Joshua21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 22 λεπτά πριν, dimval11 είπε Είναι δίκαιο να πληρώνουμε ΥΚΩ για τις κιλοβατώρες που αντλούμε από το δίκτυο και όχι για τις ταυτοχρονισμένες. Μην ξεχνάς ότι την περίσσεια ενέργεια τη χαρίζουμε στο δίκτυο χωρίς να εισπράττουμε τίποτα. Δεν διαφωνώ, την ίδια άποψη έχω και εγώ. Όλα όσα είχα γράψει αφορούσαν το τι ισχύει, και όχι το τι εγώ προσωπικά θεωρώ δίκαιο. 26 λεπτά πριν, dimval11 είπε Αν έχεις τριφασική παροχή τότε τι γίνεται με τον ταυτοχρονισμό; Από ότι καταλαβαίνω, προφανώς ταυτοχρονίζει η κάθε φάση ανεξάρτητα. Άρα δεν μπορείς να πετύχεις καλό ταυτοχρονισμό. Δηλαδή δεν μπορείς να δώσεις όλη την παραγωγή σε μία φάση, όπου θα έχεις συνδέσει τη κουζίνα ας πούμε; Ποια είναι η γνώμη σου; Από όσο ξέρω μια χαρά μπορείς να δώσεις όλη την παραγωγή σε μια φάση όπου θα έχεις συνδέσει πχ την κουζίνα.
mechpanos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, dimval11 είπε Αν έχεις τριφασική παροχή τότε τι γίνεται με τον ταυτοχρονισμό; Από ότι καταλαβαίνω, προφανώς ταυτοχρονίζει η κάθε φάση ανεξάρτητα. Άρα δεν μπορείς να πετύχεις καλό ταυτοχρονισμό. Δηλαδή δεν μπορείς να δώσεις όλη την παραγωγή σε μία φάση, όπου θα έχεις συνδέσει τη κουζίνα ας πούμε Αυτό το αναλαμβάνει ο inverter Αν μια φάση ζητάει παραπάνω ρεύμα, δίνει παραπάνω ρεύμα εκεί, κρατώντας την τάση και τα hz σταθερά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα