Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι σε διαδικασια αγορας καινουργιου αυτοκινητου.

Ειμαι αναμεσα σε GLA 180   και   Χ1 sdrive18i.

Οσοι ειστε κατοχοι των δυο αυτοκινητων πειτε μου την εμπειρια σας απο το καθενα(αξιοπιστία, πιθανές βλάβες, κατανάλωση σε πραγματικές συνθηκες) για να με βοηθησετε να αποφασισω.

Επεξ/σία από marios1515
Δημοσ.

Εάν αναφέρεσαι στο καινούργιο Χ1 που παρουσιάστηκε κ ξεκινάει να έρχεται το φθινόπωρο, θα έλεγα να προτιμήσεις αυτό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

45 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εάν αναφέρεσαι στο καινούργιο Χ1 που παρουσιάστηκε κ ξεκινάει να έρχεται το φθινόπωρο, θα έλεγα να προτιμήσεις αυτό. 

Ναι για το καινούργιο λέω.

Έχεις εμπειρία με κάποιο απ τα δυο?

Επεξ/σία από marios1515
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, marios1515 είπε

Ναι για το καινούργιο λέω.

Έχεις εμπειρία με κάποιο απ τα δυο?

Το gla το είχα οδηγήσει. Ήταν και αυτό και το Χ1 (το απερχόμενο) στις επιλογές μου. 

το καινούργιο Χ1 το είδα προ ημερών. Νομίζω είναι πολύ βελτιωμένο σε σχέση με το απερχόμενο αλλά θεωρω λιγά τα άλογα του (δε το οδήγησα ωστόσο). 
εχω γράψει λεπτομέρειες για αυτό στο club της αυτοκίνησης 

Η gla για τα γούστα μου υπερβολικά φτωχή και αργή στις <40Κ εκδόσεις…

Προτιμησα το Q3 εν τελεί ως vfm 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, paylidis είπε

Το gla το είχα οδηγήσει. Ήταν και αυτό και το Χ1 (το απερχόμενο) στις επιλογές μου. 

το καινούργιο Χ1 το είδα προ ημερών. Νομίζω είναι πολύ βελτιωμένο σε σχέση με το απερχόμενο αλλά θεωρω λιγά τα άλογα του (δε το οδήγησα ωστόσο). 
εχω γράψει λεπτομέρειες για αυτό στο club της αυτοκίνησης 

Η gla για τα γούστα μου υπερβολικά φτωχή και αργή στις <40Κ εκδόσεις…

Προτιμησα το Q3 εν τελεί ως vfm 

Που το έχεις γράψε, γιατί δεν μπορώ να το βρω?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, marios1515 είπε

Που το έχεις γράψε, γιατί δεν μπορώ να το βρω?

Ρίξε μια μάτια στο περι αυτοκίνησης ή στο ανησυχίες 😎 περιπου 3 εβδομάδες έχει που είδα τη Χ1 (την επόμενη από την επίσημη παρουσίαση της, την είδα πριβέ)

Δημοσ.

Πιο μεγάλο, πιο άνετο το Χ1 αλλά και 7Κ ακριβότερο στην τιμή καταλόγου. 42Κ για τον τρικύλινδρο με τα 136 άλογα μου φαίνονται πολλά. Τόσα θα φτάσει η GLA με μεγάλες οθόνες και ηλιοροφή ξέρω γω.

Και η GLB που είναι ακόμα μεγαλύτερη πιο φθηνή στη βασική έκδοση είναι από την Χ1

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Burgos είπε

Πιο μεγάλο, πιο άνετο το Χ1 αλλά και 7Κ ακριβότερο στην τιμή καταλόγου. 42Κ για τον τρικύλινδρο με τα 136 άλογα μου φαίνονται πολλά. Τόσα θα φτάσει η GLA με μεγάλες οθόνες και ηλιοροφή ξέρω γω.

Και η GLB που είναι ακόμα μεγαλύτερη πιο φθηνή στη βασική έκδοση είναι από την Χ1

Απο ότι μου είπαν, στα 37K τελειωμενη με το κλειδι στο χέρι θα έρθει η βασικη του με μεταλλικό και πολυ πλουσιο εξοπλισμο.

Τα 136 αλογα κ για εμενα ειναι λιγα, λιγα βεβαια εχει και η GLA/GLB

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Απο ότι μου είπαν, στα 37K τελειωμενη με το κλειδι στο χέρι θα έρθει η βασικη του με μεταλλικό και πολυ πλουσιο εξοπλισμο.

Τα 136 αλογα κ για εμενα ειναι λιγα, λιγα βεβαια εχει και η GLA/GLB

Στα 37 ξεκάθαρα πας στην Χ1. Μόνο για τις οθόνες της GLA που θέλει 5Κ πακέτο για να μπουν πέφτει άκυρο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θα πας GLA,με τιποτα κατω απο το 200.

Εγω θα σου πω οτι τον Οκτωβρη θα κλεισω 2 χρονια (leasing) και σε γενικες γραμμες δεν εχω παραπονα.

Το επομενο μου ομως (Leaseplan επιτρεπουσης) θα ειναι το Χ1,εκτος κι αν βγει κανενα GLA/GLB facelift που με κερδισει σε σχεση τιμης/εξοπλισμου.

Επεξ/σία από rallistas
Δημοσ.
2 ώρες πριν, rallistas είπε

Αν θα πας GLA,με τιποτα κατω απο το 200.

Εγω θα σου πω οτι τον Οκτωβρη θα κλεισω 2 χρονια (leasing) και σε γενικες γραμμες δεν εχω παραπονα.

Το επομενο μου ομως (Leaseplan επιτρεπουσης) θα ειναι το Χ1,εκτος κι αν βγει κανενα GLA/GLB facelift που με κερδισει σε σχεση τιμης/εξοπλισμου.

Μη το λες, η GLA 180 βγάζει 136 άλογα, όσα και η X1 18i. Η BMW έχει και τον τρικύλινδρο που από την εμπειρία μου με την 118 δεν είναι ότι καλύτερο για τον βάρος της X1.

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε παραγγείλει την Χ2 diesel Mpack, είδα και την καινούργια Χ1 δυστυχώς η diesel φτάνει σχεδόν 50 χιλιάρικα, δεν με ενθουσίασε, ναι μεν είναι ποιο πλούσια από την Χ1 και την Χ2 αλλά τα έξτρα θα τα πληρώνεις σε συνδρομή, δεν τρελάθηκα για τις μεγαλύτερες οθόνες και την πλοήγηση κλ κλπ κλπ, το παράξενο που αναφέρανε ήταν ότι με συνδρομή θα μπορούσαν να αυξήσουν και την ιπποδύναμη στον κινητήρα …….. τρέχει προσφορά με ειδικό πακέτο στα 40 χιλιάρικα, δεν άλλαξα γνώμη διότι θέλω το diesel.

Δημοσ.

Αυτή την ιστορία με τις "συνδρομές" δεν την έχω χωνέψει ακόμα. Είναι ξεκάθαρο ότι προς τα εκεί πάει η φάση αλλά είμαι πολύ κτητικός (και ίσως μεγάλος για να αλλάξω ;)) για να "νοικιάζω δυνατότητες"

Δημοσ.
2 ώρες πριν, haris_216 είπε

Αυτή την ιστορία με τις "συνδρομές" δεν την έχω χωνέψει ακόμα. Είναι ξεκάθαρο ότι προς τα εκεί πάει η φάση αλλά είμαι πολύ κτητικός (και ίσως μεγάλος για να αλλάξω ;)) για να "νοικιάζω δυνατότητες"

Βλέποντας την λίστα με την προσφορά για την βασική Χ1 με ένα εχτρα πακέτο (για να την κάνει ποιο ελκυστική) και τιμή 41,000€ Για την βασική βενζίνη με τα 139 άλογα,  μαζί με τα λίγο καλύτερα καθίσματα, διαπίστωνες ότι το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού ανέφερε «προεγκαταστημένο» δηλαδή θα ενεργοποιούν μέσω συνδρομής ……. Δεν είναι κάτι που το βλέπω αρνητικά, αλλά το όλο πακέτο τις καινούργιας Χ1 δεν με ενθουσίασε, οι κινητήρες παραμένουν οι ίδιοι εκτός από το diesel που ξεκινά από τα 2 λίτρα, και δεν υπάρχει ο μικρός 1500αρης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...