Προς το περιεχόμενο

Ford Fiesta παραφλου

thyra_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα. Έχω το Ford Fiesta 2009 1400cc με τα 96 άλογα. Γνωρίζει κανείς τι παραφλου πρέπει να χρησιμοποιήσω; Επίσης θερμοκρασίες 100 με 105 είναι φυσιολογικές όταν είμαι σε στάση νύχτα με εξωτερική θερμοκρασία 30 βαθμούς;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, thyra_7 είπε

Καλησπερα. Έχω το Ford Fiesta 2009 1400cc με τα 96 άλογα. Γνωρίζει κανείς τι παραφλου πρέπει να χρησιμοποιήσω; Επίσης θερμοκρασίες 100 με 105 είναι φυσιολογικές όταν είμαι σε στάση νύχτα με εξωτερική θερμοκρασία 30 βαθμούς;

Δες το βιβλίο του αυτοκινήτου και για τα 2 που ρωτάς

Δες το δοχείο του ψυκτικού υγρού. Θα γράφει κάπου κάπου G12, G12+ ή G13. Μπορεί να το 'χει και με πολύ μικρά γράμματα, ψάξε το καλά. Βάζεις τον ίδιο τύπο ή συμβατό (εάν δε ξέρεις ποιοι είναι συμβατοί, πες τι γράφει και σου λέμε). Εάν δεν έχει χάσει πολύ, μπορείς να συμπληρώσεις και απιονισμένο. Το χρώμα είναι λίγο περίεργη υπόθεση, πήγαινε καλύτερα με τον τύπο. Για να'ναι το '09 λογικά δεν παίρνει πράσινο (G11). 

Στις 9/8/2022 στις 12:07 ΜΜ, thyra_7 είπε

Δεν ξερω αν ειναι απο τον κατασκευαστη, σιγουρα με τετοιες θερμοκρασιες δεν εχεις αξιοπιστια!

Αν το συστημα ψυξης δεν επαρκει ή δεν δουλευει σωστα δεν θα βοηθησει το καλο αντιψυκτικο!  Ο κυριος ρολος του ειναι για τον χειμωνα να μην παγωνουν τα νερα και τα προσθετα κατα της σκουριας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...