StamTheMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Εχοντας υποψην το κλασσικο προβλημα αυτης της κολλας,προσπαθω να αποφευγω τα μεγαλα σωληναρια,παιρνω μονο τα μικρα μικρα που βγαινουν σε τριαδες ή τετραδες. Προχθες αναγκαστικα αγορασα απο ενα ψιλικατζιδικο 2 μεγαλες,για να κολλησουμε ενα πεδιλο,το οποιο φυσικα ξεκολλησε. Επισης φυσικα,τωρα που πηγα να χρησιμοποιησω το σωληναριο που ειχε ανοιχθει το Σαββατο,δεν τα καταφερα,εχει γινει ολο ενα σωμα. Εχω και το δευτερο σωληναριο,το οποιο ηδη ειναι καταδικασμενο,καθως θελω 2 σταγονες για μια επισκευη,αποψε. Και ερωτω,υπαρχει καποιος τροπος για να προφυλαξω το περιεχομενο και να μην παει στραφι μετα το ανοιγμα;;;;;
SilentVoice Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Εχοντας υποψην το κλασσικο προβλημα αυτης της κολλας,προσπαθω να αποφευγω τα μεγαλα σωληναρια,παιρνω μονο τα μικρα μικρα που βγαινουν σε τριαδες ή τετραδες. Προχθες αναγκαστικα αγορασα απο ενα ψιλικατζιδικο 2 μεγαλες,για να κολλησουμε ενα πεδιλο,το οποιο φυσικα ξεκολλησε. Επισης φυσικα,τωρα που πηγα να χρησιμοποιησω το σωληναριο που ειχε ανοιχθει το Σαββατο,δεν τα καταφερα,εχει γινει ολο ενα σωμα. Εχω και το δευτερο σωληναριο,το οποιο ηδη ειναι καταδικασμενο,καθως θελω 2 σταγονες για μια επισκευη,αποψε. Και ερωτω,υπαρχει καποιος τροπος για να προφυλαξω το περιεχομενο και να μην παει στραφι μετα το ανοιγμα;;;;; Δοκίμασε να το κλείσεις με οδοντογλυφίδα. Κάτι φορές μου πιάνει. Επίσης, είχα πάρει κάποτε μέσω Σκρουτζ , κοντά στα 30 σωληνάρια ,μάρκα με εκαψες, με 3 € περίπου. Ειδικά για τέτοιες μικροπεριπτωσεις είναι ότι πρέπει. 1
StamTheMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, SilentVoice είπε Δοκίμασε να το κλείσεις με οδοντογλυφίδα. Κάτι φορές μου πιάνει. Επίσης, είχα πάρει κάποτε μέσω Σκρουτζ , κοντά στα 30 σωληνάρια ,μάρκα με εκαψες, με 3 € περίπου. Ειδικά για τέτοιες μικροπεριπτωσεις είναι ότι πρέπει. Μωρε οι αναγκες για τετοια κολληματα δεν ειναι συχνες,ασε που απο οτι ειδα σε προσφατη αγορα,ακομα και αυτες στεγνωνουν. Πηραμε μια τριαδα μικρες απο ψιλικατζιδικο και βγαλαν και οι τρεις απο μια σταγονα,μιλαμε για 100% αποτυχια,ειτελογω κακης αποθηκευσης,περας ημερομηνιας ή απλα "κινεζιες". Θα δοκιμασω αυτο με την οδοντογλυφιδα στο σπιτι,θα τη βαλω σε καποιο σφηνακι ή κατι τετοιο. Στο μαγαζι ειναι πιο δυσκολο να την εχουμε με οδοντογλυφιδα.
StamTheMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, lazarnik είπε Όρθιο και μέσα στο ψυγείο Τετοια θελω.
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, StamTheMan είπε να κολλησουμε ενα πεδιλο, Με βενζινόκολλα δεν κολλάνε; 4 ώρες πριν, StamTheMan είπε εχει γινει ολο ενα σωμα. Είχα πάρει κόλλα στιγμής μάρκα μ' έκαψες των 30ml 1€ και την χρησιμοποιώ ακόμα 3 χρόνια μετά. Ψυγείο, ανοίγω χρησιμοποώ, πάλι ψυγείο. Το καπάκι δεν κόλλησε ποτέ. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από Τέρης Α. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, StamTheMan είπε για να κολλησουμε ενα πεδιλο,το οποιο φυσικα ξεκολλησε. Δεν θελει logo. Παρε Tiga Col. Και αυτη θα σου ξεραθει στο τελος, αλλα θα κανεις την δουλεια σου. 1
ulalume Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Την λυση την είπε ο φιλος παραπανω. Μεσα στο ψυγειο μετα την χρηση και κραταει μεχρι μα αδειασει. Ακομα και χρονια 1 1
paylidis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 προσωπικά τις συντηρω ορθιες στο ψυγειο αλλα οχι με οδοντογλυφιδα (κολλαει κ διαλυεται) αλλα με πινεζα 2
mak3don Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Ότι είπαν άπω πάνω. Βάλε την κόλα στο ψυγείο και κρατάει πολύ καιρό
tzitzikas2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εχοντας υποψην το κλασσικο προβλημα αυτης της κολλας,προσπαθω να αποφευγω τα μεγαλα σωληναρια,παιρνω μονο τα μικρα μικρα που βγαινουν σε τριαδες ή τετραδες. Προχθες αναγκαστικα αγορασα απο ενα ψιλικατζιδικο 2 μεγαλες,για να κολλησουμε ενα πεδιλο,το οποιο φυσικα ξεκολλησε. Επισης φυσικα,τωρα που πηγα να χρησιμοποιησω το σωληναριο που ειχε ανοιχθει το Σαββατο,δεν τα καταφερα,εχει γινει ολο ενα σωμα. Εχω και το δευτερο σωληναριο,το οποιο ηδη ειναι καταδικασμενο,καθως θελω 2 σταγονες για μια επισκευη,αποψε. Και ερωτω,υπαρχει καποιος τροπος για να προφυλαξω το περιεχομενο και να μην παει στραφι μετα το ανοιγμα;;;;; εγώ δεν είχα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τέτοια προβλήματα. Πάντα αφήνω βιδωμένη καλά στο σωληνάριο την "μύτη" και αφού τελειώσω μια συγκόλληση μετά με ένα χαρτί (απλό χαρτί κομμάτι απο κόλα Α4, όχι χαρτοπετσέτα) καθαρίζω καλά τα υπολείμματα πάνω στην μύτη για να μην κολλήσει η μύτη στο καπάκι. Και σφίγγω καλά. Μάλλον κάτι δεν έχεις κάνει καλά και περνάει αέρας. Κατα τα άλλα έχεις δίκιο είναι μάστιγα αυτές οι κόλλες. έδειχναν παλιά οτι σηκώνουν αυτοκίνητο με μια σταγόνα. Τρίχες κατσαρές. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Απο το lidl παίρνω και την κρατάω στο blister της κρεμασμένη .Δεν έχει ξεραθεί.Μια φόρα που την ξέχασα στο πλάι ξεράθηκε.
tzitzikas2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Απο το lidl παίρνω και την κρατάω στο blister της κρεμασμένη .Δεν έχει ξεραθεί.Μια φόρα που την ξέχασα στο πλάι ξεράθηκε. εννοείς την τοποθετείς με το καπάκι προς τα κάτω για να μην μπει αέρας, σωστά?
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε εννοείς την τοποθετείς με το καπάκι προς τα κάτω για να μην μπει αέρας, σωστά? Οχι,προς τα πάνω. Οπως ακριβώς είναι στην φωτό. 1
smpt Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 εγώ αγοράζω όσο ποιο μικρές συσκευασίες βρίσκω. Νομίζω του 1g. Τώρα τελευταία εχω βρει του jumbo. Πολύ καλή κόλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα