Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι είμαι ένας από τους κωλοτούμπες που ήμουν μια ζωή android, πειράγματα, custom roms κλπ και τώρα έχω το 13 pro max λόγω δουλειάς. Ε και το έχω λατρέψει. Η μπαταρία που με ενδιαφέρει παααρα πολύ είναι για μένα το μεγαλύτερο ατού. Δεν υπάρχει. Αυτό που με ξένιζε από τη μετάβαση είναι το ποσοστό της μπαταρίας, που οκ κάπως το είχα συνηθίσει. Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα όμως να συνηθίσω είναι ότι δεν μπορώ να κλείσω όλες τις εφαρμογές παρασκηνίου με μια κίνηση. Τι φάση; Θέλει όλες μια μια ρε γμτ 

• Like 1
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

σε λιγο θα πανηγυριζουν που το smartphone τους θα παιρνει τηλεφωνο

Βλεπε s22 ultra..

• Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vins είπε

Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα όμως να συνηθίσω είναι ότι δεν μπορώ να κλείσω όλες τις εφαρμογές παρασκηνίου με μια κίνηση. Τι φάση; Θέλει όλες μια μια ρε γμτ 

Καταλαβαίνω πως αυτό σου έχει μείνει από το Android αλλά δεν χρειάζεσαι να ασχολείσαι με καμία από τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο μιας και γι αυτό φροντίζει άψογα το iOS. 

• Like 11
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Καταλαβαίνω πως αυτό σου έχει μείνει από το Android αλλά δεν χρειάζεσαι να ασχολείσαι με καμία από τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο μιας και γι αυτό φροντίζει άψογα το iOS. 

Συμφωνώ και είναι έτσι σε μεγάλο βαθμό, απλά ορισμένες φορές τρέχω καποιεσ εφαρμογές (3-4 συγκεκριμένα) τις οποίες θέλω να τις κλείνω για άλλους λόγους και δε θέλω να μπλέκω με αφαίρεση αδειών κάθε φορά. Οκ μου τρώει λίγο παραπάνω χρόνο, δεν είναι κάτι, απλώς θα ήταν ωραίο να είχα τη δυνατότητα 😃

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρά τόσα χρόνια και δεν υπήρχε η δυνατότητα να σου λέει το ποσοστό της μπαταρίας με νούμερα?

Σοβαρά τώρα?

Ααα ρε Apple πόσο μπροστά είσαι.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, SteliosThess είπε

Για τον power user, απλώς δεν κάνει το iphone.

Έχει τεράστιες δυνατότητες σαν hardware/software, αλλά με τους αμέτρητους περιορισμούς που εφαρμόζει η apple, δεν μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις.

Ή θα παιδεύεσαι με jailbreak ή θα πας σε android να κάνεις παπάδες.

Για όλους τους υπόλοιπους, ναι, είναι οκ ένα iphone. Έχει και πουλμούρ ιδιότητα, πέρα απ'τα υπόλοιπα.

Ισχύει, αν θες τις έξτρα δυνατότητες το android είναι μονόδρομος. Το IOS είναι αρκετά πιο κλειδωμένο με όλα τα συν και τα πλήν που αυτό επιφέρει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Και γιατί έχει task manager τότε αφού το φροντίζει άψογα? οεο? 

Στο παλικάρι έπρεπε να απαντήσεις ως εξής. ΔΕΝ χρειάζεται τασκ μανατζερ γιατί κλείνουν πάντα όλες οι εφαρμογές στο παρασκήνιο και δεν έχει καθόλου Multitasking. Χειρίζεται όμως πολύ έξυπνα και γρήγορα το φόρτωμα και τα γραφικά που σου δίνει την εντύπωση ότι τρέχει στο παρασκήνιο. Αλλά φοβάμαι ότι έτσι θα τον μπερδευες περισσότερο τον φουκαρά.

Μάπα το καρπούζι ότι και να λέμε φίλε.

• Confused 4
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόση αναβάθμιση και καινοτομία να αντέξει ένας χρήστης iPhone πχιά!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Επεξ/σία από Innersense
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Και γιατί έχει task manager τότε αφού το φροντίζει άψογα? οεο? 

Στο παλικάρι έπρεπε να απαντήσεις ως εξής. ΔΕΝ χρειάζεται τασκ μανατζερ γιατί κλείνουν πάντα όλες οι εφαρμογές στο παρασκήνιο και δεν έχει καθόλου Multitasking. Χειρίζεται όμως πολύ έξυπνα και γρήγορα το φόρτωμα και τα γραφικά που σου δίνει την εντύπωση ότι τρέχει στο παρασκήνιο. Αλλά φοβάμαι ότι έτσι θα τον μπερδευες περισσότερο τον φουκαρά.

Μάπα το καρπούζι ότι και να λέμε φίλε.

Καταλαβαίνω την ανάγκη σου να τα φέρεις όλα στα μέτρα σου αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να καταλάβεις τι έγραψα. Ο task manager υπάρχει γιατί προφανώς μπορεί κάτι να πάει στραβά με μια εφαρμογή και θα πρέπει να την κλείσεις χειροκίνητα, κάτι που είναι τελείως διαφορετικό από το kill all στο οποίο αναφέρθηκε ο χρήστης στον οποίο απάντησα. 

Ταυτόχρονα όμως δεν γνωρίζεις καν πως συμπεριφέρεται το ios (ή έχεις πάρα πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσεις) αλλά παρόλα αυτά πας να το κρίνεις με "όρους android" που μπουκώνει για πλάκα... Σε καταλαβαίνω όμως! :) Όπως "καταλαβαίνω" και αυτούς που νομίζουν πως τόσο καιρό δεν μπορούσες να δεις το ποσοστό της μπαταρίας στα iphones! 🤪

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, vins είπε

Εγώ πάλι είμαι ένας από τους κωλοτούμπες που ήμουν μια ζωή android, πειράγματα, custom roms κλπ και τώρα έχω το 13 pro max λόγω δουλειάς. Ε και το έχω λατρέψει. Η μπαταρία που με ενδιαφέρει παααρα πολύ είναι για μένα το μεγαλύτερο ατού. Δεν υπάρχει. Αυτό που με ξένιζε από τη μετάβαση είναι το ποσοστό της μπαταρίας, που οκ κάπως το είχα συνηθίσει. Αυτό που δεν μπορώ με τίποτα όμως να συνηθίσω είναι ότι δεν μπορώ να κλείσω όλες τις εφαρμογές παρασκηνίου με μια κίνηση. Τι φάση; Θέλει όλες μια μια ρε γμτ 

Μια από τα ίδια, αλλά όχι στο pro max, αλλά στο απλό 13. Είχα ξαναπροσπαθήσει με το xs και το είχα πουλήσει την επόμενη μέρα. Με το 13 όμως έρωτα πλέον. Κανένα σπαστικό κόλλημα, ασφάλεια που δε γνωρίζει το android λόγω του ανοιχτού του κώδικα. Το κλειστό σύστημα λοιπόν έχει και τα καλά του, τα οποία έψαχνα εγώ κλείνοντας τα 38 μου χρόνια. Πιο μικρός ήθελα να πειράζω τα πάντα, τώρα θέλω ασφάλεια. Όσο για το ότι δεν υπήρχε μέχρι τώρα ποσοστό μπαταρίας που πιστεύουν εδώ τα παιδιά απλά κλαίω… Ένα scroll down είναι παιδιά, δεν έγινε και τπτ… Εγώ προσωπικά πιστεύω δε θα το χρησιμοποιήσω το feature να φαίνεται στην αρχική 

Επεξ/σία από Jake07
  • Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, SteliosThess είπε

Για τον power user, απλώς δεν κάνει το iphone.

Έχει τεράστιες δυνατότητες σαν hardware/software, αλλά με τους αμέτρητους περιορισμούς που εφαρμόζει η apple, δεν μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις.

Ή θα παιδεύεσαι με jailbreak ή θα πας σε android να κάνεις παπάδες.

Για όλους τους υπόλοιπους, ναι, είναι οκ ένα iphone. Έχει και πουλμούρ ιδιότητα, πέρα απ'τα υπόλοιπα.

Αν θεωρείς power users μια χούφτα τζάνκια που κάθε εβδομάδα αλλάζουν ρομ φτιαγμένες απο τίμια Ινδικά χέρια και παίζουν με τους γκόβερνορς και τα χώνουν στη κατάψυξη για να δουν +10000 σκορ στο antutu, τότε μάλλον έχεις λάθος άποψη για τον όρο “power user”. 

Been there, done all these shit. 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannis-21 είπε

Επειδή το έχω και εγώ το OnePlus 8 pro, δεν είχα ποτέ θέμα με μπαταρία. Αφού ανέλαβε η Oppo, με την πρώτη αναβάθμιση όντως ΔΕΝ έβγαζε μισή ημέρα και έκαναν revert της αναβάθμισης όπου και φτιάχτηκε το θέμα.

Άρα να μη δεχόμαστε updates; Δεν είναι τραγικό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...