fredd0 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 35 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Αντεχει και σε νερα κτλ αλλα και σε γρατζουνιες επειδη εβαλα καλο βερνικι δεν κανει ευκολα. Ομως σε χτυπηματα βαθουλωνει. Μιλαμε ομως πχ να πεταξεις με δυναμη πιστολακι, κατι βαρυ κτλ. Σε νορμαλ χρηση μια χαρα ειναι αλλα αν σκανε ολοκληρα επιπλα πανω κτλ Πχ απο παιχνιδι τραπεζι που πεταξε λογο θυμου Τα πλακακια αντεχουν πολυ περισσότερο αν ειναι κολλημενα καλα. Δε γρατζουνιουνται ευκολα. Αν ριξεις κατι βαρυ μονο μπορει να σπασει. εγω παντως εχω ιροκο εξω και δε καταλαβαινει μια. Τρομερα σκληρο ξυλο.
purif Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 ΄Εχουμε ξύλινα πατώματα στο σπίτι και έχουμε δεινοπαθήσει. Θέλει πολύ συντήρηση, με ότι αυτό συνεπάγεται. Από τα ροδάκια της καρέκλας του γραφείου, γίνεται χάλια κάθε λίγο και λιγάκι. 1000 φορές πλακάκι. Ξύλο και μάρμαρο πρέπει να είσαι συνέχεια από πάνω. 2
ravensin Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Το laminate είναι για τα σκουπίδια ναι έχει class όπως πχ το 32αρι πολύ καλό αλλά δεν συγκρίνεται με ένα μασίφ ξύλινο πάτωμα.Να προσέξετε κάτι τα ημιμασιφ τα προγιαλυσμενα δεν είναι μασίφ γιατί από τα 14mm πχ τα 2.1 είναι οφελιμα από κάτω είναι λευκή ξυλεία οπότε αν χτυπήσει πας για ξυλωμα.Ενα μασίφ ξύλο είναι φυσικό το αγαπάς με τις φθορές ένα προϊόντος που χει και γερνα μαζί σου.Αλλιως πλακάκι δεν μασάει τίποτα.Αυτο που δεν ξέρει ο πολύς ο κόσμος είναι ότι τους αρμούς στα πλάκα και τα laminate τα καταστρέφει το σφουγγαρισμα τι εννοώ.Πρώτον κάνεις δεν σφουγγαριζει σωστά σπίτι του καθώς για κάθε 1 τετραγωνικό θες καινούργιο νερό αλλιώς μεταφέρεις την βρώμα δεξια αριστερά και ανάμεσα στους αρμούς.Μετα εάν θες πρέπει να χεις 2 κουβάδες ένα με καθαρό και ένα που θα ρίχνεις το βρώμικο εξου και ο κουβάς των συνεργείων καθαρισμού είναι διπλός πάνω κάτω.Τα μασίφ πατώματα έχουν άλλο ένα θέμα για να στηθεί σωστά πρέπει ανάλογα που το στήσεις να έχει τέλεια επιπεδοτητα ακόμα και ένα χιλιοστό διαφορά τα διαλύει.Αλλη τοποθέτηση θέλει σε γιαπι άλλη σε τσιμετοκωνια άλλη σε μάρμαρο κλπ.Η τοποθέτηση πρέπει να γίνει όταν μπορείς στο δωμάτιο τοποθέτησης να πεις καφέ με φανελάκι.Διοτι οι κόλλες πρέπει να κάτσουν σωστά.Επισης το μασίφ πρέπει να μείνει με το βερνίκι 6 μήνες απάτητο ώστε το βερνίκι να φτάσει στην τέλεια σκληρότητα.Επειδη είμαι του κλάδου το θέμα είναι πολύπλοκο και καθόλου εύκολο.Ενα λάθος του τοποθετη η ένα μέτριο υλικό μπορεί να σε κάνει να πληρώνεις χιλιάδες ευρώ για κακό αποτέλεσμα.Υποψιν οι τιμές αυτή την στιγμή για μασίφ είναι από 85 έως 120 το τετραγωνικό σε σοβαρές εταιρίες οπότε κομμάτι δύσκολο. 3
sarakats85 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Ένα πλακάκι καλής ποιότητας είναι αθάνατο..Δε συγκρίνεται με κανένα ξύλο σε ένα σπίτι που υπάρχουν παιδιά και καθημερινή χρήση-καταπονηση..Αν κάποιος έχει όρεξη να το προσέχει περισσότερο από τον εαυτό του ας μπλέξει με το ξύλο..Επίσης η καθαριότητα που μπορείς να κάνεις στο πλακάκι δε συγκρίνεται με το ξύλο..Ωραίο το ξύλο αλλά θέλει πολύ προσοχή περιποίηση που με τις τιμές που έχει σε συνδυασμό με την πίεση της καθημερινότητας για εμένα ειναι ένα άγχος παραπάνω.. 1
sokos1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 για ξύλινά πατώματα προγυαλισμένα τί αποψη έχουν οι ειδικοί? Εβαλα στο παιδικό δωμάτιο μάρκα PERLA Φινλανδίας, ειναι κουμπωτά σαν λαμινέητ, αλλά ειναι ξύλο 100%. 2 χρόνια τώρα με έχει βγάλει λεβέντη, ειδικά το δωμάτιο αυτό ειναι ζεστό τον χειμώνα..καμία σχέση με αλλο δωμάτιο που έχω laminate (πλαστικό δλδ..)
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε Εγω παντως που εχω ξυλινο ιροκο το εχω μετανιωσει λιγο καθως γρατζουνιεται ευκολα. Δεν αντεχει να σερνεις κομοδινα η να ριχνεις βαρια αντικειμενα με δυναμη κατι που κανει ο 3,5χρονων γιος μου. Κυριως βαθουλωματα ποσο μαλλον να πετας βαρυ πορτατιφ στο πατωμα να ριχνεις επιπλα πχ. Το πλακακι δε καταλαβαινει τιποτα σε αυτο. Μήπως δεν είναι φυσιολογικό να κάνει έτσι ο μικρός; 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μήπως δεν είναι φυσιολογικό να κάνει έτσι ο μικρός; Δεν είναι αλλά είναι οφτοπικ. Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν κάποιος θέλει ξύλινο πρέπει να το προσέχει παραπάνω αν θέλει να είναι σε καλή κατάσταση. Αν δε γίνεται πας σε πλακάκι. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από ΠάρηςΓ 1
Maurikycli Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 17 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Μήπως δεν είναι φυσιολογικό να κάνει έτσι ο μικρός; Ε, παιδιά είναι, να τα σκοτώσουμε; 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, ravensin είπε Η τοποθέτηση πρέπει να γίνει όταν μπορείς στο δωμάτιο τοποθέτησης να πεις καφέ με φανελάκι Σε απλά ελληνικά; 17 ώρες πριν, sokos1 είπε Εβαλα στο παιδικό δωμάτιο μάρκα PERLA Φινλανδίας, ειναι κουμπωτά σαν λαμινέητ, αλλά ειναι ξύλο 100% Κολλητό δηλαδή, επί του υποστρώματος (που μπορεί πχ να είναι κόντρα πλακέ) ; Με ραμποταρισμένες τις πλευρές της κάθε σανίδας; Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από MauroPaltoudias
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Ε, παιδιά είναι, να τα σκοτώσουμε; Δεν έγραψα κάτι τέτοιο ,αλλά όπως έγραψε και ο φίλος είναι εκτός θέματος.
Maurikycli Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Δεν έγραψα κάτι τέτοιο ,αλλά όπως έγραψε και ο φίλος είναι εκτός θέματος. Είπα να παραστήσω τον Τσαγανέα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα