Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι να λυθούν βασικά προβλήματα που είχε το προηγούμενο λειτουργικό. Να σκρολλαρουμε τουλαχιστον σαν άνθρωποι.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Titos301 είπε

απο την αλλη το hardware της μεσα σε 3 χρονια αν οχι λιγοτερο διαλυεται απο οθονη μεχρι καμερες...
apple εγγυηση οπως θα ειναι την 1η μερα θα ειναι και 5 χρονια μετα

Έχεις δίκιο πέρυσι άλλαξα το s7 μου. 

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, vastegial_74 είπε

Το εργαλείο με τον μεγεθυντικό φακό που λέει το άρθρο υπάρχει ήδη. 

Και αυτό με τα widgets που στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο υπάρχει ήδη.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Titos301 είπε

απο την αλλη το hardware της μεσα σε 3 χρονια αν οχι λιγοτερο διαλυεται απο οθονη μεχρι καμερες...

Ένα περιεργο πράγμα. Είναι πληρως λειτουργικο ακομα το S7 που αγορασα το 2016. Ναι οκ δεν πολυπαλευει αλλά δεν υπάρχει κατι να μην λειτουργει. Βέβαια εγω δεν ειμαι λεφτάς σαν εσενα να εχω αγοράσει ΟΛΕΣ τις συσκευες της Samsung το 2019 ώστε να τις δω να διαλύονται το 2022, αλλά τόσο το Note 10+ (που πηρα το 2019) οσο και το S21 Ultra που πήρα το 21, είναι ακόμα σα να μα μην περασε μια μέρα. Ειδικά το Note ακομα παίρνει update

• Like 6
Δημοσ.
15 ώρες πριν, MrRush είπε

iPhone 8, το αφήνω λίγες ώρες standby και από 100% πάει 0, την επόμενη μέρα θέλει κάπου μισή ώρα να πάρει αρκετή μπαταρία για να ανοίξει.

Μην κάνουμε κάθε θέμα Apple vs the world, ας αναγνωρίσουμε ότι η Samsung πήγε από σάπιο software σε ότι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κλάδος μέσα σε λίγα χρόνια.

Βέβαια, δεν πρόκειται να ακουμπήσω Samsung flagship μέχρι να σταματήσει να δίνει στην ΕΕ το σάπιο SoC της αντί Snapdragon.

χαχα πλακα κανεις...ποιο κινητο δεν εχει προβλημα μπαταριας μετα απο 2 χρονια; γι αυτο δεν το αναφερα και εμενα το δικο μ ετσι ειναι 

15 ώρες πριν, Tlykog είπε

Το κολλάνε με σάλιο και όταν στεγνώσει αρχίζουν και ξεκολλάνε. Σε έναν φίλο μου πιάσαμε το πίσω καπάκι με το πλαϊνό σασί με πριτσίνι και το πρόβλημα λύθηκε. Απλά χάθηκε η αδιαβροχοποίηση... Κορεάτες... Πεταμένα λεφτά...

καλο...αλλα δεν γελασα ειδικα αν εχω δωσει 1000+€ σε flagship οπως το s9+ που εχω ακομα και πριν καν κλεισει 3 χρονια αρχισε με green screen flickering και κιτρινισματα στις καμερες και ναι δεν ειμαι ο μοναδικος....εχοντας το σε αριστη κατασταση, εσυ πως το βλεπεις ειναι φυσιολογικο να βγαζει τετοια προβλημα με αριστη χρηση;

2 ώρες πριν, dhm21911 είπε

Έχεις δίκιο πέρυσι άλλαξα το s7 μου. 

εμενα το s9+ πριν καν κλεισει 3 χρονια αρχισε τα προβληματα και ψαχνωντας το βρηκα και ποσους αλλους στην ιδια κατασταση

1 ώρα πριν, TutaKachun είπε

Ένα περιεργο πράγμα. Είναι πληρως λειτουργικο ακομα το S7 που αγορασα το 2016. Ναι οκ δεν πολυπαλευει αλλά δεν υπάρχει κατι να μην λειτουργει. Βέβαια εγω δεν ειμαι λεφτάς σαν εσενα να εχω αγοράσει ΟΛΕΣ τις συσκευες της Samsung το 2019 ώστε να τις δω να διαλύονται το 2022, αλλά τόσο το Note 10+ (που πηρα το 2019) οσο και το S21 Ultra που πήρα το 21, είναι ακόμα σα να μα μην περασε μια μέρα. Ειδικά το Note ακομα παίρνει update

παντα samsung ειχα, τελη του 2018 πηγα σε flagship, s9+ και σε λιγοτερο απο 3 χρονια αρχισε να διαλυεται εσυ πως το βλεπεις να ξαναπαιρνω και αλλα μετα απο αυτο που εγινε; ή να την ξαναεμπιστευτω σαν εταιρεια, οταν βλεπω απο το περιγυρο μου ατομα με apple και τετοια προβλημα ΔΕΝ εχουν με κινητα 5ετιας και βαλε

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Titos301 είπε

@Titos301συσκευές είναι φίλε κάποιες θα έχουν θέματα. Προχθές φίλος μου έβαλε το iPhone 13 προ που εχει στην κατάψυξη γιατί νόμιζε θα ανατιναχθεί απτή θερμότητα που είχε ανεβάσει. Νομίζεις είναι ο μόνος με πρόβλημα; Επίσης ξέρεις γιατί δεν ακούς για προβλήματα σε iPhone 5ετιας; Γιατί αυτοί που τα έχουν τραβάνε μόνο φωτογραφίες και παίρνουν και κάνα τηλέφωνο. Κανένας χρήστης που ασχολείται δεν κρατάει 5 χρόνια το ίδιο κινητό. 1500 mah μπαταρία 2022; Κάπου βάζουμε και ένα όριο στη ζωή μας.

• Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, dhm21911 είπε

@Titos301συσκευές είναι φίλε κάποιες θα έχουν θέματα. Προχθές φίλος μου έβαλε το iPhone 13 προ που εχει στην κατάψυξη γιατί νόμιζε θα ανατιναχθεί απτή θερμότητα που είχε ανεβάσει. Νομίζεις είναι ο μόνος με πρόβλημα; Επίσης ξέρεις γιατί δεν ακούς για προβλήματα σε iPhone 5ετιας; Γιατί αυτοί που τα έχουν τραβάνε μόνο φωτογραφίες και παίρνουν και κάνα τηλέφωνο. Κανένας χρήστης που ασχολείται δεν κρατάει 5 χρόνια το ίδιο κινητό. 1500 mah μπαταρία 2022; Κάπου βάζουμε και ένα όριο στη ζωή μας.

παραλιγο να ηταν ετσι... ναι αντι να αλλαξω μπαταρια με 80-100€ θα αλλαξω κινητο με 1000€ καλο σκεπτικο

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Titos301 είπε

παραλιγο να ηταν ετσι... ναι αντι να αλλαξω μπαταρια με 80-100€ θα αλλαξω κινητο με 1000€ καλο σκεπτικο

εννοεί πως είναι μικρή στο σύνολό της και δε σε βγαζει μέρα και με 100% Health, όχι για την φθίνουσα επίδοσή της λόγω χρόνου.

καμιά φορά ρε παιδιά όμως απορώ αλήθεια αν διαφωνείτε για να διαφωνήσετε. και οι μεν και οι δε.

Γιατι και αυτο που λεει ο titos πως μονο φωτογραφιες και καμια κληση κανουν οσοι δεν εχουν προβληματα με το τηλεφωνο τους 5ετίας,  δηλαδή τι πιο περίπλοκο και υπερσύνθετο κάνεις με το κινητό σου και το φθείρεις ΤΟΣΟ πια περισσοτερο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Titos301 είπε

καλο...αλλα δεν γελασα ειδικα αν εχω δωσει 1000+€ σε flagship οπως το s9+ που εχω ακομα και πριν καν κλεισει 3 χρονια αρχισε με green screen flickering και κιτρινισματα στις καμερες και ναι δεν ειμαι ο μοναδικος....εχοντας το σε αριστη κατασταση, εσυ πως το βλεπεις ειναι φυσιολογικο να βγαζει τετοια προβλημα με αριστη χρηση;

Δείξε μου ένα κινητό που αν Googlάρω το μοντέλο του, δίπλα γράψω τη λέξη problem και δε μου βγάλει κανένα αποτέλεσμα και θα στο κάνω δώρο.

Αυτη η καραμέλα «βγήκε σε εμένα και άλλους 10 ελαττωματικό, άρα είναι άχρηστο» πρέπει να τελειώσει γιατί κουράζει.

Για να απαντήσω στην ερώτηση σου : ναι, τα ελαττώματα είναι φυσιολογικό και αναπόφευκτο να συμβούν στην παραγωγη ενός προϊόντος και είναι λάθος να κρίνουμε ένα προϊόν από ένα ελαττωματικό κομμάτι.

Η Samsung πουλάει παγκοσμίως τα περισσότερα κινητά στον πλανήτη. Μιλάμε για παααρα πολλά εκατομμύρια συσκευές. Αν 200.000 - 300.000 από αυτά βγάλουν κατασκευαστικό ελάττωμα ξέρεις τί σημαίνει αυτό για την ποιότητα τους; Τίποτα απολύτως. 

Το κατασκευαστικό λάθος είναι μέσα στη διαδικασία παραγωγής. Γι αυτό το λόγο υπάρχει και η εγγύηση. Αν πχ η Apple ήξερε ότι η παραγωγή της είναι 100% τέλεια δε θα σου έδινε εγγύηση, γιατί δε θα είχε νόημα. Αυτά τα κατασκευαστικά λάθη καλύπτει.

Φίλος με iPhone 7, στους 14 μήνες σταμάτησε να φορτίζει. Πήρε το κατάστημα και έκαναν τους κινέζους. Μόλις τους έστειλα τους όρους εγγύησης της Apple για την ΕΕ το δέχτηκαν και το επισκεύασαν. Το προβλημα αυτό το εμφάνισαν αρκετά iPhone 7 αν το ψάξεις. Άρα ο φίλος μου θα πρέπει να βγει και να πει ότι η Apple φτιάχνει χάλια κινητά… Όχι βέβαια.

Όταν το πρόβλημα αυτό το βγάζει πχ το 0,1% το λέμε ατυχία. Δεν το κάνουμε κανόνα. Στην περίπτωση πχ του S9 το 0,1% είναι αρκετές χιλιάδες κομμάτια, όποτε βρίσκεις πολλά στο internet. 

Βεβαια τα κατασκευαστικά λάθη μετά από 2 χρόνια… οφείλονται στον  χρήστη και δεν το ξέρει, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση…

Για να ξεκαθαρίσω κάτι: σου γράφω από iPad Pro 2021 και έχω να αγοράσω Samsung συσκευή από το 2013. Δεν τρελαίνομαι. Απλά δε μπορώ να διαβάζω συνέχεια τα ίδια λάθος πράγματα.

10 ώρες πριν, x_vagos_x είπε

εννοεί πως είναι μικρή στο σύνολό της και δε σε βγαζει μέρα και με 100% Health, όχι για την φθίνουσα επίδοσή της λόγω χρόνου.

καμιά φορά ρε παιδιά όμως απορώ αλήθεια αν διαφωνείτε για να διαφωνήσετε. και οι μεν και οι δε.

Γιατι και αυτο που λεει ο titos πως μονο φωτογραφιες και καμια κληση κανουν οσοι δεν εχουν προβληματα με το τηλεφωνο τους 5ετίας,  δηλαδή τι πιο περίπλοκο και υπερσύνθετο κάνεις με το κινητό σου και το φθείρεις ΤΟΣΟ πια περισσοτερο;

Να παίζεις όλη μέρα PUBG και Fortnite, κατακαλόκαιρο, με το κινητό μόνιμα στο φορτιστή, όπου πιάνει μόνιμα 50 βαθμούς, και να γράφεις ότι η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου μετά από 2 χρόνια ή ότι έβγαλε πρασινίλα η οθόνη, ενώ δεν του έκανες τίποτα.

Αλλο παράδειγμα είναι να έχεις μόνιμα ανοικτη την κάμερα στην παραλία, κάτω από τον ήλιο ή να αφήνεις το κινητό μέσα στο αυτοκίνητο, κάτω από τον ήλιο για ώρες.

Ολα τα παραπάνω είναι προσωπικά παραδείγματα φίλων μου, που το κινητό τους χάλασε γρήγορα, ενώ αυτοι «το είχαν στην πένα και άγρατσούνιστο»… Η άτιμη η εταιρεία εφταιγε για την κακή ποιότητα κατασκευής…

παντα samsung ειχα, τελη του 2018 πηγα σε flagship, s9+ και σε λιγοτερο απο 3 χρονια αρχισε να διαλυεται εσυ πως το βλεπεις να ξαναπαιρνω και αλλα μετα απο αυτο που εγινε; ή να την ξαναεμπιστευτω σαν εταιρεια, οταν βλεπω απο το περιγυρο μου ατομα με apple και τετοια προβλημα ΔΕΝ εχουν με κινητα 5ετιας και βαλε

ΕΣΥ και ο μικρόκοσμος σου δεν μπορούν να αποτελέσουν χαρακτηριστικό παράδειγμα για τίποτα από αυτά που περιγράφεις. Το ίδιο ίσχυει και για μένα. Για να μην παρεξηγηθώ.

πηγαινε σε ένα service της Apple να δεις τι γίνεται…

χαχα πλακα κανεις...ποιο κινητο δεν εχει προβλημα μπαταριας μετα απο 2 χρονια; γι αυτο δεν το αναφερα και εμενα το δικο μ ετσι ειναι 

Από αυτό και μόνο κατάλαβα τι κανείς… ΚΑΜΙΑ συσκευή μου, ανεξαρτήτως εταιρείας, δε είχε πρόβλημα μπαταρίας μετά από 2 χρόνια. ΚΑΜΙΑ. 
Ενα iPhone 12, που χρησιμοποιούσα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για 4 μήνες, το πούλησα με υγεία μπαταρίας 100%. Ένα Huawei p20 ενός ξαδέρφου μου με νορμαλ χρήση και ότι να ναι φόρτιση, το πούλησα με υγεία μπαταρίας 88% μετά από 2 χρόνια και 3 μήνες.

Απο αυτά που γράφεις κατάλαβα πολλά… Παίρνεις ένα κινητό ακριβό, του αλλάζεις τα φώτα και μετά φταίει η εταιρεία… Κλασσικά βαριά χρήση με το κινητό στη πρίζα, χρήση κάτω από τον ήλιο, φόρτιση μέχρι 100% και ξεφορτιση μέχρι να σβήσει κ.α.

Η συνεχόμενη, αυξημένη, θερμότητα κάνει κακό σε μπαταρία και υπάρχει περίπτωση να προκληθεί βλάβη και στην οθόνη. 

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 2
Δημοσ.

Φέτος παρέδωσε πνεύμα το Note 4 μου, το κράταγα για το πενάκι και την αποσπώμενη μπαταρία. Πήγα σε S20 FE 5G και πάει μια χαρά. Αν στο μέλλον βγει S2X ultra με αξιόλογη μπαταρία (δλδ αποδοτικό SoC), θα το σκεφτώ για αλλαγή.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Titos301 είπε

Ο ορισμός του.........Ότι να ναι Fanboy Αpple!😵  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tasos είπε

Φέτος παρέδωσε πνεύμα το Note 4 μου, το κράταγα για το πενάκι και την αποσπώμενη μπαταρία. Πήγα σε S20 FE 5G και πάει μια χαρά. Αν στο μέλλον βγει S2X ultra με αξιόλογη μπαταρία (δλδ αποδοτικό SoC), θα το σκεφτώ για αλλαγή.

Εδώ έχω ένα note 3 με custom ROM και δουλεύει καλύτερα τωρα  από όταν αγοράστηκε. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, x_vagos_x είπε

Υπάρχουν χιλιάδες ανθρωποι που παιζουν παιχνιδια. Τα οποία γινονται ολο και πιο απαιτητικά. Influencers και απλοι χρηστες που επεξεργαζονται 4K video και φωτογραφίες για να τις ανεβασουν. Χρηστες που λιώνουν το τηλέφωνο με mods, root, custom roms. Και χρηστες που το κινητό πλεον ειναι η επεκταση του χεριου τους. Στην τελευταια κατηγορία πχ ανηκω και εγω. Ειμαι ολη μερα στο δρομο. Το κινητό εχει μονιμα ανοιχτο 4G, NFC και bluetooth στο οποιο ειναι συνδεμενες 2 συσκευες (ρολοι και ακουστικα). Μέσα στην ημερα, χαζευω σε site και youtube, βλεπω video, ακουω μουσικη, κανω πληρωμες online και αγορες σε POS, στέλνω δεκαδες email και μηνυματα και μιλάω και τουλάχιστον 2 ώρες στο κινητο. Πέρα απο τα κλασσικα messagers, instagram κανα tik tok κτλ. Και επειδη ειμαι συνεχεια εξω η οθονη μενει αρκετες ωρες ανοιχτη και συνηθως στην μεγιστη φωτεινοτητα. Οποτε ναι δεν υπάρχει συσκευη που να με βγάζει 2 μερες. Είμαι τυχερός αν γυρίσω το βράδυ σπιτι και δεν εχω χρησιμοποιήσει το power bank. Δεν κανουν ολοι την ιδια χρηση. Για καποιες κατηγορίες χρηστών, εγω θεωρουμαι power user. Για κάποιες άλλες ειμαι casual user κτλ κτλ

Επεξ/σία από TutaKachun
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Makis101 είπε

Ο ορισμός του.........Ότι να ναι Fanboy Αpple!😵  

Όχι απαραίτητα φίλε μου. Πχ είχα μία φίλη που χρησιμοποιούσε ένα android (Sony Xperia J) των 150€ το 2013. Το κινητό ήταν πραγματικά κακό για τα δεδομένα των android...

Μια μέρα αποφασίζει να αλλάξει συσκευή και αγόρασε ένα iphone 6 στα τέλη του 2014. Η διαφορά ήταν χαοτική. Άρχισε να λέει πόσο καλύτερα είναι τα iphones από τα android σε όλους. Της είπα: "συγχαρητήρια, με αυτή την επιλογή σου διαπίστωσες ότι ένα κινητό των 650€ (καινούριο) είναι καλύτερο από ένα των 150€, που βγήκε 1 και κάτι χρόνια πριν". Δεν έχει να κάνει με την εταιρεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...