therock Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Ετσι να κανουμε λιγο ενα γλεντακι να περασει η ωρα. Αυτο θα πρεπε να ταν το σλογκαν της επιχειρησης και ιδανικα με ενα πι αντι για Λαμδα Το στορυ εν συντομια ειναι οτι ηθελα να παρω ενα κλιματιστικο το οποιο καθε χρονο το αναβαλλω και καθομαι καλοκαιρια και ψηνομαι με ενα ανεμιστηρα. Φετος λεω αντε να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου και μεσα απο τα δωρεαν μεταφορικα του Σκρουτζ να φερω το κλιματιστικο εδω σε ενα κοντινο νησι της Αθηνας που βρισκομαι. Παραγγελνω και πληρωνω Δευτερα πρωι, το μαγαζι ετοιμαζει τη Μοναδα ιδια μερα και περιμενει την Διακινισης να ερθει να παραλαβει. Μερα με τη μερα τους Ακυρωνανε, μεχρι που το πηραλαβανε απο Αυτους Παρασκευη τελος εβδομαδας. ΚΑι δεν εφυγε και σαφως ιδια μερα για την μεταφορικη που ανταποκρινεται στο δρομολογιο για το νησι, αλλα επεστρεψε στις Αποθηκες τους που βρισκεται μεχρι και σημερα, και καθε μερα που παιρνω τηλεφωνο μου λενε διαρκως οτι δεν εχει δρομολογηθει ακομα αλλα εχει αμεση προτεραιοτητα. Σκεψου δηλαδη η προτεραιοτητα να μην ηταν και αμεση Το Μαγαζι με τα κλιματιστικα εν τω μεταξυ βρσικεται ενα στενο πανω απο την Ορφεως που βρισκονται Τα "Αρχηγεια με τις μεταφορικες" οπου και πρεπει να παραδοθει για να φυγει για μενα. Δηλαδη μιλαμε για μια αποσταση 8 λεπτων που δεν εχει γινει εδω και 8 μερες Συν οτι μολις και οταν παει εκει θα εχω μια εξτρα καθυστερησει μεχρι να μου ρθει, μετα πεφτουν και δεκαπενταυγουστοι και να βρω και ψυκτικο να το εγκαταστησει που λογω περιοδου τρεχουν σα διαολοι. Μου φαινεται το κλιματιστικο οταν ερθει θα το βαλω κατευθειαν στην Θερμανση 1
SabotazNic Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Και εγω απο σκρουτζ εχω αρνητικη εμπειρια. Ειπα να δοκιμασω μια φορα το καλαθι (αγορα νωρις το πρωι), και το προιον δρομολογηθηκε 3 εργασιμες μετα. Αρα το σκρουτζ μαλλον δεν επικοινωνησε σωστα. Οσες φορες εχω παραγγειλει απο τα καταστηματα, αν ειναι νωρις φευγουν την ιδια μερα, αν οχι, την επομενη.
ge-lyk Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Και εγώ, όσες φορές έχω παραγγείλει από το ίδιο το skroutz (λίγες είναι η αλήθεια), είχα θέματα. Πλέον, δεν το θεωρώ τυχαίο.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Αν δεν ήταν τα δωρεάν μεταφορικά θα το είχες παραλάβει ήδη και τώρα θα δροσιζόσουν.
therock Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Κοιταχτε γενικα με σκρουτζ δεν εχω ιδιαιτερα θεματα, ειμαι μελος σκρουτζ πλας και εχω κανει πολλες παραγγελιες και ολα πανε καλα. Αλλα εδω με τη μεταφορικη παιζει χοντρο θεμα. Υπο νορμαλ συνθηκες και εκτος σκρουτζ πλαισιου, ο εμπορος θα εστελνε ιδια η το αργοτερο την επομενη μερα στην μεταφορικη δωρεαν και εγω θα χρεωνομουν την μεταφορικη για να το στειλει σε μενα. Τωρα το σκρουτζ βαζει μια δικια συνεργαζομενη μεταφορικη να παει στον εμπορο και να το παει στην μεταφορικη που εξηπηρετει για μενα σαν εκτος αθηνας, και για το δρομολογιο που κανονικα θα ηταν δωρεαν και θα ειχε εκτελεστει ιδια μερα εχουν περασει οκτω και ακομα δεν εχει παει Και δεν υπαρχει και κανενας να φωναξεις. Ο εμπορος σου λεει εγω το ειχα ετοιμο και καναν μια βδομαδα να ρθουν να το παραλαβουν, η διακινισης που τους πληρωνει το σκρουτζ σε γραφουν στα καστανα τους και η μεταφορικη που θα μου τα στειλει στο νησι σου λεει εγω δεν εχω παραλαβει. Και ετσι περναει ο αυγουστος και θα κανω χαλια αγορα 1
gianniz_k Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, therock είπε Δηλαδη μιλαμε για μια αποσταση 8 λεπτων που δεν εχει γινει εδω και 8 μερες Δεν έχω να συνεισφέρω στο πρόβλημα του φίλου, απλά να πω ότι αν μπεις σε ώρα αιχμής σε αυτά τα στενά που είναι μαζεμένες οι μεταφορικές δεν ξαναβγαίνεις. 1 1
therock Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, gianniz_k είπε Δεν έχω να συνεισφέρω στο πρόβλημα του φίλου, απλά να πω ότι αν μπεις σε ώρα αιχμής σε αυτά τα στενά που είναι μαζεμένες οι μεταφορικές δεν ξαναβγαίνεις. Αυτο ειναι αληθεια. Ειχα παει καποτε με μηχανακι και οντως εφαγα ενα μισαωρο ακομα και με το σκοοτερ 1
filip123go Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Για κέντρο Αθήνας, δεν έιχα ποτέ πρόβλημα με τη μεταφορική του Σκρουτζ (δεν είμαι στο σκρουτζ+). Την ημέρα που μου γράφει η παραγγελία, εκείνη έρχεται. Βέβαια δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι με μεγάλο όγκο. Πρέπει να παίζει ρόλο και το υποκατάστημα γιατί πχ και τη Γενική Μεταφορική που την κράζουν όλοι στο δίπλα thread, το υποκατάστημα εδώ, είναι άψογο.
peterinio Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 18 λεπτά πριν, ge-lyk είπε Και εγώ, όσες φορές έχω παραγγείλει από το ίδιο το skroutz (λίγες είναι η αλήθεια), είχα θέματα. Πλέον, δεν το θεωρώ τυχαίο. 57 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Και εγω απο σκρουτζ εχω αρνητικη εμπειρια. Ειπα να δοκιμασω μια φορα το καλαθι (αγορα νωρις το πρωι), και το προιον δρομολογηθηκε 3 εργασιμες μετα. Αρα το σκρουτζ μαλλον δεν επικοινωνησε σωστα. Οσες φορες εχω παραγγειλει απο τα καταστηματα, αν ειναι νωρις φευγουν την ιδια μερα, αν οχι, την επομενη. 8 λεπτά πριν, therock είπε Κοιταχτε γενικα με σκρουτζ δεν εχω ιδιαιτερα θεματα, ειμαι μελος σκρουτζ πλας και εχω κανει πολλες παραγγελιες και ολα πανε καλα. Αλλα εδω με τη μεταφορικη παιζει χοντρο θεμα. Υπο νορμαλ συνθηκες και εκτος σκρουτζ πλαισιου, ο εμπορος θα εστελνε ιδια η το αργοτερο την επομενη μερα στην μεταφορικη δωρεαν και εγω θα χρεωνομουν την μεταφορικη για να το στειλει σε μενα. Να προσθέσω στη συζήτηση ότι η προσωπική μου εμπειρία από καλάθι Σκρουτζ και μεταφορική Σκρουτζ Last Mile, είναι κατά 90% θετική. Μάλιστα σήμερα παρέλαβα παραγγελία που εδώσα τη Κυριακή (εντός Αθηνών πάντα). Εχω τύχει και σε καθυστερήσεις αυτή τη περίοδο, φαντάζομαι λόγω αδειών. Για να δώσω μια συμβουλή στον TS, εφόσον ειδικά βρίσκεσαι σε νησί, καλό θα είναι είτε να συνεννοείσαι απευθείας με το κατάστημα για την αποστολή ή να έχεις κάποια συνεργασία με πρακτορείο του νησιού σου, εφόσον η μεταφορά αφορά πακέτα μεγαλύτερα από αυτά που διαχειρίζεται courrier. Υπομονή! Απο περιέργια, σε ποιό νησί είσαι?
lector Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Οι μεταφορικες κανουν 1 βαρια 2 (για περιεργους προορισμους) εργασιμες απο τη στιγμη που παραλαβουν. Ετσι οπως τα περιγραφεις το προβλημα βρισκεται καθαρα μεταξυ του καταστηματος και της μεταφορικης. Οποτε τριξε τα δοντια στον εμπορο για τον "αξιο" συνεργατη που εχει μεταξυ εκεινου και της μεταφορικης, αν καταλαβα καλα τη Διακινηση. Στη χειροτερη αν ο εμπορος το εδινε απευθειας στην ορφεως, αντε να πληρωνες 10-20 ευρω μεταφορικα, δεν παιρνουν παραπανω, και θα εκανες τη δουλεια σου πολυ πιο γρηγορα.
bill999r Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Τα ίδια κ σε εμένα με κλιματιστικό από τη διακίνησης. Τους πήρα τηλέφωνο μετά από μια εβδομάδα και ενώ μου είπαν ότι το κλιματιστικο φορτώθηκε και θα παραδίδονταν την ίδια μέρα, τελικά με πήραν μετά από λίγο κ μου είπαν ότι είχαν κάνει λάθος. Λογικά ναι μεν πήραν την σύμβαση του Σκρουτζ αλλά δεν μπορούν να την υποστηρίξουν.
Haldol Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Εγώ έχω θέμα με το Skroutz Last Mile, και συγκεκριμένα, με τα Skroutz Points. Έστειλα ticket, αλλά με βλέπω ν' ακυρώνω. Στις 03/08 παραγγέλνω λάδια για τ' αμάξι με παράδοση σε locker. Την επόμενη (04/08) παραλαμβάνουν από το κατάστημα... εγώ ακόμα περιμένω! Στις 04/08 παραγγέλνω μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, πάλι σε locker. Την επόμενη παραλαμβάνουν αυτοί, εγώ μέχρι σήμερα, τίποτα! Η πλάκα είναι ότι μετά έκανα άλλες 2 παραγγελίες, αλλά όχι σε locker, με παράδοση στο σπίτι. Έχω παραλάβει κανονικά! Και στην επιλογή τρόπου αποστολής γράφει για τα lockers "χωρίς να περιμένεις τον courier". Και δεν έρχεται ποτέ αυτό που παρήγγειλες...
ekrepali Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Aπρίλιο είχα πάρει τα δικά μου, με ίδια μέδοθο... 1/4 έδωσα τη παραγγελία. 5/4 έκοψε το κατάστημα την απόδειξη. Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπανε ότι θα μπορούσαν να το στείλουν κι από 2/4 (Σάββατο) ή 4/4 (Δευτέρα) αλλά δεν υπήρχε διαθέσιμο ραντεβού pick-up απ'τη Diakinisis. Δεν είναι δηλαδή ευθύνη του καταστήματος να παραδίδει τα προϊόντα στην αποθήκη της μεταφορικής. 6/4 Παρέλαβε η Diakinisis τα κλιματιστικά απ'το κατάστημα 11/4 Έφτασαν επαρχία 12/4 Μου τα παρέδωσε η τοπική μεταφορική 15/4 Νομίζω τα εγκατέστησα (ήμουν οριακά να ακυρώσω το ραντεβού γιατί είχα δεσμεύσει 2 συνεργεία). Οπότε αν εγώ καθυστέρησα τόσο σε περίοδο μη αιχμής, δε μπορώ να φανταστώ τι γίνεται τώρα με τις παραδώσεις κλιματιστικών και ψυγείων. 1
MariaLog Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, gianniz_k είπε Δεν έχω να συνεισφέρω στο πρόβλημα του φίλου, απλά να πω ότι αν μπεις σε ώρα αιχμής σε αυτά τα στενά που είναι μαζεμένες οι μεταφορικές δεν ξαναβγαίνεις. αμα ειναι προβλημα το μερος, ας τα μαζεψουν απο εκει να πανε σε ενα μερος χωρις στενα και κινηση. επισης ερωτηση. τελικα το σκρουτζ εχει δικη του μεταφορικη η απλα συνεργαζεται με καποια? και αν ναι, με πια? γιατι τοσο δουλεμα πια σε ολους τους τομεις στην κοινωνια? τοση σαπιλα απο το κακο στο χειροτερο παμε, τπτ δε διορθωνεται Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από MariaLog 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα