papatomas7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Ιωάννινα ένα τελευταίο το απόγευμα 12λιτρο το τσίμπησα
DionGR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Σκλαβενιτης Κηφισιας (πισω απτον Κωτσοβολο) πηρα το τελευταιο 20λιτρο. Δεν εχει τιποτα αλλο. Εχει ομως κατι αλλα καλα ψυγειακια σε προσφορα, Pinnacle.
XghosT7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 18 ώρες πριν, safridia είπε Καταλαβαινουμε ολοι οτι δεν ειναι ψυγειο κανονικο, δεν εχει πουθενα ρευμα. Ειναι το κουτι απο φελιζολ που παρεχει μια στρωση θερμομονωσης. Απλα αντι για να εχεις μαζι σου αυτο το απωλειθωμα απο τα 80 εχεις κατι πιο ομορφο Αναρωτιεμαι ο φιλος παραπανω που του χαλασε το ψυγειο σημερα τι περιμενει να παραλαβει; Δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου φίλε μου, ελπίζω να ήταν χιούμορ και όχι με πρόθεση να θίξει την νοημοσύνη μου. Δεν νομίζω να χρειαζόταν να είμαι αναλυτικός στο σχόλιο που έκανα, προφανώς κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι ούτε ρεύμα έχει αλλά ούτε ότι μπορεί να αντικαταστήσει ένα ψυγείο. Μου αρέσει να βρίσκω προσωρινές λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζω ώστε να έχω τον ελεύθερο χρόνο για την επίλυση του βασικού προβλήματος και αυτό ήταν ένα απ'αυτά . 1
KRIKON Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, XghosT7 είπε Δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου φίλε μου, ελπίζω να ήταν χιούμορ και όχι με πρόθεση να θίξει την νοημοσύνη μου. Δεν νομίζω να χρειαζόταν να είμαι αναλυτικός στο σχόλιο που έκανα, προφανώς κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι ούτε ρεύμα έχει αλλά ούτε ότι μπορεί να αντικαταστήσει ένα ψυγείο. Μου αρέσει να βρίσκω προσωρινές λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζω ώστε να έχω τον ελεύθερο χρόνο για την επίλυση του βασικού προβλήματος και αυτό ήταν ένα απ'αυτά . Δεν είναι κακό να μην καταλάβουμε κάτι στον γραπτό λόγο είτε γιατί δεν το διαβάσαμε σωστά είτε γιατί το παρερμηνεύσαμε,όποτε δεν νομίζω να έθιξε ο φίλος την νοημοσύνη σου. Από την άλλη δεν καταλαβαίνω πως ένας ''θερμός'' είναι προσωρινή λύση αν σου έχει χαλάσει το ψυγείο .Να βάλεις τι μέσα? πόσο να κρατήσει? και από που να έχουν ήδη ψύξη ? απευθείας απο το κρεοπωλείο και το σούπερ μάρκετ ας πούμε? Από την αλλη αν όντως εχεις σκεφτεί κάτι όπως λες για να το χρησιμοποιήσεις σαν προσωρινή λύση μπορούσες να το έχεις ήδη πάρει το μπλε το κλασσικό και με περισσότερα λίτρα και σε καλύτερη τιμή . Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από KRIKON 7
CptBill Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, KRIKON είπε Δεν είναι κακό να μην καταλάβουμε κάτι στον γραπτό λόγο είτε γιατί δεν το διαβάσαμε σωστά είτε γιατί το παρερμηνεύσαμε,όποτε δεν νομίζω να έθιξε ο φίλος την νοημοσύνη σου. Από την άλλη δεν καταλαβαίνω πως ένας ''θερμός'' είναι προσωρινή λύση αν σου έχει χαλάσει το ψυγείο .Να βάλεις τι μέσα? πόσο να κρατήσει? και από που να έχουν ήδη ψύξη ? απευθείας απο το κρεοπωλείο και το σούπερ μάρκετ ας πούμε? Από την αλλη αν όντως εχεις σκεφτεί κάτι όπως λες για να το χρησιμοποιήσεις σαν προσωρινή λύση μπορούσες να το έχεις ήδη πάρει το μπλε το κλασσικό και με περισσότερα λίτρα και σε καλύτερη τιμή . Ίσως σκοπεύει να αγοράσει πολλά τέτοια , να τα συναρμολογήσει, βρει τρόπο να τους δώσει και ρεύμα. Οπότε θα έχει ένα modular ψυγείο . 1
thewildones Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Χθες βράδυ στις 20:30 είχε περίπου 10 τεμάχια 12l και 4 τεμάχια 20l στο Σκλαβενίτη ανατολικής Θεσσαλονίκης. Τσίμπησα ένα 20l, thanx op!
Doubt Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, CptBill είπε Ίσως σκοπεύει να αγοράσει πολλά τέτοια , να τα συναρμολογήσει, βρει τρόπο να τους δώσει και ρεύμα. Οπότε θα έχει ένα modular ψυγείο . Ή air conditioner
kostasbm Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 τα παγάκια δουλεύουν καλύτερα από τις παγοκύστες 1
Bazilios45 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Στις 9/8/2022 στις 2:18 ΠΜ, XghosT7 είπε Μακάρι να βρω 1 εδώ στην Ρόδο μόλις ξημερώσει. Τελικά βρήκες; Έχω και εγώ πρόβλημα με το το ψυγείο στο σπίτι. 😛 Πέρα από την πλάκα, αν βρήκες μπορείς να μου πεις σε ποιό κατάστημα πήγες;
miltre Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 στο ψυγειο καποιοι ανθρωποι εχουν σημαντικα πραγματα οπως φαρμακα οποτε ενα τετοιο ψυγειακι με αλλαγη παγοκυστων παγο οτι βρουνε, μπορει να τους σωσει απο μια δυσκολη στιγμη,απλα το λεω για σκεψη
XghosT7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 15 ώρες πριν, KRIKON είπε Από την άλλη δεν καταλαβαίνω πως ένας ''θερμός'' είναι προσωρινή λύση αν σου έχει χαλάσει το ψυγείο .Να βάλεις τι μέσα? πόσο να κρατήσει? και από που να έχουν ήδη ψύξη ? απευθείας απο το κρεοπωλείο και το σούπερ μάρκετ ας πούμε? Τελικά δεν αγόρασα αυτό εδώ του νήματος αλλά προμηθεύτικα κάτι παρόμοιο με αυτό που linkares από μια επιχείρηση κολλητού. Μέσα βάζω πάγο και έχω νερό, κάποια λαχανικά, κρέατα που προμηθέυομαι κάθε ~2 μέρες και φάρμακα οικογένειας που χρειάζονται ψύξη. Δεν με νοιάζει τι άλλο θα μπορούσε να υπάρχει για προσωρινή λύση εφόσων αυτή δουλέυει όπως χρειάζομαι με καθόλου κόστος εφόσων δεν πληρώνω τον πάγο χάρη στην επιχείρηση του κολλητού. 2 ώρες πριν, miltre είπε στο ψυγειο καποιοι ανθρωποι εχουν σημαντικα πραγματα οπως φαρμακα οποτε ενα τετοιο ψυγειακι με αλλαγη παγοκυστων παγο οτι βρουνε, μπορει να τους σωσει απο μια δυσκολη στιγμη,απλα το λεω για σκεψη Τελικά δεν το αγόρασα φίλε, όπως αναφέρω πάνω. 1
kostakiss Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Update Thessaloníki(Εμπορικό Μακεδονία) : έχουν μείνει 2 12lt και 3-4 20lt σε ροζ . Υπάρχει κ ένα εκθεσιακό (που απλά δεν έχει το κουτί) το οποίο μπορείτε να το αποκτήσετε με έξτρα 10%😎 Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από kostakiss
Jpetropoulos76 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Στις 9/8/2022 στις 1:32 ΠΜ, kostakiss είπε Ο Σκλαβενίτης μας καλομαθαίνει και για να ολοκληρωθεί το πακέτο με την ομπρέλα και το κρουστικό που είναι για δεύτερη(;) χρονιά σε προσφορά για τους πιο απαιτητικούς-μερακλήδες… Έβγαλε τα πανέμορφα retro-vintage φορητά ψυγεία της Polarbox σε ιστορικό χαμηλό , στα 17,50€ τα 12 λίτρα και 22,40€ τα 20 λίτρα . Πρόκειται για ξεστοκάρισμα και περίπου 50% χαμηλότερα από τη χαμηλότερη ιστορικά τιμή ανεξαρτήτως λίτρων-χωρητικότητας. *Στο κατάστημα Σκλαβενίτη στην Ανατολική Θεσσαλονίκη έχει το στοκ που βλέπετε στις φωτό Skroutz από 26,96€ τα 12 λίτρα (χωρίς μεταφορικά) https://www.skroutz.gr/s/35802768/Polarbox-Φορητό-Ψυγείο-Light-Pink-12lt.html?utm_campaign=skroutz_share&utm_source=ios Skroutz από 33,77€ τα 20 λίτρα (χωρίς μεταφορικά) https://www.skroutz.gr/s/36088087/Polarbox-Φορητό-Ψυγείο-Light-Pink-20lt.html?utm_campaign=skroutz_share&utm_source=ios amazon.de: https://amzn.eu/d/aFxPHLK 27,89€ τα 12 λίτρα (Χωρίς μεταφορικά) Link: https://polarbox.es/?lang=en thank me later 😎 καλησπερα! και ευχαριστουμε ! οταν λες ανατολικη θεσσαλονικη ποιο συγκεκριμενο καταστημα λες;
kostakiss Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 1 hour ago, Jpetropoulos76 said: καλησπερα! και ευχαριστουμε ! οταν λες ανατολικη θεσσαλονικη ποιο συγκεκριμενο καταστημα λες; Η θα ψάξεις μήπως έχει σε κάποιο κατάστημα σε αποθήκη αλλιώς χωρίς έκπτωση ανάλογα τι χρώμα θες στο Skroutz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα