Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε

Για την κατανάλωση που εχει μια χαρά είναι. Αμα προσθέσει καμία γομαρι καρτα 200watt+ στο μελλον ας το αλλάξει.

Δεν αναφέρομαι στην κατανάλωση. Δίνει ένα 100σταρικο μόνο για το κουτί και παίρνει ένα μέτριο τροφοδοτικό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, bep1995 είπε

Με γεια, πολύ ωραίο!! Μόνο που θα ήταν προτιμότερο να βάλεις τον πάνω ανεμιστήρα μπροστά ή έστω να πάρεις ακόμα έναν για μπροστά, είναι λίγος μόνο ένας.

Ευχαριστώ να σε καλά! Το κουτί έχει 3 ανεμιστήρες έναν μπροστά και δυο πίσω 

7 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Δεν αναφέρομαι στην κατανάλωση. Δίνει ένα 100σταρικο μόνο για το κουτί και παίρνει ένα μέτριο τροφοδοτικό.

Το τροφοδοτικό είχε καλές κριτικές γιαυτό και το επέλεξα όπως και ότι είναι αθόρυβο, https://www.skroutz.gr/s/14158548/Be-Quiet-System-Power-9-600W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Full-Wired-80-Plus-Bronze.html τώρα αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω αν θέλεις ενημέρωσε μας, η επιλογή δεν έγινε με βάση τα χρήματα, το κουτί έγινε με επιλογή το air flow, να έχει σίτες "έχω σκυλάκι στο σπίτι ", να είναι αθόρυβο και να έχει ας πούμε μια πιο σοβαρή εμφάνιση γιατί το έχω στο σαλόνι, εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο κουτί δεν ακούγεται καθόλου, τελικά είναι πολύ πιο όμορφο από κοντά και δεν μετάνιωσα καθόλου για την αγορά του, απλά δεν βρήκα κάτι που να μου αρέσει με λιγότερα χρήματα.

Επεξ/σία από Nikoskoulaxidis
Δημοσ.
8 hours ago, Nikoskoulaxidis said:

Ευχαριστώ να σε καλά! Το κουτί έχει 3 ανεμιστήρες έναν μπροστά και δυο πίσω 

Εννοώ ότι είναι λίγος ο ένας για μπροστά.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα!!! Επανέρχομαι μετά από λίγες ημέρες για εντυπώσεις από το νέο μου pc μίας και είχα τον χρόνο να ασχοληθώ λίγο αυτές της ημέρες. 

Έκανα αναβάθμιση από win 10 pro σε win 11 pro και όλους τους drivers με το msi center όλα πήγαν μια χαρά και το σύστημα δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.

Το pc είναι γρήγορο και πιστεύω θα καλύψει με άνεση τον μέσο χρήστη, από παιχνίδια είχα μόνο το Euro Truck Simulator 2 v 1.45 και το δοκίμασα σε high για 3 ώρες συνεχόμενα με 31 βαθμούς στο δωμάτιο και μέγιστη θερμοκρασία επεξεργαστή 64 βαθμούς με στοκ ψήκτρα  το παιχνίδι δεν μου παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα αντιθέτως ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου για τα ενσωματωμένα γραφικά.

Youtube με 2160p  στην τηλεόραση μού 4k 51 inces με προτεινόμενη ανάλυση οθόνης 3840x2160 30hz παραπάνω hz δεν σηκώνει.

Σήμερα έτρεξα και το cinbench έτσι από περιέργεια με 29 βαθμούς στο δωμάτιο και όλες η βασικες εφαρμογές ανοιχτές τα αποτελέσματα είναι αυτά.  

20220816_112630.jpg

20220816_112613.jpg

20220816_111713.jpg

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Nikoskoulaxidis είπε

Youtube με 2160p  στην τηλεόραση μού 4k 51 inces με προτεινόμενη ανάλυση οθόνης 3840x2160 30hz παραπάνω hz δεν σηκώνει.

Μόνο στο youtube έχεις το θέμα με το 4κ 30 hz?Κανονικά θα έπρεπε να σου δίνει στην tv 4k 60hz.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, niko13 είπε

Μόνο στο youtube έχεις το θέμα με το 4κ 30 hz?Κανονικά θα έπρεπε να σου δίνει στην tv 4k 60hz.

Οχι γενικά μόλις τον σύνδεσα στην tv στην αρχή είχε κάποιες οριζόντιες γραμμές και αναβοσβηνε η οθόνη μπήκα στην ανάλυση και ήταν 59,6 δοκίμασα στα 50 και στα 60hz αλλά ήταν χειρότερα οπότε το άφησα στα 30hz, δοκίμασα να ρίξω την ανάλυση και να αυξήσω τα hz αλλά είχα το ίδιο αποτέλεσμα, κατά τα άλλα στο μάτι δεν καταλαβαίνεις κάτι πέρα από τον κέρσορα από το ποντίκι.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nikoskoulaxidis είπε

Οχι γενικά μόλις τον σύνδεσα στην tv στην αρχή είχε κάποιες οριζόντιες γραμμές και αναβοσβηνε η οθόνη μπήκα στην ανάλυση και ήταν 59,6 δοκίμασα στα 50 και στα 60hz αλλά ήταν χειρότερα οπότε το άφησα στα 30hz, δοκίμασα να ρίξω την ανάλυση και να αυξήσω τα hz αλλά είχα το ίδιο αποτέλεσμα, κατά τα άλλα στο μάτι δεν καταλαβαίνεις κάτι πέρα από τον κέρσορα από το ποντίκι.

Το είπα γιατί και σε φίλο που είχε θέμα να πιάσει τα 60hz ,χρειάστηκε καινούργιο καλώδιο hdmi.Ριξε μια ανάγνωση εδώ https://www.techhive.com/article/583596/do-i-need-a-4k-hdmi-cable.html

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, niko13 είπε

Το είπα γιατί και σε φίλο που είχε θέμα να πιάσει τα 60hz ,χρειάστηκε καινούργιο καλώδιο hdmi.Ριξε μια ανάγνωση εδώ https://www.techhive.com/article/583596/do-i-need-a-4k-hdmi-cable.html

Μωρέ λες να φταίει το καλώδιο; θα το ψάξω να παραγγείλω ενα, ευχαριστώ πολύ για την ιδέα Νίκο να σε καλά φίλε 

1 ώρα πριν, niko13 είπε

Νίκο μια ερώτηση αν γνωρίζεις, η τηλεόραση μού είναι hdmi 2.0a, να προτιμήσω ένα καλώδιο 2.0 η να πάω σε σε 2.1? Η ερώτηση γίνεται γιατί από σχόλια στο σκρουτζ βλέπω ότι υπάρχει ένα θέμα με τα 2.0 ως προς την πραγματική απόδοση τούς και θα πρέπει να πάω σε κάποιο αρκετά ακριβό για να είμαι σίγουρος ενώ στα 2.1 μέχρι 20 ευρώ βλέπω πολύ καλά σχόλια και για 4κ 60hz που τα έχουν δούλεψει κάποιοι  και σκέφτομαι να το προτιμήσω αν φυσικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την τηλεόραση, θα είναι και πιο εύκολο να βρω σε κάποιο τοπικό κατάστημα όπως public. 

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Nikoskoulaxidis είπε

Μωρέ λες να φταίει το καλώδιο; θα το ψάξω να παραγγείλω ενα, ευχαριστώ πολύ για την ιδέα Νίκο να σε καλά φίλε 

Νίκο μια ερώτηση αν γνωρίζεις, η τηλεόραση μού είναι hdmi 2.0a, να προτιμήσω ένα καλώδιο 2.0 η να πάω σε σε 2.1? Η ερώτηση γίνεται γιατί από σχόλια στο σκρουτζ βλέπω ότι υπάρχει ένα θέμα με τα 2.0 ως προς την πραγματική απόδοση τούς και θα πρέπει να πάω σε κάποιο αρκετά ακριβό για να είμαι σίγουρος ενώ στα 2.1 μέχρι 20 ευρώ βλέπω πολύ καλά σχόλια και για 4κ 60hz που τα έχουν δούλεψει κάποιοι  και σκέφτομαι να το προτιμήσω αν φυσικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την τηλεόραση, θα είναι και πιο εύκολο να βρω σε κάποιο τοπικό κατάστημα όπως public. 

Δεν νομίζω μωρε να φταίει η tv ,μην το γκαντεμιαζουμε.Oποιο βλέπεις πως δούλεψε έστω και από σχόλια στα 60hz ,εγώ εκεί θα πήγαινα.Αν θυμάμαι καλά είχε πάρει ένα ugreen ο φίλος μου από amazon.Ενα καλό hdmi χαμένο δεν παει

• Like 3
Δημοσ.

Η 

2 λεπτά πριν, niko13 είπε

Δεν νομίζω μωρε να φταίει η tv ,μην το γκαντεμιαζουμε.Oποιο βλέπεις πως δούλεψε έστω και από σχόλια στα 60hz ,εγώ εκεί θα πήγαινα.Αν θυμάμαι καλά είχε πάρει ένα ugreen ο φίλος μου από amazon.Ενα καλό hdmi χαμένο δεν παει

Η τηλεόραση δεν νομίζω να φταίει γιατί υποστηρίζει συσκευές 4κ και hdr, απλά δεν γνωρίζω αν μπορώ να βάλω 2.1 σε 2.0 θήρα αν δεν υπάρχει πρόβλημα εκει όλα τα καλώδια 2.1 που βλέπω παίζουν άνετα 4κ 60hz

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Nikoskoulaxidis είπε

Η 

Η τηλεόραση δεν νομίζω να φταίει γιατί υποστηρίζει συσκευές 4κ και hdr, απλά δεν γνωρίζω αν μπορώ να βάλω 2.1 σε 2.0 θήρα αν δεν υπάρχει πρόβλημα εκει όλα τα καλώδια 2.1 που βλέπω παίζουν άνετα 4κ 60hz

Δεν θα έχεις θέμα με αυτό μην ανησυχείς.μπαινει μια χαρά σε 2.0 port,απλά δεν θα πιάνει τις διαστημικές αναλύσεις που μπορεί να πιάσει το 2.1 καλώδιο,μέχρι ότι υποστηρίζει η tv σου θα παει.Και στα εγγλέζικα😁 While you can't change HDMI versions on your devices with firmware upgrades, you don't have to do anything special to use HDMI 2.1 cables with products that use HDMI 2.0b and older. However, you should use HDMI 2.1 cables with HDMI 2.1 devices for the best performance

Επεξ/σία από niko13
  • Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nikoskoulaxidis είπε

Οκ αυτό ήθελα να μάθω και πάλι ευχαριστώ ρε φίλε για την άμεση απάντηση!!!

Τίποτα δεν κάνει να σαι καλα

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά πήρα ένα φτηνό hdmi 2.0 από public, δυστυχώς δεν είχε κανένα από αυτά που έβλεπα στην σελίδα τους και το πήρα για δοκιμή, σε 2.1 είχε μόνο ένα στα 30 ευρώ αλλά ήταν κοντό, τελικα έφταιγε το καλώδιο μού και τώρα βλέπω με 60hz, τι νά πω ρε Νίκο μπράβο ρε φίλε που βοηθάς έτσι τον κόσμο δεν πήγε το μυαλό μου καθόλου εκεί γιατί και αυτό που είχα υποτίθεται πως είναι 2.0 και υποτίθεται πως το είχα πληρώσει για καλό.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Nikoskoulaxidis είπε

Τελικά πήρα ένα φτηνό hdmi 2.0 από public, δυστυχώς δεν είχε κανένα από αυτά που έβλεπα στην σελίδα τους και το πήρα για δοκιμή, σε 2.1 είχε μόνο ένα στα 30 ευρώ αλλά ήταν κοντό, τελικα έφταιγε το καλώδιο μού και τώρα βλέπω με 60hz, τι νά πω ρε Νίκο μπράβο ρε φίλε που βοηθάς έτσι τον κόσμο δεν πήγε το μυαλό μου καθόλου εκεί γιατί και αυτό που είχα υποτίθεται πως είναι 2.0 και υποτίθεται πως το είχα πληρώσει για καλό.

Άψογα,κοίτα να το χαρεις τώρα φίλε μου.

mFj1wd (2).gif

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...