Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αν μπορείτε να παραλάβετε από Αμφιθέα, (Πλατεία Ντάβαρη ή Ευαγγελική Σχολή) έχω ένα μη λειτουργικό laptop Thomson Neo 13x (είναι Celeron, 4GB ram, EMMC 64GB ,Windows 10 απ'ότι είδα ), pm και post εδώ. Το αγόρασα εδώ χωρίς να πάρω επαρκείς πληροφορίες και διαπίστωσα ότι δεν φορτίζει (δεν έχω γνήσιο φορτιστή) λόγω βραχυκυκλώματος μεταξύ θύρας και μπαταρίας. Μετά από δεκάδες συνδέσεις- αποσυνδέσεις μπαταρίας και τυχαίων ηλεκτρολογικών πειραμάτων άνοιξε στα windows 10 με 18% μπαταρία, δεν δούλευε το πληκτρολόγιο αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται σε Drivers καθώς αρχικά πρέπει να είχε Windows 8. Μέχρι να προλάβω να πανηγυρίσω έσβησε και έκτοτε είναι σε κώμα. Το πήγα σε γνωστούς τεχνικούς της περιοχής μου και μου είπαν ότι αν βραχυκυκλώνει σημαίνει βλάβη στη μητρική αλλά από ένστικτο δεν συμφωνώ (επίσης δεν είχαν καν ξαναδεί το μοντέλο αυτό). Έχει FHD αντιθαμβωτική οθόνη 13,3΄ , καλό ήχο άρα το μόνο που μένει είναι να βρείτε τρόπο να φορτίσετε την μπαταρία. Για πρώτη φορά επιφυλάσσομαι να το δώσω κατά την κρίση μου...  

back.jpg

front.jpg

full.jpg

• Like 28
  • Sad 1
  • Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, kstgr είπε

Τα λουράκια κρατήθηκαν για το μέλος pantelikas.

Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ😀

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 10/11/2023 στις 8:25 ΜΜ, TasSou είπε

Δικά σου Κώστα με μεγάλη χαρά.

Περιμένω πμ για τα της παραλαβής

Νομίζω πως μόνο το ένα είναι για τηλεόραση αλλά θα δω τι άλλο μπορεί να έχω. Μιλαμε με πμ.

Δικά σου. Μιλάμε με πμ.

Eυχαριστω πολυ , παρελαβα τα πραγματακια, να σαι καλα!!!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/11/2023 στις 2:56 ΜΜ, chipakos είπε

Καλημέρα σε όλους. Εχθές παρέλαβα από AMDAKIAS διάφορα καλούδια και τον ευχαριστώ πολύ για όλα. Και για τις κάρτες ήχου που από καιρό ήθελα να βρω για να τοποθετήσω σε παιχνιδιάρικο μηχάνημα και για τα ασύρματα πληκτρολόγια που είχε πάρει από τον sotos 1 τον οποίο ευχαριστώ και πάλι μέσα από εδώ. Από όλα τα ασύρματα πληκτρολόγια κράτησα τρία τεμάχια και δίνω και ένα πληκτρολόγιο δικό μου ασύρματο hp  (βρίσκεται μέσα στο κουτί και ποντίκι της Microsoft χωρίς δέκτη). ΠΡΟΣΟΧΗ  ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΖΕΥΓΑΡΩΜΈΝΑ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΑ ΑΠΌ ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ οπότε τα πληκτρολόγια χρειάζονται ξεσκαρτάρισμα .  Εγώ κράτησα τρία set  από όλο το πακέτο. Επίσης υπάρχει μεγάλη σακούλα γεμάτη δέκτες για ποντίκια και κάποια τροφοδοτικά 5 βολτ μέσα στη σακούλα. Τα πράγματα θα δοθούν κατά την κρίση μου. Παραλαβή από Γαλάτσι.

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Μία ακόμη υπενθύμιση για τα υπόλοιπα που έχουν μείνει. Μπορεί να τα πάρει ένας και να συνεχίσει το μοίρασμα. Από πληκτρολόγια έχω  Microsoft και  Logitech. KANENA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΑΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΔΕΚΤΗ. Επίσης υπάρχουν δέκτες για ποντίκια τύπου dock station.(Το ποντίκι έχει δοθεί).,Πρώτα εδώ  ζήτηση και μετά π.μ για συνεννόηση . Αν τα πράγματα δεν δοθούν θα πάνε για ανακύκλωση.

Επεξ/σία από chipakos
Διορθώσεις κειμένου
  • Like 6
Δημοσ.
7 ώρες πριν, KyrGR είπε

Καλησπέρα, αν μπορείτε να παραλάβετε από Αμφιθέα, (Πλατεία Ντάβαρη ή Ευαγγελική Σχολή) έχω ένα μη λειτουργικό laptop Thomson Neo 13x (είναι Celeron, 4GB ram, EMMC 64GB ,Windows 10 απ'ότι είδα ), pm και post εδώ. Το αγόρασα εδώ χωρίς να πάρω επαρκείς πληροφορίες και διαπίστωσα ότι δεν φορτίζει (δεν έχω γνήσιο φορτιστή) λόγω βραχυκυκλώματος μεταξύ θύρας και μπαταρίας. Μετά από δεκάδες συνδέσεις- αποσυνδέσεις μπαταρίας και τυχαίων ηλεκτρολογικών πειραμάτων άνοιξε στα windows 10 με 18% μπαταρία, δεν δούλευε το πληκτρολόγιο αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται σε Drivers καθώς αρχικά πρέπει να είχε Windows 8. Μέχρι να προλάβω να πανηγυρίσω έσβησε και έκτοτε είναι σε κώμα. Το πήγα σε γνωστούς τεχνικούς της περιοχής μου και μου είπαν ότι αν βραχυκυκλώνει σημαίνει βλάβη στη μητρική αλλά από ένστικτο δεν συμφωνώ (επίσης δεν είχαν καν ξαναδεί το μοντέλο αυτό). Έχει FHD αντιθαμβωτική οθόνη 13,3΄ , καλό ήχο άρα το μόνο που μένει είναι να βρείτε τρόπο να φορτίσετε την μπαταρία. Για πρώτη φορά επιφυλάσσομαι να το δώσω κατά την κρίση μου...  

back.jpg

front.jpg

full.jpg

Πμ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chipakos είπε

Μία ακόμη υπενθύμιση για τα υπόλοιπα που έχουν μείνει. Μπορεί να τα πάρει ένας και να συνεχίσει το μοίρασμα. Από πληκτρολόγια έχω  Microsoft και  Logitech. KANENA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΑΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΔΕΚΤΗ. Επίσης υπάρχουν δέκτες για ποντίκια τύπου dock station.(Το ποντίκι έχει δοθεί).,Πρώτα εδώ  ζήτηση και μετά π.μ για συνεννόηση . Αν τα πράγματα δεν δοθούν θα πάνε για ανακύκλωση.

Καλημέρα, ενδιαφέρον για ένα microsoft. Στέλνω pm.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, KyrGR είπε

back.jpg

front.jpg

full.jpg

PM

Δημοσ.
13 hours ago, Crybal said:

Χαρίζεται μη λειτουργικο λαπτοπ Dell Inspiron M5010 (1913). Ξεκινωντας κανει 3 μπιπ που αναφερεται σε προβληματικη μητρική.Το ανοιξα αλλα δεν ειδα κάτι περίεργο.Δινεται χωρις σκληρο,μνημη,φορτιστη.Μπαταρια εχει αλλά δεν ξερω κατα ποσο ειναι λειτουργική ούτε και η οθονη γιατι ποτε δεν αναψε.Παραλαβή μονο απο τον χώρο μου

dell.jpg.f48beefd028a906ea1b5eb088a64c968.jpg

Καλημερα μ ενδιαφερει να το παλεψω αν  δεν εχει δοθει ακομα, ευχαριστω

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, roybatty είπε

Μιας και βγήκαν στη φόρα τα λαπτοπ, να χαρίσω και εγώ ένα Lenovo G505 πλήρως λειτουργικό. Η μπαταρία του κρατάει κανένα 20λεπτο.  Ο επεξεργαστής του είναι ένας E1-2100 οπότε είναι για πολύ βασικές εργασίες. Έχει μια μνήμη 2GB DDR3 (παίρνει άλλη μία) και έναν δίσκο 320 GB SATA. Δυστυχώς το τροφοδοτικό μας άφησε χρόνους.

Παραλαβή από Εύοσμο. Αποστολή για το συγκεκριμένο δεν γίνεται.

Ενδιαφερομαι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, roybatty είπε

Μιας και βγήκαν στη φόρα τα λαπτοπ, να χαρίσω και εγώ ένα Lenovo G505 πλήρως λειτουργικό. Η μπαταρία του κρατάει κανένα 20λεπτο.  Ο επεξεργαστής του είναι ένας E1-2100 οπότε είναι για πολύ βασικές εργασίες. Έχει μια μνήμη 2GB DDR3 (παίρνει άλλη μία) και έναν δίσκο 320 GB SATA. Δυστυχώς το τροφοδοτικό μας άφησε χρόνους.

Παραλαβή από Εύοσμο. Αποστολή για το συγκεκριμένο δεν γίνεται.

g505.jpg

Πμ

Δημοσ.
Στις 13/11/2023 στις 4:37 ΜΜ, tigergreg είπε

1781822040_.png.0765b183011aeb9f9846757b461d4d76.pngΔΟΘΗΚΕ!

Γρηγόρη σε ευχαριστώ για τον κόπο σου να το στείλεις!Σε ευχαριστώ και απο εδώ ;)

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...