει.

https://ibb.co/S0FD3hf

2.) 3 graphic novels: From Hell, Watchmen και 30 days of night. 

https://ibb.co/wN8kcwW

Δεν στέλνω, παραλαβή από έδρα μου ανατολική Θεσσαλονίκη.

• Like 10

7 ώρες πριν, uniquegr είπε

Λίγες μέρες νωρίτερα είχα αναφερθεί σε δύο κάρτες Pci LAN 10/100. είναι τρεις:

DFE528TX, ENW9503A και μια 3-Com. Προσθέτω στο πακέτο και τις δύο κάρτες γραφικών, μη λειτουργικές:

R9-270XCDR9 και Χ1800XT PCIE 512M.

Στην R9 έγινε προσπάθεια για reflow χωρίς να επανέλθει ( μαύρη οθόνη, τα ανεμιστηράκια της δουλεύουν, αν θυμάμαι καλά δεν μπουτάρει ο υπολογιστής ), ενώ αφαίρεσα τη ψύκτρα απο την X1800XT αλλά βαρέθηκα να ασχοληθώ μαζί της. Παραλαβή απο ΗΣΑΠ Αττική σαν πακέτο για να αδειάσω λίγο τον χώρο μου, πρωινές ώρες κατόπιν συνεννόησης. Θα δοθούν στο πρώτο άτομο που στείλει pm.

insomnia.jpg

Κρατημένα για @Crybal!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα

Χαρίζω κουπόνι 2ε σε πόντους Box.λήγει 23/02/23

Με πμ ο κωδικός

Δωθηκε

Επεξ/σία από coolerman
  • Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

KX-TG1611GR ασύρματο Panasonic που είχα πάρει από τον Γρηγόρη, παρουσίασε το γνωστό θέμα με τα πλήκτρα, για να απαντήσεις κλήση θέλει δύναμη και 3-4 προσπάθειες.

Κατά τ' άλλα λειτουργικό και πολύ στιβαρό. Παίρνει 2 Χ ΑΑΑ μπαταρίες.

ΔΟΘΗΚΕ

Επεξ/σία από Doubt
  • Like 9

17 λεπτά πριν, Doubt είπε

KX-TG1611GR ασύρματο Panasonic που είχα πάρει από τον Γρηγόρη, παρουσίασε το γνωστό θέμα με τα πλήκτρα, για να απαντήσεις κλήση θέλει δύναμη και 3-4 προσπάθειες.

Κατά τ' άλλα λειτουργικό και πολύ στιβαρό. Παίρνει 2 Χ ΑΑΑ μπαταρίες.

panasonic-kx-tg1611-turqoise.webp

Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια) εξυπηρετούν για παραλαβή.

ΠΜ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...