Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, leolipop είπε

Καλημερα στην παρεα.

Σημερα κατεβασα (για αρχη) απο το παταρι ενα παιδικο πινακα με δεινοσαυρους σε καλη κατασταση.

Ηχεια δορυφοροι , οι στρογγυλοι LG ειναι απο home cinema , το sony επισης και το μακρυ ειναι απο κολωνα samsung χωρις την κολωνα γιατι αυθαιρετα η συζυγος την πεταξε, τα 3 ειναι απο σετ υπολογιστη 5.1 απο το 2006.

Αν δεν εχει αλλαξει κατι ειναι ολα λειτουργικα.Συνδεονται ειτε με τα καλωδια που βγαινουν απο πισω , ειτε με υποδοχες διπολικου , χωρις rca.

Βρισκομαι Περιστερι.Γηπεδο Ατρομητου με θηβων.

20230106_115103.jpg

20230106_120459.jpg

Καλησπέρα με  ενδιαφέρουν  τα ηχεια.

• Like 1
  • Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 5/1/2023 στις 2:06 ΜΜ, MessengerOfGood είπε

Χαρίζονται 100 θήκες DVD κανονικού μεγέθους άθικτες.

Αγόρασα 100 δισκάκια DVD DL σε συσκευασίες  των 5 και θέλω μόνο τα δισκάκια - οι θήκες θα πάνε ανακύκλωση αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον.

Θήκες DVD DL.JPG

θα ήθελα καμία αν δεν τις θέλει όλες ο πρώτος

Στις 5/1/2023 στις 3:55 ΜΜ, άδικος είπε
  • Samsung Galaxy S λειτουργικό με όλα τα παρελκόμενα και θήκη.  Κρατημένο για @panosfl22
  • Lenovo A2010 λειτουργικό χωρίς φορτιστή, με προστασία οθόνης (υπάρχει & θήκη, θα βρεθεί στο μέλλον).  Κρατημένο για @krami
  • Ασύρματο τηλέφωνο σε όχι καλή κατάσταση, με φορτιστή, καλώδιο, άνευ μπαταριών.
  • CD-RW IDE Plextor αδοκίμαστο.

Βρίσκονται Πάτρα. Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι Αθήνα και τη μεθεπόμενη Θεσσαλονίκη.

smartphones.jpg

phone.jpg

cd drive.jpg

με ενδιαφερει το S και εμενα αν δεν κατσει με καποιον απο τους προηγουμενους. ειμαι αθηνα

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, leolipop είπε

Καλημερα στην παρεα.

Σημερα κατεβασα (για αρχη) απο το παταρι ενα παιδικο πινακα με δεινοσαυρους σε καλη κατασταση.

Βρισκομαι Περιστερι.Γηπεδο Ατρομητου με θηβων.

20230106_115103.jpg

Ενδιαφέρομαι για τον πίνακα.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, άδικος είπε

CD-RW και ασύρματο τηλέφωνο ακόμα διαθέσιμα.

Καλημερα θα μ ενδιεφερε το τηλεφωνο 

Δημοσ.

Χαριζεται για επισκευη ή ανταλλακτικά  καρτα γραφικών MSI Radeon HD 3850 η οποια εκανε τα εξής.Την ειχα σε pc φιλου και ξαφνικά αρχισε να του πετάει Pixels.Την πήρα και την  εβαλα σε δικο μου pc και εβγαζε pixels παραμορφώνοντας την οθονη (οχι τα κασσικα πολύχρωμα)

msi.jpg.e6e320ec218c8054078cad82d0e203cc.jpg

• Like 7
Δημοσ.
Στις 30/12/2022 στις 1:28 ΜΜ, TasSou είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω headsets. Διαβάστε τις περιγραφές για την αποφυγή παρεξηγήσεων.

Εικόνα
1. Logitech Internet Chat 3.5mm Connector Supra-aural Headset
Χαρίζεται το Headset της φωτογραφίας μπλε χρώματος (αντί κόκκινου). Έχει διπλό βύσμα (ακουστικά, μικρόφωνο) και δεν αυξομειώνεται το μέγεθός της "στέκας" που πιάνει πίσω από το κεφάλι. Δεν έχει επίσης μαξιλαράκια. Πλήρως λειτουργικό σε γρήγορο έλεγχο. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ @MessengerOfGood

Εικόνα
2. Hanizu HZ-100 Ασύρματα/Ενσύρματα On Ear Ακουστικά Ροζ
Είναι απλά ακουστικά. Δεν έχουν μικρόφωνο. Δεν έχουν σύνδεση bluetooth. Θα δοθούν με καλώδιο άλλου χρώματος. Λειτουργούν σε γρήγορο έλεγχο.

Εικόνα
3. Celly H21 ULTRABEATBKBK
Λειτουργικά αλλά με πολύ χαμηλή ένταση στο μικρόφωνο. Τα ακουστικά λειτουργούν μια χαρά.

Εικόνα
4. Official Disney Frozen Headphones Stereo Stylish Kid-safe Cushioned Elsa Anna Kids Volume Leveler
Ενσύρματα ακουστικά. Σε έλεγχο που έκανα δείχνουν να λειτουργούν αλλά με μικρή ένταση, κάτι που θεωρώ πως είναι από κατασκευής για την προστασία των παιδικών αυτιών. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση μαζί με ασορτί καλώδιο σύνδεσης. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ @VarDerSar86

Εικόνα
5. Crypto HP-150 Ενσύρματα On Ear Ακουστικά Μαύρα
Έχουν το κλασσικό θέμα με την μη καλή επαφή σε ορισμένες θέσεις του καλωδίου.

Εικόνα
6. HyperX Headset Cloud Stinger (HX-HSCS-BK)
Gaming Headset σε μέτρια κατάσταση. Ελαφρώς πολυμερισμένο πλαστικό. Το μικρόφωνο λειτουργεί μόνο σε συγκεκριμένη θέση. Το ένα σφουγγαράκι είναι ξεκολλημένο. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ @Ntouris3

Θα μοιραστούν.

Φιλικά,

Παρέλαβα τα ακουστικά, όλα καλά!

Ευχαριστώ και πάλι τον φίλο @TasSou

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/1/2023 στις 12:48 ΜΜ, Greengreen είπε

2 βαλίτσες τύπου φακέλου παλαιού τύπου. Δεν περνάνε στα αεροδρόμια πλέον λόγο σχήματος. Δεν εχουν τρύπες εκτός λίγο γδαρσιμο η μία στην γωνία δείχνω φωτο.

Λειτουργούν ένα καθάρισμα με ένα πανί θέλουν οι τρίχες από μια παλιά γάτα που είχαμε. Χαλανδρι περιοχή.

Παραλαβή σύντομα και όχι στο διηνεκές.

20230102_122001.jpg

20230102_122010.jpg

20230102_121948.jpg
μια ασπρη κυλιδα ειναι φωτισμος απλα.

Repost επιτρεπεται;

Δημοσ.
Στις 24/12/2022 στις 7:15 ΜΜ, Raki-meze είπε

Χρόνια πολλά, καλές γιορτές με υγεία!

Χαρίζεται δορυφορικό πιάτο , όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Από πίσω έχει την βάση με τις βίδες κανονικά. 

Παραλαβή από Αγία Παρασκευή. (Κοντά στην ΕΡΤ)

Αν υπάρχουν πάνω από ένας ενδιαφερόμενοι, θα γίνει κλήρωση.IMG_20221224_190651.jpg.64fa315bcb0988f86ab1508d9e97ba77.jpg

Το ξαναβάζω μπας και το θέλει κάποιος. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Χαρίζεται το παρακάτω Laptop.

Λογικά δεν λειτουργεί, κι εγώ από άλλον το είχα πάρει αλλά το παράτησα και δεν ασχολήθηκα ποτέ.

Αν κάποιος ασχολείται και θέλει να περάσει την ώρα του ας μου πει...  

Μένω επαρχία Αγρίνιο , θα προτιμήσω να το δώσω σε κάποιον από την περιοχή, αλλιώς βλέπουμε. Οποίος το θέλει ας το γράψει εδώ και ας μου στείλει και ένα PM.

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

• Like 14
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Raki-meze είπε

Το ξαναβάζω μπας και το θέλει κάποιος. 

Υπάρχει κι ένα ίδιο διαθέσιμο στην Θεσσαλονίκη αν τυχόν το θέλει κάποιος

• Like 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zchrisz είπε

Καλησπέρα,

Λογικά δεν λειτουργεί, κι εγώ από άλλον το είχα πάρει αλλά το παράτησα και δεν ασχολήθηκα ποτέ.

Μένω επαρχία Αγρίνιο , θα προτιμήσω να το δώσω σε κάποιον από την περιοχή, αλλιώς βλέπουμε. Οποίος το θέλει ας το γράψει εδώ και ας μου στείλει και ένα PM.

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Ενδιαφερομαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, zchrisz είπε

Καλησπέρα,

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά.

Ενδιαφέρομαι. Στέλνω προσωπικό μήνυμα.

Καλησπέρα,

image.jpeg

image.jpeg

Καλησπέρα,

image.jpeg

image.jpeg

Επεξ/σία από georgios65
Δημοσ.
23 ώρες πριν, giortsim είπε

Χαρίζεται CPU cooler THERMALTAKE CL-P0411 BLUEORB MINI για Socket AM2,AM2+, AM3,AM3+

https://www.e-shop.gr/thermaltake-cl-p0411-blueorb-mini-p-PER.650638

Παραλαβή από Αθήνα - Πλ. Συντάγματος.

Ευχαριστώ για άλλη μία φορά τον φίλο Κώστα για την προσφορά του. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 mobos foxconn 945g7ma + Intel E2180. (Έχουν backplate και οι δύο)

Οι μητρικές μου δόθηκαν ως λειτουργικές, δεν εγγυομαι όμως. Τους επεξεργαστές τους πρόσθεσα εγώ και είναι σίγουρα λειτουργικοί (δοκιμάστηκαν έτσι τσακ μπαμ με Cinebench R11.5)

Τα γνωστά. πμ.

Screenshot_20230107-141220.png

Βonus: Trust 370W mustard and ketchup PSU. Άγνωστης λειτουργικότητας.

Επεξ/σία από GreeKar98K
  • Like 18
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...