Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Doubt είπε

7 ώρες πριν, troi.g είπε

Παιδιά καλημέρα. Έχω πάρει κι εγώ διαφορα πράγματα από δω , έτσι ήρθε και η σειρά μου να δωσω . Και λογο συνθηκών βρήκα χρόνο και καθάρισα την αποθήκη. Λοιπόν, τα περισσότερα είναι ΜΗ λειτουργικά. 

Τα δίνω μόνο όλα μαζί , και όποιος θέλει τα μοιράζει. (εκτός κι αν κάποιος δε θέλει τα χριστουγεννιάτικα , τα οποία δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση) .Παραλαβή από τον χώρο μου. Μένω Άνω Λιόσια. Δε μπορώ να στείλω.

Τηρώ σειρά προτεραιότητας, όπως κι εμένα έτσι με αντιμετώπισαν όλα τα παιδιά εδώ , και το σέβομαι. Θα το παρακάμψω μόνο εάν τυχόν και μου ζητηθούν από άτομα που μου έχουν χαρίσει.

Η κάρτα γραφικών είναι καμένη. Τον επεξεργαστή μου τον έδωσαν για λειτουργικό, όπως και τα DVD laptop. Το πολυμηχανημα το έχω πάρει από δω , και ο ηλεκτρονικός μου είπε ότι θέλει τροφοδοτικό. Τα τάμπλετ είναι off. Η καφετιέρα σίγουρα θέλει καθάρισμα,μια δουλεύει, μια όχι. Ο ασύρματος δε δείχνει τίποτα. Στο πατίνι δεν υπάρχει πίσω ρόδα, έτσι μου το έδωσαν από δω. Το πληκτρολόγιο ανάβει αλλά δεν πατάει τίποτα. Τα τιμονακια είναι από Wii. Η θηρεοτηλεοραση δε δουλεύει. Ο αποδικωποιητης άγνωστο, και δεν έχει χειριστήριο. Το docking station είναι Fujitsu.

Ευχαριστώ πολύ.

😉

20230127_092358-COLLAGE.jpg

20230127_092215-COLLAGE.jpgspan widget

Στέλνω πμ.

Επεξ/σία από stevakoz
Δημοσ.
8 ώρες πριν, troi.g είπε

Παιδιά καλημέρα. Έχω πάρει κι εγώ διαφορα πράγματα από δω , έτσι ήρθε και η σειρά μου να δωσω . Και λογο συνθηκών βρήκα χρόνο και καθάρισα την αποθήκη. Λοιπόν, τα περισσότερα είναι ΜΗ λειτουργικά. 

Τα δίνω μόνο όλα μαζί , και όποιος θέλει τα μοιράζει. (εκτός κι αν κάποιος δε θέλει τα χριστουγεννιάτικα , τα οποία δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση) .Παραλαβή από τον χώρο μου. Μένω Άνω Λιόσια. Δε μπορώ να στείλω.

Τηρώ σειρά προτεραιότητας, όπως κι εμένα έτσι με αντιμετώπισαν όλα τα παιδιά εδώ , και το σέβομαι. Θα το παρακάμψω μόνο εάν τυχόν και μου ζητηθούν από άτομα που μου έχουν χαρίσει.

Η κάρτα γραφικών είναι καμένη. Τον επεξεργαστή μου τον έδωσαν για λειτουργικό, όπως και τα DVD laptop. Το πολυμηχανημα το έχω πάρει από δω , και ο ηλεκτρονικός μου είπε ότι θέλει τροφοδοτικό. Τα τάμπλετ είναι off. Η καφετιέρα σίγουρα θέλει καθάρισμα,μια δουλεύει, μια όχι. Ο ασύρματος δε δείχνει τίποτα. Στο πατίνι δεν υπάρχει πίσω ρόδα, έτσι μου το έδωσαν από δω. Το πληκτρολόγιο ανάβει αλλά δεν πατάει τίποτα. Τα τιμονακια είναι από Wii. Η θηρεοτηλεοραση δε δουλεύει. Ο αποδικωποιητης άγνωστο, και δεν έχει χειριστήριο. Το docking station είναι Fujitsu.

Ευχαριστώ πολύ.

😉

20230127_092358-COLLAGE.jpg

20230127_092215-COLLAGE.jpgspan widget

πμ με ερώτηση.

Δημοσ.
Στις 23/1/2023 στις 12:37 ΠΜ, tsiv είπε

Χαρίζω BlackBerry Curve 9360 σε αρίστη κατάσταση εκτός της μπαταρίας που κρατάει ελάχιστα.

Το εν λόγω αντικείμενο ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ  και θα το διαθέσω ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ  εγώ χωρίς προτεραιότητες.

ΠΡΩΤΑ ποστ εδώ και ΑΜΕΣΩΣ πμ.

Παραλαβή από Νίκαια.

P.S

Μπαταρία υπάρχει εδώ μαζί με εξωτερικό φορτιστή σε εξαιρετική τιμή!

https://www.ibattery.gr/mobile-accessories/batteries/blackberry-curve-9350-e-m1-1000mah-and-acc-39461-101-original/

blackberry-curve-9350-9360-9370.jpg

Το Blackberry δίνεται στον @petaw-se-oneiro

διότι μου έχει δώσει στο παρελθόν και οι πράξεις  πρέπει να εκτιμούνται και να ανταποδίδονται...

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, tigergreg είπε

ΑΥΤΑ  ΚΑΝΕΙ  Η  ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ🤣

Βρηκα  ακομα  2   PCMCIA  CARD  READER  για  παλιοτερης  τεχνολογιας  λαπτοπ.

1.TRANSCEND  COMPAC FLASH  ADAPTER

2129352958_transcendcompactflashadapter.jpg.a1401581182efb66782eeb9504b5fbfe.jpg

2.PCMCIA  MMC/SD  ADAPTOR

card.jpg.720d26bc9105124f2c238fc309a1b6be.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην   εδρα  μου  πισω  απο  το   εφετειο  αθηνας  το  γρηγοροτερο 

δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

ΔΟΘΗΚΑΝ!

Ταιριάξανε μια χαρα στο παλιό λαπτόπ. Ευχαριστώ!

• Like 2
Δημοσ.

BLASTTNBE3TE κουπόνι έκπτωσης 2 ευρώ, για παραγγελίες από 6 ευρώ και πάνω στο BOX μέχρι 30/01, για επιλεγμένα καταστήματα. 

• Like 7
Δημοσ.
21 ώρες πριν, K2012 είπε

Καλησπέρα σε όλους, χαρίζεται αυτή η κάρτα (λειτουργική) και 5 δίσκοι (οι δύο στα αριστερά είναι IDE).

Κρατημένη η κάρτα για τον portierhs1

και οι σκληροί για τον georgios65

Ποστ εδώ και PM. Αν υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους από 2 ανθρώπους θα γίνει κάποια κλήρωση.

Παραλαβή μπορεί να γίνει είτε άμεσα από Μαρούσι/ΚΑΤ (κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ) είτε με συνάντηση σε άλλη περιοχή της Αθήνας, μετά από συνεννόηση.

Screenshot(1).jpg

Screenshot(2).jpg

Screenshot.jpg

ευχαριστω πολυ τον k2012

Κωστα να σαι καλα!

• Like 2
Δημοσ.
Στις 23/1/2023 στις 10:39 ΠΜ, Convict είπε

Χαρίζεται βρεφική κούνια ξύλινη με διαστάσεις στρώματος 125 x 60 . 

Η κούνια είναι πακεταρισμένη .

Αποστολές - γιοκ .

Δίνεται με έξτρα στρώμα καινούριο .

Περιοχή - Υμηττός .

Πληροφορίες εντός .image.jpeg.aa499e4b59e37a7912bdb86a8e99835f.jpeg

image.jpeg.52dcb270174d89c85783700dc2d7ca6a.jpeg

Up ...

• Like 3
Δημοσ.
Στις 26/1/2023 στις 7:06 ΜΜ, tigergreg είπε

HAMA  108 MBPS WIRELESS PCMCIA  CARD

Ευχαριστώ μέγιστε τιτανοτεράστιε μαθουσάλα Γρηγόρη !!
Πάντα τέτοια (πού είπαν κάποτε στο Α.Μ.Α.Ν. :D ), μακάρι να έχω κι εγώ κάτι πού να αναζητάς στο μέλλον !!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται steam key για το παιχνίδι Pressure. Συνεννόηση με πμ. Διατηρώ το δικαίωμα της επιλογής που θα το δώσω. Θα ανανεωθεί και το παρόν μόλις δωθει. 

ΔΟΘΗΚΕ στον @chipakos

Επεξ/σία από TheoAlex50
  • Like 8
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Χαρίζεται steam key για το παιχνίδι Pressure. Συνεννόηση με πμ. Διατηρώ το δικαίωμα της επιλογής που θα το δώσω. Θα ανανεωθεί και το παρόν μόλις δωθει. 

p.,m

10 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

ΔΟΘΗΚΕ στον @chipakos

Ευχαριστώ πολύ για το κλειδί τον φίλο TheoAlex50

• Like 1
Δημοσ.

4 μητρικές με πρόβλημα, χωρίς backplanes.

• Jetway P4MFM: Φουσκωμένοι πυκνωτές
  • Intel D915GAV/D915PGN με Celeron 331 CPU: Δεν την έχω ψάξει
  • QDI K7V8363A/K7E (KinetiZ 7E) με CPU & RAM: Φουσκωμένοι πυκνωτές
  • GIGABYTE GA-8PE800: Δεν την έχω ψάξει

Βρίσκονται Πάτρα.

Δυνατότητα συνάντησης Αθήνα δυτικά & Θεσσαλονίκη δυτικά (μπορεί αν θέλει να τις πάρει κάποιος και να μοιράσει ότι δε χρειάζεται).

faulty motherboards.jpg

• Like 16
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...