SilentVoice Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως αναφερόμουν σε αυτές https://www.skroutz.gr/s/25905820/Κόλλα-Gel-Στιγμής-Super-Glue-Μικρού-Μεγέθους-12τμχ-3gr.html Χρησιμοποιείς όσες θέλεις για την δουλειά σου. Εντάξει, μου έχουν τύχει και κανα 2-3 να είναι ξερές-άδειες. Το κλείσιμο δεν σε νοιάζει, απλά την πετάς. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από SilentVoice
duende Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 εχω μια μεγαλη στο ψυγειο πρεπει να ειναι 8-9 χρονια. μια χαρα διατηρειται 2
StamTheMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, mechpanos είπε Δεν είχα πρόβλημα με logo ποτέ. Αρα δε σε αφορα το θεμα
Apostol. Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Ο καταλυτης για τον πολυμερισμο των κυανοακρυλικων ειναι το νερο, αρα υγρασια, και δευτερευόντως η θερμοτητα. Το ψυγειο ελλατωνει και τα δυο παραπανω οποτε γιαυτο δουλευει. Προσωπικα δεν ειχα ποτε προβλημα με τα σωληναρια αρκει να μην τα κοβω πολυ χαμηλα, αυτα που πρεπει να τα κοψεις. Εχω μια Permatex στο συρταρι 2g που ειναι πανω απο δυο χρονια σιγουρα και εχει μεινει ελαχιστο, μολις την ανοιξα και ειναι σαν καινουρια. 1
mechpanos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Αρα δε σε αφορα το θεμα Ναι ρε 'συ...Μου κάνει απορία, πρέπει να είσαι λίγο ατζαμής και να σου χυθεί κόλλα πάνω στο σωληνάριο, για να κολλήσει μετά το καπάκι. Τα καπάκια της logo έχουν και βελόνα μέσα, τελειώνεις την κόλληση, βάζεις το καπάκι και είσαι κομπλέ. Αλλά έμαθα την πληροφορία για το ψυγείο, δεν την είχα ακούσει, ποτέ! 1
Ducatista Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε εγώ δεν είχα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τέτοια προβλήματα. Πάντα αφήνω βιδωμένη καλά στο σωληνάριο την "μύτη" και αφού τελειώσω μια συγκόλληση μετά με ένα χαρτί (απλό χαρτί κομμάτι απο κόλα Α4, όχι χαρτοπετσέτα) καθαρίζω καλά τα υπολείμματα πάνω στην μύτη για να μην κολλήσει η μύτη στο καπάκι. Και σφίγγω καλά. Μάλλον κάτι δεν έχεις κάνει καλά και περνάει αέρας. Κατα τα άλλα έχεις δίκιο είναι μάστιγα αυτές οι κόλλες. έδειχναν παλιά οτι σηκώνουν αυτοκίνητο με μια σταγόνα. Τρίχες κατσαρές. Επιθετικό μάρκετινγκ! Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από Ducatista
ifaist Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, paylidis είπε προσωπικά τις συντηρω ορθιες στο ψυγειο αλλα οχι με οδοντογλυφιδα (κολλαει κ διαλυεται) αλλα με πινεζα To ιδιο κ εγω και δεν εχω κανενα προβλημα. Tωρα κραταω μια κολλα στα χερια μου , που ανοιχτηκε πριν 1.5 μηνα , BORO Z-48 κυανοακρυλικη ειναι εκτος ψυγειου, σε θερμοκρασια δωματιου. Μαλιστα στην συσκευασια ερχεται απο το εργοστασιο με πινεζα, αυτου του τυπου : https://www.skroutz.gr/s/26445787/Madrid-Papel-Χρωματιστές-Πινέζες-για-Πίνακα-11mm-40τμχ-PA346-2.html 1
StamTheMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 45 λεπτά πριν, mechpanos είπε Ναι ρε 'συ...Μου κάνει απορία, πρέπει να είσαι λίγο ατζαμής και να σου χυθεί κόλλα πάνω στο σωληνάριο, για να κολλήσει μετά το καπάκι. Τα καπάκια της logo έχουν και βελόνα μέσα, τελειώνεις την κόλληση, βάζεις το καπάκι και είσαι κομπλέ. Αλλά έμαθα την πληροφορία για το ψυγείο, δεν την είχα ακούσει, ποτέ! Δε χυνεται εξω,ξεραινεται μεσα . Δεν εχουν ολα τα σωληναρια βελονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα