Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, K2012 είπε

Καλησπέρα σε όλους, χαρίζεται αυτή η κάρτα (λειτουργική) και 5 δίσκοι (οι δύο στα αριστερά είναι IDE).

Ποστ εδώ και PM. Αν υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους από 2 ανθρώπους θα γίνει κάποια κλήρωση.

Παραλαβή μπορεί να γίνει είτε άμεσα από Μαρούσι/ΚΑΤ (κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ) είτε με συνάντηση σε άλλη περιοχή της Αθήνας, μετά από συνεννόηση.

Screenshot(1).jpg

Screenshot(2).jpg

Screenshot.jpg

Καλημέρα, με ενδιαφέρει η κάρτα γραφικών αν υπάρχει ακόμη.

• Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, K2012 είπε

Καλησπέρα σε όλους, χαρίζεται αυτή η κάρτα (λειτουργική) και 5 δίσκοι (οι δύο στα αριστερά είναι IDE).

Ποστ εδώ και PM. Αν υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους από 2 ανθρώπους θα γίνει κάποια κλήρωση.

Παραλαβή μπορεί να γίνει είτε άμεσα από Μαρούσι/ΚΑΤ (κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ) είτε με συνάντηση σε άλλη περιοχή της Αθήνας, μετά από συνεννόηση.

Screenshot(1).jpg

Screenshot(2).jpg

Screenshot.jpg

P.M

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Despotas είπε

Χαρίζεται ποδήλατο 26''.

Ήταν κλεισμένο σε αποθήκη για χρόνια, επομένως θέλει σίγουρα ένα service.

Μόνο για παραλαβή από Αθήνα στο χώρο μου, PM για τα περαιτέρω.

IMG20230126165511.jpg

IMG20230126165518.jpg

Καλημέρα, ενδιαφέρομαι κι εγώ. 

ΠΜ

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Despotas είπε

Χαρίζεται ποδήλατο 26''.

Ήταν κλεισμένο σε αποθήκη για χρόνια, επομένως θέλει σίγουρα ένα service.

Μόνο για παραλαβή από Αθήνα στο χώρο μου, PM για τα περαιτέρω.

IMG20230126165511.jpg

IMG20230126165518.jpg

Ενδιαφέρομαι. Στέλνω πμ

Δημοσ.
9 ώρες πριν, K2012 είπε

Screenshot(1).jpg

Screenshot(2).jpg

Screenshot.jpg

καλημερα

π.μ.

Δημοσ.

Χαριζεται δισκος απο λαπτοπ (2,5") 80gb sata , που χρησιμοποιοταν σε θηκη ως εξωτερικος.Πληρως λειτουργικος χωρις θεματα.

Αργοτερα θα ανεβασω και στοιχεια απο sentinel , γιατι σε πρωτη φαση δε βρηκα το καλωδιο για να τον συνδεσω.

• Like 8
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leolipop είπε

Χαριζεται δισκος απο λαπτοπ (2,5") 80gb sata , που χρησιμοποιοταν σε θηκη ως εξωτερικος.Πληρως λειτουργικος χωρις θεματα.

Αργοτερα θα ανεβασω και στοιχεια απο sentinel , γιατι σε πρωτη φαση δε βρηκα το καλωδιο για να τον συνδεσω.

Γεια σας, με ενδιαφέρει.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/1/2023 στις 6:58 ΜΜ, haris_216 είπε

Δίνεται το ηχοσύστημα αυτοκινήτου της φωτογραφίας. 

Το είχα πάρει από αυτό το νήμα (από τον φίλο Xand) εδώ και μήνες αλλά δεν αξιώθηκα να το βάλω στο αμάξι καθώς έχει "μείνει" εδώ και καιρό και η σύντομη αποκατάστασή του (του αυτοκινήτου εννοώ) δεν φαντάζει αρκετά πιθανή. Οπότε είναι κρίμα να κάθεται. 

Το είχα πάρει σαν λειτουργικό αλλά όπως ανέφερα δεν το έχω τεστάρει. 

Όπως πάντα ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ. 

Παραλαβή από Νέα Σμύρνη. 

ΔΟΘΗΚΕ

IMG_20230125_181836_edit_115213351070439_copy_2355x1767_1.jpg

IMG_20230125_181849_edit_115194956997525_copy_2210x1658_1.jpg

Δόθηκε στον Βλάση (Locke_John)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλημέρα. Έχω πάρει κι εγώ διαφορα πράγματα από δω , έτσι ήρθε και η σειρά μου να δωσω . Και λογο συνθηκών βρήκα χρόνο και καθάρισα την αποθήκη. Λοιπόν, τα περισσότερα είναι ΜΗ λειτουργικά. 

Τα δίνω μόνο όλα μαζί , και όποιος θέλει τα μοιράζει. (εκτός κι αν κάποιος δε θέλει τα χριστουγεννιάτικα , τα οποία δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση) .Παραλαβή από τον χώρο μου. Μένω Άνω Λιόσια. Δε μπορώ να στείλω.

Τηρώ σειρά προτεραιότητας, όπως κι εμένα έτσι με αντιμετώπισαν όλα τα παιδιά εδώ , και το σέβομαι. Θα το παρακάμψω μόνο εάν τυχόν και μου ζητηθούν από άτομα που μου έχουν χαρίσει.

Η κάρτα γραφικών είναι καμένη. Τον επεξεργαστή μου τον έδωσαν για λειτουργικό, όπως και τα DVD laptop. Το πολυμηχανημα το έχω πάρει από δω , και ο ηλεκτρονικός μου είπε ότι θέλει τροφοδοτικό. Τα τάμπλετ είναι off. Η καφετιέρα σίγουρα θέλει καθάρισμα,μια δουλεύει, μια όχι. Ο ασύρματος δε δείχνει τίποτα. Στο πατίνι δεν υπάρχει πίσω ρόδα, έτσι μου το έδωσαν από δω. Το πληκτρολόγιο ανάβει αλλά δεν πατάει τίποτα. Τα τιμονακια είναι από Wii. Η θηρεοτηλεοραση δε δουλεύει. Ο αποδικωποιητης άγνωστο, και δεν έχει χειριστήριο. Το docking station είναι Fujitsu.

Ευχαριστώ πολύ.

Δεν έχουν δοθεί ακόμα, θα τα κρατήσω μέχρι αύριο και ύστερα θα πάνε ανακύκλωση.

😉

20230127_092358-COLLAGE.jpg

20230127_092215-COLLAGE.jpgspan widget

Επεξ/σία από troi.g
  • Like 11
Δημοσ.

2  ΚΑΡΤΕΣ  MODULE CI  για  δορυφορικους  αποκωδικοποιητες  (PCMCIA)

1.ZETA  CAM

954148004_zetacam.jpg.f1425ee7464270c46da8449858890241.jpg

2.DIABLO CAM

diablo-cam_5829539271.jpg.f3ac496de66327e6c1d4f1efe77b99ae.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην   εδρα  μου  πισω  απο  το   εφετειο  αθηνας  το  γρηγοροτερο 

δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

Δ

• Like 8
Δημοσ.

Κρατημένη η κάρτα για τον portierhs1

και οι σκληροί για τον georgios65

11 ώρες πριν, K2012 είπε

Κρατημένη η κάρτα για τον portierhs1 και οι σκληροί για τον georgios65

Screenshot(1).jpg

Screenshot(2).jpg

Screenshot.jpg

Screenshot(9).jpg

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΥΤΑ  ΚΑΝΕΙ  Η  ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ🤣

Βρηκα  ακομα  2   PCMCIA  CARD  READER  για  παλιοτερης  τεχνολογιας  λαπτοπ.

1.TRANSCEND  COMPAC FLASH  ADAPTER

2129352958_transcendcompactflashadapter.jpg.a1401581182efb66782eeb9504b5fbfe.jpg

2.PCMCIA  MMC/SD  ADAPTOR

card.jpg.720d26bc9105124f2c238fc309a1b6be.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην   εδρα  μου  πισω  απο  το   εφετειο  αθηνας  το  γρηγοροτερο 

δυνατον.

ΔΟΘΗΚΑΝ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 8
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, troi.g είπε

Παιδιά καλημέρα. Έχω πάρει κι εγώ διαφορα πράγματα από δω , έτσι ήρθε και η σειρά μου να δωσω . Και λογο συνθηκών βρήκα χρόνο και καθάρισα την αποθήκη. Λοιπόν, τα περισσότερα είναι ΜΗ λειτουργικά. 

Τα δίνω μόνο όλα μαζί , και όποιος θέλει τα μοιράζει. (εκτός κι αν κάποιος δε θέλει τα χριστουγεννιάτικα , τα οποία δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση) .Παραλαβή από τον χώρο μου. Μένω Άνω Λιόσια. Δε μπορώ να στείλω.

Τηρώ σειρά προτεραιότητας, όπως κι εμένα έτσι με αντιμετώπισαν όλα τα παιδιά εδώ , και το σέβομαι. Θα το παρακάμψω μόνο εάν τυχόν και μου ζητηθούν από άτομα που μου έχουν χαρίσει.

Η κάρτα γραφικών είναι καμένη. Τον επεξεργαστή μου τον έδωσαν για λειτουργικό, όπως και τα DVD laptop. Το πολυμηχανημα το έχω πάρει από δω , και ο ηλεκτρονικός μου είπε ότι θέλει τροφοδοτικό. Τα τάμπλετ είναι off. Η καφετιέρα σίγουρα θέλει καθάρισμα,μια δουλεύει, μια όχι. Ο ασύρματος δε δείχνει τίποτα. Στο πατίνι δεν υπάρχει πίσω ρόδα, έτσι μου το έδωσαν από δω. Το πληκτρολόγιο ανάβει αλλά δεν πατάει τίποτα. Τα τιμονακια είναι από Wii. Η θηρεοτηλεοραση δε δουλεύει. Ο αποδικωποιητης άγνωστο, και δεν έχει χειριστήριο. Το docking station είναι Fujitsu.

Ευχαριστώ πολύ.

😉

Στέλνω ερώτηση πμ

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, tigergreg είπε

ΑΥΤΑ  ΚΑΝΕΙ  Η  ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ🤣

Βρηκα  ακομα  2   PCMCIA  CARD  READER  για  παλιοτερης  τεχνολογιας  λαπτοπ.

1.TRANSCEND  COMPAC FLASH  ADAPTER

2129352958_transcendcompactflashadapter.jpg.a1401581182efb66782eeb9504b5fbfe.jpg

2.PCMCIA  MMC/SD  ADAPTOR

card.jpg.720d26bc9105124f2c238fc309a1b6be.jpg

δυνατον.

Δ

Έχω ένα παλιό λαπτόπ που πολύ θα ήθελε να μπορεί να διαβάζει κάρτες!

πμ

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, troi.g είπε

Ευχαριστώ πολύ.

😉

Αν πάει κάποιος ως Άνω Λιόσια για τα πράγματα και δεν θέλει το ραδιοκασετόφωνο, θα το ήθελα εγώ, αρκεί να βολεύει κάπως για να το πάρω.

Υ.Γ.  @Crybal ευχαριστώ για τη λάμπα.

Επεξ/σία από Doubt
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...