Dr_Pepper Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Λοιπόν πως συγκρίνω κάρτες υγείας μεταξύ τους, όλες λένε δωρεάν επισκέψεις εξετάσεις αλλά πάντα "σε συμβεβλημένα ιατρεία" ψάχνω να βρω ποια ειναι αυτά δεν ξέρω... Καταλαβαίνεται ότι πχ εγώ που είμαι στην Καστοριά αν τα συμβεβλημένα ιατρεία ειναι Αθήνα δράμα και κουφονήσια δεν με συμφέρει Άρα για εμένα που ειμαι στην Καστοριά ποια κάρτα παίζει να ειναι συμβατή με κάποιο τοπικό ιατρείο κτλ ? Πιο πολύ για εξετάσεις αίματος με νοιάζει και για καμιά επίσκεψη σε γιατρό.
Dimi00 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Λοιπόν πως συγκρίνω κάρτες υγείας μεταξύ τους, όλες λένε δωρεάν επισκέψεις εξετάσεις αλλά πάντα "σε συμβεβλημένα ιατρεία" ψάχνω να βρω ποια ειναι αυτά δεν ξέρω... Καταλαβαίνεται ότι πχ εγώ που είμαι στην Καστοριά αν τα συμβεβλημένα ιατρεία ειναι Αθήνα δράμα και κουφονήσια δεν με συμφέρει Άρα για εμένα που ειμαι στην Καστοριά ποια κάρτα παίζει να ειναι συμβατή με κάποιο τοπικό ιατρείο κτλ ? Πιο πολύ για εξετάσεις αίματος με νοιάζει και για καμιά επίσκεψη σε γιατρό. Γεια σου ρε Καστοριά. Εχετε ενα νοσοκομειο εκει... Αξεχαστο θα μου μεινει. Εχετε ομως ωραιο κεντρο υγειας αργους Ορεστικου, γιατι να πληρωνεις καρτες?
Dr_Pepper Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Γεια σου ρε Καστοριά. Εχετε ενα νοσοκομειο εκει... Αξεχαστο θα μου μεινει. Εχετε ομως ωραιο κεντρο υγειας αργους Ορεστικου, γιατι να πληρωνεις καρτες? Γιατί υποτίθεται ότι κάνεις δωρεάν εξετάσεις αίματος και εκει που πάω για αυτό μου παίρνουν ένα 40άρι και βλέπω ότι οι "καλές" κάνουν γύρω στα 40 με 50 ευρώ τον χρόνο και έχουν και άλλες παροχές μέχρι και ασφάλεια ζωής οπότε θα δώσω που θα δώσω το 40άρι ας ειναι 50άρι ή 60άρι και να πάρω πακέτο ασφάλιση Πχ έτσι για πράματα που δεν ειναι τόσο σοβαρά (πχ πριν κάνα μήνα είχα πόνο στο συκώτι νομίζω για μερικές ώρες αλλά δεν ήθελα να πάω στο νοσοκομείο γιατί μετα απο μερικές ώρες πέρασε και δεν επανήλθε και δεν ήθελα να κολλήσω κάνα covid αν όμως είχα πχ δωρεάν επίσκεψη σε ιδιώτη με την κάρτα υγείας θα έριχνα μια βόλτα) Αλλά αν ειναι να πρέπει να πάω Αθήνα για να κάνω εξετάσεις τότε φυσικά δεν έχει νόημα.
Dimi00 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Γιατί υποτίθεται ότι κάνεις δωρεάν εξετάσεις αίματος και εκει που πάω για αυτό μου παίρνουν ένα 40άρι και βλέπω ότι οι "καλές" κάνουν γύρω στα 40 με 50 ευρώ τον χρόνο και έχουν και άλλες παροχές μέχρι και ασφάλεια ζωής οπότε θα δώσω που θα δώσω το 40άρι ας ειναι 50άρι ή 60άρι και να πάρω πακέτο ασφάλιση Πχ έτσι για πράματα που δεν ειναι τόσο σοβαρά (πχ πριν κάνα μήνα είχα πόνο στο συκώτι νομίζω για μερικές ώρες αλλά δεν ήθελα να πάω στο νοσοκομείο γιατί μετα απο μερικές ώρες πέρασε και δεν επανήλθε και δεν ήθελα να κολλήσω κάνα covid αν όμως είχα πχ δωρεάν επίσκεψη σε ιδιώτη με την κάρτα υγείας θα έριχνα μια βόλτα) Αλλά αν ειναι να πρέπει να πάω Αθήνα για να κάνω εξετάσεις τότε φυσικά δεν έχει νόημα. Για ψαξου μπας κι εχει αλλα χλωμό το βλεπω. Εμεις αρρωσταιναμε και καναμε μοκο γιατι δεν υπηρχαν συμβεβλημενοι του υπεθα. Του υπεθα παρακαλω που ο νομος Καστοριάς ειχε 3 μεγαλα στρατοπεδα τοτε. Μακάρι να βρεις κατι
Dr_Pepper Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Για ψαξου μπας κι εχει αλλα χλωμό το βλεπω. Ε αυτό βαριέμαι να κάνω γιαυτό πόσταρα μπας και έχει κανείς και ξέρει γιατί όλες τα μασάνε πουσάρουν link για αγορά και λένε επιγραμματικά παροχές ακόμη και στο συμβόλαιο (που πάλι βαριέμαι να διαβάζω ένα ένα για κάθε κάρτα) ειναι αρκετά μασημένα σχετικά με το τι "παίρνω" και απο πού. Ας βάζανε η κάθε εταιρία μια λίστα με τα σημεία που μπορεί να πάει κάποιος τόσο δύσκολο ειναι;
SilentVoice Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Γιατί υποτίθεται ότι κάνεις δωρεάν εξετάσεις αίματος και εκει που πάω για αυτό μου παίρνουν ένα 40άρι και βλέπω ότι οι "καλές" κάνουν γύρω στα 40 με 50 ευρώ τον χρόνο και έχουν και άλλες παροχές μέχρι και ασφάλεια ζωής οπότε θα δώσω που θα δώσω το 40άρι ας ειναι 50άρι ή 60άρι και να πάρω πακέτο ασφάλιση Τις ίδιες εξετάσεις μπορεί να στις γράψει και ο γιατρός στο ΙΚΑ. Λογικά θα έχετε και εκεί ΙΚΑ με γιατρούς. Ένα ραντεβού κλείνεις με παθολόγο, πας σου γράφει κάποιες προληπτικές για τσεκαπ και αν χρειαστεί κι άλλες θα ξαναπάς. Σε κάποια ΙΚΑ που γίνονται αιμοληψιες, όλες οι εξετάσεις είναι δωρεάν, εκτός και αν κάποια απαιτεί ειδικό μηχάνημα που δεν το έχουν. Σε άλλη περίπτωση, πληρώνεις ένα ελάχιστο ποσοστό σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο. Έχε υπόψιν σου, πώς το να κάνεις απλά εξετάσεις δεν αρκεί, πρέπει να ξαναπάς σε γιατρό και να τις αξιολογήσει. Για ραντεβού με γιατρό στο ΙΚΑ, αν δεν κάνω λάθος γιατί είμαι από το κινητό, έμπαινα εδώ https://www.idika.gr/pfy/%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%B2%CE%BF%CF%85.html Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από SilentVoice
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Πάντα είχα την εντύπωση ότι είναι απάτη όλες αυτές οι κάρτες,ίσως έφταιγε ο τρόπος που τις διαφημίζουν,ότι δεν μπορείς να βρεις συνεργαζόμενα ιατρεία.........
NikosKallithea Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 45 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Γιατί υποτίθεται ότι κάνεις δωρεάν εξετάσεις αίματος και εκει που πάω για αυτό μου παίρνουν ένα 40άρι και βλέπω ότι οι "καλές" κάνουν γύρω στα 40 με 50 ευρώ τον χρόνο και έχουν και άλλες παροχές μέχρι και ασφάλεια ζωής οπότε θα δώσω που θα δώσω το 40άρι ας ειναι 50άρι ή 60άρι και να πάρω πακέτο ασφάλιση Πχ έτσι για πράματα που δεν ειναι τόσο σοβαρά (πχ πριν κάνα μήνα είχα πόνο στο συκώτι νομίζω για μερικές ώρες αλλά δεν ήθελα να πάω στο νοσοκομείο γιατί μετα απο μερικές ώρες πέρασε και δεν επανήλθε και δεν ήθελα να κολλήσω κάνα covid αν όμως είχα πχ δωρεάν επίσκεψη σε ιδιώτη με την κάρτα υγείας θα έριχνα μια βόλτα) Αλλά αν ειναι να πρέπει να πάω Αθήνα για να κάνω εξετάσεις τότε φυσικά δεν έχει νόημα. Εχουν πλαφον οι καρτες, δηλαδη σε πληρώνουν απο ενα ποσο και πανω Πχ κανει 1000 εχει πλαφόν τα 800 και η ασφαλιστικη σου δεινει τα 200 Το παράδειγμα ειναι τυχαίο Πρεπει να μιλήσεις με ασφαλιστικές και να συγκρίνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα