Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Locke_John είπε

Αν δεν ενδιαφερθεί άλλος κ γίνεται να κρατηθούν έως Δευτέρα απόγευμα, θα τα ήθελα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

OK

• Like 1
  • Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 17/09/2023 at 11:54, tsiv said:

Χαρίζω MSI B450 Tomahawk Max , άγνωστη λειτουργική κατάσταση.

https://www.msi.com/Motherboard/B450-TOMAHAWK-MAX

Και ένα Pc case (η mobo είναι μέσα) με 2 DVD που το ένα μάλλον δουλεύει.

Μονο OΛΑ ΜΑΖΙ, η μητρική είναι μέσα στο κουτί όπως γράφω παραπάνω!!!

Παραλαβή ΜΟΝΟ από Νίκαια, δεν υπάρχουν προτεραιότητες,  δεν υπάρχουν κληρώσεις! Επιλέγω ΕΓΩ που θα πάει !!!

MSI-B450-Tomahawk-Max-gia-xarisma.jpg

Pc-Case-me-Tomahawk-max-gia-xarisma.jpg

Παρελαβα κ ευχαριστω πολυ τον @tsiv 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/9/2023 στις 8:43 ΠΜ, haris_216 είπε

διαθέσιμα ακόμα

Με ενδιαφέρουν. 

πμ

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρα σε ολους,

Χαριζω μια βαση κινητου για σκουτερ, μηχανη, ποδηλατο κτλ.

Δεν εχει κανενα θεμα, αγορασα quadlock και δεν την χρειαζομαι πια. Ειναι για κινητα εως 6 ιντσες περιπου.

Δεν μπορω να κανω αποστολη, παραλαβη απο μετρο Αγιος Ιωαννης και τριγυρω το συντομοτερον δυνατον.

Τα γνωστα, ποστ και πμ.

ΔΩΘΗΚΕ

image.jpeg.15cbcd0ed3f798ebe82295fdf61b1461.jpeg

Επεξ/σία από Soulis_Maritsas
  • Like 9
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Soulis_Maritsas είπε

Γεια χαρα σε ολους,

Χαριζω μια βαση κινητου για σκουτερ, μηχανη, ποδηλατο κτλ.

Δεν εχει κανενα θεμα, αγορασα quadlock και δεν την χρειαζομαι πια. Ειναι για κινητα εως 6 ιντσες περιπου.

Δεν μπορω να κανω αποστολη, παραλαβη απο μετρο Αγιος Ιωαννης και τριγυρω το συντομοτερον δυνατον.

Τα γνωστα, ποστ και πμ.

image.jpeg.15cbcd0ed3f798ebe82295fdf61b1461.jpeg

Στελνω μηνυμα.

Δημοσ.
On 19/09/2023 at 22:37, roybatty said:

Tablet Turbo-X Slice II , 7,85". Λειτουργεί και η μπαταρία του κρατάει, αλλά με Android 4.2.2  και 1GB ram είναι για πολύ βασικά πράγματα.

Παραλαβή από Εύοσμο.

IMG20230919222722.jpg

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το tableτακι, άλλη μια φορά άψογος ο φίλος Roy 😄!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 25/08/2023 at 18:14, papars said:

4 τεμάχια Levelone PLi-2040 200Mbps HomePlug AV

Άγνωστη κατάσταση λειτουργίας - ούτε που θυμάμαι πως βρέθηκαν στα χέρια μου.

Περιοχή Σταυρός / Αγία Παρασκευή.

PM και μετά εδώ.

IMG_20230720_102932.jpg

Αυτά δεν τα πήρε αυτός που τα ζήτησε πρώτος - για λίγο ακόμα θα υπάρχουν στην κούτα.

Επίσης έχω 2 εκτυπωτές laser έγχρωμους που είναι ίδιοι αλλά άλλη μάρκα.  Xerox Phaser 6100 και Samsung CLP-510.  Για αυτούς υπάρχουν οι κάρτες δικτύου, μερικά toner καινούργια, αρκετά άδεια (τα chip γίνονται reset από ότι θυμάμαι) αλλά μόνο ένα imagine unit (στο κουτί του με λίγες εκτυπώσεις).  Για λίγες μέρες γιατί πιάνουν χώρο.  Θέλουν 2 άτομα για μετακίνηση (ο ένας σε υπόγειο με σκάλες μέσα στο κουτί του).

PM και μετά εδώ.

Περιοχή Σταυρός, Αγία Παρασκευή.

Επεξ/σία από papars
  • Like 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζω DVD-Player BLUEsky DVD 100 που παίζει τα ΠΑΝΤΑ σε άριστη κατάσταση με το τηλεκοντρόλ του.

Αγορασμένο από μένα στα τέλη του 2001, 47.000 δρχ = 140 ευρώ... τότε οι αποδείξεις έγραφαν υποχρεωτικά την αξία και σε δραχμές και σε ευρώ!

Έχει παίξει ελάχιστα και επειδή είναι κρίμα να κάθεται το δίνω να το χαρεί κάποιος άλλος.

Μαζί με 6 DVD, τα 2 είναι Reference με κλιπάκια εικόνας και τεστ ήχου για να δοκιμαστούν Projectors, Home Cinema κ.λ.π, και μία πολυτελής κασετίνα με 4  Ελληνικές ταινίες, όλα Original!

Παραλαβή από Νίκαια.

OΛΑ μαζί τα παραλαμβάνει ένας.

Δεν στέλνω.

Επιλέγω εγώ που θα πάνε.

ΠΡΩΤΑ ποστ εδώ και ΑΜΕΣΩΣ πμ.

BLUEsky-DVD-100-mprosta.jpg

BLUEsky-DVD-100-piso.jpg

BLUEsky-DVD-100-Remote-kleisto.jpg

BLUEsky-DVD-100-Remote-anoikto.jpg

DVD-gia-xarisma.jpg

Επεξ/σία από tsiv
  • Like 14
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, papars είπε

Αυτά δεν τα πήρε αυτός που τα ζήτησε πρώτος - για λίγο ακόμα θα υπάρχουν στην κούτα.

Επίσης έχω 2 εκτυπωτές laser έγχρωμους που είναι ίδιοι αλλά άλλη μάρκα.  Xerox Phaser 6100 και Samsung CLP-510.  Για αυτούς υπάρχουν οι κάρτες δικτύου, μερικά toner καινούργια, αρκετά άδεια (τα chip γίνονται reset από ότι θυμάμαι) αλλά μόνο ένα imagine unit (στο κουτί του με λίγες εκτυπώσεις).  Για λίγες μέρες γιατί πιάνουν χώρο.  Θέλουν 2 άτομα για μετακίνηση (ο ένας σε υπόγειο με σκάλες μέσα στο κουτί του).

PM και μετά εδώ.

Εγω τα ειχα ζητησει αλλα περιμενα εκ νεου επικοινωνια σου  εκτος αν ειχα καταλαβει λαθος

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, papars είπε

PM και μετά εδώ.

π.μ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papars είπε

PM και μετά εδώ.

ΠΜ

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Doubt είπε

Ευχαριστώ για τα ακουστικά και τις πληροφορίες.

Χαίρομαι που συνεχίζουν την πορεία τους 😀

Ελπίζω να σου φανούν χρήσιμα 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...