gbouros Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Έχω μια εσπρεσιερα arielli και πλέον δεν βγάζει καφέ άμα βάλω το καλαθάκι για διπλό. Με το μονό δουλεύει κανονικά και προς το παρόν βολεύομαι έτσι. Το μεγάλο το έλυσα, ξεβιδώνοντας τις βίδες που είχε, και προσπάθησα να το καθαρίσω με απορρυπαντικό και μια οδοντόβουρτσα. Δεν κατάφερα κάτι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να καθαρίσει αυτό το μεταλλικό πλέγμα που έχει εκεί μέσα; Μάλλον έχουν βουλώσει οι μικροσκοπικές τρυπίτσες που έχει.
Neural_handshake Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, gbouros είπε Έχω μια εσπρεσιερα arielli και πλέον δεν βγάζει καφέ άμα βάλω το καλαθάκι για διπλό. Με το μονό δουλεύει κανονικά και προς το παρόν βολεύομαι έτσι. Το μεγάλο το έλυσα, ξεβιδώνοντας τις βίδες που είχε, και προσπάθησα να το καθαρίσω με απορρυπαντικό και μια οδοντόβουρτσα. Δεν κατάφερα κάτι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να καθαρίσει αυτό το μεταλλικό πλέγμα που έχει εκεί μέσα; Μάλλον έχουν βουλώσει οι μικροσκοπικές τρυπίτσες που έχει. ξινο βαζεις , το ιδιο κ στην καφετιερα εσωτερικα 1
gbouros Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Ξινό ε; Δεν θα μου πέρναγε ποτέ από το μυαλό. ty. Θα πάω αύριο ΣΜ να αγοράσω.
george1807 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 35 λεπτά πριν, gbouros είπε Ξινό ε; Δεν θα μου πέρναγε ποτέ από το μυαλό. ty. Θα πάω αύριο ΣΜ να αγοράσω. Πάντως για να σου βουλώσει σημαίνει ότι αφήνεις καφέ εκεί με τις ώρες. Εμενα σε αντίστοιχη περίπτωση ξεχασμένου καφέ για βδομαδες μόνο με πιεστικό καθάρισε. Ούτε σόδα ούτε ξύδι ούτε πλυντήριο πιάτων. 1
zio10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Εννοείς έχουν βουλώσει οι τρύπες που έχει το καλαθάκι; Αν το αφήσεις ένα βράδυ σε νερό με ξύδι θα καθαρίσει. 1
gbouros Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Αυτό πιστεύω. ότι έχουν βουλώσει οι τρύπες που έχει το καλαθάκι. Θα δοκιμάσω και το νερό με ξύδι σήμερα το βράδυ.
george1807 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 35 λεπτά πριν, gbouros είπε Ξινό ε; Δεν θα μου πέρναγε ποτέ από το μυαλό. ty. Θα πάω αύριο ΣΜ να αγοράσω. Πάντως για να σου βουλώσει σημαίνει ότι αφήνεις καφέ εκεί με τις ώρες. Εμενα σε αντίστοιχη περίπτωση ξεχασμένου καφέ για βδομαδες μόνο με πιεστικό καθάρισε. Ούτε σόδα ούτε ξύδι ούτε πλυντήριο πιάτων. 2
gbouros Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Το άφησα 20 μέρες που πήγα διακοπές. Το είχα ξεπλύνει μετά τον τελευταίο καφέ που είχα φτιάξει αλλά ίσως όχι όσο διεξοδικά έπρεπε.
gpapadakis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Απο αυτες με τη μονη τρυπα απο κατω στο καλαθακι εχεις μαλλον. Το καλαθακι ειναι 2 μερη, εσωτερικα εχει ενα δισκο με τις πολλες τρυπες. Βαλε μια πετσετα σε ενα τραπεζι για να μην κανεις σημαδια, γυρνα αναποδα το καλαθακι και χτυπα το στο τραπεζι με δυναμη να βγει ο δισκος. Αν δε βγει βαλτο στην καταψυξη μιση ωρα, μετα σε μια κουπα με καυτο νερο και κατευθειαν απο το καυτο πιαστο με ενα γαντι κουζινας και κοπανα το στο τραπεζι. Μετα περνεις μια βελονα και καθαριζεις τις τρυπες του δισκου μια μια. 1
StamTheMan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, gbouros είπε Θα πάω αύριο ΣΜ να αγοράσω. Βαλε ξυδι,δουλευει κομπλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα