erikiorai Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Ο θειος μου "αναθμησε" απο wind 100 σε nova 100 αλλα για καπιο λογο η nova εδωσε το φθηνο ρουτερ που δεν εχει το 2.4ghz και 5ghz δικτυο ετσι πρεπει να επιλεξει ενα απο τα δυο αντι οπος πριν που συνδεουσουνα σε ενα δικτυο και εχεις ειτε 2ghz ητε 5ghz αναλογα το σημα ειμαι ο μονος που το εχει προσεξει αυτο?
infin1tyGR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Τι εννοείς; Εκπέμπουν 2 διαφορετικά; Δεν μπορεί να βάλει το ίδιο όνομα και στα 2 δίκτυα και να φαίνονται σαν 1 στις συσκευές; Και αυτό αποτελεί δηλαδή κριτήριο για σύγκριση μεταξύ 2 ISP;
erikiorai Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Τι εννοείς; Εκπέμπουν 2 διαφορετικά; Δεν μπορεί να βάλει το ίδιο όνομα και στα 2 δίκτυα και να φαίνονται σαν 1 στις συσκευές; Και αυτό αποτελεί δηλαδή κριτήριο για σύγκριση μεταξύ 2 ISP; Ναι εφοσον η nova-wind δεν δινει τα στοιχια voip και δεν μπορει να βαλει εκινο το ρουτερ που ειχε αυτην την δυνατοτιτα δεν ξερω ουτε εγω ουτε αυτος αμα ειναι αυτο που λες ιδιο ssd και στης 2 μπαντες η ειναι αλλη δυνατοτητα της ZYXEL vmg8623-t50b
infin1tyGR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Το router αυτό έχει κανονικά 2.4G και 5G Wi-Fi, απλώς τα εκπέμπει με κοινό όνομα. Οι συσκευές επιλέγουν αυτόματα σε ποιο θα συνδεθούν. Μπορείς νομίζω να το απενεργοποιήσεις αυτό αν θες να τα έχεις ξεχωριστά από το μενού Wireless > Keep the same settings... Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από infin1tyGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα