Makis101 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 15 ώρες πριν, Tlykog είπε Όχι απαραίτητα φίλε μου. Πχ είχα μία φίλη που χρησιμοποιούσε ένα android (Sony Xperia J) των 150 €το 2013. Το κινητό ήταν πραγματικά κακό για τα δεδομένα των android... Μια μέρα αποφασίζει να αλλάξει συσκευή και αγόρασε ένα iphone 6 στα τέλη του 2014. Η διαφορά ήταν χαοτική. Άρχισε να λέει πόσο καλύτερα είναι τα iphones από τα android σε όλους. Της είπα: "συγχαρητήρια, με αυτή την επιλογή σου διαπίστωσες ότι ένα κινητό των 650€ (καινούριο) είναι καλύτερο από ένα των 150€, που βγήκε 1 και κάτι χρόνια πριν". Δεν έχει να κάνει με την εταιρεία. Mα τώρα σοβαρά τα λες αυτά? η κάνεις πλάκα στον εαυτό σου;; (Γιατί σε μένα ΔΕΝ) Δηλαδή ως αντεπιχείρημα μου φέρνεις το IPhone 6 (κινητό των 650€) με ένα Sony Xperia J που κοστίζει 150€;; Σοβαρά τώρα???? Δεν ξέρω ρε παιδιά. Αλλά πραγματικά και ο Fanboyσμος πρέπει να έχει και κάποια όρια, στο τι λέμε ώστε να πείσουμε τον συνομιλητή μας....αλλά εσείς τα έχετε ξεπεράσει προ πολλού! Και επαναλαμβάνω λοιπόν: Ο ορισμός του.............Ότι να ναι Fanboy Αpple!😵
Tlykog Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Makis101 είπε Mα τώρα σοβαρά τα λες αυτά? η κάνεις πλάκα στον εαυτό σου;; (Γιατί σε μένα ΔΕΝ) Δηλαδή ως αντεπιχείρημα μου φέρνεις το IPhone 6 (κινητό των 650€) με ένα Sony Xperia J που κοστίζει 150€;; Σοβαρά τώρα???? Δεν ξέρω ρε παιδιά. Αλλά πραγματικά και ο Fanboyσμος πρέπει να έχει και κάποια όρια, στο τι λέμε ώστε να πείσουμε τον συνομιλητή μας....αλλά εσείς τα έχετε ξεπεράσει προ πολλού! Και επαναλαμβάνω λοιπόν: Ο ορισμός του.............Ότι να ναι Fanboy Αpple!😵 Προφανως δεν κατάλαβες καν τι έγραψα έτσι; Έλα παραδέξου το. Γράψε με μεγάλα γράμματα για να το δούνε όλοι: ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.😄 Αυτο που εννοούσα με το σχόλιο μου ήταν ότι ο άνθρωπος που σχολίασες ως fanboy απλά έβγαλε λάθος συμπέρασμα από κάτι που του έτυχε. Ακριβώς αυτό συνέβη και στην περίπτωση που ανέφερα στο σχόλιο μου. Αυτο που γράφεις και είναι σωστό, ότι δε συγκρίνουμε ένα κινητό των 150€ με ένα των 650€, ήταν αυτό ακριβώς που είπα και εγώ. Δηλαδή διαφωνείς μαζί μου, αλλά τελικά γράφεις αυτό που γράφω και εγώ… Δηλαδή συμφωνείς…. Κάποιος βιάστηκε να απαντήσει από τους δυο μας… Και μάλλον δεν είμαι εγώ… Αν δεις λιγο πιο πάνω έχω γράψει ολόκληρο σεντόνι όπου διαφωνώ μαζί του. Απλά δε δίνω χαρακτηρισμούς. Μπορεί να μην είναι το fanboy που αναφέρεις, απλά να έκανε κάποιες κινήσεις και να έβγαλε λάθος συμπέρασμα από το αποτέλεσμα. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από Tlykog
gadgetseek Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 good job Sammy..! (έτσι, για ν ασχοληθούμε λίγο και με το άρθρο..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα