Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε

Πλάκα με κάνεις; ξεχνάς σε τι συνθήκες ζούμε?  το πιο πιθανό, ο άνθρωπος να οδηγεί φορώντας μόνο τα απαραίτητα... δηλαδή χρυσή καδένα στο λαιμό.

Και καλα κανει,οχι μπραβο του!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ για σπάσιμο θα έβαζα μια δική μου ψεύτικη έξω από το σπίτι μου να κοιτάει προς το δικό του, να δω μετά αν θα μου έρθει να ζητήσει τον λόγο. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Dronegreece είπε

Η κάμερα μάλιστα περιστρέφεται όταν πιάνει κίνηση οπότε όταν κινουμαι με το αυτοκίνητο με ακολουθεί κανονικά. 

Συνήθως αυτές οι κάμερες έχουν επιλογή να βλέπουν κάπου σταθερά, επειδή το να τη βγάλει μπορεί να 'ναι αδύνατο, απαίτησε λοιπόν να βλέπει σταθερά μόνο στο δρόμο.

10 ώρες πριν, Dronegreece είπε

Έχει κανείς να προτείνει κάτι; 

Επειδή λογικά θα σου πάει κόντρα μετά από αυτό... δοκίμασε να ρίχνεις συνέχεια με λέιζερ, από μακριά, στη κάμερα😈...!!!

Δημοσ.
10 hours ago, greekfragma said:

ειδικά επειδή πρόκειται και για αστυνομικό αντί να δείξει έξτρα τυπικότητα βάση γνώσης των νόμων, το παίζει και νταής για τους δικούς του λόγους.

Σε πολιτισμένες χώρες, όχι στην Κολομβία της Ευρώπης, εδώ μπάτσος = εισιτήριο για μεγαλύτερες καφρίλες από κανονικό πολίτη

Εάν δεν πιάσει η καταγγελία στην ΑΠΠΔ, κατέστρεψε την κάμερα με ανεξίτηλο σπρέι στον φακό και ας τον να συφιλιάζεται αφού δεν μπορεί να σου κάνει κάτι για παράνομη κάμερα

Δημοσ.

Καταρχήν απο που προκύπτει ότι ειναι παράνομο; δηλαδή οι street photographers είναι παράνομοι; Αν τραβήξει η κοπέλα μου selfie έξω στον δρόμο και πιάσει το πλάνο λίγο  και εσένα που παρκάρεις μπορεί να μου κάνεις μήνυση; 

Μου θυμίζει το όλο "πρόβλημα" αυτό που έχουν γενικά ηλικιωμένοι βλέπω κατά καιρούς έναν τύπο που ταξιδεύει στο πρώην ανατολικό μπλοκ και του την πέφτουν γιαγιάδες πχ στο μετρό και του λένε ότι απαγορεύεται να τραβάει βίντεο :P 

To συγκεκριμένο δεν έχει καμιά τέτοια αλλά επειδή ειναι καλός γενικά σαν κανάλι το βάζω :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ στη περιοχή μου μας έχουν ρημάξει στις ληστείες. Μακάρι να είχα αστυνομικό να μένει απέναντι με κάμερα στο σπίτι μου. Πολύ πιθανό να ζούσε ακόμα η γιαγιά του 3ου αν είχε αποφευχθεί έστω μία ληστεία.

Ταπεινή μου γνώμη, μην κάνετε τίποτα. Στη χειρότερη σας τραβάει που και που το πλάνο (που σβήνεται αυτόματα μετά απο ένα διάστημα). Στη καλύτερη, θα χρησιμοποιηθεί υλικό απο τη κάμερα αν ποτέ γίνει τίποτα κακό.

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ.

Εγώ χάρηκα που οι δίπλα έβαλαν κάμερες κια συναγερμό  μετά από ληστεία, βλέπει το αυτοκίνητο μου την είσοδο του σπιτιού μου.  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...