dream21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 19 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Swipe left. Δυστηχως πολλοι δεν γνωριζουν τα Gestures στο οικοσυστημα της Apple διοτι δεν κάθονται να διαβαζουν για να δουν ποσα απλα ειναι τα πραγματα
mirrage Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Στις 9/8/2022 στις 9:56 ΠΜ, v0rtex είπε ρε παιδια αυτο το feature υπαρχει εδω και χρονια στο iPhone ... ειναι ακυρο το αρθρο. Από το 17 και μετά το αφαίρεσαν. Εγώ πχ έχω έχω 11 pro και δεν το έχει. 1
Choulio Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Ο μέσος χρήστης 4-5 εφαρμογές δουλεύει, Facebook, Messenger, Viber, Instagram, Gmail, τι να σετάρει; Σε μισή ώρα έχει έτοιμο είτε Xiaomi των 200€ είτε iPhone των 1200€ Ε όταν αντί να κάθεται κάποιος να σεταρει μισή ώρα όπως λες, απλά σκανάρει ένα QR code με το παλιο iPhone και περνανε ολα μα ολα στο καινουριο αυτο το εκτιμαει οσο κι αν εσενα σου φαινεται τιποτα επειδη ειναι μονο μιση ωρα. Η ευκολια κερδιζει τον κοσμο κι ας μην ξερει κωδικα. Δεν τον ενδιαφερει και να μαθει αλλωστε. Η ευκολια του τον ενδιαφερει κι ας του λενε οι "power users" οτι δεν ξερει πως λειτουργει το τηλεφωνο του. Αυτα που τον ενδιαφερουν τα ξερει
CheOnWeb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 1 hour ago, mirrage said: Από το 17 και μετά το αφαίρεσαν... ... στις συσκευές που δεν έχουν FaceID. 1
deceit Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, billdanos είπε Το ξέρεις πως το progress bar κατά τη μεταφορά αρχείων μέσω airdrop, είναι ο κύκλος της επαφής που γεμίζει σύμφωνα με το status της μεταφοράς του αρχείου? Αν συνδέσω το MacBook με το iPad με καλώδιο και μεταφέρω ένα αρχείο μερικά GB, πότε ξέρω αν έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά; Στην εφαρμογή iTunes στα Windows παίζει μία λεπτή μπλε γραμμή (ή έπαιζε μέχρι πριν κανένα χρόνο). Στο MacBook δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Μεταφορά μεγάλων αρχείων μέσω Airdrop ούτε ο Ρωχαμης στην φυλακή δεν το κάνει 😊
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 52 λεπτά πριν, deceit είπε Αν συνδέσω το MacBook με το iPad με καλώδιο και μεταφέρω ένα αρχείο μερικά GB, πότε ξέρω αν έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά; Στην εφαρμογή iTunes στα Windows παίζει μία λεπτή μπλε γραμμή (ή έπαιζε μέχρι πριν κανένα χρόνο). Στο MacBook δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Μεταφορά μεγάλων αρχείων μέσω Airdrop ούτε ο Ρωχαμης στην φυλακή δεν το κάνει 😊 Το ξέρεις πως η μεταφορά των αρχείων μέσω airdrop ΔΕΝ γίνεται μέσω Bluetooth ε; Περιπου 500Mbps (ανάλογα και τι πρωτόκολλο Wi-Fi υποστηρίζει η κάθε συσκευή), που για μια encrypted p2p σύνδεση δεν το λες και άσχημο!
SabotazNic Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 19 λεπτά πριν, billdanos είπε Περιπου 500Mbps Ναι γτ ο μεσος ορος των σπιτιων στην Ελλαδα εχουν συνδεση >500Mbps
HateMe Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Στις 9/8/2022 στις 8:36 ΜΜ, vins είπε Πάλι vs έγινε το θέμα κλασικά.. Όποτε ας πω κι εγώ που ήμουν μεγας πολεμιος των iPhone μέχρι πρότινος. Καλά παιδιά αφήστε τη συζήτηση για μπαταρία.. Δεν ξέρω τι γινόταν παλιότερα (βασικά ξέρω και γι αυτό μεχρι το 11άρι ούτε καν σκεφτόμουν να πάρω iPhone) αλλά το 13 pro max το σκίζω στην κυριολεξία (βαράει κάθε μέρα 10ωρα πολύ βαριάς χρήσης) και στο τέλος της μέρας έχω 35-38% μπαταρία! Το a72 κουτάτο, απλώς δεν το έβγαζε χωρισ ενδιάμεση φόρτιση. Για να μη μιλήσω για s22 που ήταν χειρότερο από το a72. Κόλλημα στα social 0. Δε μιλάω για απλή χρήση, για καθαρά επαγγελματική. Είναι πιο ομαλό το workflow μου στα social ασυζητητί. Το iMessage και FaceTime επίσης με βοήθησαν πολύ γιατί σχεδόν όλοι οι συνεργάτες εκτός Ελλάδος έχουν iPhone. Αν το θέλετε για δουλειά μην το σκέφτεστε πραγματικά.. Δε θα το μετανιώσετε, όπως δεν το μετάνιωσα ούτε γώ που είχα τρομερούς ενδοιασμούς Θα συμφωνήσω σε όλα. Είναι σαν να διαβάζω δικό μου κείμενο, απλά την αρχή την έκανα με το 11 pro max πίσω το 2020. Η μπαταρία θεική, κολλήματα 0 και γενικά είναι όπως την μέρα που το πήρα αν εξαιρέσεις πως η μπαταρία τα χει φτύσει σε σχέση με παλιά, αλλά και πάλι κρατάει όλη μέρα ενώ το ξεσκίζω. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ναι γτ ο μεσος ορος των σπιτιων στην Ελλαδα εχουν συνδεση >500Mbps Αναφέρομαι στη μεταφορά αρχείων μέσω airdrop μεταξύ apple συσκευών, όπου δημιουργείται μια encrypted ad hoc σύνδεση μεταξύ τους μέσω του Wi-Fi που διαθέτουν. 1
CheOnWeb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 31 minutes ago, SabotazNic said: Ναι γτ ο μεσος ορος των σπιτιων στην Ελλαδα εχουν συνδεση >500Mbps Τι δουλειά έχει η σύνδεση του σπιτιού με το Airdrop? 1
deceit Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, billdanos είπε Το ξέρεις πως η μεταφορά των αρχείων μέσω airdrop ΔΕΝ γίνεται μέσω Bluetooth ε; Περιπου 500Mbps (ανάλογα και τι πρωτόκολλο Wi-Fi υποστηρίζει η κάθε συσκευή), που για μια encrypted p2p σύνδεση δεν το λες και άσχημο! ειλικρινά δεν το γνώριζα και σίγουρα θα το ξαναδοκιμάσω την προηγούμενη φορά που το δοκίμασα μου φάνηκε εξαιρετικά αργό, αλλά μπορεί να ήμουν εγώ ανυπόμονος
Hacker?pcs Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, Choulio said: Ε όταν αντί να κάθεται κάποιος να σεταρει μισή ώρα όπως λες, απλά σκανάρει ένα QR code με το παλιο iPhone και περνανε ολα μα ολα στο καινουριο αυτο το εκτιμαει οσο κι αν εσενα σου φαινεται τιποτα επειδη ειναι μονο μιση ωρα. Η ευκολια κερδιζει τον κοσμο κι ας μην ξερει κωδικα. Δεν τον ενδιαφερει και να μαθει αλλωστε. Η ευκολια του τον ενδιαφερει κι ας του λενε οι "power users" οτι δεν ξερει πως λειτουργει το τηλεφωνο του. Αυτα που τον ενδιαφερουν τα ξερει Και στο Android με το που περνάς το account σε ρωτάει να περάσεις τα apps που είχες πριν και μένει μόνο το login μετά, μισή ώρα εννοούσα την εξοικείωση γενικότερα με τη νέα συσκευή που γίνεται και στα 2. Όχι ότι αυτή η μεταφορά αξίζει τη διαφορά 1000+ ευρώ βέβαια, αστειότητες είναι αυτά για το 90% των χρηστών που αγοράζει ξεκάθαρα για brand loyalty, δεν δουλεύει διαφορετικά το viber και στο instagram στο ένα από το άλλο OS Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από Hacker?pcs
Waiss Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 55 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Και στο Android με το που περνάς το account σε ρωτάει να περάσεις τα apps που είχες πριν και μένει μόνο το login μετά, μισή ώρα εννοούσα την εξοικείωση γενικότερα με τη νέα συσκευή που γίνεται και στα 2. Όχι ότι αυτή η μεταφορά αξίζει τη διαφορά 1000+ ευρώ βέβαια, αστειότητες είναι αυτά για το 90% των χρηστών που αγοράζει ξεκάθαρα για brand loyalty, δεν δουλεύει διαφορετικά το viber και στο instagram στο ένα από το άλλο OS Γι' αυτό ανέφερα συγκεκριμένης Android εταιρείας συσκευές με το δύστροπο λογισμικό της. ΄Οπως έγραψες κι εσύ ο μέσος χρήστης δουλεύει 4-5 apps. Ο ίδιος μέσος χρήστης όμως, μπαίνει εδώ η σε άλλα forum και ψάχνει να βρεί να κλείσει διακόπτες για διαφημίσεις. Ψάχνει να βρεί γιατί δεν του κρατάει στο backround τα apps του και χάνει τις ειδοποιήσεις τους, όπου πάλι ψάχνει να βρει διακόπτες για να αποτρέψει όλο αυτό και γενικότερα ψάχνει να βρεί ώρες, στα ένα σωρό υπομενού του λογισμικού του, να κάνει δυο απλά βασικά πράγματα που με άλλα λογισμικά η άλλα λειτουργικά δεν χρειάζεται καν να τα κάνει.
Hacker?pcs Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 15 hours ago, Waiss said: Γι' αυτό ανέφερα συγκεκριμένης Android εταιρείας συσκευές με το δύστροπο λογισμικό της. ΄Οπως έγραψες κι εσύ ο μέσος χρήστης δουλεύει 4-5 apps. Ο ίδιος μέσος χρήστης όμως, μπαίνει εδώ η σε άλλα forum και ψάχνει να βρεί να κλείσει διακόπτες για διαφημίσεις. Ψάχνει να βρεί γιατί δεν του κρατάει στο backround τα apps του και χάνει τις ειδοποιήσεις τους, όπου πάλι ψάχνει να βρει διακόπτες για να αποτρέψει όλο αυτό και γενικότερα ψάχνει να βρεί ώρες, στα ένα σωρό υπομενού του λογισμικού του, να κάνει δυο απλά βασικά πράγματα που με άλλα λογισμικά η άλλα λειτουργικά δεν χρειάζεται καν να τα κάνει. Σίγουρα πάντως μια ρύθμιση για unrestricted background, long tap στο Messenger =>ρυθμίσεις, που είναι στο android δεν αξίζει διαφορά 500-1000 ευρώ, εάν κάποιος πάει για κάτι τέτοια μικροπράγματα σε iPhone μάλλον έχει λεφτά για πέταμα ή ψάχνει δικαιολογία για να πάρει το brand, όπως είναι το 90% των περιπτώσεων Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από Hacker?pcs
Waiss Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 11 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Σίγουρα πάντως μια ρύθμιση για unrestricted background, long tap στο Messenger =>ρυθμίσεις, που είναι στο android δεν αξίζει διαφορά 500-1000 ευρώ, εάν κάποιος πάει για κάτι τέτοια μικροπράγματα σε iPhone μάλλον έχει λεφτά για πέταμα ή ψάχνει δικαιολογία για να πάρει το brand, όπως είναι το 90% των περιπτώσεων Δε μίλησε κανείς για iPhone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα