Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα.Χαρίστε τα εδώ  

776 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Είσαστε ευχαριστημένοι από το παρόν τόπικ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες.

• Ναι
      639
    • Οχι
      48
    • Ετσι και ετσι
      89

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 minutes ago, leolipop said:

1) Δισκος IDE μαζι με το καλωδιο.Το HDD Sentinel δειχνει αποδοση και υγεια στο 100% αλλα σε υπολογιστη που μπηκε για να κρατησει λειτουργικο ηταν πααααρα πολυ αργος.Για να γινει format που κανονικα θελει 5 δευτερολεπτα , εκανε πανω απο 2 λεπτα.

2) Μητρικη Asus P5K SE με φορεμενο intel core2quad Q6600 με ψυκτρα και 2gb ddr2.Μετα απο αρκετο παιδεμαι παρατηρησα τα εξης:

a) Ο ενσωματωμενος προσαρμογεας δικτυου ενω "βλεπει" το δικτυο το βγαζει ως μη αναγνωρισμενο . υπεθεσα οτι λογω παλαιοτητας δεν υποστηριζοταν (;) απο τα windows 11 που ειχα περασει.Εβαλα 7αρια αλλα και παλι το ιδιο συμβαινει.

b) Πολυ σπανια κατα την εκκινηση εβγαζε μπλε οθονη σχετικα με ACPI και BIOS.Eπειδη το τελευταιο bios ηταν beta, περασα το αμεσως προηγουμενο χωρις να δοκιμασω αρκετα για να δω αν αλλαξε κατι.

c) Η μητρικη σε ΚΑΘΕ εκκινηση αναφερει οτι εγκατασταθηκε νεος επεξεργαστης.

d) Μεσα στο BIOS "νομιζει" και δειχνει οτι ο επεξεργαστης δουλευει στους 80 βαθμους κατι που δεν ισχυει μιας και με λογισμικο μεσα στα windows κυμαινοταν απο 47 εως 52.Αυτο ομως κανει το συστημα να τερματιζει τον ανεμιστηρα και να μην λειτουργει το Q-FAN.

Αποστελω μονο μεσω boxnow , αλλιως παραλαβη απο Περιστερι.

20230820_180800_copy_756x1008.jpg

20230820_180749_copy_756x1008.jpg

ΠΜ για 2.

• Like 1
  • Απαντ. 14,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, leolipop είπε

1) Δισκος IDE μαζι με το καλωδιο.Το HDD Sentinel δειχνει αποδοση και υγεια στο 100% αλλα σε υπολογιστη που μπηκε για να κρατησει λειτουργικο ηταν πααααρα πολυ αργος.Για να γινει format που κανονικα θελει 5 δευτερολεπτα , εκανε πανω απο 2 λεπτα.

2) Μητρικη Asus P5K SE με φορεμενο intel core2quad Q6600 με ψυκτρα και 2gb ddr2.Μετα απο αρκετο παιδεμαι παρατηρησα τα εξης:

a) Ο ενσωματωμενος προσαρμογεας δικτυου ενω "βλεπει" το δικτυο το βγαζει ως μη αναγνωρισμενο . υπεθεσα οτι λογω παλαιοτητας δεν υποστηριζοταν (;) απο τα windows 11 που ειχα περασει.Εβαλα 7αρια αλλα και παλι το ιδιο συμβαινει.

b) Πολυ σπανια κατα την εκκινηση εβγαζε μπλε οθονη σχετικα με ACPI και BIOS.Eπειδη το τελευταιο bios ηταν beta, περασα το αμεσως προηγουμενο χωρις να δοκιμασω αρκετα για να δω αν αλλαξε κατι.

c) Η μητρικη σε ΚΑΘΕ εκκινηση αναφερει οτι εγκατασταθηκε νεος επεξεργαστης.

d) Μεσα στο BIOS "νομιζει" και δειχνει οτι ο επεξεργαστης δουλευει στους 80 βαθμους κατι που δεν ισχυει μιας και με λογισμικο μεσα στα windows κυμαινοταν απο 47 εως 52.Αυτο ομως κανει το συστημα να τερματιζει τον ανεμιστηρα και να μην λειτουργει το Q-FAN.

Αποστελω μονο μεσω boxnow , αλλιως παραλαβη απο Περιστερι.

20230820_180800_copy_756x1008.jpg

20230820_180749_copy_756x1008.jpg

pm για τον δίσκο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κουτι υπολογιστη.Με αρκετη σκονη και ενσωματωμενα αναλογικα fan controllers.Το πλαινο καπακι του κουτιου ειχε χαθει και αντικατασταθηκε απο αλλο που καθεται αρκετα καλα , αφηνει μονο ενα κενο πανω , 2-3 χιλιοστα.

Παιρνει μπροστα 1 ανεμιστηρα  , 2 επανω , 1 κατω και 1 πισω , ολοι 12cm.

Δοθηκε εκτος insomnia.

Επεξ/σία από leolipop
  • Like 18
Δημοσ.

Θερμό μίξερ silver crest μου δόθηκε σαν λειτουργικο αλλά ΔΕΝ γνωριζω αν είναι σωστή η χρηση(το σύνδεσα με καλώδιο μονάδας pc -αυτό θέλει το οποίο ΔΕΝ περιλαμβάνεται)και ολα άναβαν κανονικά,θεωρώ οπότε πως είναι κομπλέ.

παραλαβη το συντομοτερο δυνατόν  από Παλλήνη η Μαρουσι(συζητήσιμη η αποστολη με το άκρως βολικό box-μεγάλο πακέτο ),Δινω πρώτα σε αυτούς που μου έχουν δώσει μετά σε όσους δίνουν γενικά και ύστερα χωρίς να δεσμεύσω και κατόπιν σκέψεις σε όλους τους άλλους.

ΠΜ οποίος ενδιαφερεται

IMG_5152.jpeg

IMG_5151.jpeg

• Like 11
Δημοσ.
Στις 19/8/2023 στις 5:46 ΜΜ, leolipop είπε

Δίνεται μητρική με επεξεργαστή P4 , μου δόθηκε ως λειτουργική αλλά δεν την δοκίμασα πότε για του λόγου το αληθές.

Chipset 975X , s775 - Pentium 4 , Pemtium D.

Επίσης HP DV9000 χωρίς μπαταρία πληκτρολόγιο μνήμες.Οταν το είχα ανάψει το backlight της οθόνης άλλαζε χρώματα.Δεν ξέρω αν είναι θέμα μητρικής η πάνελ.

παραδοθηκαν στον  @JIMMYS35

Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον @leolipop για τα πράγματα 

Δημοσ.

Φακος Tactical που πήρα από χρήστη εδώ αλλά τελικα ΔΕΝ θα μου χρειαστεί δινεται σε όποιον το χρειάζεται…σε πολύ καλή κατασταση με τον φορτιστή του.

παραλαβη το συντομοτερο δυνατόν  από Παλλήνη η Μαρουσι(συζητήσιμη η αποστολη με το άκρως βολικό box-μεγάλο πακέτο ),Δινω πρώτα σε αυτούς που μου έχουν δώσει μετά σε όσους δίνουν γενικά και ύστερα χωρίς να δεσμεύσω και κατόπιν σκέψεις σε όλους τους άλλους.

ΠΜ οποίος ενδιαφερεται

IMG_5156.jpeg

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κωδικός Deal for  you φρέσκος χρήση μόνο σε 📦 

Επεξ/σία από Jedi35
  • Like 9
Δημοσ.

Τις δημόσιες ευχαριστίες μου στον @agn0spt93 για το combo που μου χάρισε!🙂

Επίσης όποιος πάρει την μητρική του @leolipop ας δει μήπως απλά έχει χάσει την MAC o ελεγκτής από κάποιο flash!😉

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, VarDerSar86 είπε

Φακος Tactical που πήρα από χρήστη εδώ αλλά τελικα ΔΕΝ θα μου χρειαστεί δινεται σε όποιον το χρειάζεται…σε πολύ καλή κατασταση με τον φορτιστή του.

παραλαβη το συντομοτερο δυνατόν  από Παλλήνη η Μαρουσι(συζητήσιμη η αποστολη με το άκρως βολικό box-μεγάλο πακέτο ),Δινω πρώτα σε αυτούς που μου έχουν δώσει μετά σε όσους δίνουν γενικά και ύστερα χωρίς να δεσμεύσω και κατόπιν σκέψεις σε όλους τους άλλους.

ΠΜ οποίος ενδιαφερεται

IMG_5156.jpeg

Pm

• Like 1
Δημοσ.

Βρηκα  αυτο  το  βινταζ  κομπιουτερακι  που  χρειαζεται  καθαρισμα  το  διακοπτακι  του.

ADLER 81CS

ADLER81CS.jpg.efa6d9a083e809722e25309225536445.jpg

Παραλαβη  μονον  στην  εδρα  μου  το  ταχυτερο  δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

Κ

• Like 11
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...