Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vassilis018 είπε

να ανάψεις κανά κλιματιστικό, δύσκολος θα είναι ο Αύγουστος για σένα :)

Εδώ στα ΒΠ δε μας χρειάζεται. Έχουμε φυσική δροσιά!!!

• Like 3
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, m_zaxarias είπε

Επιτέλους τώρα θα μπορώ να βλέπω για την μισή ημέρα και τους αριθμούς να πέφτουν σαν αντίστροφη μέτρηση και να αγχώνομαι περισσότερο πριν ξανα φορτίσω..

Oneplus 8 pro δε μου έβγαζε ούτε μέχρι το απόγευμα. iPhone 13 κάθε δεύτερη μέρα φόρτιση όποτε έχεις μείνει λίγο πίσω σε αυτό το θέμα. Τελευταίο iPhone που είχα πριν πάρω το 13 ήταν το xs που όντως ίσχυε αυτό που λες με τη μπαταρία.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, m_zaxarias είπε

Επιτέλους τώρα θα μπορώ να βλέπω για την μισή ημέρα και τους αριθμούς να πέφτουν σαν αντίστροφη μέτρηση και να αγχώνομαι περισσότερο πριν ξανα φορτίσω..

Χαχαχα! Πλακα πλακα, κανοντας την μεταβαση Android -> iOS, ελεγα πως γινεται να μην διχνει ποσοστο;;; Αλλα τελικα ισχυει, οταν δεν βλεπεις το ποσοστο εισαι πιο χαλαρος :P

• Confused 2
Δημοσ.

Σίγουρα θα είναι: "το καλύτερο εικονίδιο ποσοστού μπαταρίας που έφτιαξε ποτέ!" η Apple!🤪🤣

• Like 2
Δημοσ.

..meh..

Πάλι αχρησιμοποίητο θα μεινει για μένα....μου αρκει που στο 20% αλλάζει χρώμα για να κανω τα κουμάντα μου 

• Like 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Ασφαλως! Ηδη εκανα προπαραγγελια το 14!

Κρίμα γιατί και ο κοβιντ κατέστρεψε τις ουρές. Τι ωραία εικόνα που ήταν, περίμεναν με σκηνές και γιογιό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...