Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν αφαιρέσουν αυτό το ανόητο νούμερο που έβαλαν για να δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας, δεν ξαναγοράζω Iphone...

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, άδικος είπε

Σημασία δεν έχει ποιός θα το κάνει πρώτος, αλλά ποτέ θα το κάνει ή apple

Τώρα γίνεσαι άδικος…

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, tsarouc είπε

Τα android θέλουν χρήστες σοβαρούς να κατέχουν το αντικείμενο. Δεν είναι για απλούς χρήστες που θέλουν να κάνουν την δουλειά τους. Δεν μπουκώνουν ποτέ αρκεί να ξέρεις τι αγοράζεις. Αντίθετα όταν αρχίσει το throttling σε σοβαρές εφαρμογές το iOS εκεί να δεις μπούκωμα. Τι όχι? Ξέρεις τι εννοώ. Δεν μπορείς να έχεις επεξεργαστή desktop μέσα σε τόσο μικρό σώμα και να μην κάνει throttling. Κάνει και για να μην γίνει επικύνδινο έχουν βάλει και εκεί έξυπνους περιορισμούς που δεν το καταλαβαίνεις. 

Απλά έχεις βαρεθεί να ασχολείσαι ως παλιός χρήστης και έχεις επαναπαυθεί στην ευκολία την άνεση και την ποιότητα που σου παρέχει το iOS. Αυτό είναι όλο.

Και όχι.. δεν με καταλαβαίνεις καθόλου. Και εγώ βαρέθηκα να ασχολούμαι και αν έβρισκα τρόπο να κάνω ηχογράφηση κλήσης με φυσικό τρόπο θα είχα φύγει προ πολλού από το android. 

Dex και ηχογράφηση κλήσης. Αν βάλει αυτά τα 2 η apple και 2000 ευρώ να έχει το πήρα χθες και να είσαι σίγουρος ότι με αυτά τα 2 απλά που δεν καταλαβαίνει πολύς κόσμος θα ανέβει τόσο πολύ που θα τους φάει όλους λάχανο. Ίσως όμως να μην το κάνει "κατόπιν συμφωνίας" αν με πιάνεις τι εννοώ.

Τι χρήστες θέλουν τα αντροιντ;!;;!;

Σοβαρους που κατέχουν το αντικείμενο;! 
Μηπως έχουμε χάσει λίγο τη μπάλα; Το 90% των χρηστών παγκοσμίως έχουν αντροιντ επειδή είναι φτηνό μην μπλέκουμε τα μπούτια μας 

Ένα τηλέφωνο είναι το ένα, ένα τηλέφωνο και το άλλο, τι εννοείς να ξέρεις τι αγοράζεις;;; Να δώσω 1500€ στη σαμμυ; 
Όλοι σχεδόν παίρνουν ένα τηλέφωνο για να βλέπουν τικτοκ, να μπαίνουν μεσετζερ και ινσταγκραμ, να παραγγέλνουν από το Σκρουτζ και το efood αααααντε και να δουν λίγο νετφλιξ 

Και πίστεψέ με αν κολλάει σαν το διάολο, δεν ενοχλείται κανένας 

Αν έχει σπάσει λίγο η οθόνη κλαιν μαιν 

Δε μπορούσα να τα καταλάβω αυτά γιατί έχω τρέλα με το τηλέφωνο μου και το έχω σε κατάσταση καινούργιου συνέχεια μα όταν είδα άλλους να το έχουν σπασμένο και να μην τους νοιάζει καν να το φτιάξουν, ούτε λόγος να το αλλάξουν, γιατί «άσε μωρέ ακόμα δουλεύει μια χαρά» πιστεύεις τους νοιάζει στις πόσες εφαρμογές μπουκώνει ή αν είναι αντροιντ ή iOS?

Παντως ζωντανό παράδειγμα ο αδερφός μου έκραζε μια ζωή το iPhone μέχρι που μετά από πολλή γκρίνια επειδή έκανε το huawei του κομμάτια, του έδωσα το παλιό μου XS Max να έχει, τουλάχιστον να μην κόβεται κάθε τρεις και πέντε από τη σπασμένη οθόνη μέχρι να πάρει άλλο και αυτή τη στιγμή δεν το αλλάζει για κανένα λόγο, ούτε τον νοιάζει η οποιαδήποτε  αναβάθμιση. Μια μπαταρία θα αλλάξει οοοοοοοοοοοταν δεν του βγάζει το 8ωρο στη δουλειά. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Volga είπε

καθε τι έχει τα συν και τα πλην. Αλλά σίγουρα το + του iPhone δεν είναι η διάρκεια της μπαταρίας.

Έχεις μείνει πέντε χρόνια πίσω αδερφέ .

Σου μιλάει κάποιος που αλλάζει I phone κάθε χρόνο και ναι μέχρι και το Χ τα I phone είχαν κακή μπαταρία .

Το 8 plus ίσως έκανε την διαφορά όπου ειχες αυτονομία μιας μέρας με βαριά χρήση .

ΟΜΩΣ από 11 pro max και μετά και ιδίως το 13 pro max είναι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ κινητά σε αυτονομία εκεί έξω με TOP δυνατότητες σε όλα .

ΔΕΝ υπάρχει τηλέφωνο που να ξεπερνάει την αυτονομία του 13 pro max .

Όποτε στα + των I phone πλέον είναι και η μπαταρία . 

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Volga είπε

Ίσως δεν το έχεις ψάξει. Υπάρχουν φανταστικά κινητά εκεί έξω. Τη μέτρια αυτονομία που αναφέρεις την λέει ο χρήστης του android . Αυτός που έχει συνηθίσει να τα έχει όλα ανοικτά αν αυτό το κάνει σε iOS και παίζει και κάνα παιχνίδι, θα γυρίσει το βράδυ στο 20%.

Δεν θα ήθελα να μπω παραπάνω σε αυτό το vs απλώς εκνευρίζομαι ορισμένες φορές που θεοποιούμε κάτι λες και το άλλο στρατόπεδο καθαρίζει βελανίδια ας πούμε.

καθε τι έχει τα συν και τα πλην. Αλλά σίγουρα το + του iPhone δεν είναι η διάρκεια της μπαταρίας.

Ναι με όλα ανοιχτά όπως λες, 3 άντε 4 ώρες sot μάξιμουμ κάνεις σε οποιαδήποτε ναυαρχίδα Android και σου μένει κι ένα 10% για να το βάλεις στην φόρτιση. Αφού φυσικά του έχεις ρίξει και μία φόρτιση πιθανότατα στο ενδιάμεσο της μέρας. Φέτος δυστυχώς η ευτυχώς, η Apple κυρίως με τα μεγάλα Pro Max, δεν βρήκε αντίπαλο στο Android στρατόπεδο στα της αυτονομίας.

Περιμένω να διαβάσω ποια είναι αυτή η συσκευή που δεν έχω ψάξει. Κι όχι με reviews από Youtubers που κάνουν battery vs tests χωρίς SIM στις συσκευές, με WiFi και απλά αναπαράγοντας βιντεάκια.

Ούτε κι εμένα μου αρέσουν οι συγκρίσεις μεταξύ Android και iOS η όποιας Android εταιρείας vs iPhone. Πρώτον γιατί δεν ζούμε στο 2013 και δεύτερον γιατί είναι δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι. Το μόνο κοινό που έχουν, είναι πως είναι και τα δύο smartphones. Στη μία πλευρά υπάρχουν δεκάδες κατασκευαστές κι ανταγωνισμός και στην άλλη πλευρα η μία μοναδική εταιρεία με iOS που κάνει ότι θέλει, όποτε το θέλει.

48 λεπτά πριν, Lefteris1993s είπε

Τι χρήστες θέλουν τα αντροιντ;!;;!;

Σοβαρους που κατέχουν το αντικείμενο;! 
Μηπως έχουμε χάσει λίγο τη μπάλα; Το 90% των χρηστών παγκοσμίως έχουν αντροιντ επειδή είναι φτηνό μην μπλέκουμε τα μπούτια μας 

Ένα τηλέφωνο είναι το ένα, ένα τηλέφωνο και το άλλο, τι εννοείς να ξέρεις τι αγοράζεις;;; Να δώσω 1500€ στη σαμμυ; 
Όλοι σχεδόν παίρνουν ένα τηλέφωνο για να βλέπουν τικτοκ, να μπαίνουν μεσετζερ και ινσταγκραμ, να παραγγέλνουν από το Σκρουτζ και το efood αααααντε και να δουν λίγο νετφλιξ 

Και πίστεψέ με αν κολλάει σαν το διάολο, δεν ενοχλείται κανένας 

Αν έχει σπάσει λίγο η οθόνη κλαιν μαιν 

Δε μπορούσα να τα καταλάβω αυτά γιατί έχω τρέλα με το τηλέφωνο μου και το έχω σε κατάσταση καινούργιου συνέχεια μα όταν είδα άλλους να το έχουν σπασμένο και να μην τους νοιάζει καν να το φτιάξουν, ούτε λόγος να το αλλάξουν, γιατί «άσε μωρέ ακόμα δουλεύει μια χαρά» πιστεύεις τους νοιάζει στις πόσες εφαρμογές μπουκώνει ή αν είναι αντροιντ ή iOS?

Παντως ζωντανό παράδειγμα ο αδερφός μου έκραζε μια ζωή το iPhone μέχρι που μετά από πολλή γκρίνια επειδή έκανε το huawei του κομμάτια, του έδωσα το παλιό μου XS Max να έχει, τουλάχιστον να μην κόβεται κάθε τρεις και πέντε από τη σπασμένη οθόνη μέχρι να πάρει άλλο και αυτή τη στιγμή δεν το αλλάζει για κανένα λόγο, ούτε τον νοιάζει η οποιαδήποτε  αναβάθμιση. Μια μπαταρία θα αλλάξει οοοοοοοοοοοταν δεν του βγάζει το 8ωρο στη δουλειά. 

Ναι είναι τόσο σοβαροί και τόσο power users οι χρήστες στο Android, που πάνε και αγοράζουν midrange συσκευές των 300 ευρώ. Γι' αυτό κάθε χρόνο στις παγκόσμιες πωλήσεις, οι μοναδικές συσκευές των 900 και 1000 ευρώ που πουλάνε αέρα πατέρα, είναι iPhones. Ναυαρχίδα άλλης εταιρείας δεν υπάρχει σε κανέναν πίνακα.

Επεξ/σία από Waiss
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Στα σοβαρά τώρα, τέτοιες αβλεψίες τις κάνει η Apple. 
Όπως έγραψε και παραπάνω ο φίλος @Chris_BMW θα μπορούσε από το Χ να βάλει το ποσοστό μέσα στη μπαταρία, τί την εμπόδιζε τότε που δε μπορεί τώρα. 
Βλέπεις την εφαρμογή calc στο iPhone, και δεν έχει πλήκτρο back για να διαγράφεις ένα ψηφίο χωρίς να χρειάζεται να διαγράψεις όλο τον αριθμό. 
Εντωμεταξύ στο calc του Apple Watch με την μια σταλιά οθονίτσα, το έχει!

Άι πες να σου πω!

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 minute ago, stivaks72 said:

Βλέπεις την εφαρμογή calc στο iPhone, και δεν έχει πλήκτρο back για να διαγράφεις ένα ψηφίο χωρίς να χρειάζεται να διαγράψεις όλο τον αριθμό. 

Swipe left. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stivaks72 είπε

Στα σοβαρά τώρα, τέτοιες αβλεψίες τις κάνει η Apple. 
Όπως έγραψε και παραπάνω ο φίλος @Chris_BMW θα μπορούσε από το Χ να βάλει το ποσοστό μέσα στη μπαταρία, τί την εμπόδιζε τότε που δε μπορεί τώρα. 
Εντωμεταξύ στο calc του Apple Watch με την μια σταλιά οθονίτσα, το έχει!

Άι πες να σου πω!

Στο calc όπως είπε και ο φίλος @CheOnWebυπάρχει η δυνατότητα με swipe left ( γενικά το swipe να το δουλεύεις στο iOS θα σου λύσει τα χέρια )

Το ποσοστό μπαταρίας ήταν απλά αρνητική διαφήμιση ,πανέξυπνη και εις γνώση της, που δεν θα επηρέαζε και πολύ την εμπειρία χρήσης πλην όμως θα της επέφερε πολλά περισσότερα με την απουσία του και βέβαιος με την επιστροφή του ..

Βλέπε σχόλια για ένα τόσο ασήμαντο πράγμα εδώ .

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, vins είπε

Εγώ πάλι είμαι ένας από τους κωλοτούμπες που ήμουν μια ζωή android, πειράγματα, custom roms κλπ και τώρα έχω το 13 pro max λόγω δουλειάς. Ε και το έχω λατρέψει. Η μπαταρία που με ενδιαφέρει παααρα πολύ είναι για μένα το μεγαλύτερο ατού. Δεν υπάρχει. Αυτό που με ξένιζε από τη μετάβαση είναι το ποσοστό της μπαταρίας, που οκ κάπως το είχα συνηθίσει. Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα όμως να συνηθίσω είναι ότι δεν μπορώ να κλείσω όλες τις εφαρμογές παρασκηνίου με μια κίνηση. Τι φάση; Θέλει όλες μια μια ρε γμτ 

Δεν υπάρχει λόγος να κλείνεις τις εφαρμογές παρασκηνίου. Δεν κερδίζεις τίποτα σε εξοικονόμηση μπαταρίας αλλά αντίθετα χάνεις γιατί κάθε φορά που ανοίγεις μια εφαρμογή πρέπει να την ξαναφορτώσει.

• Like 4
Δημοσ.

Κι όπως έλεγε και ο Αλέκος Καρπάς ”unboxholics” για τα android “Σας έχουν κάνει σκλάβους των αριθμών…Εμείς μια κι έξω κόκκινο”😂

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lvasilis22 είπε

Μίλησες για ναυαρχίδες, έστειλα τεστ με ναυαρχίδες (1000ευρω+) και το iphone βγάζει 2 ώρες παραπάνω στο τεστ. Τώρα μου τα γυρνάς.

Για πες μας ρε φίλε ποιο είναι το κινητό αυτό με το καθαρό android με την τόσο τεράστια διαφορά μπαταρίας; Για να μην μιλάμε στον αέρα. 

Είναι κάτι σαν το κομμουνισμό βασικά. Υπάρχει σαν ιδέα αλλά στην πράξη ΔΕΝ

2 ώρες πριν, Volga είπε

Ίσως δεν το έχεις ψάξει. Υπάρχουν φανταστικά κινητά εκεί έξω. Τη μέτρια αυτονομία που αναφέρεις την λέει ο χρήστης του android . Αυτός που έχει συνηθίσει να τα έχει όλα ανοικτά αν αυτό το κάνει σε iOS και παίζει και κάνα παιχνίδι, θα γυρίσει το βράδυ στο 20%.

Δεν θα ήθελα να μπω παραπάνω σε αυτό το vs απλώς εκνευρίζομαι ορισμένες φορές που θεοποιούμε κάτι λες και το άλλο στρατόπεδο καθαρίζει βελανίδια ας πούμε.

Έχεις μείνει 2-3 χροιά πίσω βασικά.

• Like 1
Δημοσ.

Πάλι vs έγινε το θέμα κλασικά.. Όποτε ας πω κι εγώ που ήμουν μεγας πολεμιος των iPhone μέχρι πρότινος.

Καλά παιδιά αφήστε τη συζήτηση για μπαταρία.. Δεν ξέρω τι γινόταν παλιότερα (βασικά ξέρω και γι αυτό μεχρι το 11άρι ούτε καν σκεφτόμουν να πάρω iPhone) αλλά το 13 pro max το σκίζω στην κυριολεξία (βαράει κάθε μέρα 10ωρα πολύ βαριάς χρήσης) και στο τέλος της μέρας έχω 35-38% μπαταρία! Το a72 κουτάτο, απλώς δεν το έβγαζε χωρισ ενδιάμεση φόρτιση. Για να μη μιλήσω για s22 που ήταν χειρότερο από το a72.

Κόλλημα στα social 0. Δε μιλάω για απλή χρήση, για καθαρά επαγγελματική. Είναι πιο ομαλό το workflow μου στα social ασυζητητί.

Το iMessage και FaceTime επίσης με βοήθησαν πολύ γιατί σχεδόν όλοι οι συνεργάτες εκτός Ελλάδος έχουν iPhone.

Αν το θέλετε για δουλειά μην το σκέφτεστε πραγματικά.. Δε θα το μετανιώσετε, όπως δεν το μετάνιωσα ούτε γώ που είχα τρομερούς ενδοιασμούς 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, harrys23 είπε

Widget οθονη κλειδώματος και τελος.

832F66CB-C8D2-4C42-B21D-E72ACB8CDF37.jpeg

γραψε μας λιγο τις οδηγιες για να το κανουμε πασαμ :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...