basilesanast1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Παιδιά καλησπέρα. Μήπως είχε αντιγράψει κανείς το recovery partition με τα Windows 7 όταν αγόρασε το παραπάνω λάπτοπ; Μήπως αντέγραψε κανένας ένα κοντινό μοντέλο σε αυτό; Αν ναι, μπορείτε να μου στείλετε τίποτα; Ευχαριστώ
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 γιατι δεν κατεβαζεις του drivers απο το ιντερνετ?
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Στο HP της γυναίκας μου υπάρχει ένα πρόγραμμα που το λένε hp cloud recovery tool αυτο κατέβαζει το recovery του φορητού σου δεν ξέρω αν δουλεύει στο δικό σου.
basilesanast1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Κοίτα, το δοκίμασα αλλά η HP δεν έχει δίσκους για το δικό μου laptop. Το δικό μου ερχόταν με Windows 7
thelos257 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 9/8/2022 στις 3:53 ΜΜ, basilesanast1 είπε Παιδιά καλησπέρα. Μήπως είχε αντιγράψει κανείς το recovery partition με τα Windows 7 όταν αγόρασε το παραπάνω λάπτοπ; Μήπως αντέγραψε κανένας ένα κοντινό μοντέλο σε αυτό; Αν ναι, μπορείτε να μου στείλετε τίποτα; Ευχαριστώ Το εκανες φορματ με φρεσκα εγκατασταση των windows και εχασες το recovery partition ; Δεν τα κανουμε αυτα στους φορητους υπολογιστες απλα τους αφηνουμε οπως τους αγορασαμε.
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 16/9/2023 στις 6:42 ΜΜ, thelos257 είπε Το εκανες φορματ με φρεσκα εγκατασταση των windows και εχασες το recovery partition ; Δεν τα κανουμε αυτα στους φορητους υπολογιστες απλα τους αφηνουμε οπως τους αγορασαμε. Δηλαδή σε ένα φορητό που μπορούμε να του βάλουμε Windows 11 θα κρατήσουμε το Recovery των 7 να το κάνουμε τι να το βράσουμε; Άσε που στα περισσότερα φορητά παλαιότερης τεχνολογίας το πρώτο που αλλάζουμε είναι ο αργός μηχανικός δίσκος με ssd άρα αντίο χαζό recovery
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα