tzitzikas2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Εχω περάσει σε έναν υπολογιστή το office 2007 Enterprise (σε υπολογιστή με windows 10 64bit home). Συχνά όταν πάω να ανοίξω word, excel κτλ, βγάζει ένα παράθυρο πρώτα που γράφει "πρόοδος διαμόρφωσης παραμέτρων" και γεμίζει μια μπάρα. Είναι πολύ εκνευριστικό γιατί καθυστερεί να ανοίξει το πρόγραμμα. δοκίμασα να κάνω κατάργηση το Office 2007 και να το ξαναπεράσω 2 φορές. ενώ στην αρχή δείχνει οκ, μετά απο μερικές απόπειρες να ανοίξω το word ξανά τα ίδια. Διάβασα κάποιες λύσεις αλλά λένε να γίνει επέμβαση στο μητρώο των windows 10. Καθότι δεν θα ήθελα να επέμβω στο μητρώο, υπάρχει κάποια άλλη πιο εύκολη και ασφαλής μέθοδος? Σε 3 ακόμα υπολογιστές με windows 10 που έχω περάσει ακριβώς την ίδια έκδοση (και απο το ίδιο setup) δεν είχα θέμα, ενώ σε έναν ακόμα σπάνια μου το εμφανίζει. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από tzitzikas2
micos000 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μηπως έχεις και κανένα άλλο εναλλακτικό office; Έχω πάθει το ίδιο μόλις έβαλα να δοκιμάσω το wps office και αν και το απεγκατεστησα δεν λυνόταν το Πρόβλημα. Τελικά ξανάστησα το wps, το απεγκατεστησα, απεγκατεστησα και το office και το ξανάστησα.
MauroPaltoudias Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Συνάδελφε (που λεν' και στο άλλο το forum το μοϊκανος ντοτ τζι αρ) @tzitzikas2, ακριβώς το ίδιο πράγμα συμβαίνει και σε μένα. Πρακτικά, αυτό που λέει ο @micos000 έχει βάση : έχω δύο νόμιμες εκδόσεις Office στον υπολογιστή μου, μια του 2010 και μια του 2019. Κάθε φορά που - καταλάθος προφανώς - έχουν αλλάξει οι συσχετίσεις (associations) των αρχείων έχοντας ως default την έκδοση 2010 και προσπαθώ να ανοίξω ένα αρχείο doc ή xls (σωσμένο σε έκδοση 2010, αλλά το οποίο έχει δημιουργηθεί στο 2019), μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα. Οπότε, μια πιθανή λύση είναι να αλλάξεις τις συσχετίσεις των μορφών αυτών (όλα τα doc με το word 2007, όλα τα xls με το excel 2007, όλα τα ppt με PowerPoint 2007 και ούτω καθεξής). Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από MauroPaltoudias
tzitzikas2 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Καλημέρα. Αν δεν κάνω λάθος έχει το office 365 που είναι προεγκατεστημένο στους υπολογιστές που παίρνεις με περασμένα Windows 10. Το πρόβλημα όμως συμβαίνει ακόμα και όταν ανοίγω το πρόγραμμα από το έναρξη. Χωρίς καν να ανοίξω κάποιο έτοιμο αρχείο αποθηκευμένο word
micos000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Το office που έρχεται προεγκατεστημένο στα λάπτοπ με 10άρια-11άρια είναι promo και δουλεύει για trial περίοδο. Ποτέ δεν υπήρχε πλήρη σουίτα office δωρεάν και χωρίς περιορισμούς μαζί με τα windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα