Προς το περιεχόμενο

sony 17αρα ή lg 17αρα?

1453

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

file egw exw tin idia LG alla se 19ara, kai eimai poli ikanopoihmenos.

An kai kanonika tha eprepe i sony na einai poio akrivi.Pantos xaraktiristika exei ligo kalitera i LG.

Den kserw an se voithisa.Skepsou pantos kai ton paragonta dvi, kai apoti vlepw den exei kamia.

Δημοσ.

Egw tha sou proteina LG, prosopika exw thn 1715S kai eimai apolta ikanopoihmenos se olous tous tomeis

Episis mporeis kaneis kai ena search sto forum pou yparxoun kai alla analoga posts

PS: Ksexasa na anafero oti an mplekseis me kameno pixel se Sony tote asta na pane.....

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον MadSurfer.Χαλαρά LG αφου βαζεις σε σύγκριση με Sony.

Δεν λέω,καλή και η Sony άλλα όσων αφορά της tft η LG είναι πολυ καλύτερη.

Επίσης ξεχνάς και το άγχος που θα έχεις με τυχόν καμμένα pixels.Η LG δίνει εγγύηση 0 καμμένα pixels ενώ η Sony δίνει 5.

Δημοσ.

Kali i LG ala to service to exei i ALMAN HELLAS.

Exw mia LG 1710S, Xalase to trofodotiko, meta apo 1,5 Mines (Den upirxe diathesimotita) erxetai i kainouria. Tin sindew kai meta apo 5 lepta xalaei (Xanei ton katheto sinxronismo).

Tous perno tilefono gia deuteri antikatastasi alla den iparxei pali diathesimotita. Mallon tha prepei na perimeno pali 1,5 mina??????????????????????????

• Super Moderators
Δημοσ.

OPC gia tis sygkekrimenes dyo tft ok na parei LG alla genika gia tft h Sony vgazei kati apisteuta montela pou den ta ftanoun ta antistoixa ths LG...

Δημοσ.

Εγω παντως που δεν εχω tft αλλα crt της lg ,το service ειναι απαραδεκτο γιατι μπορει η εγγυηση να ειναι για 3 χρονια αλλα αν εχουν περασει 15 μερες απο την ημερα αγορας η αλλαγη γινεται με οθονη επισκευεασμενη και οχι καινουργια.

Δημοσ.
OPC gia tis sygkekrimenes dyo tft ok na parei LG alla genika gia tft h Sony vgazei kati apisteuta montela pou den ta ftanoun ta antistoixa ths LG...

Θα διαφωνήσω μαζί σου γιατί ακόμα ψάχνω μία tft της LG η οποία να έχει κάτι να ζηλέψει απο κάποια αντίστοιχη της Sony.(Δεν βρήκα κάποιο "απίστευτο" μοντέλο της Sony) Ίσα ίσα που τα monitors της Sony σταματάνε κάπου στις 23 ίντσες ενώ αυτές των LG φτάνουν τις 42 ίντσες.

Στα specifications,που κοίταξα ένα ένα, οι διαφορές,θα μπορούσα να πώ,ότι ήταν μηδαμινές εκτός απο το response time που η LG είναι λίγο μπροστά. (μιλάω πάντα για αντίστοιχα μοντέλα).

Βάζοντας σε όλα αυτά και τα 0 pixels για εγγύηση έρχεται και δένει το γλυκό.

p.s : Μα καλά,κανένα award δεν έχουν πάρει τα monitor της Sony? Μπορεί να μην βλέπω καλά γιατί πουθενά δεν είδα κάποιο link με award.

Φιλικά. :)

Δημοσ.
Εγω παντως που δεν εχω tft αλλα crt της lg ,το service ειναι απαραδεκτο γιατι μπορει η εγγυηση να ειναι για 3 χρονια αλλα αν εχουν περασει 15 μερες απο την ημερα αγορας η αλλαγη γινεται με οθονη επισκευεασμενη και οχι καινουργια.

Τουλάχιστον Aias εσένα σου φέρνει επισκευασμένη.Για δες τι τραβάνε κάτι παλικάρια με καμμένα pixel απο την Sony που εκτός το ότι η εγγύηση τους είναι υψηλή (5 pixels),αναφέρεται και η απόσταση των καμμένων pixel δλδ αν καούν 2 pixel τα οποία είναι κόντα (νομίζω είναι 1 τετραγωνικό εκατοστό,δεν είμαι σιγουρος πόσο ακριβώς είναι) τότε θεωρούνται 1.

• Super Moderators
Δημοσ.

OPC egw pantws den pisteuw pws h poiothta xrwmatwn ths LG einai idia h kalyterh me auth ths Sony, reviews alla pragmata lene...pantws gia TFT egw 8a epelega Samsung...autes me diafora einai kalyteres apo tis LG kai tis Sony...

Δημοσ.

Ayti pou "pragmatika aksizei" :

SAMSUNG SYNCMASTER 172X TFT

Τύπος Οθόνης: 17'' Έγχρωμη TFT LCD.

Μέγεθος Ορατής Επιφάνειας: 17''.

Προτεινόμενη ανάλυση: 1280x1024

Μέγεθος κουκίδας:0.294mm.

Χρόνος απόκρισης: 12ms

Γωνίες θέασης: Οριζόντια: 160 μοίρες, Κατακόρυφα: 140 μοίρες.

Κοντράστ:500:1.

Φωτεινότητα: 270cd/m.

Den exei yperbolika xamili fwteinotita? H einai syni8ismeno noumero?

• Super Moderators
Δημοσ.

pseira exei 20cd/m parapanw apo tis alles 2 pou exei na epile3ei...ara kalyterh...kai oxi den nomizw na einai xamhlh fwteinothta...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...