stpch Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Γράφω προς αναζήτηση κάποιων κατευθυντήριων γραμμών και συμβουλών όσον αφορά τις σπουδές σε δραματικές σχολές. Για ιδιωτικές ούτε λόγος, είμαι εκατό τοις εκατό κάθετη στο να πληρώνει κανείς για ν' αγοράσει το όνειρό του. Δεν υποτιμώ καθόλου τον αντίκτυπο των ιδιωτικών σχολών ούτε τα στελέχη τους, απλώς δεν συμφωνώ με την προοτική να σπουδάσω σε μια τέτοια. Έχω στο μυαλό μου να δώσω εξετάσεις στη δραματική του Κρατικού, κάτι σαφώς πιο δύσκολο. Θα μπορούσε κάποιος που εχει δώσει στη συγκεκριμένη σχολή να με διαφωτίσει ως προς το περιβάλλον/αν έμεινε ικανοποιημένος/η κλπ; Καλοδεχούμενες και οι συμβουλές απο άτομα που έχουν φοιτήσει και σε άλλες δραματικές σχολές, ιδιωτικές και μη, σχετικά με την εμπειρία τους. Για τις εξετάσεις, τι μονολόγους/ποιήματα/τραγούδι θα προτείνατε; (έχω ήδη στο μυαλό μου αλλά η βοήθεια θα ήταν ανεκτίμητη). Ευχαριστώ εκ των προτέρων
airtrelomike13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Συμβουλές για το πως μπορείς να οδηγηθείς στην ανεργία, ειδικά με το επάγγελμα του ηθοποιου θα μπορούζες να ζητούσες 1
velociraptoras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δωσε εξετάσεις στο κρατικό τότε. Είχε δώσει και μια φίλη καποτε αλλά δεν την πήραν γιατι ενω παρουσίασε ενα μονολογο από αρχαία τραγωδία τους φάνηκε πολύ στημένο και δεν εβγαζε συναίσθημα. Στο θέατρο πρέπει να περνάς στο θεατή τα συναισθήματα του ρόλου, να το ζει κατα κάποιο τρόπο μέσα από σένα. Ακόμα και στην κωμωδία ή το μιουζικαλ ή όποιο άλλο είδος διαλέξεις σημασία έχει να δείξεις το ταλέντο σου. Και μετά αφού μπεις να φροντίσεις να έχεις εναν καλό κύκλο με ανθρώπους του χώρου και ταυτόχρονα να αποφύγεις τη συναψη πολυ προσωπικής σχέσης, είτε ερωτικής είτε φιλικής, με σκοπό να ανέβεις επαγγελματικά, καθώς αν λήξει η σχέση αυτή θα βρεθείς πάλι στο 0. Όσο για τις ιδιωτικές σχολές, μια συμφοιτητρια μου πήγε σε καποια, οσο ήταν στη σχολή τους εστελναν ως κοινο σε διάφορες εκπομπές, από μεσημεριανάδικα μέχρι Λαζόπουλο, και μετά είχε κατι ρόλους κομπάρσου σε σειρές. παίζει και στο θέατρο, ειναι καλή, αλλά μεχρι τώρα δεν έχει πάρει κάποιο ρόλο ωστε να μπορεί να ζει από αυτό. 1
stpch Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και την απάντησή σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα