marios1515 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ειμαι σε διαδικασια αγορας καινουργιου αυτοκινητου. Ειμαι αναμεσα σε GLA 180 και Χ1 sdrive18i. Οσοι ειστε κατοχοι των δυο αυτοκινητων πειτε μου την εμπειρια σας απο το καθενα(αξιοπιστία, πιθανές βλάβες, κατανάλωση σε πραγματικές συνθηκες) για να με βοηθησετε να αποφασισω. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2022 από marios1515
paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Εάν αναφέρεσαι στο καινούργιο Χ1 που παρουσιάστηκε κ ξεκινάει να έρχεται το φθινόπωρο, θα έλεγα να προτιμήσεις αυτό.
marios1515 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, paylidis είπε Εάν αναφέρεσαι στο καινούργιο Χ1 που παρουσιάστηκε κ ξεκινάει να έρχεται το φθινόπωρο, θα έλεγα να προτιμήσεις αυτό. Ναι για το καινούργιο λέω. Έχεις εμπειρία με κάποιο απ τα δυο? Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2022 από marios1515
paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 20 λεπτά πριν, marios1515 είπε Ναι για το καινούργιο λέω. Έχεις εμπειρία με κάποιο απ τα δυο? Το gla το είχα οδηγήσει. Ήταν και αυτό και το Χ1 (το απερχόμενο) στις επιλογές μου. το καινούργιο Χ1 το είδα προ ημερών. Νομίζω είναι πολύ βελτιωμένο σε σχέση με το απερχόμενο αλλά θεωρω λιγά τα άλογα του (δε το οδήγησα ωστόσο). εχω γράψει λεπτομέρειες για αυτό στο club της αυτοκίνησης Η gla για τα γούστα μου υπερβολικά φτωχή και αργή στις <40Κ εκδόσεις… Προτιμησα το Q3 εν τελεί ως vfm
marios1515 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, paylidis είπε Το gla το είχα οδηγήσει. Ήταν και αυτό και το Χ1 (το απερχόμενο) στις επιλογές μου. το καινούργιο Χ1 το είδα προ ημερών. Νομίζω είναι πολύ βελτιωμένο σε σχέση με το απερχόμενο αλλά θεωρω λιγά τα άλογα του (δε το οδήγησα ωστόσο). εχω γράψει λεπτομέρειες για αυτό στο club της αυτοκίνησης Η gla για τα γούστα μου υπερβολικά φτωχή και αργή στις <40Κ εκδόσεις… Προτιμησα το Q3 εν τελεί ως vfm Που το έχεις γράψε, γιατί δεν μπορώ να το βρω?
paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, marios1515 είπε Που το έχεις γράψε, γιατί δεν μπορώ να το βρω? Ρίξε μια μάτια στο περι αυτοκίνησης ή στο ανησυχίες 😎 περιπου 3 εβδομάδες έχει που είδα τη Χ1 (την επόμενη από την επίσημη παρουσίαση της, την είδα πριβέ)
Burgos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Πιο μεγάλο, πιο άνετο το Χ1 αλλά και 7Κ ακριβότερο στην τιμή καταλόγου. 42Κ για τον τρικύλινδρο με τα 136 άλογα μου φαίνονται πολλά. Τόσα θα φτάσει η GLA με μεγάλες οθόνες και ηλιοροφή ξέρω γω. Και η GLB που είναι ακόμα μεγαλύτερη πιο φθηνή στη βασική έκδοση είναι από την Χ1
paylidis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, Burgos είπε Πιο μεγάλο, πιο άνετο το Χ1 αλλά και 7Κ ακριβότερο στην τιμή καταλόγου. 42Κ για τον τρικύλινδρο με τα 136 άλογα μου φαίνονται πολλά. Τόσα θα φτάσει η GLA με μεγάλες οθόνες και ηλιοροφή ξέρω γω. Και η GLB που είναι ακόμα μεγαλύτερη πιο φθηνή στη βασική έκδοση είναι από την Χ1 Απο ότι μου είπαν, στα 37K τελειωμενη με το κλειδι στο χέρι θα έρθει η βασικη του με μεταλλικό και πολυ πλουσιο εξοπλισμο. Τα 136 αλογα κ για εμενα ειναι λιγα, λιγα βεβαια εχει και η GLA/GLB
SeriesX Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 X1 με κλειστα ματια.... Η βασικη εκδοση της ειναι γεματη! Καμια σχεση με την βασικη της περσινης.
Burgos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, paylidis είπε Απο ότι μου είπαν, στα 37K τελειωμενη με το κλειδι στο χέρι θα έρθει η βασικη του με μεταλλικό και πολυ πλουσιο εξοπλισμο. Τα 136 αλογα κ για εμενα ειναι λιγα, λιγα βεβαια εχει και η GLA/GLB Στα 37 ξεκάθαρα πας στην Χ1. Μόνο για τις οθόνες της GLA που θέλει 5Κ πακέτο για να μπουν πέφτει άκυρο 1
rallistas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Αν θα πας GLA,με τιποτα κατω απο το 200. Εγω θα σου πω οτι τον Οκτωβρη θα κλεισω 2 χρονια (leasing) και σε γενικες γραμμες δεν εχω παραπονα. Το επομενο μου ομως (Leaseplan επιτρεπουσης) θα ειναι το Χ1,εκτος κι αν βγει κανενα GLA/GLB facelift που με κερδισει σε σχεση τιμης/εξοπλισμου. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από rallistas
Burgos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, rallistas είπε Αν θα πας GLA,με τιποτα κατω απο το 200. Εγω θα σου πω οτι τον Οκτωβρη θα κλεισω 2 χρονια (leasing) και σε γενικες γραμμες δεν εχω παραπονα. Το επομενο μου ομως (Leaseplan επιτρεπουσης) θα ειναι το Χ1,εκτος κι αν βγει κανενα GLA/GLB facelift που με κερδισει σε σχεση τιμης/εξοπλισμου. Μη το λες, η GLA 180 βγάζει 136 άλογα, όσα και η X1 18i. Η BMW έχει και τον τρικύλινδρο που από την εμπειρία μου με την 118 δεν είναι ότι καλύτερο για τον βάρος της X1. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Έχουμε παραγγείλει την Χ2 diesel Mpack, είδα και την καινούργια Χ1 δυστυχώς η diesel φτάνει σχεδόν 50 χιλιάρικα, δεν με ενθουσίασε, ναι μεν είναι ποιο πλούσια από την Χ1 και την Χ2 αλλά τα έξτρα θα τα πληρώνεις σε συνδρομή, δεν τρελάθηκα για τις μεγαλύτερες οθόνες και την πλοήγηση κλ κλπ κλπ, το παράξενο που αναφέρανε ήταν ότι με συνδρομή θα μπορούσαν να αυξήσουν και την ιπποδύναμη στον κινητήρα …….. τρέχει προσφορά με ειδικό πακέτο στα 40 χιλιάρικα, δεν άλλαξα γνώμη διότι θέλω το diesel.
haris_216 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Αυτή την ιστορία με τις "συνδρομές" δεν την έχω χωνέψει ακόμα. Είναι ξεκάθαρο ότι προς τα εκεί πάει η φάση αλλά είμαι πολύ κτητικός (και ίσως μεγάλος για να αλλάξω ) για να "νοικιάζω δυνατότητες"
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, haris_216 είπε Αυτή την ιστορία με τις "συνδρομές" δεν την έχω χωνέψει ακόμα. Είναι ξεκάθαρο ότι προς τα εκεί πάει η φάση αλλά είμαι πολύ κτητικός (και ίσως μεγάλος για να αλλάξω ) για να "νοικιάζω δυνατότητες" Βλέποντας την λίστα με την προσφορά για την βασική Χ1 με ένα εχτρα πακέτο (για να την κάνει ποιο ελκυστική) και τιμή 41,000€ Για την βασική βενζίνη με τα 139 άλογα, μαζί με τα λίγο καλύτερα καθίσματα, διαπίστωνες ότι το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού ανέφερε «προεγκαταστημένο» δηλαδή θα ενεργοποιούν μέσω συνδρομής ……. Δεν είναι κάτι που το βλέπω αρνητικά, αλλά το όλο πακέτο τις καινούργιας Χ1 δεν με ενθουσίασε, οι κινητήρες παραμένουν οι ίδιοι εκτός από το diesel που ξεκινά από τα 2 λίτρα, και δεν υπάρχει ο μικρός 1500αρης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα